nerde yaptırıyosun canım
inşallah tutar arkadaşım ama o duyguyu tatmakta güzeldi değilmi
hayır kalınlaşmıyor sorunda bu zaten 7.5 yukarı çıkmıyo oda ilaçlarla oluyor tüp bebekte10 m olması gerekiyormuş galiba hemşire öyle söylemişti
2009 yılında mart ayının 22 si gi ben de il defa olarak tüp bebek tedavisine başlıycam allahın izniyle.Tedavimi Alman hastanesinde Dr Halit Fırat Erden le başlıycam inşallah...:)
İnşallah tedavi sonucu yüzüm güler...
hayır araştırmadılar ikincisinde inşallah böyle bi problemle karşılaşmam[/QUOT
inşallah karşılaşmassın.benim sorunumu çözdüler ve sonraki denemelerde kalınlaştı.bence bunu araştırmaları üzerinde durun 2.yapmadan önce.doktorum çok önemli olduğunu söylemişti.
Ben Alman hastanesinden Halit Fırat Erdenle başlıycam canım..
Biv hayırlı olsun.buğün tedavidekaçıncı günün?benim 6. Günüm dün kontrole gittim,yarın da gideceğim.perş toplanacak.
kızlar benimde bugün 10. günüm ve karnım havaya uçacak gibi şiş. bende yarın sabah yumoşları toplatıcam ve çok gerginim... stres yapıom çok fena ayyy...
selam arkadaşlar alalh hepimizin yardımcısı olsun inşallah hepimiz hamile kalırız allahın izniyle emegimiz boşa gitmsin.ben adanada ankara tüp bebek merkezinde tedaviye başladım ahmet zeki ışık doktorum tanıyan bilen varmı varsa yardımcı olurmusunuz ikinci denemem çok tedirginim anlarsınız ki..varmı orda tedavi olan ????????
mrehaba canım ben ilk denememı hacettepede yaptırdım doktorum ibrahım esınlerdı ama olmadı orada hemsıreler falan cok ılgılıydı ama benım için zor oldu yumurta toplama işleminde uyutmadılar kıstımı enjektorle cektıler yıne aynı rapor falan cok yıprandık orada bırde uzun protokol uyguladılar cok kalabalık orasıanne adayları ankara hacettepede hastanesinde yaptıran var mı?
sagol canım tesekkurler allah hepımızın yardımcısı olsun hepimize cabucak nasıp etsın.suanda beklıyorum 1 de bellı olacak hamişmiyim degılmıyım:Saruboceq:Bluenigy canım
Allah sabır ve kolaylık versin. Bu kez başaracağına inanıyorum canım.
Sağlıklı, şanslı ve güzel bebeğine bir an önce çok kolay bir şekildekavuşursun. Ben ilk kez deneyeceğim. Bakalım hayırlısı artık.
kızlar benimde bugün 10. günüm ve karnım havaya uçacak gibi şiş. bende yarın sabah yumoşları toplatıcam ve çok gerginim... stres yapıom çok fena ayyy...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?