2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

evet canım..mumucum noldu canım yaa..kızgın gördüm senii..büyük harfle yazma tatlım olurmu..uyarı gelir yasak sanırım..a.s.

evet canım..mumucum noldu canım yaa..kızgın gördüm senii..büyük harfle yazma tatlım olurmu..uyarı gelir yasak sanırım..a.s.

yok cnm kızgın değilim sen anlarsın aynı şeyleri sende yaşamış biri olarak bilmiyorum yorgun hissediyorum sanki tedaviye hazır değilim gibi bakalım kısmet

he yasaklar niye vardır yıkmak için

ii akşamlar kızlar yarın şehir dışına gidiyorum bayram tatili aile ziyareti :dance: bugünden herkesin bayramını kutluyorum haftaya ctesi gelicem nete giremeyebilirim şimdiden kutlu olsun a.s.

iyiyim canım sağol ...tek eksiğim tek beklediğin bebiş oda gelmiyor bir türlü hayırlısı..:1hug:

Şeniz canım karamsar olmaaa hayırlısı ile gelecek hepimizin bebişi inan zamanlarıı var okuyorsundur çogu kişi beklemedikleri anda yavrularına kavuştular inan bizlerde onlar gibi beklemediğimiz ummadığımız bir anda bebişlerimize kavuşcazz ben inanıyorummm allahın izni ileee Şeniz okk anlaştık öle surat asmakda yokk çok çalışmalıyız çokkkk kaydirigubbakcemile3 bende yarın ilk önce test yaptırcam sonrada eşim istadikleri sperm testtininin ilkini yaptırcak bayram dönüşüdee 2 cisiniii inşallah hayırlı sonuçlar alırızz sonrada muayeneye gideceğiz bakalımm tahliller toplanıp heyete gircezz kızlar dualarınızı eksik etmeyim sizler benim hep dualarımdasınızzz :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: kuzucuklarrr öpüyorum hepinizi hayırlı bayramlar bu aradaa yerimseniben

hepinize iyi bayramlar kızlar bu mübarek günlerde dualarımız kabul olsun bebişlerimize kavuşalım inşşş tez zamanda hayırlısıyla inşş..

mehayyyyy....Şeniz nerdesin canım yaa..çok özledim seniii...görüşemezsek bayramını şimdicik kutluyom canııımmmm....mehay cadısıııı kaydirigubbakcemile3 duy sesimiii kulakların çınlasııııınnnn....lülülülülülü lülülülülülü

mrb.arkadaşlar nasılsınız dr.uma gittim bugun tüp bebek programına alındık ilk iğneme pazar günü başlıyom kısmetse lucrın kullanan varsa bilgilerini paylaşırsa sevinirim.Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın,herşey gönlünüzce olsun...
Ayrıca herkesin kurban bayramını kutlar sevdikleriyle güzellik dolu nice bayramlar dilerim...a.s.

selam canım hayırlı olsun tedavin.a.s.Amin canım Allah emeklerimizin sonunda bizlere bebek nasip etsin.Ben lucrin kullanmadığım için yardımcı olamıcam ama sormak istedin başka şeyler varsa sorabilirisn a.s.seninde bayramın kutlu olsun. :1hug:

hoşgeldin canım..hakkında hayırlı olsun ..bebişlerine kavuşursun inşş..iyi bayramlar..a.s.

kızlar benim dördüncü denemem olacak yazın ALLAH nasip ederse yeni yaptıracak arkadaşlara tavsiyem sabırlı olmaları en büyük erdem sabırdır
tabide acı çekeceksiniz iğneler ilaçlar sonuç beklemeler sadece kafanıza bebeğinizi yerleştirin ve bu aşamalarla ona daha çok yaklaiştığınızı düşünün benim bu yaz tuttu 1 aylıkken düştü şimdi.inannın o bile az da olsa hasretimi dindirdi
hamile kalmak kelimelerle anlatılmaz bir şey bu arada arkadaşlar bayram zamanı edilen dualar kesinlikle geri çevrilmez bu günlerin kıymetini bilin bol bol dua edin.

