Özlenözlem bu süpper haber. Ne cesaret yaptın testi yaa. Daha erken aslında ama sonuçta çıkmış ya önemli olan o. Walla bugün benim 10. günüm ama hayatta yapamam test. Cuma akşamı idrar cumartesi günü de kan testi yaptıracağım. İnşallah ben de senin gibi güzel haberler veririm.
benim yarın transferim var fakat bağırsaklarım çalışmıyo(kabızlık)ne yapıyorsam olmuyor.kayısı,meyve, sebze ,su yiyip içiyorum hatta hemşireyi bile aradım bağırsak düzenleyici şurup verdi ama tık yok.. ne yapmalıyım bana yardım edinnnn.transfer sonrasıda zannediyorsam ıkınmak falan tehlikeliymiş üff ne yapıcam kızlar...
ozlemozlem cok sevındım hayırlısıyla kalp atıslarınıda duyarsın bebegının ınsallah.ben mesaj yazmıstım ama kımseden cevap alamadım.senın ılk denemenmıydı .benım transferler hep 2. gun yapılıyordu acaba gec yapılınca sans yuksekmı oluyor senıde duyunca bana oyle geldı fıkrı olan varmı acaba...
ozlemozlem cok sevındım hayırlısıyla kalp atıslarınıda duyarsın bebegının ınsallah.ben mesaj yazmıstım ama kımseden cevap alamadım.senın ılk denemenmıydı .benım transferler hep 2. gun yapılıyordu acaba gec yapılınca sans yuksekmı oluyor senıde duyunca bana oyle geldı fıkrı olan varmı acaba...
Sağol hayatım Allah razı olsun
Transfer zamanını embriyologlar belirliyorlar. Bana transfer zamanı yumoşların gelişimiyle alakalı olduğunu doktorla ortak karar verdiklerini iletmişlerdi.Merak etme olacaksa her türlü olur. sen bunları kafana takma. İnşallah mutlu haberler alacaksın canım
günaydın kızlar.Bugün sabah eşimin zoruyla test yaptım 2. çızgi çok silikti ama görünüyordu.
Ne yapacağımı, ne düşüneceğimi bilemiyorum... Şaşkın şaşkın geziniyorum evin içinde
benim yarın transferim var fakat bağırsaklarım çalışmıyo(kabızlık)ne yapıyorsam olmuyor.kayısı,meyve, sebze ,su yiyip içiyorum hatta hemşireyi bile aradım bağırsak düzenleyici şurup verdi ama tık yok.. ne yapmalıyım bana yardım edinnnn.transfer sonrasıda zannediyorsam ıkınmak falan tehlikeliymiş üff ne yapıcam kızlar...
mrb.kızlar dr.randevum vardı keseleri gördüm küçücük ikizlerim oluyor...
kızlar merhaba, ben hepinize bişey sormak istiyorum aklımı çok kurcalıyor. sigara içen var mı aranızdaben içiyorum malesef:çok üzgünüm: azaltmaya çalışıyorum ama yinede içiyorum
mrb.kızlar dr.randevum vardı keseleri gördüm küçücük ikizlerim oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?