2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

mehayım günaydın nasılsın canımm..nevar ne yok iş güç çalışıyomusun canım beniim...başlık iyi olmuş sağolasın...
witch52 hayırlısıyla sevinçli haberler alırız inşşş canım senden..

evet canim calisiyorum ogleden sonra calisiyorum bu hafta sen nerelerdesin peki..pek gorunmuyorsun eskisi gibi...:uhm:icimden bir his..... neyse bosvernaniknanik

selam kızlar 2009 da hepimiz meleklerimize kavuşaçağız inş

dr 2009 dan önce görüşmeyelim tedaviye yeni yıldan sonra başlayalım dediğinde çok üzülmuştum

ama daha çokkkkkkkkk var 2009 a tamı tamına 8 ay vardı

ya şimdi sadece 2 ay yaşasın yeniden tedaviye başlayacağım oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

kafayı yedim ilaç içmeden duramıyorum hahahahaha

Kizlar aranizda benim gibi yaz hamisi olmak isteyen varsa gelin burda bulusup kendimizi anne olmaya hazirlayalim...Tedavi gdisatimizdan bahsedelim...Ve hamis haberleri verelim nedersiniz???Kim var baska yazin tup bebek yaptiracak????

bayramdan sonra yaptırcam bende canım sen ne zaman yaptırcan ınsallah yaz hamısı olabılırız canım daha fazla ugrasmadan:CüvCüv:

canim yaaaa:teytey: nasil sevindim anlatamam...benim hislerim bosa cikmaz....seni hemen listeye hamisler bolumune ekliyorum:sm_cool:
slm çokk teşekkür ederim inş. cteside olumlu sonuç alırım daha çok seviniriz he buarada benim dondurulmuşlar transfer edildiğii için 15.güne vermişler yani ayın 8.ine transfer gününü saymıyosak 11.günde yaptırmıştım testi şimdi 4gün sonra yaptıracagım için odeger 2katından daha fazlamı olması gerekiyo off kafamı toparlayamıyorum bi türlü iyki varsınız ya a.s.

Mehay canım yanlış görmediysem doğal yolla hamilesin çok tebrik ederim canım geç oldu biraz ama ben seni hep takip edyodum valla çok sevindim Allah eline almayıda nasip eder işallah.....
benim tedavide heralde 10-15 gün içerisinde başlar listenize eklerseniz sevinirin Ege üniversitesinde tedavi oluyorum

selam kızlar nasılsınız bugün selamlar sizee..
iyiyim pembe gulum sen nasilsin bakem???
canim degerin gayet iyi katlanicaktir korkma stres yapma bosyere bbegine zarar veriyorsun...

iremimm yanlis gormussun canim yaa orda dogal yoldan hamislik BEKLEMEDE yaziyor ...yani tedavisiz...

Kis hamisleri adaylari listesi
mehay________________kendiliginden hamislik beklemede
pink rose_______________tup bebek_____________________ne zaman baslayacagi belursuz :)))
iremm24________________tup bebek____________________agustos transfer
shenay34_______________tup bebek_____________________tedaviye aralikta basliyacak
-badem-_______________tup bebek_____________________sonuc 14 kasim
ze-nannn_______________tup bebek_____________________sonuc 7 kasim
casablanka-05___________tup bebek_____________________5 kasim baslangic
irem naz _______________tup bebek______________________20 kasim baslangic

aktuel__________hamis
adayadayi_________hamis
narin cadi_________hamis
bugdayzeynep_____hamis
tuubay___________hamis
galeta79__________hamis
fato83____________hamis
mislina duygu______hamis
butterfly's'_________hamis
piner78___________hamis
seherim__________hamis
sueda22__________hamis
selenayyy_________hamis
toprak28__________hamis
bebisko___________hamis
celine07__________hamis
sinem8484________hamis
arzum86__________hamis

pelly1 _________negatif.......ama yola devam....
kedersiz________negatif .....vazgecmek yok....
hulya35________negatif.....mutlaka olacak, devam....
hituci__________negatif.....olacak arkadasim, sakin umudunu yitirme...

Liste hamis listesi oldu cikti yaaa :)):teytey::hooray:

canim benim yaaa seni mutlu gormek ne guzel hadi bakalim bu sefer yuzun gulecek insallah...a.s.
bayramdan sonra yaptırcam bende canım sen ne zaman yaptırcan ınsallah kis hamısı olabılırız canım daha fazla ugrasmadan:CüvCüv:

canim ben kararsizim zaten daha 3 ay da olmadi benim negatis sonucumu alali...dusunmek icin cok erken...senin ilk denemen sanirim.....

iyiyim pembe gulum sen nasilsin bakem???
canim degerin gayet iyi katlanicaktir korkma stres yapma bosyere bbegine zarar veriyorsun...

iremimm yanlis gormussun canim yaa orda dogal yoldan hamislik BEKLEMEDE yaziyor ...yani tedavisiz...

Canımm kıss ben yine anlamadım dersem salak de-tatlicadiarzu- kıs sen hamilesin deilmi önemli olan bebiş var dimi:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

bende2009 hanmgi ayı meçhul haziran olabilir diyorum ama yinede belli olmaz benide alın arkdaşlar ekleyin ilki tuttu erken doğum yaptı

İNŞALLAH cnm pinkçim

kızlar yeni yıl yeni umut olsun hepimize

cumanız mübarek olsun

Canımm kıss ben yine anlamadım dersem salak de-tatlicadiarzu- kıs sen hamilesin deilmi önemli olan bebiş var dimi:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
kiz bak dovucem ben simdi seni ama klava:
bende2009 hanmgi ayı meçhul haziran olabilir diyorum ama yinede belli olmaz benide alın arkdaşlar ekleyin ilki tuttu erken doğum yaptı
hosgeldin aramiza canim..
kızlar selam hayırlı cumalar..dualar kabul olsun inşşş..

İNŞALLAH cnm pinkçim

kızlar yeni yıl yeni umut olsun hepimize

cumanız mübarek olsun

sizlerede hayirli cumalar kizlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…