kizlar bu arada ilk tahlil gunum 23 aralik sali gunu ve o gun esimle tanismamizin 5. yildonumumuz . ya bize hediyesini verecek yada burukluk birakacak.
mrb aramıza hoşgeldin umarım o gün güzel bi hediye olr canım ayrıca iğne konusundada çok ii düşünmüşsün okumuştum diğer formda iğne arayan arkadşlar vardı.Kaç embriyo transfer edildi buarada sana güzel haberlerini bekliyoruza.s.
cafcaflı umarım sana sıkı sıkı tutunmuşlardır.güzel haberlerini bekliyoruz.
merhaba canim.-bana 2 ebriyo transfer edildi. ilk basta 17 vardi niye boyle azaldi anlamadim) sadece 5 tanesini dondurabildim.buda guzel en azindan iki kere daha deniyebilecegim .her gunku igneler neysede son 1 hafta hastaneye gidip erkenden kan tahlili yaptirmak hepsinden zor geldi. bu arada anlamadim sen biliyormusun karnindan yediginiz igne ne ? transferden sinra ben utrogestan 200 mg (progesteron) fitil aliyorum sabah ve aksam . birde provames adinda (estradiol) fitil sadece aksamlari aliyorum. sen hangi asamadasin ?
hayırlısı olsun ama iki kere daha denemene gerek kalmadan tutar bebişler umarım.Göbekden yuumurta geliştiirici iğneler vuruluyo zannedersem her sbh.niçin kan verdin veriliyomu?ondan haberım yoktu ben henüz lucrın kullanyrum regl oldkdan snra yumurta gelştirici iğnelere geçicem sanrm 14 gün oldu kullanalı bakalm salı yenıden gdcem ozman ne durumda olck
KIZLAR BUGUN TEST SONUCUMU ALDIM . SONUNDA HAMILEYIM . HAYATIMDA ALDIĞIM EN GÜZEL HABERDI BU .SONUC 340. COGUL GEBELIK DIYORLAR AMA BAKALIM .10 GUN SONRA KESELER GONUCEKMIS . O ZAMAN ANLAYACAĞIZ KAÇ TANESININ TUTTUGUNU .INSALLAH IKIZIMIZ OLUR. ALLAH HEPİNİZİ SEVİNDİRSİN . :teytey::teytey::teytey:
canim benim cook ama coook sevindim .buu bekleyisler bitmiyor sekerim hep bekle hep bekle . 10 gun sonrada insallh kalp atislarini duyarsin . canim kacinci gununde yaptirdin 340 cikti ?
portwine tebrikler canım senin adına çoooook sevindim işallah saglıklı bi şekilde dogdugunuda duyarız bebişlerini kucagına alırsın
canım çok sevindimm..hayırlısıyla keseler görünür bebişler görünür kucağına alırsın inşşş canım...gelişmelerden bizi haberdar et olurmu cnm..:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?