2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

Merhaba arkadaşlar,
Şu anda tüp bebek tedavisine başlayan var mı? Nasıl aşamalardan geçtiniz? Paylaşırsanız sevinirim. Biz de 1 seneyi aşkın çocuk sahibi olmayı isteyenlerdeniz. Görünüşte bir problemimiz yok. Doktorum rahim filminden sonra 2-3 ay bekleyelim hamilelik şansı artıyor dedği için beklemedeyiz. Mart ayında bir sonuç alamazsak Tüpbebek yöntemini deneyeceğimizi söyledi. Bu nedenle ben de merak içindeyim.

canım merhaba benimde yumurta kistlerim vardı ama çoğunlukla kendi kendini imha ediyolardı tedavin hayırlı olsun rabbim dileyen herkese versin inşallah umarım sorunsuz atlatırsın

canım teşekkür ederim. inşallah herşey yolunda gider senin gibi bende mutlu ve umutlu olurum. merak ediyorum benimle aynı gün tedaviye başlayan arkadaşlar var mı?

canım bi karışıklık oldu galiba ben medicanaya gidiyorum.başka arkadaşla karıştırdın galiba.olsun canım önemli değil nereye gittiğimiz.o saydıkları yumurtaların boyutlarıdır canım.ölçüye hemşireye söylüyo doktor.bende senin gibiyim heyecandan soracaklarımı unutuyom.banada hemşire söyledi 9 tane diye.benimde yarın kontrolüm var.inşallah rabbim bizede bu tedavinin sonunda kucaklarımızı doldurur.belki aynı gün transferimiz olacak belkide aynı gün anne olacağımızı öğreneceğiz allahın izniyle.

canım ınsaaalh saglıklı ve sana tutunacak embryoların olsun...cokıyı ya..büyürler daha

Merhaba arkadaslar bende tup bebek yaptiricam ama henuz bir baslangic yok benide bu konuda bilgilendiriseniz memnun olurum

evet cnm karıştırdım.senle aynı gün başladık tedaviyede aynı hastane değildi pardon cnm.bende şu an tüp bebek merkezindeyim.kontrolüm var yanımda teyzem var ona söledim sorcaklarımı unutursam hatırlatacak.sen nasılsın seninde bugün kontrolün varmıydı.bende sorucam ne zaman toplama işlemi olucak die.hakkımızda hayırlısı benim 5 şubat doğum günüm sanki o gün toplanacak gibi geliyor bana yinede nasip tabi cnm toplanacak duruma gelsinlerde gerisi önemli değil umarım hayırlı sonuçlarla çıkarız bu sıkıntıdan.allahım çok büyük.... çaresiz dert vermesin...(amin) umut et! sabır e! sükür et!hepimiz bir gün anne olacağız (inş)

mrb.arkadaşlar kontrolden geldim yumurtalar 19-18-18-16-16 14 cıvarında artık pzt.topluyoruz bugün son iğnelerim artık akşamda çatlatma iğnem var nihayet bitiyor sıkıntı ve stresli bir dönem Allah kımsenın emeklerını karsılıksız bırakmasın kendınıze ii bakın...

canım hayırlı olsun benimde pzt toplanıyor... bugün çatlatma iğnem var..sepet sepet yumurta var bendede.pko olunca. ve benim doğum günümde gebelik belli olacak çok mutluyum ve umutluyum. allah herkese nasip etsin.dualarım sizlerle:lepi:

benim bugun transferden sonra 9. gunum akintim yok agrim sizim yok az kanamada olmadi vaginal puregestandan dolayi oluyor ama oda belli zaten ilac oldugu
vaginada kasilma agri yok bazen diyorum bebkte yok demekki
ama allah bilir her bunye degisik olurmus
goguslerdede bir degisiklik olmadi sizlerde oldumu kizlar gosguslerde sislik yada hassasiyet

asicim benim ilk tup denememde goguslerde sislik ve hassasiyet oldu ama bebek yoktu...her belirtiye aldirma bazen hicbir belirtisi olmayanlarda hamile oluyorr....idrar testi yapmadinmi cok sabirlisin yapmadiysan..

arkadaşlar merhaba ben transferimin 6. günündeyim ve hiç birdeğişiklik hissetmiyorum illa bir belirti olacak diye bir şey yok ama sanki olmadı gibi ne bileyim canım sıkılıyor birde site genelde ilk denemelerde olmadığını falan okudum daha çok moralim bozuldu bu önümdeki 6 gün nasıl geçecek çok merak ediyorum:tomato:

olurmu canim oyle sey asil ilk denemelerde basari sansi daha yuksek..gecen tv de doiktor anlatti kadinin yasi kac olursa olsun ilk 4-5 denemeden sonra sansi %50 duser dedi....yani ilk denemelerde sansimiz daha yuksek ilk 3 deneme cok onemli...

mrb.canım senınde hayırlı olsun işallah bol bol yumurta çıkar ve çok sayıda embriyon olur canım benım benımde çatlatma iğnem bgun 9,30 da vurulcam birazdan 16sında bellı olcak kısmetse dimi tutup tutmadığı işallah güzel haberler alırız iyi aksamlar pzt.mutlaka yaz durumları...

kızlar merhaba benimde pazartesi toplancak foliküller bişeyler sormak istiyorum eğer cevaplarsanız

3. günmü yoksa 5. günmü transfer yapılsa daha ii yani tabiki allaha kalmışta

neler yediniz neler içtiniz transferden sonra nasıl beslendiniz yardımcı olursanız çok sevinirim gerçekten çok heycanlıyım

işallah bende yaz hamilesi olacagım.transferim mart ayında dondurulmuşlarla işallah hayırlısı olur allah hepimizin gölüne göre versin

hayırlısı olsun canım senınde pzt.ye yumurtası toplanan sen,ben,bebiş istiyoz varız bakalım birbirimizi haberdar edelim 3.mü 5.günmü bende bilmiyorum onu nerde yaptırıyosun sen tüp bebeği cnm.
Kızlar buarada çatlatma iğnemi vuruldum..

inşallah canım hepimizinkide hayırlısıyla sonuçlanır mutlaka haberdar edelim birbirimizi ben bahçeci kliniğine gidiorum ama toplama ve transfer alman hastanesinde olucak bende saat 11 de oldum biz göbekten yaptık iğneyi sen kalçadanmı yaptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…