2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

:CüvCüv:
İnş. arkadaşım 2. denemende bebeğine kavuşursun. Duana da kocaman bir Amin:Saruboceq:mirmirmirmirmirmirmirmir

ilk defa alıntı yapcam inş. doğru yaparım.inşallah canım.ne çok istiyorum bir bilsen.etrafımdaki herkesin hatta benden sonra bebekn isteyenlerin bebeği doğdu bile.şimdide herkes hamile.inanın dışarı çıkıp hamile görünce çok kötü oluyorum.napcam ben

hayırlı aksamlar kızlar....
bende tup bebe ıcın tedavıye baslayanlardanım bugn 4.gunum lucrin verdı doktor ilk basta 10 unıte daha sonra 5 unıteye dusckmıs...cok heyecanlyım....3 asılama sonrasında .....
kızlar bende ve esımde bı problem yok sızce sansımız yuzde kac olur....offff bu tedavı surecı cok uzun....zaten uzun protokol dıyorlarmıs....hayırlısı bakalım...rabbım hepımızın yuzunu guldursun....

hayırlı olsun, ben de aynen senin dozlarında başlamıştım, ortalama 1 -1.5 ay sonra transferin olur bir aksilik çıkmazsa allahtan. stres yapma, ilaçlarını saatinde uygula, inan ve moralini yüksek tut, şans mevzusu kişiye göre değişiyor, yaşın çok ileri degilse % 40-50 civarında diyolar, ki bu iyi bir oran bence :)
allah yardımcın olsun.

seranenes canım nasılsın var mı hala lekelenmen ne zaman duyucan kalp atışlarını umarım ikiside iyidirkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile5a.s.

nesrinim saol canım, lekenlemeler devam (
her gün elimde tuvalet kağıdı kendimi kontrol ediyorum, genelde hep sabahları oluyor bu hafif kanamalar, bugün kahverengi degil de bordo-vişne çürüğü gibi bi renkti , panik olup doktordan randevu aldım hemen.ç sonra 1-2 saat sonra baktım hiçbişi yok. yaa gereksiz panik yapıyosun dedim kendime. çünkü doktor dedi ki" vişne çürüğü-kahverengi arası bişeydir" 1 hafta 10 gün sürer en az, sürekli akıntı değilse, kasık ve karnında ağrı yoksa , rengi de bildiğimiz kırmızı değilse panik yapma. O yüzden randevumu iptal ettim. 4 gün daha bekliycem, 13 nisan kalp atışı kontrolümüz var, sabredene allah mükafatını veriyor, ben de sabır göstermeye çalışıcam arkadaşım. bi tevekkül geldi ki üstüme sorma. aşırı sabırsız biriyimdir ben aslında ama bu da benim hayat dersimmiş, öyle düşünüyorum artık. Allah keşke böyle bir konu ile terbiye etmeseydi bizi ama ne yapayım elimizden ne gelir ? Dayanıcam, allah herkese de dayanma gücü versin benle beraber .......:Saruboceq:

kızlar aramıza yeni gelenlere teker teker hayırlı olsun, umudunuz bol olsun diyorum. Tedaviye devam edenler, transferden sonra test günü bekleyenlerin de allah yardımcısı olsun tekrardan a.s.

tesekkur ederım arkadasım......yasım 29....bı umıt bakalım ne olacak.....pekı sızın sımdı durum nedır hala tedavıye dvm edıyormusunuz....

bırde sız bu ılacı kullanırken ıstahınızda bı acılma yada vucudunuzda bı sıslık ...labızlık flan olmusmuydu...inanın o kadar kotu kı bende ...ne yapacagımı sasırdım...

hayırlı olsun canım benimde uzun protokoldü.
16 martta lucrinle başladım,
28 martta lucrinin dozunu düşürdü ve puregon verdi doktorum.
6 nisanda yumurtalarım toplandı,
yarın da transfer var kısmetse.
adı uzun protokol ama çabucak bitiyo.
Allah yardımcın olsun canım, inşallah bebeğine kavuşursun..

