2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

Yaz hamisleri adaylari listesi
mehay________________kendiliginden hamislik beklemede
celine07________________tup bebek kisa pro._____________3-4 eylul baslangic
pink rose_______________tup bebek_____________________ne zaman baslayacagi belursuz :)))
iremm24________________tup bebek____________________agustos transfer
bebisko_________________tup bebek kisa protokol_________3 eylul baslangic
toprak28________________3 dondr. embryon transferi_______5 eylul
arzum86________________tup bebek_____________________8 kasim sonuc
shenay34_______________tup bebek_____________________tedaviye aralikta basliyacak
sinem8484______________tup bebek_____________________2 kasim sonuc

aktuel__________hamis
adayadayi_________hamis
narin cadi_________hamis
bugdayzeynep_____hamis
tuubay___________hamis
galeta79__________hamis
fato83____________hamis
mislina duygu______hamis
butterfly's'_________hamis
piner78___________hamis
seherim__________hamis
sueda22__________hamis
selenayyy_________hamis

pelly1 _________negatif.......ama yola devam....
kedersiz________negatif .....vazgecmek yok....
hulya35________negatif.....mutlaka olacak, devam....
hituci__________negatif.....olacak arkadasim, sakin umudunu yitirme...

Yine yeniden hamis adaylariiii :)):teytey::hooray:

seherim hosgeldin canim benim bebisler nasil sen nasilsin??kac haftalik oldu benim minikkuslarim bakim???

arkadaşlar hepinize meraba,umarm hepinz iyisnz ben sıksık dinlendiğim için çok giremym.arkadaşlar bende ishal başlamş yaa çok korkuyrum.dr.elevit kesmemi söyledi kestim ama yine geçmedi.sabah aç karnına çıkartıyom,kahvaltıdn snrada çıkartıyom sonra yok ama ben korkuyorm.arkadaşlar br bilginiz var mı?lütfen yazn

selam kızlar..mehaycım nasılsın canım..süeda geçmiş olsun canım yaaa..dr u dinle geçicek inşşş..hepinizi öpüyorum kızlar ..yeni gelen arkadaşlarda hoş geldiniz burası rehabilitasyon yeridir kızlar..inşşş seversiniz...

mehaycım listene baktımda..?..bebişko hamile canım ekle istersen ..toprak ta dondurulmuşlar deniycekti bu ay yanlış hatırlamıyorsam..merit ve azraam hamile..celine07 de hamile miydi öyle hatırlıyorum sanki son zamanlarda yazmamış inşşş hamiledir..listeyi güncellemeli kız herkes hamiş mehayımla ben kaldım yaw..inşşş mehayımda kendiliğinden hamiş kalırsın..ama beni belursuz dan hamişe getiricez yakında ALLAHIN izniyle inşşşş...canlarım öpüyorum hepinizi..

Yaz hamisleri adaylari listesi
mehay________________kendiliginden hamislik beklemede
pink rose_______________tup bebek_____________________ne zaman baslayacagi belursuz :)))
iremm24________________tup bebek____________________agustos transfer
arzum86________________tup bebek_____________________8 kasim sonuc
shenay34_______________tup bebek_____________________tedaviye aralikta basliyacak
sinem8484______________tup bebek_____________________2 kasim sonuc

aktuel__________hamis
adayadayi_________hamis
narin cadi_________hamis
bugdayzeynep_____hamis
tuubay___________hamis
galeta79__________hamis
fato83____________hamis
mislina duygu______hamis
butterfly's'_________hamis
piner78___________hamis
seherim__________hamis
sueda22__________hamis
selenayyy_________hamis
toprak28__________hamis
bebisko___________hamis
celine07__________hamis

pelly1 _________negatif.......ama yola devam....
kedersiz________negatif .....vazgecmek yok....
hulya35________negatif.....mutlaka olacak, devam....
hituci__________negatif.....olacak arkadasim, sakin umudunu yitirme...

Liste hamis listesi oldu cikti yaaa :)):teytey::hooray:

cok gecmis olsun canim benim yaa cok uzuldum...kendine dikkat et lutfen bizi dusunme...a.s.

tesekkur ederim canimmmm kizlari takip ediyordum bebiskodan haberim vardi fakat digerlerini bilmiyordum cok saol bilgilendirdinŞeniz

inş. inş. inş. tamda umudum azalmak üzereyken bu yazıyı görmek bana çok ii geldi çook teşekkür ederim allahım bu mübarek cuma gününde hepimizin dualarını dileklerini kabul etsin

amin canim amin hapimizin yuzu gulecek birgun inaniyorum ben buna...

seherim hosgeldin canim benim bebisler nasil sen nasilsin??kac haftalik oldu benim minikkuslarim bakim???

canım ıyıyım sen nasılsın
teyzesı bu mınıkkuşlar cok yaramaz kendı rahatları ıyı ama benım bulantılarım hala gecmedı 13 haftalık olduk gercı onların saglıgı ıyı olsunda ben razıyım bulantıya
sen calışmalara başladınmı canım bebeiş ıcın dogal yollardan calışmaları sıkı tut bacım :jeyyar:

kızlar bugun sinem8484 kan testı yaptırıcaktı ınsallah sonuc pozıtıf olurda lısteye bır hamış daha eklerız dua edın hepınız

canlarim benim onlar iyi olsunda senin miden bulansin onemli degil...gececek elbet..ben calismalara tam gaz devam canim:jeyyar:
mehaycım liste başında senle ben varız nolcak halimiiiiiiiiiiiiiiiiiizz...

bilmemki bacim liste basini biz cekiyoruz valla:roflol:halay basi gibinaniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…