2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

kınder hadı hayırlısı
aysun76 ınsallah bırlıkte ıyı sonuclar alırız hayırlısıyla senın kac embrıyo transfer edıldı kalıtelerı nasılsı kusura bakma bıraz fazla merak ettım aynı gun olunca kafamçokkarıştı

benim 2. gün 4 hücreli 3 embryo transfer edildi canım, kaliteleri hakkında iyi dediler ama benim 2. gün transfer yaptıkları için biraz endişelerim var. sen eskişehirde mi yaptırdın?

benim 2. gün 4 hücreli 3 embryo transfer edildi canım, kaliteleri hakkında iyi dediler ama benim 2. gün transfer yaptıkları için biraz endişelerim var. sen eskişehirde mi yaptırdın?
benımde 3 tanesı 3 hucrelı buıde son anda 4 hucrelı dedıler ben antalyada yaptırdım benımde ıkıncı gun yaptılar

3 hücreli 4 hücreli ne oluyor kızlar birde benimki 5.günde transfer edeceklermiş geç bir süre değilmi yada bununda bir sebebi varmı?

Kinderciğim,

Senin de transfere az kalmış galiba. Hayırlı olsun canım. Güzel haberlerini bekliyoruz. Ben 26 Şubat perşemde daha konseye gireceğim.Çok tırsıyorum valla şimdiden.

kınder 3 hucrelı dort hucrelı dollenmeden sonra 1. 2. vs gunlerde bolunmesı bazı kısılerde 2.gunde bazılarında 5.transfer yapılıyo senın ılk tup bebek denemenmı

3 hücreli 4 hücreli ne oluyor kızlar birde benimki 5.günde transfer edeceklermiş geç bir süre değilmi yada bununda bir sebebi varmı?

Kinderciğim hücre sayısı atttıkça embriyonun kaliteside atrmış oluyor.Nekadar bölünürse okadar iyi altıya kadar çıkabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…