kızlarrrr nasılsınız....ben aynıyım hiç bir değişiklik yok maalesef beklemedeyim hala sadece iştahım açıldı ve inanılmaz bir şekilde ekşi yiyorum.normalde hiç aram yoktur ekşiyle.... sizce bu bir belirti olabilirmi???? Allah'ım inşallah öyledir...inşallah bu sefer meleklerim beni bırakmamıştır..... 8 gün kaldı test günüme...17 nisan cuma...... ne olur dua edin benim için....hepimizin birbirimizin duasına ihtiyacı var.... :Saruboceq::Saruboceq: öpüyorum hepinizi....kendinize iyi bakın...hoşçakalın :a015:
İnşallah canım. Senin uzun protokol mü? Benim bu üç gün içinde hastalansamda hastalanmasamda gidicem yeni iğneler vericek sanırım benimde cuma olucak. Ne ilaç vericek merak ediyorum. Dogacım seninle aynı zaman gibi başladık galiba ben 28 senin 27 miydi ?.
merhaba kızlar...
siteye öylesine bir giriş yaptım işte, burdayım şimdi... gördüm ki herkes birbiriyle dost olmuş arkadaş olmuş ne güzel...
yaşananlar benzer şeyler olunca daha da kenetleniyor insan demekki.
ben de tüpbebek çalışmasının içine girdim.. gün sayıyorum,
30 martta yumurtalarım toplandı(olgun kaliteli 3 yumurta imiş doktorumun söylediğine göre:) ve 1 nisan günü 3 adet emriyo olarak transferimiz gerçekleşti... ancak normalde transfer işlemi kolay bir işlem iken ben ve 3 minik embriyom doktorumuzu bir hayli uğraştırdık... rahim girişinde darlık ya da labirent gibi bir kısım varmış benim o yüzden epey bi çaba harcadı embriyolar geçmek için rahime, ama sonuçta operasyon başarıyla tamamlandı doktor öyle söyledi.( bu rahim giriş darlığı konusunda bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim)
şimdi 13 nisan sabahını bekliyorum, sonucu öğrenmek için,,, karmakarışığım heyecanlıyım ve bebekleri çok istiyorum...
ama yaşım 42, bunun büyük bir risk olduğunu da biliyorum ve bu ilk denemem henüz... diyeceksiniz ki şimdiye kadar aklın neredeydi... bilmiyorum işte hem iş hem çocuk gözüm yemedi işte! hani çocuk ta yaparım kariyer de demekle olmuyor... baktım ki iş işten geçmek üzere çocukları da çok seviyorum, zararın neresinden dönülse kardır deyip, doktora gittim veeeee....
ilk gittiğimde şubat ayı adetimin 3. günüydü ve birkaç kist gördü doktor ve ilk ay ilaç kullanarak kistler yokedildi, sonraki mart ayı adetimin 3. günü gittiğimde kistlerim artık kalmadığından doktorum hemen o gün tedaviye başladı, ve ben iğneden deliler gibi korkan ben her gece göbek iğnelerime başladım, bu arada folibol ve aspirine de başladım...
çok uzattım ben yaaaaaa kusura bakmayın nolur, bekliyorum işte şimdi, sigarayı bıraktım, kolayı çayı kahveyi, işe ara verdim, yani bütün kötü alışkanlıklarımdan arındım... yiyip içip yatıyorum anlıyacağınız...
bekliyorum...
bekleyen ve isteyen herkese en içten dileklerimle...
herkesin gönlüne göre olsun herşey
sevgiyle kalın umutla...
kızlarrrr nasılsınız....ben aynıyım hiç bir değişiklik yok maalesef beklemedeyim hala sadece iştahım açıldı ve inanılmaz bir şekilde ekşi yiyorum.normalde hiç aram yoktur ekşiyle.... sizce bu bir belirti olabilirmi???? Allah'ım inşallah öyledir...inşallah bu sefer meleklerim beni bırakmamıştır..... 8 gün kaldı test günüme...17 nisan cuma...... ne olur dua edin benim için....hepimizin birbirimizin duasına ihtiyacı var.... :Saruboceq::Saruboceq: öpüyorum hepinizi....kendinize iyi bakın...hoşçakalın :a015:
bende beklemedeyim çok zor günler geçmiyor 15 nisan gelmez herhalde arkadaşım allahım yardım etsin bize bende hiç ama hiç belirti yok aynıyım onun için korkmaya başladım aslında....:bbo::çok üzgünüm:
merhaba kızlar...
