2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

Duaların ve dileklerin için çok teşekkürler canım.Nazar boncukları ve çiçekler içinde de ayrıca.Darısı başına diyorum.Tedavimi oluyosun yoksa seninde varmı güzel haberlerin takip edemedim bir kaç zaman kusura bakma yazmış olabilirsin ama görmemiş olabilirim canım.

insallah canim benim mutlaka birgun yeniden tadacagim o duyguyu yuce mevlam nasip ederse ama o gunun yakinlarda olmasini o kadar cok istiyorumki:asigim:

ayyy yeni geldim eve pazar arabam kırıldı yolda sürüklüyerek geldim kıss..ayy canım çıktı valla..

aciktim valla gidip biseyler yiyip biraz dinleneyim bende ayakta uyuyorum resmen hergun 5 olmadan ayaktayim...:asigim:

Amin teşekkür ederim dileğin için.Ben de kısmetse bu hafta başlıycam adetin 2. veya 3. gününe randevu alıcam.Yumiş takiplerinden sonra sonuç alamadık ve de tüpler kapalı olduğu için ilk tüp bebek denemesine başlayacaz Allah kısmet ederse.

selam bacılar selenay canım cok sevındım maşallah ıkızlerıne kac haftalık oldunuz canım

kızlar selam hayırlı cumalar diliyorum ..bu mubarek günde ALLAHIM gönlümüzdekini versin inşşş..bu gün evde olmuycam gelince yazarım hepinizi öpüyorum...

iyidir bacim senden naber nasil oldu miden bebisler yaramazliga devammi ediyor yoksa??a.s.

sorma canım ya mıdem hıc gecmıyor cok yaramaz bu bıdıklar evden dışarı cıkamaz oldum mıdem yuzunden sen nasılsın hal yogunmu calışıyorsun

kızlar selam hayırlı cumalar diliyorum ..bu mubarek günde ALLAHIM gönlümüzdekini versin inşşş..bu gün evde olmuycam gelince yazarım hepinizi öpüyorum...

amınnn canım
kızlar nerelerdesınız ya kımseler yok ,
hayırlı cumalar herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…