2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

arkadaşlar bende 2 aşılama sonucu tüp bebek micro tedavisine başladım şimdilik ilaç verdiler adet tarihimden itibaren 21 gün sonra iğnelere başlıcam ve çok korkuyorum benide aranıza alırsanız çok sevinirim umarım umut olursunuz bana ve bende size umut olurum allah hiçbirimizin kucan boş bırakmasın

slm,
ben belçikada yasiyorum, 28yasindayim, burda 4asilamadan sonra tupbebek tedavisine basladik.
ilk denemem sonuc vermedi, bu ilk denemeden 3tane dondurulmus embriyom vardi, 2sini subat 2008'de transfer edildi ve gebelik tespit edildi ancak sevincim fazla uzun surmedi ve dusukle sonuclandi. ekim 2008'de tekrar denedik ve sonuç yine negatif! ama bu kez 12embriyom var, buyuk ihtimal ocak subat civari tekrar denicez.
ilk basta insan korkuyor, ilaclar igneler, yumurta alma islemi ama onemli olan moral, sana bol sanslar.
ve bu arada turkiye'de tutma sansiniz daha yuksek çunki embriyo transfer sayisi kanunen kisitli degil.benim yasimdan dolayi en fazla iki tane transfer edilebiliyor.
fazla ozel olmazsa sorununuz ne?

teşekkür ederim GULYUZUM..
mikroenjeksiyon daha mantıklı görünüyor haklısın..
senin de inşallah bu 3.tedavin son olur ve bebegine kavuşursun.. tüp bebek çok masraflı bir olay, umarım hiçbirimizin emeği maddi manevi boşa gitmez..

kızlar benide ekleyin tedavi listesine inşallah aksilik çıkmazsa ağustos gibi başlıyacağız.bu ikinci tüp bebek denemesi olacak

Slm canım hakkında hayırlsıı olsun inşallahh.Şimdi profiline baktımda şehir olarakk Trabzon yazıyorduu.Trabzondamı yaşıyorsunn?Ben rizede oldugum için bana yakın olan trabzonda karadeniz hastanesi tüp bebek merkezinde yaptırmayı düşünüyorum ama aklımda hep bir soru işareti var başarı sansı hakkında hiçbir bilgim yok burda yabancıyım çevremde yok orasın hakkında bılgısı olan.Bende haziranda inşalllah başlıyorum .Ağustosta tekrar baslıyacagını yazmıssın merak ettim de hangi tüp bebek merkezıdne yaptırıcaksın ? fisfisfis

inaşallah hiçbirimizin tedavisi boşa çıkmaz,hepimiz bebişlerimize biran önce kavuşuruz:ecrin_bebek:

kızlar bende kararımı verdim.. eşim sperm tahlili yaptıracak son bir defa daha hala spermlerde düşme varsa hemen tüp bebeğe başlıcaz.. ama yükselme varsa bi umut bekliyeceğiz bir süre daha.. artık kavulşmak istiyorum bebeğime çok mu şey istiyorummm

slm alk kızlar bende şimdi gonal f tedavisi görüyorum 6 ay sonra eğer olmazsa tüp denicez inşallah gerek olmazda 6 ay içinda hamiş olurum bu ilk gonal f tedavisi ayım pazartesi testim var bakalım ne olcak hayorlısı olur inşallah ama ilk ay olduğu için pek umudum yok doktorumda öyle dedi zaten dua edin

canım çok üzüldüm inşallah bu sefer olur ya allahım yüzünü güldürsün haklısın burda sayıda pek kısıtlama yok ama ben 2 tane düşünüyorum çünkü büyük eltimin üçüzleri var tüp bebekle çok zor yani anlatamam sana gerçekten çok zor bizde sorun sperm sayısı yüksek baya ama hareket çok düşük varikosel ameliyatıdaoldu eşim ama pek bi işe yaramadı sizde sorun ne

ederiz canim tup bebekmi yaptirdin???

Selam Canım
Evet Tüp bebek . 5 inde toplayıp 8 inde transfer ettiler . Yani transferin 6. günü . Göğüs ağrılarım ve gaz sancılarımdan başka bişey yok haliyle .Umarım hala bendedirler . Meraktan ölüyorum artık . Allah isteyen herkesi çocuk sahibi yapsın .

canım hakkında hayırlısı olsun güzel haberler verirsin bize inşşşş 6 gün daha sabret tatlım..:Saruboceq:a.s.
bu arada nerde yaptırdın dr un kim yazarsan sevinirim canım..

Celine,sen Antalyad mı görüyorsun tedavini?8 yumurta orta kalite de aslında sağ ve sol yumurtalığında 3-4 civarında olsaydı az sayılabilirdi ama bence de merak edilecek bir şey yok.sakın umutsuzluğa kapılma

bi şey soracam transferimden 3 gün geçti kasıklarımda belime vuran ağrı oldu bugün sizlerdede oldumu tutunma ağrılarıdır inşallah

canım hakkında hayırlısı olsun güzel haberler verirsin bize inşşşş 6 gün daha sabret tatlım..:Saruboceq:a.s.
bu arada nerde yaptırdın dr un kim yazarsan sevinirim canım..

Selam Canım
Teşekkür ederim .Bursa Acıbadem'de yaptırdım . Doktorum Şahin Zeteroğlu . Ben çok memnun kaldım hem ondan hem de ekibinden . Sen de düşünüyorsun galiba . Hakkımızda hayırlısı . Düşünüyorsan tavsiye ederim . Başka bir yerle konuşmadım bile .
Ayyyyy ... Neyse pzt. işe başlıyorum . Hafta daha çabuk biter herhalde .
Benim için dua edin kızlar, böyle ikizlerim olsun

hakkında hayırlısı olsun canım..bende düşünüyorum evet şahin beyle haziran ayında görüştüm hemen başlıyacaktık olmadı önümüzdeki aylarda olabilir hayırlısı diyelim biraz nasip kısmet işi bu işler..

bi şey soracam transferimden 3 gün geçti kasıklarımda belime vuran ağrı oldu bugün sizlerdede oldumu tutunma ağrılarıdır inşallah

iyi belirtiler bunlar canım herkeste farklı olabilir olmayabilirde.hiç positif sonuç almadığım için bilemeyeceğim canım..hayırlısıyla hamiş haberlerini alacağız inşşş...az kaldı sabır tatlım..a.s.

merhaba arkadaşlar benide aranıza alın subat ayı gibi bende başlıcam allah hepimize kolaylık versin ankarada önericeginiz bir merkez var mi micro için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…