kınder hadı hayırlısı
aysun76 ınsallah bırlıkte ıyı sonuclar alırız hayırlısıyla senın kac embrıyo transfer edıldı kalıtelerı nasılsı kusura bakma bıraz fazla merak ettım aynı gun olunca kafamçokkarıştı
merhaba simalll 16 yumurtam oldu biraz önce aradılar 13ü tutmuş bakalım inşallah sonuçlarıda güzel olur.allah hepinizden razı olsun sizleri çok seviyorum...:1hug:
benımde 3 tanesı 3 hucrelı buıde son anda 4 hucrelı dedıler ben antalyada yaptırdım benımde ıkıncı gun yaptılarbenim 2. gün 4 hücreli 3 embryo transfer edildi canım, kaliteleri hakkında iyi dediler ama benim 2. gün transfer yaptıkları için biraz endişelerim var. sen eskişehirde mi yaptırdın?
benımde 3 tanesı 3 hucrelı buıde son anda 4 hucrelı dedıler ben antalyada yaptırdım benımde ıkıncı gun yaptılar
Kinder, Simall, Tufangizem kızlar nerdesiniz ya..
merhaba denizkarayurt
3 hücreli 4 hücreli ne oluyor kızlar birde benimki 5.günde transfer edeceklermiş geç bir süre değilmi yada bununda bir sebebi varmı?
3 hücreli 4 hücreli ne oluyor kızlar birde benimki 5.günde transfer edeceklermiş geç bir süre değilmi yada bununda bir sebebi varmı?
kınder 3 hucrelı dort hucrelı dollenmeden sonra 1. 2. vs gunlerde bolunmesı bazı kısılerde 2.gunde bazılarında 5.transfer yapılıyo senın ılk tup bebek denemenmı
evet ilk micro deniyorum herşeye yabancıyım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?