kızlar selam, ben de gelecek ay tüp bebek tedavisi göreceğim. ankara'da bir merkez arıyorum. tavsiyeleriniz nedir?
bi şey soracam transferimden 3 gün geçti kasıklarımda belime vuran ağrı oldu bugün sizlerdede oldumu tutunma ağrılarıdır inşallah
bence annesi bebeğin sana tutunmaya çalışıyor,Allahın izniyle oldu bu iş
selam kızlar hayırlı günler...mehayııımm nerdesin caduuuuuuuummm..
merhaba arkadaşlar benide aranıza alın subat ayı gibi bende başlıcam allah hepimize kolaylık versin ankarada önericeginiz bir merkez var mi micro için teşekkürler
canim meraba nasilsin??pek sik giremiyorum bu ara ne var ne yok???
özlemcim merhaba,bende 2 denememe gircem ama hala araştırıyorum,genart ı nasıl buldun?son teknikleri uyguluyolarmı?ayrıntılı beni bilgilendirirsen sevinirim,senin kaçıncı daha evvel nerelere gittin.......sevgiler,canım allah tamamına erdirsin,darısı benim başımaArkadaşlar iyi bayramlar ben yaklaşık olarak1 yıldır siteyi takip ediyorum kendimde 8 haftalık hamileyim. ankarada tüm tüp bebek merkezlerini ziyaret ettik Genart ta aysun hanımda karar kıldık ve ne kadar doğru yaptığımızı şimdi daha iyi anlıyorum. kim olursa olsun yöntem aynı önemli olan moral motivasyon bence insan yüreğinde hissettikten sonra olmayacak diye bir şey kalmıyor. umarım bu güzel günde tüm insanların dua ve temennileri kabul olur....
Allah kalbine göre versin canım inşallah ikizlerin olur:ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
merhaba kızlar
bende tüp bebek için başvurdum.eşim kanser olduğu için kemoterapi görecek bu yüzden işleri hızlandırdık
bir sonraki adetimin 3.günü rahim filmi çekilecek acaba bu çok ağrılı oluyor mu?
eşimin spermlerine de bakılacak ayrıca sarılık testi istendi bu 3 rapor ile birlikte adetimin 3.günü doktora gideceğim.ozaman aşılama yada direk tüp bebek olacağına karar verilecek.
allah ım dan duam inşallah bu ay bebiş tutmuştur da bunlara gerek kalmaz.
bana rahim filmi çektirenler ne olur yazsın :)
merhaba kızlar
bende tüp bebek için başvurdum.eşim kanser olduğu için kemoterapi görecek bu yüzden işleri hızlandırdık
bir sonraki adetimin 3.günü rahim filmi çekilecek acaba bu çok ağrılı oluyor mu?
eşimin spermlerine de bakılacak ayrıca sarılık testi istendi bu 3 rapor ile birlikte adetimin 3.günü doktora gideceğim.ozaman aşılama yada direk tüp bebek olacağına karar verilecek.
allah ım dan duam inşallah bu ay bebiş tutmuştur da bunlara gerek kalmaz.
bana rahim filmi çektirenler ne olur yazsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?