canım merhaba benimde yumurta kistlerim vardı ama çoğunlukla kendi kendini imha ediyolardı tedavin hayırlı olsun rabbim dileyen herkese versin inşallah umarım sorunsuz atlatırsın
ffk evet cnm ayın 24ünde başladım.24 ocak 2009.... sen dün doktordamıydın.bende ordaydım belki görmüşüzdür birbirimizi.saat 10da ordaydım ben 10,25 gibi yukarı çağırdılar.doktor muayene etti ben kasıyorum muayene esnasında kendimi.doğru düzgün soru bile soramıyorum herşey iyi deyince heyecanlandım walla.sormadım sadece o bakarken bişiler saydı böle 8 8 9 9 7 7 9 9 8 8 gibi tek tek saydı.yarın gidicem herşeyi detaylı sorucam.yoksa senindemi kontrolün yarın belki karşılaşırız ben kapalı hafif toplu esmer 1,6O boylarında bir bayanım :) rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah...
Teşekkür ederim canım benim işallah büyürde çok olur cnm.sen nasılsın nsl.gidiyo kendını fazla yorma ttlm bebişlere kendine iii bak kısmetse nezman sonuç tarıhın bugun bir hafta oldumu transfer olalı cnm.
canım bi karışıklık oldu galiba ben medicanaya gidiyorum.başka arkadaşla karıştırdın galiba.olsun canım önemli değil nereye gittiğimiz.o saydıkları yumurtaların boyutlarıdır canım.ölçüye hemşireye söylüyo doktor.bende senin gibiyim heyecandan soracaklarımı unutuyom.banada hemşire söyledi 9 tane diye.benimde yarın kontrolüm var.inşallah rabbim bizede bu tedavinin sonunda kucaklarımızı doldurur.belki aynı gün transferimiz olacak belkide aynı gün anne olacağımızı öğreneceğiz allahın izniyle.
canım hayırlı olsun benimde pzt toplanıyor... bugün çatlatma iğnem var..sepet sepet yumurta var bendede.pko olunca. ve benim doğum günümde gebelik belli olacak çok mutluyum ve umutluyum. allah herkese nasip etsin.dualarım sizlerle:lepi:mrb.arkadaşlar kontrolden geldim yumurtalar 19-18-18-16-16 14 cıvarında artık pzt.topluyoruz bugün son iğnelerim artık akşamda çatlatma iğnem var nihayet bitiyor sıkıntı ve stresli bir dönem Allah kımsenın emeklerını karsılıksız bırakmasın kendınıze ii bakın...
arkadaşlar merhaba ben transferimin 6. günündeyim ve hiç birdeğişiklik hissetmiyorum illa bir belirti olacak diye bir şey yok ama sanki olmadı gibi ne bileyim canım sıkılıyor birde site genelde ilk denemelerde olmadığını falan okudum daha çok moralim bozuldu bu önümdeki 6 gün nasıl geçecek çok merak ediyorum:tomato:
canım hayırlı olsun benimde pzt toplanıyor... bugün çatlatma iğnem var..sepet sepet yumurta var bendede.pko olunca. ve benim doğum günümde gebelik belli olacak çok mutluyum ve umutluyum. allah herkese nasip etsin.dualarım sizlerle:lepi:
potemkian sana doktr progestoren verdimi???
kızlar merhaba benimde pazartesi toplancak foliküller bişeyler sormak istiyorum eğer cevaplarsanız
3. günmü yoksa 5. günmü transfer yapılsa daha ii yani tabiki allaha kalmışta
neler yediniz neler içtiniz transferden sonra nasıl beslendiniz yardımcı olursanız çok sevinirim gerçekten çok heycanlıyım
hayırlısı olsun canım senınde pzt.ye yumurtası toplanan sen,ben,bebiş istiyoz varız bakalım birbirimizi haberdar edelim 3.mü 5.günmü bende bilmiyorum onu nerde yaptırıyosun sen tüp bebeği cnm.
Kızlar buarada çatlatma iğnemi vuruldum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?