merhaba bende 2009 hamilesi olabilirim
evtttttt bende haziranda basıyorum 2.tp bebek denememe ne olur dua edin kızlar
yıllarca tedavi olurlar sonra bebekleri olunca sanki ogünler hiç yaşanmamış gibi düşüncesiz insanlardan olurlar
eğer RABBİM BİRGÜN BANA O DUYGUYU YAŞATIRSA HİÇ DÜŞÜNCESİZ OLMAYACAĞIM VEEEEEEE ÇOCUĞUMLA BAŞKALARININ YANINDA HAVALAR ATMAYACAĞIM OLAN VAR OLMAYAN VAR DEĞİLMİ
ANLAYIŞLI OLMALIYIZ
pinkim inş birgün hayırlısıyla olur
evet canım..mumucum noldu canım yaa..kızgın gördüm senii..büyük harfle yazma tatlım olurmu..uyarı gelir yasak sanırım..a.s.
iyiyim canım sağol ...tek eksiğim tek beklediğin bebiş oda gelmiyor bir türlü hayırlısı..:1hug:
hepinize iyi bayramlar kızlar bu mübarek günlerde dualarımız kabul olsun bebişlerimize kavuşalım inşşş tez zamanda hayırlısıyla inşş..
selam canım hayırlı olsun tedavin.a.s.Amin canım Allah emeklerimizin sonunda bizlere bebek nasip etsin.Ben lucrin kullanmadığım için yardımcı olamıcam ama sormak istedin başka şeyler varsa sorabilirisn a.s.seninde bayramın kutlu olsun. :1hug:mrb.arkadaşlar nasılsınız dr.uma gittim bugun tüp bebek programına alındık ilk iğneme pazar günü başlıyom kısmetse lucrın kullanan varsa bilgilerini paylaşırsa sevinirim.Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın,herşey gönlünüzce olsun...
Ayrıca herkesin kurban bayramını kutlar sevdikleriyle güzellik dolu nice bayramlar dilerim...a.s.
mrb.arkadaşlar nasılsınız dr.uma gittim bugun tüp bebek programına alındık ilk iğneme pazar günü başlıyom kısmetse lucrın kullanan varsa bilgilerini paylaşırsa sevinirim.Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın,herşey gönlünüzce olsun...
Ayrıca herkesin kurban bayramını kutlar sevdikleriyle güzellik dolu nice bayramlar dilerim...a.s.
Mehaycım canım benimm benide listeye eklersin.Allah izin ederse bende Haziran ayında başlamayı düşünüyorum ..Rabbim bu zorlu süreçte hepimize kolaylıkk ,sabır,güç kuvvet versin inşallahh...:Saruboceq::Saruboceq:
ekledim canim bal gibi tatli bir bebegin olsun insallah.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?