2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

inşallah tutar arkadaşım ama o duyguyu tatmakta güzeldi değilmi

canım bulutların üstünde uçmak gibi birşeydi.ianan bana bu yolda öyle büyük bir sabır emek varki bunlar boşa çıkmıcak ve bizler meleklerimizi alıcaz kucağımıza.

allah yardımcın olsun inşallah ilkinde tutar ve meleğine kavuşursunkaydirigubbakcemile5

Biv hayırlı olsun.buğün tedavidekaçıncı günün?benim 6. Günüm dün kontrole gittim,yarın da gideceğim.perş toplanacak.

nesrinbar arkadaşım Allah yardımcın olsun benimde uzun protokol 1 haftadır lucrin kullanıyorum 14 tane adet tarihini etkiliyomu bu geçmi olur normaldeCADIARZU

Biv hayırlı olsun.buğün tedavidekaçıncı günün?benim 6. Günüm dün kontrole gittim,yarın da gideceğim.perş toplanacak.

canım ayın 13 ünde ilk iğneme başladım gonol-f e 3 gündür ek olarak orgalutran iğne de oldum banada perşembe toplarız demişlerdi bugünkü kontrolde yumoşlar 18 milim olmuşlar salı toplarız dediler gonol-f i kestik bugün olmadım orgalutranla çatlatma iğnesi oldum . bu arada benim acayip karnım şişti ve sancı yapıyor. bugün sordum normal olur dediler sende de varmı

Son düzenleme:
Ben de az var şu an.ama normaldir yumurtalar çııkmak için çabalıyor,büyüdükleri için .ama baskılayıcı iğneden dolayı çıkmıyorlar.orgalutran senin baskılayıcı iğnen galiba.benimki cetrotide.ben de de karın şişmesi var.bir de bol bol gaaaaz:))))

kızlar benimde bugün 10. günüm ve karnım havaya uçacak gibi şiş. bende yarın sabah yumoşları toplatıcam ve çok gerginim... stres yapıom çok fena ayyy...

selam arkadaşlar alalh hepimizin yardımcısı olsun inşallah hepimiz hamile kalırız allahın izniyle emegimiz boşa gitmsin.ben adanada ankara tüp bebek merkezinde tedaviye başladım ahmet zeki ışık doktorum tanıyan bilen varmı varsa yardımcı olurmusunuz ikinci denemem çok tedirginim anlarsınız ki..varmı orda tedavi olan ????????

kızlar benimde bugün 10. günüm ve karnım havaya uçacak gibi şiş. bende yarın sabah yumoşları toplatıcam ve çok gerginim... stres yapıom çok fena ayyy...

canım hayırlısı olur inşallah korkma sakın zaten bayıltıolar anlamıosun hiçbişi sadece bir girdiğini içeri bide çıktığını biliosun gayet güzel geçicek korkma stres yapma sakın

arkadaşlar yokmu benimle konuşacak??

anne adayları ankara hacettepede hastanesinde yaptıran var mı?
mrehaba canım ben ilk denememı hacettepede yaptırdım doktorum ibrahım esınlerdı ama olmadı orada hemsıreler falan cok ılgılıydı ama benım için zor oldu yumurta toplama işleminde uyutmadılar kıstımı enjektorle cektıler yıne aynı rapor falan cok yıprandık orada bırde uzun protokol uyguladılar cok kalabalık orası

sagol canım tesekkurler allah hepımızın yardımcısı olsun hepimize cabucak nasıp etsın.suanda beklıyorum 1 de bellı olacak hamişmiyim degılmıyım:Saruboceq:

canım hayırlı olsun inşallah iyi sonuçlar alırsın hiç korkma yumoş toplatmak çok kolay anestezi altında yapılıyor haberin bile olmuyor uyandıgında ise adet sancısında az sancın oluyor başka hiç bir şey olmuyor rahat ol keşke her şey öyle olsa inan korma diye söylemiyorum en basit o ...geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…