:
Vay be ne güzel bi haber bugün okuduğum en güzel haber.Allah analı babalı büyütmek nasip etsin .Sağlıklı ve hayırlı bebişlerin olsun inşallah.:1hug:a.s.a.s.e 2 taneler ya nazar da çiçek de 2 tane olsun o zaman:teytey:
Mehayım canım inşallah sende tadacaksın bu duyguyu en yakın zamanda.Öyle hissediyorum ve inanıyorum.Canım 12.gün değerim 403 tü.Hatta yazmıştım bile burda doktor sonucu görünce daha muayene falan etmeden ikizmi desem acaba demişti.Ama sonra muayeneye gidince ilkinde tek kese görmüştü.Bizde tek sanmıştık.Ama dün süpriz yaptılar bize.Darısı başına bitanem.
kızlar selam ben geldimm..nasılsınız bakemm..
amanda aman canım mehayım gelmiş nasusun canuuuummm.
ayyy yeni geldim eve pazar arabam kırıldı yolda sürüklüyerek geldim kıss..ayy canım çıktı valla..
Duaların ve dileklerin için çok teşekkürler canım.Nazar boncukları ve çiçekler içinde de ayrıca.Darısı başına diyorum.Tedavimi oluyosun yoksa seninde varmı güzel haberlerin takip edemedim bir kaç zaman kusura bakma yazmış olabilirsin ama görmemiş olabilirim canım.
kızlar selam ne var ne yok ...nasılsınız iyisinizdir inşallah canlarımm..
selam bacılar selenay canım cok sevındım maşallah ıkızlerıne kac haftalık oldunuz canım
iyidir bacim senden naber nasil oldu miden bebisler yaramazliga devammi ediyor yoksa??a.s.
kızlar selam hayırlı cumalar diliyorum ..bu mubarek günde ALLAHIM gönlümüzdekini versin inşşş..bu gün evde olmuycam gelince yazarım hepinizi öpüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?