casablanca çok teşekkür ederim iyi niyetlerin için.bazı yerler anestezi yapıyormuş rahim filminden önce sence gerekir mi?
umudumsun sanada başarılar diliyorum sende mi antalyadasın acaba ?nerde yaptırıyorsun tüp bebeği?
selamlar bende yeni katıldım kusura bakmayın biraz acemiyim.benimde haftaya iğnelerim başlıyor ama çok heyecanlıyım bana yardım edermisiniz
selam kizlar nasilsiniz???
slm canım..bu arada hayırlı olsunn..ilk denemenmi? nerde yaptırıyosun? canım inşalllah herşey yolunda gider..hamiş kalabilirsin bol şanş:CüvCüv:
Selam Canım
Evet Tüp bebek . 5 inde toplayıp 8 inde transfer ettiler . Yani transferin 6. günü . Göğüs ağrılarım ve gaz sancılarımdan başka bişey yok haliyle .Umarım hala bendedirler . Meraktan ölüyorum artık . Allah isteyen herkesi çocuk sahibi yapsın .
merhaba kizlar
araniza yeni katildim.9 aralikta yumurtalarim alindi ve 11 araliktada transfer oldum. bugun 8 gunum .sizlerle karsilasana kadar gunler gecmiyordu oysa simdi sizleri okurken nasil geciyor vakit anlamiyorum bazen sizinle heycanlaniyor ne oldu sonucu diye merak ediyorum bazende guzel bir haberle seviniyorum ve bazende cok uzuluyorum.
aslinda gecen sene basladim ilk tedavime. lakin cok az vakit kalmistiki fazla yumurtladigim icin dr. yarida birakti. sayisini sormadim fazla diyordu yururken hafif bir sizlama seklikde basinc yapiyordu.cunki az da olsa olum riski varmis.moralimi bozmadim her iste bir hayir vardir dedim.1 yil aradan sonra simdi deniyorum. evet cok heyecanliyim.ama pozitif dusunuyorum ozellikle sonucun pozitif olmasi icin. hatta cok guluceksiniz esim ise giderken ve gelirken bir benim yanagimdan ikide karnima opucuk konduruyordu (2 embryo yerlestirildi) karnimi oksuyor ve sakin beni birakma diyorum :))
bu arada beni listenize alirsaniz sevinirim.
selam canım hayırsızım nasılsın canuuummm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?