2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

gunaydın..
arkadaslar benım 2 denememde de transfer 2. gunu oldu.ıkısıde basarısız oldu. daha gec transfer olunca sans dahamı yuksek oluyor. bunun hakkında bılgısı olan varmı? su anda 3. tedavıye basladım kafama takıldı.

benim yarın transferim var fakat bağırsaklarım çalışmıyo(kabızlık)ne yapıyorsam olmuyor.kayısı,meyve, sebze ,su yiyip içiyorum hatta hemşireyi bile aradım bağırsak düzenleyici şurup verdi ama tık yok.. ne yapmalıyım bana yardım edinnnn.transfer sonrasıda zannediyorsam ıkınmak falan tehlikeliymiş üff ne yapıcam kızlar...

Özlenözlem bu süpper haber. Ne cesaret yaptın testi yaa. Daha erken aslında ama sonuçta çıkmış ya önemli olan o. Walla bugün benim 10. günüm ama hayatta yapamam test. Cuma akşamı idrar cumartesi günü de kan testi yaptıracağım. İnşallah ben de senin gibi güzel haberler veririm.

Aslında ben yaptırmayacaktım. Eşim tam 3 gündür yalvarıyor. Resmen evin içinde benim peşimden elinde testle dolanıyor.:roflol:
Bir görsen okadar komikti ki. En son bende patladım hadi gel dedim sabah testi yaptım. Daha 5 dakika dolmadan 2. çizgi silik göründü. Gözlerime bile inanamadım. Fakat hala emin değilim. İçimdede acayip bir his var. Korku Mutluluk Heyecan hepsi karışmış durumda. İnşallah kesin OLUMLU sonucu Cuma günü ben kan testi sonucunda sende hemen arkamdan Cumartesi günü verirsinde hep birlikte halay çekeriz

İsmini yanlış hatırlamadıysam aktarlarda sinameki otu var bu senin sarununa çözüm olabilir. İstersen bir araştır. Etkili bir ilaç. Bir dönem dedeme kullanmıştık. Yatalak olduğu için bağırsak tembelliğine dayalı kabizlik olmuştu.
Umarım işine yarar.

ozlemozlem cok sevındım hayırlısıyla kalp atıslarınıda duyarsın bebegının ınsallah.ben mesaj yazmıstım ama kımseden cevap alamadım.senın ılk denemenmıydı .benım transferler hep 2. gun yapılıyordu acaba gec yapılınca sans yuksekmı oluyor senıde duyunca bana oyle geldı fıkrı olan varmı acaba...

Sağol hayatım Allah razı olsun
Transfer zamanını embriyologlar belirliyorlar. Bana transfer zamanı yumoşların gelişimiyle alakalı olduğunu doktorla ortak karar verdiklerini iletmişlerdi.Merak etme olacaksa her türlü olur. sen bunları kafana takma. İnşallah mutlu haberler alacaksın canım

canım benimde 5. günü konuldu ama sonuç negatif sakın kafana takma rabbim yeterki ol desin gerisi boş. inşallah seninkide tutar.

Özlenözlem merhaba.Çok sevindim canım.İnşallah gerçek olur.O silik çıkan çizgilerin koyu bir şekilde ben burdayım der.Hepimize umut ışığı ol inşallah canım.Gelişmelerini takip edeceğim.Dualarım hepimize....

canmya sen kesin hamilesinnnnnnn tebrkler kafana bişey takma bu anın tadını çıkar.rabbim kucağınada almayı nasip etsin.

ayyy canım benim tebrikler şimdiden, inşallahhhhh kesinleşir de bööle oluruz bizde:teytey::teytey::teytey:

canım kefir içmeyide dene, yararı oabiliyor

kızlar merhaba, ben hepinize bişey sormak istiyorum aklımı çok kurcalıyor. sigara içen var mı aranızda ben içiyorum malesef:çok üzgünüm: azaltmaya çalışıyorum ama yinede içiyorum

mrb.kızlar dr.randevum vardı keseleri gördüm küçücük ikizlerim oluyor...

rabbim hayırlısıyla bebeklerini kucağına almayı nasip eder canım bende haftaya gidicem nasipse keseleri görmeye çok merak ediyorum (birde kafama takılıyor mide bulantım hiç yok sadece gögüslerimde kasıklarımda ve belimde ağrı var)kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum sende ne gibi belirtiler var cevap verirsen çok sevinirim :ecrin_bebek:

tülay24 çok sevindim allah kucağına almayı da nasip etsin. simalll sana da çok kızdım bak şimdimümkün olduğunca azalt canım bebişine kavuşmaya az kaldı bak

kızlar merhaba, ben hepinize bişey sormak istiyorum aklımı çok kurcalıyor. sigara içen var mı aranızda ben içiyorum malesef:çok üzgünüm: azaltmaya çalışıyorum ama yinede içiyorum

bende sısara ıcıyorum canım .etkısı oluyormus dıyorlar .yumurta kalıtesı ıcın .bırakmak gerekıyor ama... bende beceremedım henuzÇok üzgünüm çoook

teşekkür ederim aysun işallah
canım bendede bulantı yok sadece gaz problemı aradada kasılma oluyo karnımda okadar bende hamıle gbı hıssetmıyorum ama bazen gaz sancım gelınce anlıyorum yanı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…