2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

benim üçüncü denemem ve galiba son olacak sonuç ne olursa olsun ben ve eşim çok yıprandık bu tedavi yüzünden evlendiğimizden beri tüpçü gibiyiz bir dolu bir boş.umarım Rabbim duyarda sesimizi bu sefer bunca emek boşa gitmez.ben ve eşim sınıf öğret.ikimizinde bir sürü çocuğu var aslında sadece materyallari bize ait değildelikafadulden

Amin cnm Amin :Saruboceq::Saruboceq: Birde bende korku oldu ilkinde herşey olumluydu tedavi yumurta kalitesi falan ya şimdi farklı bir şey olursa kötü giderse diye sanki hakkım bir kereymiş gibi

hahaaaa , kız yerim seni cokacimcoook
napiosun iyi misin canım ?
:sm_cool:

aynı hamamda aynı tasla debeleniyorum delikafaduldensen nasılsın asıl yeğenlerin ikiside sağlam mı üzüyorlar mı seni.güzel anne canın neler istiyor

canooooo, sıkıntı yok iyi düşün iyi olacak herşey , belirti arama, belirti diye hamile çıkmayan, hiç belirtim yok deyip hamile çıkanlar var, bunları düşünme, sen bebişlerinle konuş , ben burdayım sizi bırakmıycam siz de beni bırakmayın de...
ben bugun bile hala diyorum canımcım, allah izin verecek haftaya havalara ucucaz senin için de inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Amin cnm Amin :Saruboceq::Saruboceq: Birde bende korku oldu ilkinde herşey olumluydu tedavi yumurta kalitesi falan ya şimdi farklı bir şey olursa kötü giderse diye sanki hakkım bir kereymiş gibi

şşşşiitttttt olmadi şimdi, bugün çok pozitifim , sabahtan ağlıyodum o ayrı :)))))))))))
ama hepinize pozitif enercii vermeye geldim , hiiiç telaşlanmak yok inandım ben 2009 bizim yılımız olucak kızlaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

tüplerin annewleri, tüpçü anne oılucaz , durmak yok yola devam !!!!!!!!!!!!!:enbuyukkk:

Çok tatlısın ya :roflol:

oyyyyyyyyy sakın düşünme bunları şimdiden zaten üzülücek bir şetty olursa zamanı gelince hep birlikte ağlarız şimdi bizim moral depolamamız lazım bak baharda geldi gör bak bizim yılımız olucak 2009.korku yok umut var.zaten umutta Allahtan olduğuna göre hiç moral bozmucazkaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin aramıza,
Abla demem lazım aslında sana 10 yaş küçüğüm ama, tüplerin anneleri arasında fark yoık bence, ha büyük ha küçük, acımız, umudumuz, kırılganlığımız, sıkıntımız bir...gerisi boş.. Insallah hepsi birden yapışır, hepiciğini birden alırsın ohhhh , ee bi daha da doğum falan demezsin herhalde artık :CüvCüv:
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

seranenes niye ağlıyon sen şimdi bir şey mi oldu yoksa hamilelik depresyonumu. kıskandın dimi yeğenleri iki taneler pabucunu dama atıcaklar senin diye.

Anne naber? Bebekler napıyor? Toparlamayamı geldin bizi. Lazım valla

aynı hamamda aynı tasla debeleniyorum delikafaduldensen nasılsın asıl yeğenlerin ikiside sağlam mı üzüyorlar mı seni.güzel anne canın neler istiyor

nesrinim bitik durumdayım aslında :1shok:
habire karnım aç, ama neye aç bilmiyorum , yemek yemeye başlıyorum 3. çatalda iyyyykkkk oluyorum, kalanını suyla yutuyorum. canım heç bişi istemiyo , hatta 500 gr zayıflamışımdelikafadulden
ama gel gör ki bir halsizlik, bir baş ağrısı ( bunları progestan yapıyomuş ) he bi de artık üstünde durmadığım şu hafif kanamalar var.
bugün dedim ki kendi kendime amaaannnnn boşver zaten yiyip içip duba gibi yatıorum benim sucum yok bişi olursa, koca da zaten şaşırdı ilk defa bu kadar zamandır dinlenen bi ben görüyoo , boşver dedim 13 nisanı bekliorum, bugün bi rahatlık var bende allah sonumu iyi etsin delikafadulden

Anne naber? Bebekler napıyor? Toparlamayamı geldin bizi. Lazım valla

topalnın kızzlaaarrr toparlanın ümitsizlik yoookkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
allah bu mübarek perşembe günü dualarımızı kabul edicek, benim şimdi cok içten ianandığım dua gruplarım var onları okudum bi rahatladım, adınızı bilmeden aklıma getirdim bi herkese de dua ettim, tutcak hepsi bakın görün, hhiihhooooyyttttttttttttttttttttt
DURMAK YOK YOLA devammm

kadına bak ya hamişken zayıflıyor canım zaten senin değil bebişlerin beslenmesi önemli ya hani doktorlar öyle diyo bizim ne önemimiz var ki taşıyıcı gibiyiz.delikafaduldençok zorlama canım ilk üç ay senin yediklerin ona geçmiyormuş senden besleniyormuş belki ondan kilo vermişsindir.hala devam mı kanamalar ya ne olcak bu böyle

DOĞA CIM SEN DE MORALıNı BOZMA, ALLAH YARDIMCIN OLSUN, YOLUNU AÇIK ETSıN, ıNŞŞALH GÖNLÜNDEKıNı VERıR BıRAn evvel

simal cim naapıyo acaba tatilde, umarım keyfi yerine gelmiştir,
bir de zlymgncy merak ediyorum, biz aynı gün başladık onla , ne çok üzüldüm onun adına anlatamam ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…