cok sagol canım...inşallh hepımızde bebişllerimize kavusuruz...

inşallah canım. bu arada ben ilaçları kullanırken iştahımda bi değişiklik olmadı ama karnım ve göğüslerim şişti.

benım iştahım cok acıldı...karnımdada fazlasıyla sıslık var ...dusunuyorumda daha basındayım acaba 1 ayda nasıl olurummmm......top gıbı olurum herhalde....neyse sonucta bebışlerımız gelsınde gerısı muhım degıl.....

ben şu an hamileyim allah sonuna kadar gitmeyi nasip ederse
ben kullanirken o lucrin hem şişkinlik yaptı hem de bende adet gecikmesi yapti 20 gün kadar adetten sonra transferim de geckti , size de olursa hiç telaşlanmayın, doktor en kötü adet söktürücü ilaç veriyo gene de kanatıyolar bizi :)

cok sevındım senın adına....inşallh rabbım kucagına almayı nasıp eder.....valla bu sıtede olmasa ne yapardık bılmıyorum....ben asılama dönemımde hep sıteden destek aldım...bıraz panık bırıyım hemen heycanlanıyorum flan...en ufak bıseyde acıyorum sıteyı bılgı edınıyorum ıyı oluyor....tabıı guzel arkadaslıklarda kuruyoruz....herseyden önce rahatlıyoruz dertlesıyoruz .sızde problem neydı

Olur arkadaşım inş. olucak niye olmasın. Ben zamanı var diye düşünüyorum herkezin bir doğru zamanı var bence Anne olmak için. Dışarı çıkıp hamile görünce kötü oluyorum demişsin. Bendede bazı zamanlar oluyor. Havalar ısınıyor biliyosun bebeğini çocuğunu kapan parklar, cafeler doluşacaklar. Benim en özendiğim görüntü de bebek arabasına bebeğini koyup pazar keyfi yapan aileler. İnş. bizlerde bu güzelliği yaşayacağız. Ben şimdiden bebeğimi arabasında gezdirirken düşünebiliyorum kendimi sırtıma sırt çantamı almışım güneş gözlüklerimi takmışım bebeğimde body le sıcakya...:roflol:

umtsuzsel arkadasım oncelıkle tedavın hayırlı olsun.hıc canını sıkma ve moralını yuksek tut . ben de uzun protokol lucrınle basladım 5 gunlık bı gecıkme yasadım.regl oldum fakat bu kezde hormonlarım normal seyretmedı bı 4gunde oyle lucrın kullandım .saydıgın tum sıkayetlerı yasadım ama adet gorunce bıraz olsun o sıslıklerım ındı.bıde artı olarak lucrın eklem agrısı ve bas agrısı yaptı bende.canını sıkma o sıskınlıkler gıdıyor

kızlar selam olsun
bende gecen sene ilk tüp bebeğimi yaptırmıştım benimde uzun protokoldü ve adetim 7 gün gecmişti farlutal ile kanatmıştı doktor sonra aynen devamm

kızlar selam nasılsınız bakim ben heycanlı beklemekteyim fakat hiç bir belirti yok onun için canım sıkılıyor sanırım bu seferde yok gibi hiç ama hiç bir belirtinin b si yok yaaaaaaaaaaaa offffffffffffffffff
:ecrin_bebek:

Merhaba kızlar puregon kullananları görünce sorayım dedim. Puregon geçen sene aldığımda heyet raporu olarak fark çıkmamıştı ama geçen gün aldığımda katkı payı farkı çıkardı eczane. 5 kutu için 661 tl. Siz de aynı ücretimi ödediniz acaba yoksa sistemde mi bi yanlışlık var?

selam. evet canım artık katkı payı çıkıyor puregonda.ilaç fiyatı 240 tl gibi bir şey fakat devlet buna 97 tl ödüyor.bende 3 kutu için 460 tl ödedim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…