2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

Markiz ben İstanbul dayım merkezimi yazmam işine yaramaz heralde birde o yazdığın konuda bir bilgim yok. Ama başka sorun varsa sor söyleyeyim.

merhaba canım hayırlı olsun.ne guzel haberler alıyoruz allah hepımıze nasıp etsın .ben 3.denememı yapıyorum .ben ıstanbuldayım sen nerde yaptırdın merak ettım.

Teşekkürler Beyaz, ben de seni tebrik ederim. İnşallah sonuna kadar gideriz. Değerin gerçekten yüksek. Benim 11. gün 214 bana da büyük ihtimalle çoğul dedi. Nasıl oluyor bu iş?

merhaba arkadaşlar bende haziran gibi tüp bebek yaptıracam.öncelikle biraz kilo verip maddiyatı düze çıkarmak gerekiyor. hepinizle tanışmak istiyorum.

ismim arzu
3.5 yıldır evliyim..
yumurtlama sorunum var

kızlar selam transferim yapıldı..evdeyim yatıyorum 2 tane 1 kalite transfer edildi.geri sayım basladı
büyük gün:09.03.2009

özlem ve uğurbeöceğini tebrik ediyorum.canlarım güzel haberlerinizin devamlılığını dilerim.kinder senden de güzel haberler bekliyorum.darısı başımaaaa.28 şubatta yumoşlarım toplanıyor .dua ed:CüvCüv:in kızlar....

kinder Allah tamamına erdirsin hayatım.İnşallah sende mutlu haberler alacaksın canım

Hamile olan arkadaşlar ben de cani gönülden tebrik ederim sizleri.allah sağ salim kucağınıza da almayı gösterir inşallah canlarım..Darısı benim ve isteyen her kesin başına..

Amin canım Allah herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin canlarımm:Saruboceq::Saruboceq:

MERHABA GÜNAY
MERHABA ROSA:)
SONUNDA BİRİLERİNE ULAŞTIM:lepi:
BEN DAHA BAŞLAMADIM KIZLAR ŞUAN ÇOK BÜYÜK KİLO SORUNUM VAR AMA HALLETMEYE BİLE BAŞLAMADIM..
2 AŞILAMA GEÇİRDİM TUTMADI YUMURTAM OLUŞMUYO

kınder hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallah içinde artık bebekler ohhh ne güzel.2 tane demişin 1 kaliteli demişin.2 emriyo oldu 1i kaliteli diğeri kalitesizmi.anlamadım ikisinidetransfermi ettiler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…