2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

canim burdayim ben hep iki gundur islerim vardi giremedim ama hep burdayim....nasilsin canim benim ne alemdesin???tedaviye basliyorsun dimi kesin onumuzdeki ay????

hoş geldin canım iyiyim sağolasın..sende iyisindir inşşş..tedaviyi biraz daha erteledim hayırlısı diyelim geç olsunda güç olmasın inşşş..sen neler yapıyosun..?..a.s.

hoş geldin canım iyiyim sağolasın..sende iyisindir inşşş..tedaviyi biraz daha erteledim hayırlısı diyelim geç olsunda güç olmasın inşşş..sen neler yapıyosun..?..a.s.

ne yapayim canim evdeyim alisverise ve gezmeye gidicez bugun benimki horul horul uyuyor uyansinda hele...sen niye erteledin canim yaa???maddi meselelermi???

ajuu nasılsın benım kanama devam sadece tuvalete kalkıyorum bugun doktorumla tekrar konustum test için erken dedı persembeyı beklıcez dedı

yok yapmadılar kan tahlili belkide pazar diyemi acaba bak hiç onu sormadım sadece kontrol etti yaptırsammı acaba kan tahliliCADIARZU
ultrasonlami baktilar peki yani sadece idrar testiylemi hamile oldugunu soylediler..genelde kan degerinede bakiyorlarda o yuzden sordum....
slm kimse yokmu canım sıkkın girdiğimde kimse olmuyor
neden canin sikkin canim ne oldu???
selam kızlar arınıza bende katıldım
hosgeldin aramiza canim a.s.
kızlar günaydııınnnn:)))

gunaydin canim

hoşgeldin canım aramıza .burasını seversin inşşş..terapi gibidir iyi gelir..a.s.
kızlar günaydın nasılsınız..hayırlı günler...:1hug:
mehayım seherim nerdesiniz canlarımm..kaydirigubbakcemile5
geldim canim uyuyordum horul horulkaydirigubbakcemile3
merhaba canım ancak zamanım oldu

meraba canim bende anca girebildm nasilsin???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…