mehayım günaydın nasılsın canımm..nevar ne yok iş güç çalışıyomusun canım beniim...başlık iyi olmuş sağolasın...
witch52 hayırlısıyla sevinçli haberler alırız inşşş canım senden..
Kizlar aranizda benim gibi yaz hamisi olmak isteyen varsa gelin burda bulusup kendimizi anne olmaya hazirlayalim...Tedavi gdisatimizdan bahsedelim...Ve hamis haberleri verelim nedersiniz???Kim var baska yazin tup bebek yaptiracak????
***canim yaaaa:teytey: nasil sevindim anlatamam...benim hislerim bosa cikmaz....seni hemen listeye hamisler bolumune ekliyorum:sm_cool:
iyiyim pembe gulum sen nasilsin bakem???selam kızlar nasılsınız bugün selamlar sizee..
canim degerin gayet iyi katlanicaktir korkma stres yapma bosyere bbegine zarar veriyorsun...***
slm çokk teşekkür ederim inş. cteside olumlu sonuç alırım daha çok seviniriz he buarada benim dondurulmuşlar transfer edildiğii için 15.güne vermişler yani ayın 8.ine transfer gününü saymıyosak 11.günde yaptırmıştım testi şimdi 4gün sonra yaptıracagım için odeger 2katından daha fazlamı olması gerekiyo off kafamı toparlayamıyorum bi türlü iyki varsınız ya a.s.
Mehay canım yanlış görmediysem doğal yolla hamilesin çok tebrik ederim canım geç oldu biraz ama ben seni hep takip edyodum valla çok sevindim Allah eline almayıda nasip eder işallah.....
benim tedavide heralde 10-15 gün içerisinde başlar listenize eklerseniz sevinirin Ege üniversitesinde tedavi oluyorum
canim benim yaaa seni mutlu gormek ne guzel hadi bakalim bu sefer yuzun gulecek insallah...a.s.selam kızlar 2009 da hepimiz meleklerimize kavuşaçağız inş
dr 2009 dan önce görüşmeyelim tedaviye yeni yıldan sonra başlayalım dediğinde çok üzülmuştum
ama daha çokkkkkkkkk var 2009 a tamı tamına 8 ay vardı
ya şimdi sadece 2 ay yaşasın yeniden tedaviye başlayacağım oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
kafayı yedim ilaç içmeden duramıyorum hahahahaha
bayramdan sonra yaptırcam bende canım sen ne zaman yaptırcan ınsallah kis hamısı olabılırız canım daha fazla ugrasmadan:CüvCüv:
iyiyim pembe gulum sen nasilsin bakem???
canim degerin gayet iyi katlanicaktir korkma stres yapma bosyere bbegine zarar veriyorsun...
iremimm yanlis gormussun canim yaa orda dogal yoldan hamislik BEKLEMEDE yaziyor ...yani tedavisiz...
kiz bak dovucem ben simdi seni amaCanımm kıss ben yine anlamadım dersem salak de-tatlicadiarzu- kıs sen hamilesin deilmi önemli olan bebiş var dimi:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
hosgeldin aramiza canim..bende2009 hanmgi ayı meçhul haziran olabilir diyorum ama yinede belli olmaz benide alın arkdaşlar ekleyin ilki tuttu erken doğum yaptı
kızlar selam hayırlı cumalar..dualar kabul olsun inşşş..
İNŞALLAH cnm pinkçim
kızlar yeni yıl yeni umut olsun hepimize
cumanız mübarek olsun
selam kızlar herkese hayırlı cumalar
***selam canim nasilsin???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?