2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

gunaydın arkadasım benımde 7 gunum gecen sefer tutumuştu ama dustu ozaman da ben senın bu soyledıklerını hıssetmemıştım suandada pek bısey yok strese gırme dua et okadar

kinder seninle aynı gün yumurtalarımız toplandı senin transfer nezaman olacak cvp lütfen

monalya 41 kusura bakma daha yeni gördüm.daha hastaneden ses seda yok ama salı demişlerdi bana transfer için bekliyorum bakalım hayırlısı olsun.seni çok erken aramışlar ama sositososito

yanı cumartesı bellı olacak,yanlış anlama ben senın ıcın dedım bukadar beklemışsın artık zamanı gelmiştir ve bu kez senınkı allahın ıznıyle tutar demek ıstedım tabıkı cok sıkıntı yasamışsın ben bu üç yılda nekadar uzuldum senı tahmın edemıyorum.benım bı arkadasım 13 yıllık evlı ılk tup bebegı tutumadı ıkıncısınde tuttu ve suan elınde 1 aylık yenı dogdu.oyle umutsuzdukı artık olmayacak dıye ama allahdan umut kesılmez insallah senınde oyle olacak.dun aksam bılgısayar kılıtlendı onun iöin kapattım kusura bakma

Günaydın canım.
Benimde geçen Salı oldu transferim. Bir iki hafif bel ağrısı dışında bendede bir belirti yok. Biz bluenıght ile aynı günde transfer yaptırdık.
Merak etme aynı endişelere bende kapılmıştım ama burada arkadaşların anlattıkları içimi rahatlattı. Hiçkimsede belirtiler aynı olmuyor. Kişiden kişiye değişebiliyor. Bütün hamileliği boyunca bile hiç mide bulantısı baş dönmesi veya ağrı gibi şeyler yaşamayabiliyorsun.
Umarım sende bu şekilde olursun. Belkide hamileliğin hep bu şekilde rahat geçecektir:1hug: moralini yüksek tut tatlım

toplamadan sonra bir iğne verdiler yaklaşık 20 tane sonuca kadar yaptıracakmışım ne ağır iğneymiş yaww kalçadan yapılıyo oturamıyorum(adırognex)varmı kullanan?

merhaba ozlen nasılsın az kaldı ben sabırsızlanmaya basladım,sen evdemısın

Sevgili kinder ben kullandım sonlara doğru böğüre böğüre ağladım felç etti beni. Benim 2. denemem arkadaşlar. Yarın yani 24 ü test yapılacak. İlkinde lay lay lom geçmişti progynex hariç ama bu defa sürekli karnım ağrıdı. Bazen çok kötü oldum . Bakalım yarın belli olur ne oldu.

toplamadan sonra bir iğne verdiler yaklaşık 20 tane sonuca kadar yaptıracakmışım ne ağır iğneymiş yaww kalçadan yapılıyo oturamıyorum(adırognex)varmı kullanan?

evet bende kullanıyorum yumurta toplamada verdi bugun 19.hünüm bakalım yrn.randevum var ama devam etcez gbi geliyor dr.uma srmuştum nekadar süre kullancam dye uzunca muddet progestron hormonu vctta yok demıştı sakın ihmal etme demşti bazı arkadaslar gebelık oluştukdan snra 10.haftaya kadar devam edıyo bakalım iğne yerleriim benım mafoldu artık kimiside jel veya ilaç kullanıyo iğne yerine ama prognex ilk iğnerm menogondan daha hafıf bence
allahım kimsenin emeklerini karsılıksız bırakmasın..

sonuca az kalmış bence hiç canını sıkma benımde hiç bir belirtim yoktuinceliyodum kendımı ama çok şükür tuttu sanrım çoğul hatta degerım yuksek çıktı.mide bulantısı hala yok bende özellıkler kişiden kişiye degişiyor bireysel farklılıklar var sonuçda kendıne stres yapma beklemek zor bılıyorum evde test yaptnmı?hiç azda olsa yoğunlastrıyo insanı sen içini farah tut güzel haberleri kulıcaz burdan işallah kendine bebişine iiibak

Özlencim senin lekelenme olmuş galiba, bu büyük bir belirti bence. Sevinmelisin.
Bluenight söylediklerin iyi geldi. Belirti olmadan hamile kalmışsın, demek ki olabiliyor.
Hadi inşallah kızlar yaa. Bir iki gün arayla hepimiz sevinç çığlıkları atarız burda. hihoyyyt

Tülaycım, Allah razı olsun. Çocuk gibi olduk valla. Her söylenilenden medet umuyoruz. Siz hamileler de extra moral oluyorsunuz bizlere.
Evde test yapmadım. Cumaya kadar da yapmaya niyetim yok çünkü eğer negatif sonucu alırsam o moralle işe gelmem çalışmam çok zor olur. Cuma akşamı yapayım ki sonuç kötü de olsa kocişle birbirimizi teselli eder Pazartesiye kadar biraz atlatırız şoku hiç olmazsa.

hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırsın.napalım sonu güzel olacaksa bu kadar acıya değer...

benim doktorum gebelik sonucuna kadar yapıcaz dedi.ama bir tanıdığım gebeliğin 3 ayına kadar kullandı bir iğne ama bu iğnemi bilmiyorum umarımda değildir vay halimize....aminnnnn

Kızlar ben de yumurta toplandıktan sonra Fragmin diye bir iğneye başladım. Sabah akşam göbekten yapılıyor. Göbeğim mosmor oldu onun dışında bir sıkıntısı yok. Sizlerden de kullanan var mı?
Bir de Estrofem doğum kontrol hapı alıyorum 2 sabah 2 akşam günde 4 tane. Biraz tezat değil mi gebelik olsun diye doğum kontrol hapı kullanmak.

merhaba ozlen nasılsın az kaldı ben sabırsızlanmaya basladım,sen evdemısın

Evet evdeyim. Hiç sorma günler geçmek bilmiyor. Eşim burada birkaç örnek okuyunca, idrar testi yapmam için beni çok fazla sıkıştırıyor. Yarın sabah yaptırmam için beni ikna etmeye çalışıyor:roflol:

Doğa87 canım,

Öncelikle aramıza hoşgeldin. Verdiğin bilgi için de sana çok teşekkür ediyorum.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…