Mehaycım canım benimm benide listeye eklersin.Allah izin ederse bende Haziran ayında başlamayı düşünüyorum ..Rabbim bu zorlu süreçte hepimize kolaylıkk ,sabır,güç kuvvet versin inşallahh...:Saruboceq::Saruboceq:

hepinizin tedavileri şimdiden hayırlı olsun , inşallah haırlısıyla olumlu sonuçlar alır , sorunsuz hamilelikler geçirir yine sağlıkla ve zamanında kucağınıza alırsınız miniklerinize ..
herkese bol şans ..
Allah yardımcınız olsun arkadaşlar :Saruboceq:

Kis hamisleri adaylari listesi
mehay________________kendiliginden hamislik beklemede
pink rose_______________tup bebek_____________________ne zaman baslayacagi belursuz :)))
shenay34_______________tup bebek_____________________tedaviye aralikta basliyacak
casablanka-05___________tup bebek_____________________5 kasim baslangic
irem naz _______________tup bebek______________________20 kasim baslangic
duru2__________________tup bebek______________________28 kasim sonuc
melis 78-5______________tup bebek______________________25 kasim transfer
jowan__________________tup bebek______________________mart ayinda tedaviye basliacak
esra___________________tup bebek______________________ocak ayi baslangic
sena__________________tup bebek_______________________nisan ayi baslangic
elsinore________________2. mikro enjeksiyon denemesi______mart ayi baslngic
acelya_________________tup bebek_______________________2 aralik baslangic
tulay24________________tup bebek_______________________aralik veya ocak ayi basliyor tedaviye
ece-brc________________tup bebek_______________________tarihi belli degil
kaymaklim_____________tup bebek_______________________subat ayi baslangic
balsurat_______________tup bebek________________________haziran ayi baslangic

aktuel__________hamis
adayadayi_________hamis
narin cadi_________hamis
bugdayzeynep_____hamis
tuubay___________hamis
galeta79__________hamis
fato83____________hamis
mislina duygu______hamis
butterfly's'_________hamis
piner78___________hamis
seherim__________hamis
sueda22__________hamis
selenayyy_________hamis
toprak28__________hamis
bebisko___________hamis
celine07__________hamis
sinem8484________hamis
ze-nennn__________hamis
-badem-___________hamis

pelly1 _________negatif.......ama yola devam....
kedersiz________negatif .....vazgecmek yok....
hulya35________negatif.....mutlaka olacak, devam....
hituci__________negatif.....olacak arkadasim, sakin umudunu yitirme...
ruyamelegim____negatif......fakat o inaniyor olacak mutlaka umudunu hic kaybetmedi...

Yeni yeni hamis adaylari hosgeldiniz :)):teytey::hooray:

ekledim canim bal gibi tatli bir bebegin olsun insallah.....

bayramın ilk günü yumurtalar toplanacak inşallah.9 tane yum.oluştu büyüklüklrri 13 ile 21 arasında.rahim kalınlıgı 9.5.bakalım ne olacak.RABBİM BÜYÜK.tıp yardımcı olsada herşey bilinmeyen bir muamma şuan.yumurtaların kesesinde yum. çıkacakmı kalitesi ne bilinmiyor.RABBİM OL DERSE OLUCAK OLMA DERSE OLMAYACAK.bende çik. kisti var iki yum. tada.hamile kalsam onlarda gerileyecek ve alınacak sezeryanda.yumurtalık kalitem düşer diye doktorum tüp önerdi.ALLAH HEPİMİZE HAYIRLISINI VERSİN.DUALARINIZA İHTİYACIM VAR.ANESTEZİ VERİLEREK YUM.TOPLANACAK DAHA ÖNCE YAPTIRAN ARKADAŞLARIM UYANINCA İNSAN İYİ BİRŞEKİLDE Mİ UYANIYOR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…