canim burdayim ben hep iki gundur islerim vardi giremedim ama hep burdayim....nasilsin canim benim ne alemdesin???tedaviye basliyorsun dimi kesin onumuzdeki ay????
hoş geldin canım iyiyim sağolasın..sende iyisindir inşşş..tedaviyi biraz daha erteledim hayırlısı diyelim geç olsunda güç olmasın inşşş..sen neler yapıyosun..?..a.s.
canim yaaa iki gundur giremiyorum olanlara bak...nasilsin peki simdi iyimisin???
bugün daha iyiyim mehayy progynex50 vuruluyorum sabah akşam ii geliyo kanamam azaldı ayın 21ine kadar vurulcam igneleri inş. güzel haberlerle dönücem hastaneden olumsuz düşünmek istemiyorum sürekli :Saruboceq: ediyorumtutunmuşlardır diye
***canim yaa kan testi falan yapmadilarmi????
***slm kimse yokmu canım sıkkın girdiğimde kimse olmuyor
neden canın sıkkın. Moralini yüksek tutmaya çalışslm kimse yokmu canım sıkkın girdiğimde kimse olmuyor
selam kızlar arınıza bende katıldım
merhaba canım ancak zamanım olduselcen hoşgeldin canım.kızlar bu arada bugün sonucu bellı olanlar nerdesınız merak edıyorum mutlaka haber verin
ultrasonlami baktilar peki yani sadece idrar testiylemi hamile oldugunu soylediler..genelde kan degerinede bakiyorlarda o yuzden sordum....***
yok yapmadılar kan tahlili belkide pazar diyemi acaba bak hiç onu sormadım sadece kontrol etti yaptırsammı acaba kan tahliliCADIARZU
neden canin sikkin canim ne oldu???slm kimse yokmu canım sıkkın girdiğimde kimse olmuyor
hosgeldin aramiza canim a.s.selam kızlar arınıza bende katıldım
kızlar günaydııınnnn:)))
geldim canim uyuyordum horul horulkaydirigubbakcemile3hoşgeldin canım aramıza .burasını seversin inşşş..terapi gibidir iyi gelir..a.s.
kızlar günaydın nasılsınız..hayırlı günler...:1hug:
mehayım seherim nerdesiniz canlarımm..kaydirigubbakcemile5
merhaba canım ancak zamanım oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?