2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

selam bu yolda olan herkese basarilar diliyorum cok zor bir sürec öncelikle sabir sonrada saglik diliyorum ....
bende 4 denememi basliyacagim adetin geldiginde önümüzdeki ay insallah pozitif sonuc aliriz hepimizde ....
benim icin gercekten cok zor artik yoruldum ama gene de istiyorum artik bagimli oldum sanki haplara ignelere ...herkese bol sanslar diliyorum

kızlar iyi akşamlar nasılsınız ..tedaviye başlıyacaklara bol şanslar diliyorum hayırlısıyla bebişlerine kavuşurlar inşş..

canım ben anesteziyle yaptırmak istemedim.fazla bir acısı olmadığı için yinede sen bilirsin..ben istanbuldayım.. memorilde düşünüyorum..rabbim inşşallah fazla arartırmadan nasip eder herkeze hamileliğia.s.

slm canım..bu arada hayırlı olsunn..ilk denemenmi? nerde yaptırıyosun? canım inşalllah herşey yolunda gider..hamiş kalabilirsin bol şanş:CüvCüv:

ewet tatlım ilk denemem.umarım bide şöle bişi kendi annemlerle konuşmuyorum kaynanamlada öle çok yanlızım kimse destek değil bana çok kaygılıyım:1no2:

merhaba kizlar
araniza yeni katildim.9 aralikta yumurtalarim alindi ve 11 araliktada transfer oldum. bugun 8 gunum .sizlerle karsilasana kadar gunler gecmiyordu oysa simdi sizleri okurken nasil geciyor vakit anlamiyorum bazen sizinle heycanlaniyor ne oldu sonucu diye merak ediyorum bazende guzel bir haberle seviniyorum ve bazende cok uzuluyorum.
aslinda gecen sene basladim ilk tedavime. lakin cok az vakit kalmistiki fazla yumurtladigim icin dr. yarida birakti. sayisini sormadim fazla diyordu yururken hafif bir sizlama seklikde basinc yapiyordu.cunki az da olsa olum riski varmis.moralimi bozmadim her iste bir hayir vardir dedim.1 yil aradan sonra simdi deniyorum. evet cok heyecanliyim.ama pozitif dusunuyorum ozellikle sonucun pozitif olmasi icin. hatta cok guluceksiniz esim ise giderken ve gelirken bir benim yanagimdan ikide karnima opucuk konduruyordu (2 embryo yerlestirildi) karnimi oksuyor ve sakin beni birakma diyorum :))
bu arada beni listenize alirsaniz sevinirim.

kızlar merhaba benim bi sorunum var lucrin iğnelere 20 gün sonra başlıcam ama iğneler çok pahalı nerden alıosunuz iğneleri en uygun lütfen yardımcı olurmusunuz

merhaba
benimde bugun 8 gunum ayni tepkiler bendede var.normalde goguslerim kucuktur ve regli doneminde ne acir nede buyur . simdi sis oldugu icin cok mutlu oluyorum. evet cok heyecanli ama heycaimizi strese dondurursek vucut kendiliginden atar.olucagi varsada olmaz . pozitif dusun pozitif olsun. eger olmazsa cok uzulme vardir bir hayir de. benim tek tesellim bu cunki ilk test gununu bekliyosun sonra ikinciyi sonra kalp atisini sonra ilkk 3 ay diyosun . bekleyisler hep devam edicek .) suan seninle oldugunu dusun ve mutlu ol.moralini yuksek tut .hepimiz aynisi yasiyoruz bizi bizden daha iyi anliyan olamaz.

canımcım şimdiden hayırlı olsun,inşallah ikiside tutmuştur da bir çırpıda kurtulursun çocuk derdinden...:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…