canim insan asilamalarda olunca mikro veya tupte kesin olur diyor dimi bende ayni seyi yasadim...bu donem insani cok yipratiyor gercekten...merhaba arkadaşlar ..Acıbadem tüp bebekte 2 aşılama ve ekim sonunda da mikro yaptırdım..sonuç maalesef negatif..aşılamalarımdan biri kimyasal gebelikle sonuçlandı ..bir dahaki mikro denemesini en erken mart gibi yaptırabileceğim..nedeni bilinmeyen infertilite( herkese bol şanslar diliyorum..
hayirli olsun canim tedavin..ilk denemenmi senin???uzun protokolmu???Selam kızlar. yarın ilk iğneme başlıyorum.
slm arkadaşlar kısmetse bende bayram sonrası baslıyorum bennıde ekleyeblrsn listeye mehay bakalım nsl.olcak 5inde randevum var bakalım
ekledim canim benim...merhaba bayanlar,
ben de doktorumdan haber bekliyorum.ona göre tüp bebek için tedavisine başlayacağız şubat veya mart ayında. rapor ayarlanırsa ocakta da başlayabiliriz ama rapor yetismeyebilir. mehaycım, beni de listeye eklerseniz çok sevinirim. tam tarihim belli oldugunda bildirecegim..
canim insallah Rabbim gonlune gore verir ikizlere hamile kalirsin birdahaki denemende....bu arada zayif hanimlar daha kolay dogum yapiyor arkadasimda cok zayifti cok kolay dogum yapti kilolularin isi daha zor aslinda...kac kilosunki??biz aşılamalardan çok ümitlenmiştik, son 2 tanesinde kimyasal gebelik oluştu, sonuç başarılı olmadı malesef. büyük bir haylkırıklığı oldu tabii.. şimdi de eşimle ikiz bebek hayalleri kurmaya başladık. tabii sonucun olumsuz olabilme ihtimalini de biliyorum.. ikiz hamilelik de çok zor bişey olsa gerek. bir de ben o kadar zayıf bi kızım ki ikiz bebekleri nasıl doğururum bilmiyorum.. :) ikiz hamile olan arkadaşlardan deneyimlerini dinlemek isterim. tüm hamile olan arkadaşlara hayırlısıyla bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını diliyorum. bizlere de en kısa sürede sağlıklı hamilelikler diliyorum.. :))
canim cok gecmis olsun annene...toparlandin biraz sanirim cok sevindim...slm kızlar nasılsınızzza.s. of ben girmeyeli(annem rahatsızzzsenağlama) yeni yeni arkaşlar gelmiş hoşgeldiniz kızlar hepiniz tedaviniz hayırlı olsun enkısa sürede :CüvCüv: haberlerinizi alırız :Saruboceq: bu arada mehay beni listeden hamiş yazıyoyaa silermisin inş. 2denememdede kalırım offff senağlama
neden beklemeye devam olsunki baslayin tabiisonra gelsin bebisler...ayy bebisler dedim ikizmi olacak yoksa?yerimsenibenSelam kızlar dr konuştum hafta içi herhangi birgün gel görüşelim dedi
yani karar verceğiz artık başlayacakmıyız tedaviye yoksa beklemeye devam mı
kizlar ben bu ayin 20 sinde negatif sonuc aldim malesef ilk hafta kotu gecti ama suanda iyiyim toparlandim doktorumu aradim bende subatta basliyorum nasip olursa bakalim artik benide eklersiniz listeye hakkimizda hayirlisi neyse o olsun hepimiz icin rabbim hepimize saglikli bebekler nasip etsin insalllahhhh amin kendinize iyi bakin optum:1hug::lepi:
kizlar kimse yokmu bugun??
Selam kızlar. yarın ilk iğneme başlıyorum.
MEHAYCIM LİSTEDE BEN YOKUM
RABBİM HAYIRLISINI NASİP ETSİN İNŞALLAH AMA İKİZ OLMAMASI TERCİHİMDİR
inşALLAH
benide ekleyin kızlar bende 2. tüp bebek deniyorum yakında yumurtalarım toplancak. herkese başarılar.ALLAHherkese nasip etsin.
canim bu yolda sana basarilar allahim emegini bosa cikarmasin hepimizin kizlar
MEHAYCIM LİSTEDE BEN YOKUM
RABBİM HAYIRLISINI NASİP ETSİN İNŞALLAH AMA İKİZ OLMAMASI TERCİHİMDİR
inşALLAH
benide ekleyin kızlar bende 2. tüp bebek deniyorum yakında yumurtalarım toplancak. herkese başarılar.ALLAHherkese nasip etsin.
Selam canım. bizde de durum sizinki gibi malesef. şansımız az gibi görünsede bizim durumumuzda olup hamile kalan çok kişi var. :1hug:
tam olarak ne zaman başlayacsınız siz tüp bebek tedavisine.
Bayramdan sonra eşim yine bi test yaptırıcak canım onun sonucuna bağlı olarak ocak gibi start vermek istiyorum tedaviye ama hala hangi hastanede başlıycağıma karar veremedim:uhm:
slm kızlar kışın tüp bebek yaptırcak nekadar çok kişi varız !! Allah hepimizin çabalarını karşılıksız bırakmasın arkadaşlar ya!
Bende 2 gün sonra başlıyorum kısmetse tedaviye nekadar zamnda yumurtalar gelişiyo ve toplanıyo bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim.
Herşey gönlünüzce olsun...
kaydirigubbakcemile5mumucum kaçız istiyon sen bakemm..tekizmiii...Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?