2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

kızlar selam, ben de gelecek ay tüp bebek tedavisi göreceğim. ankara'da bir merkez arıyorum. tavsiyeleriniz nedir?

canımcım benim bir tanıdığım ankalife tüp bebk merkezinde yaptırdı,ilk denemesiydi ve tuttu,..bu iş kısmet meselesi,yeri mekanı yok,Allah nasip etmişse oluyor....

bi şey soracam transferimden 3 gün geçti kasıklarımda belime vuran ağrı oldu bugün sizlerdede oldumu tutunma ağrılarıdır inşallah

bence annesi bebeğin sana tutunmaya çalışıyor,Allahın izniyle oldu bu iş

bence annesi bebeğin sana tutunmaya çalışıyor,Allahın izniyle oldu bu iş

merhaba arkadaşım herkes gibi bendede aynı problemler var benim şuan 6.günümüze girdik hafif ama acyip bi mide bulantım var meyve yiyorum şu an ondan bile midem bulanıyo olabilirmi böyle bişey senin durumun nedir hamilesin inşallh

merhaba arkadaşlar benide aranıza alın subat ayı gibi bende başlıcam allah hepimize kolaylık versin ankarada önericeginiz bir merkez var mi micro için teşekkürler

Ben daha önce iki kez gen-art'a yaptırdım olmadı. Ben gitme derim ama her merkez hakkında iyi kötü bir sürü şey söyleyen var. Şu anda Hakan Şatıroğluna başladım. Bana güven verdi... Onun için de kötü diyenler var... Galiba en iyi doktor sana güven veren seni ikna eden yer...

merhaba kızlar
bende tüp bebek için başvurdum.eşim kanser olduğu için kemoterapi görecek bu yüzden işleri hızlandırdık
bir sonraki adetimin 3.günü rahim filmi çekilecek acaba bu çok ağrılı oluyor mu?
eşimin spermlerine de bakılacak ayrıca sarılık testi istendi bu 3 rapor ile birlikte adetimin 3.günü doktora gideceğim.ozaman aşılama yada direk tüp bebek olacağına karar verilecek.
allah ım dan duam inşallah bu ay bebiş tutmuştur da bunlara gerek kalmaz.
bana rahim filmi çektirenler ne olur yazsın :)

özlemcim merhaba,bende 2 denememe gircem ama hala araştırıyorum,genart ı nasıl buldun?son teknikleri uyguluyolarmı?ayrıntılı beni bilgilendirirsen sevinirim,senin kaçıncı daha evvel nerelere gittin.......sevgiler,canım allah tamamına erdirsin,darısı benim başıma

canım rahim filminde o kadar korkulacak gibi değil ..sadece ilaç verirlerken adet sancısı gibi bir agrı oluo ama tabiki ğeçici..eşin içinde geçmiş olsun..inşallah tabiki hiçbirine gerek kalmadan rabbim nasip eder hamileleği..burda hepimizin tek gayesi hamile kalabilmek ..yüce rabbim inşallah nasip eder..:CüvCüv:

selamlar bende yeni katıldım kusura bakmayın biraz acemiyim.benimde haftaya iğnelerim başlıyor ama çok heyecanlıyım bana yardım edermisiniz

casablanca çok teşekkür ederim iyi niyetlerin için.bazı yerler anestezi yapıyormuş rahim filminden önce sence gerekir mi?
umudumsun sanada başarılar diliyorum sende mi antalyadasın acaba ?nerde yaptırıyorsun tüp bebeği?

mrb arkadaşlar yaklaşık 20 gündür yoktum dün girdim güzel haberleri alanlar adına çok sevindim bende0cak ayında ilaçları kullanmaya başlıycam 10 gün boyunca 10 gün sonra yumurta toplama işlemi ve ondanda 2-3- gün sonra da transfer ve 12 gün sonra gebelik testi düşünüp düşünüp heyecanlanıyorum 20-25 gün içinde herşey olacak inş.ALLAHIM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN bu arda ben medicana international istanbulda tedaviye başladım reçeteyi yazdı doktor acaba şimdiden alsammı yoksa son günleremi bıraksam ilaçları?

canım ben rahim filmini anestezili çektirdim,çok memnun kaldım,hiçbir acı hissetmedim,yine çekilecek deseler anestezili çektiririm.sen bilirsin canım...canın tatlıysa sen de öyle çektir..

mrb.arkadaşlar yarın kontrolum var bakalım lucrın bitiyo devammı başka ilaca mı geçicez bişey sorcaktım lucrın kullanımındansonra regli olunmasımı lazım 12 gündür kullanıyorum olmadım da en son 17 kasımdı tarıhı acaba tedaviden problemmı var merak ediyorum bilgisi olan paylaşırsa sevinirim..

Gülyüzüm çok sağol ilgine teşekkürler.
Hala dua ediyorum umarım bu ay hamile kalırım diye bunlara gerek kalmaz umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…