Çok geçmiş olsun canımya...Ne diyeceğimi bilemiyorum Allah yardımcın olsun.Bu sefer inş. yüzün güler.Kaç yaşındasın bu arada ben 25 yaşındayım.
İnan çok üzüldüm. Çok geçmiş olsun. Umarım bir daha bu acıları yaşamazsın.
bende martta 2. deneme için başlıcam allah hepimizin yrdımcısı olsun tedavimiz büyük ihtimalle aynı tarihte olcak
eşimde azosperm varbende pko var bide rahim kalınlığı hep ince oluyo oyüzdende tutmuyo sanırım
2.denemem ilki çapada hiç tutmadı bazı arkadaşlar düşüklede sonuçlansa hamile kalabilmişler ben iki çizgi göremedim adetim düzenli bazen iki gün geçerdi hemen tahlil alırdım ama iki çizgiyi hiç göremedim inşallah bu sefer tedavi ile görürüzdüşük yapanları bile şanslı görürdüm siz kısada olsa bu duyguyu tatdınız diyordumsenin kaçıncı denemen arzum
2.denemem ilki çapada hiç tutmadı bazı arkadaşlar düşüklede sonuçlansa hamile kalabilmişler ben iki çizgi göremedim adetim düzenli bazen iki gün geçerdi hemen tahlil alırdım ama iki çizgiyi hiç göremedim inşallah bu sefer tedavi ile görürüzdüşük yapanları bile şanslı görürdüm siz kısada olsa bu duyguyu tatdınız diyordum
bende pko var bide rahim kalınlığı hep ince oluyo oyüzdende tutmuyo sanırım
inşallah tutar arkadaşım ama o duyguyu tatmakta güzeldi değilmicanım benim düşükle sonuçlandı ilkinde.banada aynısı söylendi.ikincide kesin dediler ama olmadı inşallah 3. denemede tutar allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?