Kinder, Simall, Tufangizem kızlar nerdesiniz ya..
arkadaslar bugun 4.gunum transferin kasık agrısı ve sızlama gıbı bı sey var gaz var normalmi sizce
kinder hayırlı olsun canım benimde cuma toplandı yumurtalar ama pazar transfer yaptılar bende erken yaptılar diye endişeliyim hayırlısı inş hepimiz güzel haberler alırız
günaydın kızlar.Bugün sabah eşimin zoruyla test yaptım 2. çızgi çok silikti ama görünüyordu.
Ne yapacağımı, ne düşüneceğimi bilemiyorum... Şaşkın şaşkın geziniyorum evin içinde
inşalllah canım senin ilk denemenmiydi...:uhm:
günaydın kızlar.Bugün sabah eşimin zoruyla test yaptım 2. çızgi çok silikti ama görünüyordu.
Ne yapacağımı, ne düşüneceğimi bilemiyorum... Şaşkın şaşkın geziniyorum evin içinde
tbrederim canım sen hamilesinnnn bu kadar erken birde idrarda silik çıkmışsa hamilesindir bende bugün köye gidecem annemle ençokta senin sonucu öğrenemicem diye üzülüyordum iyi oldu gitmeden duymuş oldum inş döndüğümde değerlerin katlanmış olarak duyarız canım allah sağ salim kucağına almayıda nasipeder inş:lepi::lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?