2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

RABBİM hayırlısıyla bir tanecik bana anne deyip koşup sarılacak bende onun mis gibi kokusunu içime çekeceğim bir evlat istiyorum kısmet olursa olmazsada bilemiyorum

meraba inşallah verecek tatlım rabbim sen canını sıkma rabbim hepimizin gönlüne göre versinnn oo koşmayı bırak ne yaramazlıklar yapacakk :))))kaydirigubbakcemile3 :ecrin_bebek:

RABBİM hayırlısıyla bir tanecik bana anne deyip koşup sarılacak bende onun mis gibi kokusunu içime çekeceğim bir evlat istiyorum kısmet olursa olmazsada bilemiyorum
canım mumucum inşallah kısmet olurda yaramazlıklarından senibezdirir görürsün senlülülülülülü ama her şeye değer dimi canım..

günaydın kızlar nasılsınızzz benim içim bugün kıpır kıpırrr çok mutluyum sebebini bende bilmiyorummm
hoşgeldin canım hakkında hayırlısı olsun kaç kişi kaldıktanmı tanışıyoruz canım seninle a.s.

Bayramdan sonra eşim yine bi test yaptırıcak canım onun sonucuna bağlı olarak ocak gibi start vermek istiyorum tedaviye ama hala hangi hastanede başlıycağıma karar veremedim:uhm:
selam tatlım iyi araştır içine yatan en iyisidir canım yerimseniben
seninde herşey gönlünce olsun ALLAH emeklerini boşa çıkarmasın inşş canım..a.s.
amiiinnnn:1hug:

selam canım. hayırlı olsun tedavin. yumurtalar 10-12 günde büyüyormuş. kişiye göre değişirmiş . Sendedemi kısa protokol uygulanacak.a.s.

slm canım teşekkür ederim ewet kısa protokol uygulanacak banada malum eşimden alınan spermler dondurulduya mikroenjeksiyondan başka yöntem yok bakalım hayırlısı sende de mi kısa protokol uygulanacak umut tüp bebekde yaptırıyodun dmi?

canim gercektende cok zayifsin..ayni boydayiz ben 56 kiloyken bile kendimi cok zayif hissediyordum...ama korkma dogumun kolay olur ama 2-3 kilo almaya bak hamile kalmak icin cunku hamila kalmak icin vucudumuzda belli miktarda yag orani olmasi gerekiyormus bir arkadasima doktor soylemis senin gibiydi 3 kilo aldi hamile kaldi....

selam canım. evet umut tüp bebekte yaptıryorum. kısa protokol uygulanıyor.

canim benim ya temmuz ya agustos ama temmuz olur sanirsam dayanacak gucum kalmadi cunku:)) ama korkuyorum biraz...su yumurta toplatmak nasil oluyor sonrasinda aci cekiyormusun??sana lokal anestezimi yapmislardi???

korkmayın bende anestezi oldua.s bişeycik hisstemedim.sonra biraz kanama oluyo sancyla ama 1 kaç saat sonra gidiyor

selam canım. nasılsın iyimisin. Bir aralar yoktun . merak ettim seni. toparlandınmı.
slm açelyacım iyiyim sen nasılsın evet biaralar kayboldum ortalıktan kendimi çok kötü hissediyodum canım çok yanıyodu kafamda çok soru işaretleri vardı halada var interneti hiç açamıyodum açdıgım zaman sürekli neden kanamam olduktan sonra kan tahlilini niye yaptırmadım niye igne oldum dr. neden böle yaptı yönlendirmedi falan diye sürekli sarıyordum halada düşünmüyo değilim öle işte ya toparlanmak zorundayız işte 2.deneme için şubatta inş. başlarız böle sen neyaptın tedavi nasıl gidiyo dr. kim levent beymi enver beymii

selam canım. Çok zor günler geçirdin. hiç kolay değil. Ama canım bundan sonra 2. deneme için moral toplamaya çalışmalısın. İnşallah ikinci denemende herşey olumlu olur ve hamile kalırsın. :CüvCüv:.
Ben tedavimin başındayım bugün 3.gün henüz. doktorum Enver bey.
Tedavideyiz ama bakalım yumurtaları dölleyecek sperm çıkacakmı çıkmayacakmı kafamda soru işatleri var. ya tedavim yarıda kalıp iptal edilirse. aklıma kötü kötü şeyler gelmeye başlıyor.:1shok:.
Allah sağlığımızı korusun gerçektende çok zor bu psikolji .

evetsenağlama inş. bidaha yaşamam 2.denemem için moral yüksek olması gerekiyo hemde fazlasıyla busefer inş. açelya dediğin gibi olur:Saruboceq: :CüvCüv: kalırım tekrar ve herşey olumlu gider tekrardan tedavin hayırlı olsun inş. herşey olumlu olur ham iş kalırsın kafana takma stres yapma olumlu düşün olurmu a.s.

yıllarca tedavi olurlar sonra bebekleri olunca sanki ogünler hiç yaşanmamış gibi düşüncesiz insanlardan olurlar

eğer RABBİM BİRGÜN BANA O DUYGUYU YAŞATIRSA HİÇ DÜŞÜNCESİZ OLMAYACAĞIM VEEEEEEE ÇOCUĞUMLA BAŞKALARININ YANINDA HAVALAR ATMAYACAĞIM OLAN VAR OLMAYAN VAR DEĞİLMİ

ANLAYIŞLI OLMALIYIZ

pinkim inş birgün hayırlısıyla olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…