İnş. arkadaşım 2. denemende bebeğine kavuşursun. Duana da kocaman bir Amin:Saruboceq:mirmirmirmirmirmirmirmir
hayırlı aksamlar kızlar....
bende tup bebe ıcın tedavıye baslayanlardanım bugn 4.gunum lucrin verdı doktor ilk basta 10 unıte daha sonra 5 unıteye dusckmıs...cok heyecanlyım....3 asılama sonrasında .....
kızlar bende ve esımde bı problem yok sızce sansımız yuzde kac olur....offff bu tedavı surecı cok uzun....zaten uzun protokol dıyorlarmıs....hayırlısı bakalım...rabbım hepımızın yuzunu guldursun....
seranenes canım nasılsın var mı hala lekelenmen ne zaman duyucan kalp atışlarını umarım ikiside iyidirkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile5a.s.
hayırlı olsun, ben de aynen senin dozlarında başlamıştım, ortalama 1 -1.5 ay sonra transferin olur bir aksilik çıkmazsa allahtan. stres yapma, ilaçlarını saatinde uygula, inan ve moralini yüksek tut, şans mevzusu kişiye göre değişiyor, yaşın çok ileri degilse % 40-50 civarında diyolar, ki bu iyi bir oran bence :)
allah yardımcın olsun.
hayırlı aksamlar kızlar....
bende tup bebe ıcın tedavıye baslayanlardanım bugn 4.gunum lucrin verdı doktor ilk basta 10 unıte daha sonra 5 unıteye dusckmıs...cok heyecanlyım....3 asılama sonrasında .....
kızlar bende ve esımde bı problem yok sızce sansımız yuzde kac olur....offff bu tedavı surecı cok uzun....zaten uzun protokol dıyorlarmıs....hayırlısı bakalım...rabbım hepımızın yuzunu guldursun....
hayırlı olsun canım benimde uzun protokoldü.
16 martta lucrinle başladım,
28 martta lucrinin dozunu düşürdü ve puregon verdi doktorum.
6 nisanda yumurtalarım toplandı,
yarın da transfer var kısmetse.
adı uzun protokol ama çabucak bitiyo.
Allah yardımcın olsun canım, inşallah bebeğine kavuşursun..
cok sagol canım...inşallh hepımızde bebişllerimize kavusuruz...
inşallah canım. bu arada ben ilaçları kullanırken iştahımda bi değişiklik olmadı ama karnım ve göğüslerim şişti.
tesekkur ederım arkadasım......yasım 29....bı umıt bakalım ne olacak.....pekı sızın sımdı durum nedır hala tedavıye dvm edıyormusunuz....
bırde sız bu ılacı kullanırken ıstahınızda bı acılma yada vucudunuzda bı sıslık ...labızlık flan olmusmuydu...inanın o kadar kotu kı bende ...ne yapacagımı sasırdım...
ben şu an hamileyim allah sonuna kadar gitmeyi nasip ederse
ben kullanirken o lucrin hem şişkinlik yaptı hem de bende adet gecikmesi yapti 20 gün kadar adetten sonra transferim de geckti , size de olursa hiç telaşlanmayın, doktor en kötü adet söktürücü ilaç veriyo gene de kanatıyolar bizi :)
:CüvCüv:
ilk defa alıntı yapcam inş. doğru yaparım.inşallah canım.ne çok istiyorum bir bilsen.etrafımdaki herkesin hatta benden sonra bebekn isteyenlerin bebeği doğdu bile.şimdide herkes hamile.inanın dışarı çıkıp hamile görünce çok kötü oluyorum.napcam ben
hayırlısı olsun canım. Hangi ilaçları verdi yanında?
Merhaba kızlar puregon kullananları görünce sorayım dedim. Puregon geçen sene aldığımda heyet raporu olarak fark çıkmamıştı ama geçen gün aldığımda katkı payı farkı çıkardı eczane. 5 kutu için 661 tl. Siz de aynı ücretimi ödediniz acaba yoksa sistemde mi bi yanlışlık var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?