RABBİM hayırlısıyla bir tanecik bana anne deyip koşup sarılacak bende onun mis gibi kokusunu içime çekeceğim bir evlat istiyorum kısmet olursa olmazsada bilemiyorum
canım mumucum inşallah kısmet olurda yaramazlıklarından senibezdirir görürsün senlülülülülülü ama her şeye değer dimi canım..RABBİM hayırlısıyla bir tanecik bana anne deyip koşup sarılacak bende onun mis gibi kokusunu içime çekeceğim bir evlat istiyorum kısmet olursa olmazsada bilemiyorum
hoşgeldin canım hakkında hayırlısı olsun kaç kişi kaldıktanmı tanışıyoruz canım seninle a.s.günaydın kızlar nasılsınızzz benim içim bugün kıpır kıpırrr çok mutluyum sebebini bende bilmiyorummm
selam tatlım iyi araştır içine yatan en iyisidir canım yerimsenibenBayramdan sonra eşim yine bi test yaptırıcak canım onun sonucuna bağlı olarak ocak gibi start vermek istiyorum tedaviye ama hala hangi hastanede başlıycağıma karar veremedim:uhm:
seninde herşey gönlünce olsun ALLAH emeklerini boşa çıkarmasın inşş canım..a.s.slm kızlar kışın tüp bebek yaptırcak nekadar çok kişi varız !! Allah hepimizin çabalarını karşılıksız bırakmasın arkadaşlar ya!
Bende 2 gün sonra başlıyorum kısmetse tedaviye nekadar zamnda yumurtalar gelişiyo ve toplanıyo bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim.
Herşey gönlünüzce olsun...
amiiinnnn:1hug:slm kızlar bende inşallah 2009 da tüp bebek yada aşılamaya karar verilcek şuan tahlillerimizi yaptırıyoruz benide eklermisiniz listeye hadi bakalım hakkımızda hayırlısı kızlarrr inşallah bu listeden çıkmayı rabbim hepimize nasip etsinnn ocağın başında heyete gireceğim raporu alırsam özelde yaptımayı düşünüyorum şuan ssk da tedavi gördüğüm için kızlar bu benim ilk denemem olucakkk dualarınızı eksik etmeyin rabbim çabalarımızı boşa çıkartmasınn
selam canım. hayırlı olsun tedavin. yumurtalar 10-12 günde büyüyormuş. kişiye göre değişirmiş . Sendedemi kısa protokol uygulanacak.a.s.
mehaycım 1.70 boyum kilom da 50 kilo.. zaten dogum asamasina kadar gelsem ondan sonrasından korkmuyorum da.. :)
ben su anda bir an once bu işin başlamasını istiyorum ama doktorum da biraz yavaş davranıyor. doktorum erol tavmergen,ege üniversitesinde hoca ama şifa hastanesinde yapıyor tüp bebeği. yeni kanunla birlikte şifadaki doktor raporda geçerli değilmiş gibi bişey dediler dün. bu durumda ege'de mi yapacağız? ne yapacağız hiç bilmiyorum, dosyamı inceleyip beni arayacaklarmış, bekliyorum.
ama biraz sabırsız bi insanım, o yüzden hep aklım orada, bir an önce ne yapılacağı ne zaman yapılacağı belli olsa da herşey başlasa..
allahım yardım et..sabır ver hepimize..
mehayııım ben seni çok özledim yaw..Şeniz
slm canım teşekkür ederim ewet kısa protokol uygulanacak banada malum eşimden alınan spermler dondurulduya mikroenjeksiyondan başka yöntem yok bakalım hayırlısı sende de mi kısa protokol uygulanacak umut tüp bebekde yaptırıyodun dmi?
canim benim ya temmuz ya agustos ama temmuz olur sanirsam dayanacak gucum kalmadi cunku:)) ama korkuyorum biraz...su yumurta toplatmak nasil oluyor sonrasinda aci cekiyormusun??sana lokal anestezimi yapmislardi???
***selam canım. nasılsın iyimisin. Bir aralar yoktun . merak ettim seni. toparlandınmı.
slm açelyacım iyiyim sen nasılsın evet biaralar kayboldum ortalıktan kendimi çok kötü hissediyodum canım çok yanıyodu kafamda çok soru işaretleri vardı halada var interneti hiç açamıyodum açdıgım zaman sürekli neden kanamam olduktan sonra kan tahlilini niye yaptırmadım niye igne oldum dr. neden böle yaptı yönlendirmedi falan diye sürekli sarıyordum halada düşünmüyo değilim öle işte ya toparlanmak zorundayız işte 2.deneme için şubatta inş. başlarız böle sen neyaptın tedavi nasıl gidiyo dr. kim levent beymi enver beymii
pink rosecim evet canım ordan tanışıyoruzzz h.b bu arada nasılsın canım
***selam canım. Çok zor günler geçirdin. hiç kolay değil. Ama canım bundan sonra 2. deneme için moral toplamaya çalışmalısın. İnşallah ikinci denemende herşey olumlu olur ve hamile kalırsın.:CüvCüv:.
Ben tedavimin başındayım bugün 3.gün henüz. doktorum Enver bey.
Tedavideyiz ama bakalım yumurtaları dölleyecek sperm çıkacakmı çıkmayacakmı kafamda soru işatleri var. ya tedavim yarıda kalıp iptal edilirse. aklıma kötü kötü şeyler gelmeye başlıyor.:1shok:.
Allah sağlığımızı korusun gerçektende çok zor bu psikolji .
***iyiyim canım sağol ...tek eksiğim tek beklediğin bebiş oda gelmiyor bir türlü hayırlısı..:1hug:
slm pinkrose nasılsın a.s. inş. gelicek o günlerde :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?