Mehaycim TABLODA kendimi göremedim neden acaba
sonuç 20 kasim
iyiyim çok teşekkür ederim yarın dr. gidicem onun heyecanı bastısen nasılsın ? a.s.
kızlar ya çok kötüyüm akşam üstü kanamam oldu dr.igne yaptır dedi of igneyi 2.5saatten fazla aradık anca bulup yaptırdık düşmesin bebişler diye ama kanamam azalcagına arttı parça parça kopuyo resmen halinde yarın dr.sabah 9da bekliyo bizi of aglayıp duruyorum böle bi durum başına gelen varmı ya deger sabah 694 akşama kanama offf yarım edin ne şimdi bu hamile değilim artık dimi
kizlar sabah doktordaydim biraz kanamam azaldi enazindan parcalar gelmiyo 2hafta boyunca igne olucakmisim sabah aksam 3embriyo transfer edildigi icin 1i yada birkaci dusmuste olabilirmis normal bisey degilmis kontrolde 2 tane bisey gordu kesede olabilir bu dedi kan parcalarida olabilir beklicez dedi 2hafta sonraya gun verdi bol bol yaticam dinlenicem ama hala korkuyorum allahim hakkimizda hayirlisini versin buarada kizlar iyki varsiniz
kizlar sabah doktordaydim biraz kanamam azaldi enazindan parcalar gelmiyo 2hafta boyunca igne olucakmisim sabah aksam 3embriyo transfer edildigi icin 1i yada birkaci dusmuste olabilirmis normal bisey degilmis kontrolde 2 tane bisey gordu kesede olabilir bu dedi kan parcalarida olabilir beklicez dedi 2hafta sonraya gun verdi bol bol yaticam dinlenicem ama hala korkuyorum allahim hakkimizda hayirlisini versin buarada kizlar iyki varsiniz
***arzum86 nerde yaptırdın sen tedavini.
**canım geçmiş olsun.umarım o iki şey kesedir.herşey gönlünce olsun .
***inşallah hamileliğin etkilenmemiştir hayırlısıyla kucağına alırsın meleğini canım hayırlısıyla bekliyelim canım..a.s.
heyyytttt bızım topıcın adı degışmış ama benım haberım yok len sız artık benı begenmıyonuzmu -tatlicadiarzu- acın bakem banada yer ama buyuk olsum malum benım popo oyle sızınkı gıbı ufak degıl ancak sıgarım
canim yaaa iki gundur giremiyorum olanlara bak...nasilsin peki simdi iyimisin???kizlar sabah doktordaydim biraz kanamam azaldi enazindan parcalar gelmiyo 2hafta boyunca igne olucakmisim sabah aksam 3embriyo transfer edildigi icin 1i yada birkaci dusmuste olabilirmis normal bisey degilmis kontrolde 2 tane bisey gordu kesede olabilir bu dedi kan parcalarida olabilir beklicez dedi 2hafta sonraya gun verdi bol bol yaticam dinlenicem ama hala korkuyorum allahim hakkimizda hayirlisini versin buarada kizlar iyki varsiniz
heyyytttt bızım topıcın adı degışmış ama benım haberım yok len sız artık benı begenmıyonuzmu -tatlicadiarzu- acın bakem banada yer ama buyuk olsum malum benım popo oyle sızınkı gıbı ufak degıl ancak sıgarım
seherim canım hoşgeldin topiğimizi tanıyamadınmı canımcııımmm..yeni arkadaşlarımızda var bak canım ben eskileride özlüyorum amaa..nerdesiniz canlarımmm..kıs mehayım topiğine uğrayıver cadım beniiimm...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?