2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

Kis hamisleri adaylari listesi
mehay________________kendiliginden hamislik beklemede
pink rose_______________tup bebek_____________________ne zaman baslayacagi belursuz :)))
iremm24________________tup bebek____________________agustos transfer
shenay34_______________tup bebek_____________________tedaviye aralikta basliyacak
-badem-_______________tup bebek_____________________sonuc 14 kasim
ze-nannn_______________tup bebek_____________________sonuc 7 kasim
casablanka-05___________tup bebek_____________________5 kasim baslangic
irem naz _______________tup bebek______________________20 kasim baslangic
ruyamelegim____________tup bebek______________________sonuc 20 kasim

aktuel__________hamis
adayadayi_________hamis
narin cadi_________hamis
bugdayzeynep_____hamis
tuubay___________hamis
galeta79__________hamis
fato83____________hamis
mislina duygu______hamis
butterfly's'_________hamis
piner78___________hamis
seherim__________hamis
sueda22__________hamis
selenayyy_________hamis
toprak28__________hamis
bebisko___________hamis
celine07__________hamis
sinem8484________hamis
arzum86__________hamis

pelly1 _________negatif.......ama yola devam....
kedersiz________negatif .....vazgecmek yok....
hulya35________negatif.....mutlaka olacak, devam....
hituci__________negatif.....olacak arkadasim, sakin umudunu yitirme...

Liste hamis listesi oldu cikti yaaa :)):teytey::hooray:

kızlar merhaba bende 3 gün önce laparaskopiden çıktım eşim azosperm olduğu için tüp bebeğe karar verildi bu uzun protokol kısa protokol dediğiniz ne bana laparaskopiden sonra hemen başlıyoruz işlemlere dedi doktorum.Antalya'da olup prf.dr.Ömür Taşkın'a giden varmı?listede bende yer alabilirim önümüzdeki ay içinde.....ya birde çatlatma tüp bebek işlemlerinin hepsine mi uygulanıyor nasıl ıygulamalardan geçicem ben ve ssk lı olup yaptıranlar kaç paraya mal oldu size bu işlemler...herkes farklı bir şey söylüyor yardım edin bilgilerinize ihtiyacım var :çok üzgünüm:

kızlar ya çok kötüyüm akşam üstü kanamam oldu dr.igne yaptır dedi of igneyi 2.5saatten fazla aradık anca bulup yaptırdık düşmesin bebişler diye ama kanamam azalcagına arttı parça parça kopuyo resmen halinde yarın dr.sabah 9da bekliyo bizi of aglayıp duruyorum böle bi durum başına gelen varmı ya deger sabah 694 akşama kanama offf yarım edin ne şimdi bu hamile değilim artık dimi

canım çatlatma iğnesi tüp bebekte kullanılıyor önce iğnelerle yumurtaları geliştiriyorlar sonra çatlatma iğnesi ve yumurta toplama .toplamada genel anestezi uygulanıyor dışarıda döllenen embriyolar transfer ediliyor.ssk lı olarak yaptırınca 2,5 ,3milyar cıvarında tutuyormuş.

arzum canım durum ne neler oldu..inşallah kötü şeyler yoktur hayırlısıyla inşşşş canım..bizi haberdar et lütfen hakkında hayırlısı sağlıklısı olsun inşşş..a.s.

kizlar sabah doktordaydim biraz kanamam azaldi enazindan parcalar gelmiyo 2hafta boyunca igne olucakmisim sabah aksam 3embriyo transfer edildigi icin 1i yada birkaci dusmuste olabilirmis normal bisey degilmis kontrolde 2 tane bisey gordu kesede olabilir bu dedi kan parcalarida olabilir beklicez dedi 2hafta sonraya gun verdi bol bol yaticam dinlenicem ama hala korkuyorum allahim hakkimizda hayirlisini versin buarada kizlar iyki varsiniz

canım geçmiş olsun.umarım o iki şey kesedir.herşey gönlünce olsun .

inşallah hamileliğin etkilenmemiştir hayırlısıyla kucağına alırsın meleğini canım hayırlısıyla bekliyelim canım..a.s.

heyyytttt bızım topıcın adı degışmış ama benım haberım yok len sız artık benı begenmıyonuzmu -tatlicadiarzu- acın bakem banada yer ama buyuk olsum malum benım popo oyle sızınkı gıbı ufak degıl ancak sıgarım

inşallah hamileliğin etkilenmemiştir hayırlısıyla kucağına alırsın meleğini canım hayırlısıyla bekliyelim canım..a.s.
günaydın pink rose inş. dediğin gibidir :Saruboceq: bugün daha umutluyum ii olucagını hissediyorum kanamamda artık çok az leke gibi inş. herşey iyi olucak a.s.

seherim canım hoşgeldin topiğimizi tanıyamadınmı canımcııımmm..yeni arkadaşlarımızda var bak canım ben eskileride özlüyorum amaa..nerdesiniz canlarımmm..kıs mehayım topiğine uğrayıver cadım beniiimm...a.s.

canim yaaa iki gundur giremiyorum olanlara bak...nasilsin peki simdi iyimisin???

bizimkilerin ufak oldugunu kim soylemisnaniknanik hosgeldin bu arada canim nasilsin.???

canim burdayim ben hep iki gundur islerim vardi giremedim ama hep burdayim....nasilsin canim benim ne alemdesin???tedaviye basliyorsun dimi kesin onumuzdeki ay????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…