2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

sagol canım tesekkurler allah hepımızın yardımcısı olsun hepimize cabucak nasıp etsın.suanda beklıyorum 1 de bellı olacak hamişmiyim degılmıyım:Saruboceq:

geçmiş olsun inşallah emeginin karşılıgını alırsın hamilesindir inşallah allahım herkese nasip etsin...

amiiiiinnn sagol canım ya allah emeklerımızı bosa cıkarmasın hepımıze anne olmayı nasıb etsın.sen hangı asamadasın

ben yeni ilk ilaçlara başladım bir ay sonra transfer olacak ikinci denemem bende şimdiden tedirginlik başladı.. siz nerde yaptırdınız kaçıncı denemeniz.

canım ben ankarada yaptırıyorum 3 denemem üç yıllık evlıyım.

inşallah hamilesindir böyle hamileyim diye yazanlara çok seviniyorum inş. senide okuruz.hangi hastanede yaptırdın ben adanadayım 8 yıllık evliyim ben adanada ankara tüp bebek merkezinde başladım ahmet zeki ışık doktorum daha önce ankaradaymış duydunmu bilgin varmı?

insallah canımben guven hastanesınde yaptırıyorum.dr duymadım hangı hastanedeymış

ankarada ankara tüp merkezinin kurucularındanmış.tedirginim yine tutmaz diye. sizin sorununuz neydi cvp vermek zorunda degilsin istemezsen.belki yardımımız dokunur birbirimize.

dogrudur canım benım bı arkadasımın tanıdık doktoru var o bana orasını tavsıye etmişti doktorlar cok kalıtelıdır demışti ama kısmet olmadı.benım tuplerımden bırı tıkalı cıkolata kıstınden dolayı ıkı kez laparaskopı oldum oda kısırlık yapıyo esımınde sperm sayısı dusuk sızın nedır

aaaaaaaaa aynı sorun tüplerimin biri tamamen tıkalı digerinde az geçiş var çikolata kisti bende vardı ameliyatla aldırdım eşimde sorun yok ama tutmamışdı şimdi bilmiyorum ne olcak doktor şansın var dedi inandık bakalım şimdilik.

tabıkı vardır nıye olmasın umutsuz olma ıkıncı amelıyatı 2 ay once oldum yıne cıktı yumurta toplama işlemınde onu cektıler enjektorle.ıkıncı denememızde tuttu ama dustu senınde benımde ısteyen herkezınde bırgun olacak umudunu kaybetme

ya daha kolay mesjlaşma şansı yok mu cvp beklemek zor olmuyormu benmi acele ediyorum. kaç yumurta toplandı kaçtane transfer edildi.

ya daha kolay mesjlaşma şansı yok mu cvp beklemek zor olmuyormu benmi acele ediyorum. kaç yumurta toplandı kaçtane transfer edildi.
daha kolayını ben bılmıyorum
evet zor ama napalım benım amelıyatlardan dolayı yumurtalıklarım zarar gordu 5 yumurta toplandı 3 tane dollendı ama ıkı tane sı 2 derecede ıyıydı 2 tane yerleştırdıler

ay ne güzel ikiside tutunmuşdur inşallah kavuşursun ne zaman belli olacaktı. bende 26 yumurta toplanmıştı 5 i iyiydi 2 taneydi olmamışdı o zaman şimdiki doktorum baktıgında 14 tane vardı 2 gün önce bilmiyorum bakacaz öbür ay toplanack şuanki durum bu..

insallah canım bu son olur allah hepimize nasıp eder
benım 1 de bellı olcak sayı onemlı degıl onemlı olan kalıtesı ınsalllah sende hayırlısıyla sonuclandırırı guzel haberı alırsın bu kadar beklemışşsın e artık zamanı gelmışdır yeter dımı

1 derken ayın 1 imi hem nasıl 8 yıl dile kolay geliyor ama öyle degil inşallah tüm isteyenler kavuşur allahın izniyle msn adresiniz yokmu varsa ordan görüşsek daha kolay degilmi öyle.birde burda hamileyim yazanları okudugumda aglıyotum resmen istemeden sanki sevinçlerini ben yaşıyorum.yada çok duygusalım biz birde evlatlık başvurusunda bulunmuştuk tüp bebekden önce birazda ondan duygusallaştım herhalde.

kızlar benimde bugün 10. günüm ve karnım havaya uçacak gibi şiş. bende yarın sabah yumoşları toplatıcam ve çok gerginim... stres yapıom çok fena ayyy...

hayatım hiç strese kapılma çünkü yumoşlarını şimdiden negatif elektrikle yükleme. Zaten toplama aşamasında hiçbirşey hissetmiyorsun. Uyuyup uyanıyorsun hiçbirşey olmamış gibi.Allah tamamına mutlu erdirsin inşallah

Günaydın kızlar
Bugün benim transferden sonraki 9. günüm. Hiç bir belirtim yok. Offf çok korkuyorum.
Kasık ağrısı, bel ağrısı, mide bulantısı bunlardan biride mi olmaz. Göğüs uçları kahverengileşirmiş, damarlar çıkarmış o da yok. Sizce normal mi arkadaşlar, yoksa hayallerim suya mı düşecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…