2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

mehaycığım benim tüp bebek raporum bayram sonrası çıkacak.raporu aldıktan sonra alah kısmet ederse 2. tüp bebek tedavisine başlayacağız.listeye benide eklermisin.

Kızlar size sormak ıstedıgım bir soru varr....tüp bebe tedavisine başlamadan kaç ay önce rahim flimi çektirilmesi gerekir.Ben önümüzdeki ay çektirmeyi düşünüyorum .Çektırdıkten sonrada 4 ay sonrada tüp bebe tedavisine baslayacma inşallahh.Merak ettiğim bu flim o zaman merkeze görüşmeye gittiğimde gösterdiğimde geçerli olur mu :sm_confused:

arkadaşım benim bildiğim rahim filminin 2 sene süresi var hatta rapor almak için 2 seneyi geçmemiş olması gerekir deniyor

canım benimde aynı sen gibi 4 cü olacak ..ama ben hiç hamiş kalamadım oda kısmet diyelim nasip degilmişş..rabbim inşallah bu mübarek günlerde hamiş olmak isteyen herkeze hayırlı evlatlar nasip eder:Saruboceq:

Merhaba arkadaşlar,
bugün eşimin sperm testi sonuçlarını aldık ve doktorumuz kesinlikle tüp bebek başka çözümü yok dedi. artık bende düşünüyorum ama çok şaşkın, üzgün ve bilgisizim. bu site çok güzel oldu. izmirde tavsiye edeceğiniz bir doktor veya tüp bebek merkezi var mı?birde bu yumurtalar ameliyatlamı alınıyor?normal mi mikroenjeksiyonmu tavsiye edersiniz?

hakkında hayırlısı olsun canım tez zaman da hamiş olursun inşşş..:1hug:

evet canim iyi bir sekilde uyaniyorsun sadece biraz tansiyonun dusuk oluyor anesteziden dolayi ama bekledikce normale donuyor...

Kis hamisleri adaylari listesi
mehay________________kendiliginden hamislik beklemede
pink rose_______________tup bebek_____________________ne zaman baslayacagi belursuz :)))
shenay34_______________tup bebek_____________________tedaviye aralikta basliyacak
casablanka-05___________tup bebek_____________________5 kasim baslangic
irem naz _______________tup bebek______________________20 kasim baslangic
duru2__________________tup bebek______________________28 kasim sonuc
melis 78-5______________tup bebek______________________25 kasim transfer
jowan__________________tup bebek______________________mart ayinda tedaviye basliacak
esra___________________tup bebek______________________ocak ayi baslangic
sena__________________tup bebek_______________________nisan ayi baslangic
elsinore________________2. mikro enjeksiyon denemesi______mart ayi baslngic
acelya_________________tup bebek_______________________2 aralik baslangic
tulay24________________tup bebek_______________________aralik veya ocak ayi basliyor tedaviye
ece-brc________________tup bebek_______________________tarihi belli degil
kaymaklim_____________tup bebek_______________________subat ayi baslangic
balsurat_______________tup bebek________________________haziran ayi baslangic
a.acele________________tup bebek________________________aralik ayi baslangic

aktuel__________hamis
adayadayi_________hamis
narin cadi_________hamis
bugdayzeynep_____hamis
tuubay___________hamis
galeta79__________hamis
fato83____________hamis
mislina duygu______hamis
butterfly's'_________hamis
piner78___________hamis
seherim__________hamis
sueda22__________hamis
selenayyy_________hamis
toprak28__________hamis
bebisko___________hamis
celine07__________hamis
sinem8484________hamis
ze-nennn__________hamis
-badem-___________hamis

pelly1 _________negatif.......ama yola devam....
kedersiz________negatif .....vazgecmek yok....
hulya35________negatif.....mutlaka olacak, devam....
hituci__________negatif.....olacak arkadasim, sakin umudunu yitirme...
ruyamelegim____negatif......fakat o inaniyor olacak mutlaka umudunu hic kaybetmedi...

Yeni yeni hamis adaylari hosgeldiniz :)):teytey::hooray:

a.acele canim ekledim senide nedense icime bu sefer kesin olacakmis gibi bir his dogdu...insallah yanilmam hamis kalirsin...

kızlar nasılsınız.hepinize şimdiden iyi bayramlar diliyorum.kendinize iyi bakın.inşallah hep birlikte birdahaki bayrama hamiş olarak gireriz.

Merhaba arkadaşlar,
bugün eşimin sperm testi sonuçlarını aldık ve doktorumuz kesinlikle tüp bebek başka çözümü yok dedi. artık bende düşünüyorum ama çok şaşkın, üzgün ve bilgisizim. bu site çok güzel oldu. izmirde tavsiye edeceğiniz bir doktor veya tüp bebek merkezi var mı?birde bu yumurtalar ameliyatlamı alınıyor?normal mi mikroenjeksiyonmu tavsiye edersiniz?

simalll merhaba, iyi bayramlar herkese..
eşinin sperm sayısı kaç çıktı, bizim de sorunumuz spermlerle.. hareketli sperm sayısı az.. ben de izmirde tüp bebek yaptıracağım. 3 defa aşılama yaptırdık olmadı. izmirde prof.dr.erol tavmergen'e gidiyorum ben. kendisi tüp bebek'i türkiyede ilk yapan doktor. biraz yoğun, erol beyi çok sık göremiyoruz ama ekibi çok tecrübeli, herşeyle ilgileniyorlar. biz şimdi beklemedeyiz, doktorumuz ne zaman derse tüp bebeğe başlayacağız birkaç ay içinde. erol bey muayenehanede kontrollerini yapıyor.operasyonu şifada yapıyor. ege üniversitesinde de kardeşi ege tavmergen var, o da tüp bebek uzmanı prof. en son telefon görüşmemizde yeni kanuna göre rapor çıkması için şifadaki doktor geçerli olmuyor gibi bişey söylediler. nerede nasıl yapacağımıza karar vermemiz lazım dediler.bayramdan sonraya kaldı tedavi zamanına ve nerede yapacağımıza karar vermek. ben biraz acele ediyorum ama parayı da ayarlamak lazım tabii.. senin tedavin de hayırlı olsun. hepimize allah kolaylık versin.. :)

arkadaşlar bir de mikroenjeksiyonla tüp bebeğin ne farkı var? yapılma yöntemi olarak bi fark mı var?

merhaba arkadaşlar uzun zamandır siteyi takip ediyorum.cesaretimi topladım ocak ayında 2. denememizi yapıcaz inşallah.benide listenize eklermisiniz? sıkıntılı günlerimde bu site bana ilaç gibi geldi.bir çok yeni şey öğrendim.tüp bebek merkezlerini buradan araştırdım.allah hepimizin yardımcısı olsun bebek özlemiyle yanıp tutuşan herkesin yüzünü güldürsün.şu mubarek kurban bayramında hepimiz için dua ediyorum.ii bayramlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…