2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

yok canim yaa inanma boyle seylere ama bir sikayetin varsa karninda agri falan gibi doktora git....a.s.

slm kızlar benimde ilk tüp bebek denemem geçen hafta salı günü 3 tane transfer yapıldı heyecanla bekliyorum kasıklarımda ve belimde ağrı var akıntım geliyor sanki adet belirtileri var gibi moralim bozuluyor doktorum çok umutlu ama sizdede böle şeyler oluyormu? ALLAH hepimize bebişler nasip etsin

niasum tebrik edrim canim degerin cok guzel yukselmis tam olarak kac cikti ikinci degerin 200 e yakin demissin ama tam olarak kacti???

nisasum tebrikler canım nolur çok dua et bizlerede hamişlerin duası kabul olurmuş ben çok karamsarım aslında böle değildim ama noldu anlamıorum hiç bir belirtim yok ne kasık ağrısı oldu bende ne başka bişi sadece göğüs şişliği ve acıo sancıo o kadarcık sanki hiçbişiyim yok gibi fıldır fıldır gezesim gelio ama dikkat ediom tabide ama ne bilim sanki çok kabız oldum ben ve tabiki ilaçlarla ishal o zaman gitti bebişlerim öle gibi gelio aslında çok umutluydum ama bugün kötüyüm

niasum tebrik edrim canim degerin cok guzel yukselmis tam olarak kac cikti ikinci degerin 200 e yakin demissin ama tam olarak kacti???
198 cıktı canım

etmemıyım haberı alıdgımdan beri oyle cok dau edıyorum kı buradakı atkadaslarım için canım..insaalah guzel haberlerınızı duyaarım canım

hayırlı olsun umarım dilediğin gibi sonuçlanır.bende tedaviye basladım iğnelerimi vuruluyorum.3 denemem hepimiz için allah hayırlı güzel haberler almayı nasib etsin.

tşk ederim canım çok heyecanlıyım 4 gibi evden çıkarım dr gidicem inş hayırlIAIYLA BAŞLIYORUM BUGÜN

canım sakın moralini bozma demek vakti zamanı saati gelmemiş ki ertelendi herşeyde hayır vardır gerçi benim başıma gelmedi ben bugün tedaviye başlıyorum ama senin durumunda bir arkadaşı okudum buradan onunda dondurulmuşla transferi yapılmıştı ilk denemesiydi şuan hamile hemde ikizleri olacak kalitesi düşmez sen moralini sakın bozma allahın izniyle olacak inş kendine iyi bak

arkadaşlar, benim de 4 ocakta transferim yapıldı. bugün 5. günüm, hiçbir belirtim yok. Kasık ağrılarım durdu, göğüslerimdeki hassasiyet bile kayboldu. Aynı durumda olup ta sonuç alan var mı???

hayırlı olsun canım hiç moralini bozma buradan hiçbelirtisi olmadan kaç arkadaşımızı hamile diye duyduk inş seninde güzel haberlerini alacağız

merhaba benimde ilk tüp bebek denemem 3 şubatta 3 tane transfer yapıldı.15 şubattada belli olacak belimde ve kasıklarımda ağrı birde akıntı var doktorum çok umutlu ama sanki adet sancılarına da benziyor bu zaman beklemek çok zor hayırlısıyla geçer ALLAH hepimize bebişler nasip eder inşallah

Merhaba kızlar 12.gün değerim 262. bugün 14.günüm ama doktor tekrar test istemedi. görüşmeye çeğırdı

Merhaba kızlar 12.gün değerim 262. bugün 14.günüm ama doktor tekrar test istemedi. görüşmeye çeğırdı

merhaba selcen hayırlı uğurlu olsun
umarım rahat bir hamilelik geçiririsin ve bebeğini sağlıkla kucaklarsın

rica etsem belirtileri anlatır mısın bekleyişte neler yaşadığını

kasıklarda yumurtalıklarında ağrın oldu mu ?
ayrıca sorun neydi sende?bunları cevaplarsan sevinirim i bizde faydan olur.

nisasum tebrikler darısı yakında belli olacaklara tabi içinde banada.....

tebrik ederim canım .Allah tamamına erdirsin

tebrik ederim.ya arkadaşlar bu güzel sonuşlar alan arkadaşlar nereye gittiniz.ne tadavi gördünüüz:nasıl başşardınız.......bizede anlatsanıza.kaçıncı tedaviniz...ben böle okuyunca çok heyecanlanıyorum.mutlu oluyorum.lütttfennnnn başarı hikayelerinizi anlatın

198 cıktı canım

etmemıyım haberı alıdgımdan beri oyle cok dau edıyorum kı buradakı atkadaslarım için canım..insaalah guzel haberlerınızı duyaarım canım

tebrik ediyorum...allahhhkucağınıza almayı da nasip etsin inşallah.nerede tedavi olmştunuz.transferden sonra ne gibi değişiklikler hissettiniz.ben de 16 sıda sonuç alıcamda ...çok heyecanlıyımmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…