2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

kızlar embriyologlar size embriyo hakkında bilgi veriyorlar.embriyonun gelişimine göre transfer tarihine karar veriliyor.embriyolar ne kadar bölünürse okadar kaliteli oluyor siz rahat olun içinizi ferah tutun dualarımız sizinle

tedaviye yeni başlayan arkadaşlara bol şans diliyorum inşallah hepiniz güzel haberler alır güzel haberler verirsiniz Rabbim yardımcınız olsun

KIZLAR İYİ AKŞAMLAR...
BUĞÜN TEDAVİMİN 7. GÜNÜ.10 TANEDEN FAZLA YUMURTAN VAR DEDİ DOKTOR,ZATEN KENDİM DE GÖRDÜM ULTRASONDA...CUMAYA TRANSFER OLACAK HER ŞEY YOLUNDA GİDERSE.
SİZDE NE VAR NE YOK?sengözlerimebaksanab

kinder hayırlı olsun canım benimde cuma toplandı yumurtalar ama pazar transfer yaptılar bende erken yaptılar diye endişeliyim hayırlısı inş hepimiz güzel haberler alırız

günaydın kızlar.Bugün sabah eşimin zoruyla test yaptım 2. çızgi çok silikti ama görünüyordu.
Ne yapacağımı, ne düşüneceğimi bilemiyorum... Şaşkın şaşkın geziniyorum evin içinde

özlenözlem aynı tarihte transferimiz olmuş. idrarda hemen çıkıyor mu. bugün kanda da baktırırsın ozaman. inşallah hamişsindir.

günaydın canım sanada daha kaç gün vardı gerçek test gününe bundan takip ettiğim kadarıyla genelde 2 çizgi pozitif oluyor(silikte olsa):)sevindim canım ya endişelenme hayırlısıysa olsun.

tbrederim canım sen hamilesinnnn bu kadar erken birde idrarda silik çıkmışsa hamilesindir bende bugün köye gidecem annemle ençokta senin sonucu öğrenemicem diye üzülüyordum iyi oldu gitmeden duymuş oldum inş döndüğümde değerlerin katlanmış olarak duyarız canım allah sağ salim kucağına almayıda nasipeder inş:lepi::lepi:

canım ınsalalh sonuc pozıtıftır bugun kacıncı gundu transferin cıkabılır bence hayırlısı belırtı varmı gercı bazen hıc belırtıde olmuyomus

Ya benim geçen Salı transferim oldu. 5. günde transfer yapıldı. 10 gün yani bu cuma 27 sinde test yaptırmamı istemişti. Kurban olduğum Allah inşallah kimyasal gebelik değildir. Kan testi yaptırmadım ama yarın sabah tekrar idrarda bakıp ona göre kan testi yaptıracağım.
İyi dilekleriniz için çok teşekkürler. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin canlarım

Canım benim ilgine çok teşekkür ederim. Umarım dönüşte mutlu haberlerimi okursun. Arkasındanda bende sizlerin güzel haberlerini okurum canım. Ne olur dualarını eksik etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…