tamam canim ekliyorum hemen :))
selam canim hosgeldin aramiza...mutlaka oyledir canim degisiklikler iyidir zaman zaman..insallah bu senin son tedavin olur sonunda bebegine kavusmani dilerim...yok canim yumurta toplatmaktan korkmuyorum artik tedaviden once yazmistim onlari :))
tamam canim ekliyorum hemen :))benıde eklermısın lıstene :).. 7kasım test gunummm... çok kaygılıyım yaaamehayımmm
slm mehay.bende bu ayın 5 de memorial hastanesinde randevum var..bakalım dr.semra hanım ne diycek..düşünüyorumda değişiklikde fayda vardır..dr mu değiştirdim inşallah hakkımda hayırlısı olur..ha bu arada yumurta toplamada o kadar dedikleri gibi korkulacak bişey yok..rahat ol ..
selam canım mehayım nasılsın..işemi gittin gııı..
günaydın arkadaşlar kimseler yokmu bakiii...
mehayyy bugun dayanamayip tahlilimi yaptirdim 18:30dada aldim beta-hcg 119.30 sonucu alirken aklimdan hepsenin sozlerin gecti olumlu seyler hissettim demen ins. ins. diye actim zarfi ins. sonucum olumludur cok heyecanliyim yaainsallah olacak canim senin icin olumlu seyler hissttim :))
çok teşekkür ederim inş. inş.:Saruboceq: darısı isteyen herkesin başına mehayın listesi ugurlu geldiiarzum86 tebrikler canım hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşşş...kutluyorum darısı başımıza inşşş..
mehayyy bugun dayanamayip tahlilimi yaptirdim 18:30dada aldim beta-hcg 119.30 sonucu alirken aklimdan hepsenin sozlerin gecti olumlu seyler hissettim demen ins. ins. diye actim zarfi ins. sonucum olumludur cok heyecanliyim yaa
slm benim de yarın yumurtalarım toplanıyorrr....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?