arkadaşım benim bildiğim rahim filminin 2 sene süresi var hatta rapor almak için 2 seneyi geçmemiş olması gerekir deniyor
kızlar benim dördüncü denemem olacak yazın ALLAH nasip ederse yeni yaptıracak arkadaşlara tavsiyem sabırlı olmaları en büyük erdem sabırdır
tabide acı çekeceksiniz iğneler ilaçlar sonuç beklemeler sadece kafanıza bebeğinizi yerleştirin ve bu aşamalarla ona daha çok yaklaiştığınızı düşünün benim bu yaz tuttu 1 aylıkken düştü şimdi.inannın o bile az da olsa hasretimi dindirdi
hamile kalmak kelimelerle anlatılmaz bir şey bu arada arkadaşlar bayram zamanı edilen dualar kesinlikle geri çevrilmez bu günlerin kıymetini bilin bol bol dua edin.
bayramın ilk günü yumurtalar toplanacak inşallah.9 tane yum.oluştu büyüklüklrri 13 ile 21 arasında.rahim kalınlıgı 9.5.bakalım ne olacak.RABBİM BÜYÜK.tıp yardımcı olsada herşey bilinmeyen bir muamma şuan.yumurtaların kesesinde yum. çıkacakmı kalitesi ne bilinmiyor.RABBİM OL DERSE OLUCAK OLMA DERSE OLMAYACAK.bende çik. kisti var iki yum. tada.hamile kalsam onlarda gerileyecek ve alınacak sezeryanda.yumurtalık kalitem düşer diye doktorum tüp önerdi.ALLAH HEPİMİZE HAYIRLISINI VERSİN.DUALARINIZA İHTİYACIM VAR.ANESTEZİ VERİLEREK YUM.TOPLANACAK DAHA ÖNCE YAPTIRAN ARKADAŞLARIM UYANINCA İNSAN İYİ BİRŞEKİLDE Mİ UYANIYOR[/quo
canım inşallah hayırlısı olur ..benim toplandıktan sonra kalktıgımda hiçbir agrım olmadı ama bu bünyeden bünyeye degişebilir..o kadar şeye kafanı takma rahat ol ..canım bide çok hafif şekilde lekelenmen olabilir toplandıktan sonra..ilk denemem herhalde hangi hastanede yaptırıyosun
Merhaba arkadaşlar,
bugün eşimin sperm testi sonuçlarını aldık ve doktorumuz kesinlikle tüp bebek başka çözümü yok dedi. artık bende düşünüyorum ama çok şaşkın, üzgün ve bilgisizim. bu site çok güzel oldu. izmirde tavsiye edeceğiniz bir doktor veya tüp bebek merkezi var mı?birde bu yumurtalar ameliyatlamı alınıyor?normal mi mikroenjeksiyonmu tavsiye edersiniz?
:asigim:Canım mehayım çok sağolasınn cümlemizin inşallahh
bayramın ilk günü yumurtalar toplanacak inşallah.9 tane yum.oluştu büyüklüklrri 13 ile 21 arasında.rahim kalınlıgı 9.5.bakalım ne olacak.RABBİM BÜYÜK.tıp yardımcı olsada herşey bilinmeyen bir muamma şuan.yumurtaların kesesinde yum. çıkacakmı kalitesi ne bilinmiyor.RABBİM OL DERSE OLUCAK OLMA DERSE OLMAYACAK.bende çik. kisti var iki yum. tada.hamile kalsam onlarda gerileyecek ve alınacak sezeryanda.yumurtalık kalitem düşer diye doktorum tüp önerdi.ALLAH HEPİMİZE HAYIRLISINI VERSİN.DUALARINIZA İHTİYACIM VAR.ANESTEZİ VERİLEREK YUM.TOPLANACAK DAHA ÖNCE YAPTIRAN ARKADAŞLARIM UYANINCA İNSAN İYİ BİRŞEKİLDE Mİ UYANIYOR
kızlar nasılsınız.hepinize şimdiden iyi bayramlar diliyorum.kendinize iyi bakın.inşallah hep birlikte birdahaki bayrama hamiş olarak gireriz.
Merhaba arkadaşlar,
bugün eşimin sperm testi sonuçlarını aldık ve doktorumuz kesinlikle tüp bebek başka çözümü yok dedi. artık bende düşünüyorum ama çok şaşkın, üzgün ve bilgisizim. bu site çok güzel oldu. izmirde tavsiye edeceğiniz bir doktor veya tüp bebek merkezi var mı?birde bu yumurtalar ameliyatlamı alınıyor?normal mi mikroenjeksiyonmu tavsiye edersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?