2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

canim insan asilamalarda olunca mikro veya tupte kesin olur diyor dimi bende ayni seyi yasadim...bu donem insani cok yipratiyor gercekten...
Selam kızlar. yarın ilk iğneme başlıyorum.
hayirli olsun canim tedavin..ilk denemenmi senin???uzun protokolmu???
slm arkadaşlar kısmetse bende bayram sonrası baslıyorum bennıde ekleyeblrsn listeye mehay bakalım nsl.olcak 5inde randevum var bakalım

ekledim canim hayirli olsun..

ekledim canim benim...
canim insallah Rabbim gonlune gore verir ikizlere hamile kalirsin birdahaki denemende....bu arada zayif hanimlar daha kolay dogum yapiyor arkadasimda cok zayifti cok kolay dogum yapti kilolularin isi daha zor aslinda...kac kilosunki??
canim cok gecmis olsun annene...toparlandin biraz sanirim cok sevindim...
Selam kızlar dr konuştum hafta içi herhangi birgün gel görüşelim dedi

yani karar verceğiz artık başlayacakmıyız tedaviye yoksa beklemeye devam mı
neden beklemeye devam olsunki baslayin tabiisonra gelsin bebisler...ayy bebisler dedim ikizmi olacak yoksa?yerimseniben

toparlanmana sevindim canim yeniden hosgeldin aramiza..:1hug:

MEHAYCIM LİSTEDE BEN YOKUM

RABBİM HAYIRLISINI NASİP ETSİN İNŞALLAH AMA İKİZ OLMAMASI TERCİHİMDİR

inşALLAH

arkadaşlar merhaba,ocak ayında bende tedavime başlayacağım,3.denemem olacak,Allah hepimizin yardımcısı olsun,Yarabbim emeğimizi boşa çıkarmasın...hakkımızda herşeyin hayırlısını nasip etsin....

benide ekleyin kızlar bende 2. tüp bebek deniyorum yakında yumurtalarım toplancak. herkese başarılar.ALLAHherkese nasip etsin.

benide ekleyin kızlar bende 2. tüp bebek deniyorum yakında yumurtalarım toplancak. herkese başarılar.ALLAHherkese nasip etsin.

hadi bakalım canımcım inşallah sağlıklı,kaliteli ebriyoların oluşur ve gebe kalırsın...

Selam canım. bizde de durum sizinki gibi malesef. şansımız az gibi görünsede bizim durumumuzda olup hamile kalan çok kişi var. :1hug:
tam olarak ne zaman başlayacsınız siz tüp bebek tedavisine.

Bayramdan sonra eşim yine bi test yaptırıcak canım onun sonucuna bağlı olarak ocak gibi start vermek istiyorum tedaviye ama hala hangi hastanede başlıycağıma karar veremedim:uhm:

Bayramdan sonra eşim yine bi test yaptırıcak canım onun sonucuna bağlı olarak ocak gibi start vermek istiyorum tedaviye ama hala hangi hastanede başlıycağıma karar veremedim:uhm:

Selam canım. Hayırlısı olsun. tüm testleri tamamlayıp başlamak daha mantıklı. Benim eşimede testler yapıldı . Sadece genetik yaptırmadık. Onuda ilk denemeden sonra yaptırmamızı önerdi doktorumuz.
Senin tedaviye başlayabileceğin, Alman hastanesi var, Medicana var burlar iyi yerler.

slm kızlar kışın tüp bebek yaptırcak nekadar çok kişi varız !! Allah hepimizin çabalarını karşılıksız bırakmasın arkadaşlar ya!
Bende 2 gün sonra başlıyorum kısmetse tedaviye nekadar zamnda yumurtalar gelişiyo ve toplanıyo bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim.
Herşey gönlünüzce olsun...

slm kızlar bende inşallah 2009 da tüp bebek yada aşılamaya karar verilcek şuan tahlillerimizi yaptırıyoruz benide eklermisiniz listeye hadi bakalım hakkımızda hayırlısı kızlarrr inşallah bu listeden çıkmayı rabbim hepimize nasip etsinnn ocağın başında heyete gireceğim raporu alırsam özelde yaptımayı düşünüyorum şuan ssk da tedavi gördüğüm için kızlar bu benim ilk denemem olucakkk dualarınızı eksik etmeyin rabbim çabalarımızı boşa çıkartmasınn

selam canım. hayırlı olsun tedavin. yumurtalar 10-12 günde büyüyormuş. kişiye göre değişirmiş . Sendedemi kısa protokol uygulanacak.a.s.

Son düzenleme:
mehaycım 1.70 boyum kilom da 50 kilo.. zaten dogum asamasina kadar gelsem ondan sonrasından korkmuyorum da.. :)
ben su anda bir an once bu işin başlamasını istiyorum ama doktorum da biraz yavaş davranıyor. doktorum erol tavmergen,ege üniversitesinde hoca ama şifa hastanesinde yapıyor tüp bebeği. yeni kanunla birlikte şifadaki doktor raporda geçerli değilmiş gibi bişey dediler dün. bu durumda ege'de mi yapacağız? ne yapacağız hiç bilmiyorum, dosyamı inceleyip beni arayacaklarmış, bekliyorum.
ama biraz sabırsız bi insanım, o yüzden hep aklım orada, bir an önce ne yapılacağı ne zaman yapılacağı belli olsa da herşey başlasa..
allahım yardım et..sabır ver hepimize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…