anammmmmmmmmmmmmm güzel anne gelmiş
ikinci denemem daha önce de 3 aşılama yaptırdık olmadı kısmet inşallah besefer olcak gibi hissediyorum rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın.senin kaçıncı denemen.bu arada eşimle meslektaşsınız
bencede atla canım ya beklemek daha çok sıkıntı veriyor benim bir yıl geçti önce iyi gidiyordu unutmuştum şimdi ise keşke beklemeseydim diyorum insan zamanla boğuşamıyor daha çok canı acıyor bekledikçe.bende senin gibiyim bir gün iyi bir gün berbat ne olcek bizim bu halimiz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sonu iyi olurda değer yaşadığımız sıkıntılara:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hahaaaa , kız yerim seni cokacimcoook
napiosun iyi misin canım ?
:sm_cool:
kızlarrrr nasılsınız....ben aynıyım hiç bir değişiklik yok maalesef beklemedeyim hala sadece iştahım açıldı ve inanılmaz bir şekilde ekşi yiyorum.normalde hiç aram yoktur ekşiyle.... sizce bu bir belirti olabilirmi???? Allah'ım inşallah öyledir...inşallah bu sefer meleklerim beni bırakmamıştır..... 8 gün kaldı test günüme...17 nisan cuma...... ne olur dua edin benim için....hepimizin birbirimizin duasına ihtiyacı var.... :Saruboceq::Saruboceq: öpüyorum hepinizi....kendinize iyi bakın...hoşçakalın :a015:
Amin cnm Amin :Saruboceq::Saruboceq: Birde bende korku oldu ilkinde herşey olumluydu tedavi yumurta kalitesi falan ya şimdi farklı bir şey olursa kötü giderse diye sanki hakkım bir kereymiş gibi
benim üçüncü denemem ve galiba son olacak sonuç ne olursa olsun ben ve eşim çok yıprandık bu tedavi yüzünden evlendiğimizden beri tüpçü gibiyiz bir dolu bir boş.umarım Rabbim duyarda sesimizi bu sefer bunca emek boşa gitmez.ben ve eşim sınıf öğret.ikimizinde bir sürü çocuğu var aslında sadece materyallari bize ait değildelikafadulden
Amin cnm Amin :Saruboceq::Saruboceq: Birde bende korku oldu ilkinde herşey olumluydu tedavi yumurta kalitesi falan ya şimdi farklı bir şey olursa kötü giderse diye sanki hakkım bir kereymiş gibi
merhaba kızlar...
siteye öylesine bir giriş yaptım işte, burdayım şimdi... gördüm ki herkes birbiriyle dost olmuş arkadaş olmuş ne güzel...
yaşananlar benzer şeyler olunca daha da kenetleniyor insan demekki.
ben de tüpbebek çalışmasının içine girdim.. gün sayıyorum,
30 martta yumurtalarım toplandı(olgun kaliteli 3 yumurta imiş doktorumun söylediğine göre:) ve 1 nisan günü 3 adet emriyo olarak transferimiz gerçekleşti... ancak normalde transfer işlemi kolay bir işlem iken ben ve 3 minik embriyom doktorumuzu bir hayli uğraştırdık... rahim girişinde darlık ya da labirent gibi bir kısım varmış benim o yüzden epey bi çaba harcadı embriyolar geçmek için rahime, ama sonuçta operasyon başarıyla tamamlandı doktor öyle söyledi.( bu rahim giriş darlığı konusunda bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim)
şimdi 13 nisan sabahını bekliyorum, sonucu öğrenmek için,,, karmakarışığım heyecanlıyım ve bebekleri çok istiyorum...
ama yaşım 42, bunun büyük bir risk olduğunu da biliyorum ve bu ilk denemem henüz... diyeceksiniz ki şimdiye kadar aklın neredeydi... bilmiyorum işte hem iş hem çocuk gözüm yemedi işte! hani çocuk ta yaparım kariyer de demekle olmuyor... baktım ki iş işten geçmek üzere çocukları da çok seviyorum, zararın neresinden dönülse kardır deyip, doktora gittim veeeee....
