arkadaşlar bende 2 aşılama sonucu tüp bebek micro tedavisine başladım şimdilik ilaç verdiler adet tarihimden itibaren 21 gün sonra iğnelere başlıcam ve çok korkuyorum benide aranıza alırsanız çok sevinirim umarım umut olursunuz bana ve bende size umut olurum allah hiçbirimizin kucan boş bırakmasın
kızlar benide ekleyin tedavi listesine inşallah aksilik çıkmazsa ağustos gibi başlıyacağız.bu ikinci tüp bebek denemesi olacak
teşekkür ederim GULYUZUM..
mikroenjeksiyon daha mantıklı görünüyor haklısın..
senin de inşallah bu 3.tedavin son olur ve bebegine kavuşursun.. tüp bebek çok masraflı bir olay, umarım hiçbirimizin emeği maddi manevi boşa gitmez..
slm,
ben belçikada yasiyorum, 28yasindayim, burda 4asilamadan sonra tupbebek tedavisine basladik.
ilk denemem sonuc vermedi, bu ilk denemeden 3tane dondurulmus embriyom vardi, 2sini subat 2008'de transfer edildi ve gebelik tespit edildi ancak sevincim fazla uzun surmedi ve dusukle sonuclandi. ekim 2008'de tekrar denedik ve sonuç yine negatif! ama bu kez 12embriyom var, buyuk ihtimal ocak subat civari tekrar denicez.
ilk basta insan korkuyor, ilaclar igneler, yumurta alma islemi ama onemli olan moral, sana bol sanslar.
ve bu arada turkiye'de tutma sansiniz daha yuksek çunki embriyo transfer sayisi kanunen kisitli degil.benim yasimdan dolayi en fazla iki tane transfer edilebiliyor.
fazla ozel olmazsa sorununuz ne?
ederiz canim tup bebekmi yaptirdin???
Selam Canım
Evet Tüp bebek . 5 inde toplayıp 8 inde transfer ettiler . Yani transferin 6. günü . Göğüs ağrılarım ve gaz sancılarımdan başka bişey yok haliyle .Umarım hala bendedirler . Meraktan ölüyorum artık . Allah isteyen herkesi çocuk sahibi yapsın .
Mehaycım çok teşekkür ediyorum konuyu açtığın için, aslında kimin ne sorunu olursa olsun burdaki hepimizin sorunu sonuçta aynı, aynı psikoloji içindeyiz ve bana yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkür ediyorum
canım hakkında hayırlısı olsun güzel haberler verirsin bize inşşşş 6 gün daha sabret tatlım..:Saruboceq:a.s.
bu arada nerde yaptırdın dr un kim yazarsan sevinirim canım..
Selam Canım
Teşekkür ederim .Bursa Acıbadem'de yaptırdım . Doktorum Şahin Zeteroğlu . Ben çok memnun kaldım hem ondan hem de ekibinden . Sen de düşünüyorsun galiba . Hakkımızda hayırlısı . Düşünüyorsan tavsiye ederim . Başka bir yerle konuşmadım bile .
Ayyyyy ... Neyse pzt. işe başlıyorum . Hafta daha çabuk biter herhalde .
Benim için dua edin kızlar, böyle ikizlerim olsun
bi şey soracam transferimden 3 gün geçti kasıklarımda belime vuran ağrı oldu bugün sizlerdede oldumu tutunma ağrılarıdır inşallah
Benim için dua edin kızlar, böyle ikizlerim olsun
merhaba arkadaşlar benide aranıza alın subat ayı gibi bende başlıcam allah hepimize kolaylık versin ankarada önericeginiz bir merkez var mi micro için teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?