2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

Çok geçmiş olsun canımya...Ne diyeceğimi bilemiyorum Allah yardımcın olsun.Bu sefer inş. yüzün güler.Kaç yaşındasın bu arada ben 25 yaşındayım.

amin canım emek veren herkese yardım etsin.ben 30 yaşındayım.

anne adayları ankara hacettepede hastanesinde yaptıran var mı?

2009 yılında mart ayının 22 si gi ben de il defa olarak tüp bebek tedavisine başlıycam allahın izniyle.Tedavimi Alman hastanesinde Dr Halit Fırat Erden le başlıycam inşallah...:)
İnşallah tedavi sonucu yüzüm güler...

bende martta 2. deneme için başlıcam allah hepimizin yrdımcısı olsun tedavimiz büyük ihtimalle aynı tarihte olcak

Ben de PCO hastasıyım canım. 1sene 6 aydır ki evliyim.Düğünden sonra korunmadım ama gebe kalamadım.Ayda 2 kere adet oluyordum.Sonra doktorlar polip oldugunu gördüler ve onu da aldılar.Follikul olmadığı için PCO ilgili 8 ay diana 35 ,orgametril,miranova ilaclarını aldım.Bi fayda olmadı.Laparoskopi yaptırdım.Kistlerimin üzerini çertdiler.
Ameliyyatdan sonra adetlerim düzene girdi dominant follikulum da vardı
Doktorum bana Klomifen tedavisi başlattı.Ne yazık ki tedavi yanlış uygulanıyormuş.6ay içerisinde tedavimin bir sonucu olmadı yeni yumuram çatlamadı.Aralık ve ocakayında Rusyanın Saınt Petersburg şehrinde müayene olundum.
,doktorum bana Ganodotropin tedavisi başlamayı önerdi
2 ay deneyelim olmazsa Tüp bebek yöntemine el atalım söğledi.
Ben de hemen tüp bebeğe karar verdim canım

senin kaçıncı denemen arzum
2.denemem ilki çapada hiç tutmadı bazı arkadaşlar düşüklede sonuçlansa hamile kalabilmişler ben iki çizgi göremedim adetim düzenli bazen iki gün geçerdi hemen tahlil alırdım ama iki çizgiyi hiç göremedim inşallah bu sefer tedavi ile görürüzdüşük yapanları bile şanslı görürdüm siz kısada olsa bu duyguyu tatdınız diyordum

canım benim düşükle sonuçlandı ilkinde.banada aynısı söylendi.ikincide kesin dediler ama olmadı inşallah 3. denemede tutar allah yardımcımız olsun

hayır kalınlaşmıyor sorunda bu zaten 7.5 yukarı çıkmıyo oda ilaçlarla oluyor tüp bebekte10 m olması gerekiyormuş galiba hemşire öyle söylemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…