ilk gittiğimde şubat ayı adetimin 3. günüydü ve birkaç kist gördü doktor ve ilk ay ilaç kullanarak kistler yokedildi, sonraki mart ayı adetimin 3. günü gittiğimde kistlerim artık kalmadığından doktorum hemen o gün tedaviye başladı, ve ben iğneden deliler gibi korkan ben her gece göbek iğnelerime başladım, bu arada folibol ve aspirine de başladım...
çok uzattım ben yaaaaaa kusura bakmayın nolur, bekliyorum işte şimdi, sigarayı bıraktım, kolayı çayı kahveyi, işe ara verdim, yani bütün kötü alışkanlıklarımdan arındım... yiyip içip yatıyorum anlıyacağınız...
bekliyorum...
bekleyen ve isteyen herkese en içten dileklerimle...
herkesin gönlüne göre olsun herşey
sevgiyle kalın umutla...
şşşşiitttttt olmadi şimdi, bugün çok pozitifim , sabahtan ağlıyodum o ayrı :)))))))))))
ama hepinize pozitif enercii vermeye geldim , hiiiç telaşlanmak yok inandım ben 2009 bizim yılımız olucak kızlaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
tüplerin annewleri, tüpçü anne oılucaz , durmak yok yola devam !!!!!!!!!!!!!:enbuyukkk:
aynı hamamda aynı tasla debeleniyorum delikafaduldensen nasılsın asıl yeğenlerin ikiside sağlam mı üzüyorlar mı seni.güzel anne canın neler istiyor
Anne naber? Bebekler napıyor? Toparlamayamı geldin bizi. Lazım valla
seranenes niye ağlıyon sen şimdi bir şey mi oldu yoksa hamilelik depresyonumu. Kıskandın dimi yeğenleri iki taneler pabucunu dama atıcaklar senin diye.
nesrinim bitik durumdayım aslında :1shok:
habire karnım aç, ama neye aç bilmiyorum , yemek yemeye başlıyorum 3. çatalda iyyyykkkk oluyorum, kalanını suyla yutuyorum. canım heç bişi istemiyo , hatta 500 gr zayıflamışımdelikafadulden
ama gel gör ki bir halsizlik, bir baş ağrısı ( bunları progestan yapıyomuş ) he bi de artık üstünde durmadığım şu hafif kanamalar var.
bugün dedim ki kendi kendime amaaannnnn boşver zaten yiyip içip duba gibi yatıorum benim sucum yok bişi olursa, koca da zaten şaşırdı ilk defa bu kadar zamandır dinlenen bi ben görüyoo , boşver dedim 13 nisanı bekliorum, bugün bi rahatlık var bende allah sonumu iyi etsin delikafadulden
kadına bak ya hamişken zayıflıyor canım zaten senin değil bebişlerin beslenmesi önemli ya hani doktorlar öyle diyo bizim ne önemimiz var ki taşıyıcı gibiyiz.delikafaduldençok zorlama canım ilk üç ay senin yediklerin ona geçmiyormuş senden besleniyormuş belki ondan kilo vermişsindir.hala devam mı kanamalar ya ne olcak bu böyle[/QUOT
kanama denemez de hani ( cok afedersiniz ) salya-sumuk gibi azicik akinti seklinde. ama nihayetinde visne curugu renginde veya kahverengi kan ... ben doktoruma güveniyorum, o bi kere ben arıza çıkardım amerikan hastanesinde , hastaneyi yıkıyodum tepelerine , anladı benim ne pipirikli oldugumu, o günden beri ekstra dikkatli, eger risk görse gel derdi. zaten sadece sabahlari 12 ye kadar falan olur, sonra gün içinde bişi yok. progestan da yapıyormuş, kullanan arkadasim dedi.
aha anne adayı burda alkış kızlar alkış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?