kızlar dün yumurtalarım toplandı. 16 adet topladılar 13'ü döllenmiş nasıl sizce yorumlarınızı bekliyorum...[/QUOTE
kinder benimde 16 tane toplanmıştı 13 tanesi döllenmişti çok iyi merak etme 3 tane transfer edildi ve hamiş kaldım 15 gün sonra keseleri görmeye gidicem.nasipse senin içinde hayırlısı olsun canım allahım olmayan herkese nasip etsin.
örnekleri duydukça çok daha seviniyorum.seninde allah hakkında hayırlısı neyse onu versin.dualarımız eksik olmasın...:Saruboceq:
gunaydın arkadasım benımde 7 gunum gecen sefer tutumuştu ama dustu ozaman da ben senın bu soyledıklerını hıssetmemıştım suandada pek bısey yok strese gırme dua et okadarGünaydın kızlar
Bugün benim transferden sonraki 9. günüm. Hiç bir belirtim yok. Offf çok korkuyorum.
Kasık ağrısı, bel ağrısı, mide bulantısı bunlardan biride mi olmaz. Göğüs uçları kahverengileşirmiş, damarlar çıkarmış o da yok. Sizce normal mi arkadaşlar, yoksa hayallerim suya mı düşecek.
kinder seninle aynı gün yumurtalarımız toplandı senin transfer nezaman olacak cvp lütfen
yanı cumartesı bellı olacak,yanlış anlama ben senın ıcın dedım bukadar beklemışsın artık zamanı gelmiştir ve bu kez senınkı allahın ıznıyle tutar demek ıstedım tabıkı cok sıkıntı yasamışsın ben bu üç yılda nekadar uzuldum senı tahmın edemıyorum.benım bı arkadasım 13 yıllık evlı ılk tup bebegı tutumadı ıkıncısınde tuttu ve suan elınde 1 aylık yenı dogdu.oyle umutsuzdukı artık olmayacak dıye ama allahdan umut kesılmez insallah senınde oyle olacak.dun aksam bılgısayar kılıtlendı onun iöin kapattım kusura bakma1 derken ayın 1 imi hem nasıl 8 yıl dile kolay geliyor ama öyle degil inşallah tüm isteyenler kavuşur allahın izniyle msn adresiniz yokmu varsa ordan görüşsek daha kolay degilmi öyle.birde burda hamileyim yazanları okudugumda aglıyotum resmen istemeden sanki sevinçlerini ben yaşıyorum.yada çok duygusalım biz birde evlatlık başvurusunda bulunmuştuk tüp bebekden önce birazda ondan duygusallaştım herhalde.
Günaydın kızlar
Bugün benim transferden sonraki 9. günüm. Hiç bir belirtim yok. Offf çok korkuyorum.
Kasık ağrısı, bel ağrısı, mide bulantısı bunlardan biride mi olmaz. Göğüs uçları kahverengileşirmiş, damarlar çıkarmış o da yok. Sizce normal mi arkadaşlar, yoksa hayallerim suya mı düşecek.
merhaba ozlen nasılsın az kaldı ben sabırsızlanmaya basladım,sen evdemısınGünaydın canım.
Benimde geçen Salı oldu transferim. Bir iki hafif bel ağrısı dışında bendede bir belirti yok. Biz bluenıght ile aynı günde transfer yaptırdık.
Merak etme aynı endişelere bende kapılmıştım ama burada arkadaşların anlattıkları içimi rahatlattı. Hiçkimsede belirtiler aynı olmuyor. Kişiden kişiye değişebiliyor. Bütün hamileliği boyunca bile hiç mide bulantısı baş dönmesi veya ağrı gibi şeyler yaşamayabiliyorsun.
Umarım sende bu şekilde olursun. Belkide hamileliğin hep bu şekilde rahat geçecektir:1hug: moralini yüksek tut tatlım
selam dejavu transferin ne zaman oldu
toplamadan sonra bir iğne verdiler yaklaşık 20 tane sonuca kadar yaptıracakmışım ne ağır iğneymiş yaww kalçadan yapılıyo oturamıyorum(adırognex)varmı kullanan?
Günaydın kızlar
Günaydın canım.
Benimde geçen Salı oldu transferim. Bir iki hafif bel ağrısı dışında bendede bir belirti yok. Biz bluenıght ile aynı günde transfer yaptırdık.
Merak etme aynı endişelere bende kapılmıştım ama burada arkadaşların anlattıkları içimi rahatlattı. Hiçkimsede belirtiler aynı olmuyor. Kişiden kişiye değişebiliyor. Bütün hamileliği boyunca bile hiç mide bulantısı baş dönmesi veya ağrı gibi şeyler yaşamayabiliyorsun.
Umarım sende bu şekilde olursun. Belkide hamileliğin hep bu şekilde rahat geçecektir:1hug: moralini yüksek tut tatlım
sonuca az kalmış bence hiç canını sıkma benımde hiç bir belirtim yoktuinceliyodum kendımı ama çok şükür tuttu sanrım çoğul hatta degerım yuksek çıktı.mide bulantısı hala yok bende özellıkler kişiden kişiye degişiyor bireysel farklılıklar var sonuçda kendıne stres yapma beklemek zor bılıyorum evde test yaptnmı?hiç azda olsa yoğunlastrıyo insanı sen içini farah tut güzel haberleri kulıcaz burdan işallah kendine bebişine iiibak
Sevgili kinder ben kullandım sonlara doğru böğüre böğüre ağladım felç etti beni. Benim 2. denemem arkadaşlar. Yarın yani 24 ü test yapılacak. İlkinde lay lay lom geçmişti progynex hariç ama bu defa sürekli karnım ağrıdı. Bazen çok kötü oldum . Bakalım yarın belli olur ne oldu.
benim doktorum gebelik sonucuna kadar yapıcaz dedi.ama bir tanıdığım gebeliğin 3 ayına kadar kullandı bir iğne ama bu iğnemi bilmiyorum umarımda değildir vay halimize....aminnnnnevet bende kullanıyorum yumurta toplamada verdi bugun 19.hünüm bakalım yrn.randevum var ama devam etcez gbi geliyor dr.uma srmuştum nekadar süre kullancam dye uzunca muddet progestron hormonu vctta yok demıştı sakın ihmal etme demşti bazı arkadaslar gebelık oluştukdan snra 10.haftaya kadar devam edıyo bakalım iğne yerleriim benım mafoldu artık kimiside jel veya ilaç kullanıyo iğne yerine ama prognex ilk iğnerm menogondan daha hafıf bence
allahım kimsenin emeklerini karsılıksız bırakmasın..
merhaba ozlen nasılsın az kaldı ben sabırsızlanmaya basladım,sen evdemısın
mrb denizkarayurt bende aranıza yeni katıldım soruna bir cevapta ben vermek istedim lokal anestezi ile de yapılıyo ama sana tavsiyem genel anesteziyle yaptır hiç bişe hissetmiyosun ben ilk denememi öyle yaptırmıştım
canım ya korkma ben o zaman çapada yaptırmıştım kullandıkları malzemelerdende olabilir her bünyede farklılıklarda gösterebilir ama memorialde yaptıranlardan duyduğum kadarıyla benim kadar acı çekmemişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?