**Allah yardimcin olsun canim insallah tutar...
**
selam sagolun inş. tutar :))) liste inş. banada ugurlu gelir buarada listeye eklediğiniz içinde teşekkürler
Mehay kuzum sen nerelerdesin bakim, nezamandır göremiyoru seni buralarda. Merak ettim seni.
buralardayim canim...calistigim icin cok sik giremiyorum ev isleri yemek alisveris malum vakit kalmiyor..kendimi yataga zor atiyorum..sen nasilsin yegenim nasil???Şeniz[/QUOTE
şimdilik iyi çok şükür, bugün tam 2 aylık oldukBende bulantılarla uğraşıyorum, o yüzden bende fazla giremiyorum foruma.Toplamışın kendini gergin mehay gitmiş, daha sakin gördüm seni, hep böyle ol. Dünya yansa umrunda olmasın. Bak sana ne diyorum benim 6. hisim güçlüdür. Ve senin çok yakın zamanda hamile haberini alcaz. Ahanda bak buraya yazdımsırnaşık şey :1hug:
buralardayim canim...calistigim icin cok sik giremiyorum ev isleri yemek alisveris malum vakit kalmiyor..kendimi yataga zor atiyorum..sen nasilsin yegenim nasil???Şeniz[/QUOTE
şimdilik iyi çok şükür, bugün tam 2 aylık oldukBende bulantılarla uğraşıyorum, o yüzden bende fazla giremiyorum foruma.Toplamışın kendini gergin mehay gitmiş, daha sakin gördüm seni, hep böyle ol. Dünya yansa umrunda olmasın. Bak sana ne diyorum benim 6. hisim güçlüdür. Ve senin çok yakın zamanda hamile haberini alcaz. Ahanda bak buraya yazdımsırnaşık şey :1hug:
canim benim yaa yerim ben senin 6. hissini insallah canim olursa ilk sana soyliycem sozz...ne yapalim aslinda hala cok uzgun olsamda belli etmemeye calisiyorum ne yapayim hayat devam ediyor...a.s.
cok gecmis olsun canim benim yaa cok uzuldum...kendine dikkat et lutfen bizi dusunme...a.s.arkadaşlar hepinize meraba,umarm hepinz iyisnz ben sıksık dinlendiğim için çok giremym.arkadaşlar bende ishal başlamş yaa çok korkuyrum.dr.elevit kesmemi söyledi kestim ama yine geçmedi.sabah aç karnına çıkartıyom,kahvaltıdn snrada çıkartıyom sonra yok ama ben korkuyorm.arkadaşlar br bilginiz var mı?lütfen yazn
selam kızlar..mehaycım nasılsın canım..süeda geçmiş olsun canım yaaa..dr u dinle geçicek inşşş..hepinizi öpüyorum kızlar ..yeni gelen arkadaşlarda hoş geldiniz burası rehabilitasyon yeridir kızlar..inşşş seversiniz...
mehaycım listene baktımda..?..bebişko hamile canım ekle istersen ..toprak ta dondurulmuşlar deniycekti bu ay yanlış hatırlamıyorsam..merit ve azraam hamile..celine07 de hamile miydi öyle hatırlıyorum sanki son zamanlarda yazmamış inşşş hamiledir..listeyi güncellemeli kız herkes hamiş mehayımla ben kaldım yaw..inşşş mehayımda kendiliğinden hamiş kalırsın..ama beni belursuz dan hamişe getiricez yakında ALLAHIN izniyle inşşşş...canlarım öpüyorum hepinizi..
***insallah olacak canim senin icin olumlu seyler hissttim :))
inş. inş. inş. tamda umudum azalmak üzereyken bu yazıyı görmek bana çok ii geldi çook teşekkür ederim allahım bu mübarek cuma gününde hepimizin dualarını dileklerini kabul etsin
seherim hosgeldin canim benim bebisler nasil sen nasilsin??kac haftalik oldu benim minikkuslarim bakim???
canlarim benim onlar iyi olsunda senin miden bulansin onemli degil...gececek elbet..ben calismalara tam gaz devam canim:jeyyar:canım ıyıyım sen nasılsın
teyzesı bu mınıkkuşlar cok yaramaz kendı rahatları ıyı ama benım bulantılarım hala gecmedı 13 haftalık olduk gercı onların saglıgı ıyı olsunda ben razıyım bulantıya
sen calışmalara başladınmı canım bebeiş ıcın dogal yollardan calışmaları sıkı tut bacım :jeyyar:
mehaycım liste başında senle ben varız nolcak halimiiiiiiiiiiiiiiiiiizz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?