siteye öylesine bir giriş yaptım işte, burdayım şimdi... gördüm ki herkes birbiriyle dost olmuş arkadaş olmuş ne güzel...
yaşananlar benzer şeyler olunca daha da kenetleniyor insan demekki.
ben de tüpbebek çalışmasının içine girdim.. gün sayıyorum,
30 martta yumurtalarım toplandı(olgun kaliteli 3 yumurta imiş doktorumun söylediğine göre:) ve 1 nisan günü 3 adet emriyo olarak transferimiz gerçekleşti... ancak normalde transfer işlemi kolay bir işlem iken ben ve 3 minik embriyom doktorumuzu bir hayli uğraştırdık... rahim girişinde darlık ya da labirent gibi bir kısım varmış benim o yüzden epey bi çaba harcadı embriyolar geçmek için rahime, ama sonuçta operasyon başarıyla tamamlandı doktor öyle söyledi.( bu rahim giriş darlığı konusunda bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim)
şimdi 13 nisan sabahını bekliyorum, sonucu öğrenmek için,,, karmakarışığım heyecanlıyım ve bebekleri çok istiyorum...
ama yaşım 42, bunun büyük bir risk olduğunu da biliyorum ve bu ilk denemem henüz... diyeceksiniz ki şimdiye kadar aklın neredeydi... bilmiyorum işte hem iş hem çocuk gözüm yemedi işte! hani çocuk ta yaparım kariyer de demekle olmuyor... baktım ki iş işten geçmek üzere çocukları da çok seviyorum, zararın neresinden dönülse kardır deyip, doktora gittim veeeee....
ilk gittiğimde şubat ayı adetimin 3. günüydü ve birkaç kist gördü doktor ve ilk ay ilaç kullanarak kistler yokedildi, sonraki mart ayı adetimin 3. günü gittiğimde kistlerim artık kalmadığından doktorum hemen o gün tedaviye başladı, ve ben iğneden deliler gibi korkan ben her gece göbek iğnelerime başladım, bu arada folibol ve aspirine de başladım...
çok uzattım ben yaaaaaa kusura bakmayın nolur, bekliyorum işte şimdi, sigarayı bıraktım, kolayı çayı kahveyi, işe ara verdim, yani bütün kötü alışkanlıklarımdan arındım... yiyip içip yatıyorum anlıyacağınız...
bekliyorum...
bekleyen ve isteyen herkese en içten dileklerimle...
herkesin gönlüne göre olsun herşey
sevgiyle kalın umutla...
mrb canım evet uzun protokol benimki 27de başlamıştım ben halen hastalanmadım bugün gittim dr lucrine devam etmemi ve bir hafta içinde adetimin başlayacağını söyledi başka bi iğne vermedi sanada vermez heralde
plum nasılsın canım ne durumdasın
Doğacım aradım hastaneyi yarın gidiyorum. Banada öyle geliyor lucine devam ama hastalanıcam gibide hissediyorum. Hayırlısı artık canım ya çabuk atlatsak şu tedavi aşamasını..
İyiyim canım. Vakit geçirmeye çalışıyorum. Bu gün olmam gerekiyor ilk adetimi. inş. sorunsuz olur gecikmeden. 2 ay önce olmayayım diye yalvarıyodum şimdi şu hale bak Neyse sen nasılsın ?
bende hiç bir belirti yok halen çok sinir bişe ya şimdi transfer olmuş olsaydı kesin olurdu moralimizi bozmak için neyse pek nazlı geliyo. Bunda inşallah olumlu sonuçlar alırız senin ilk denemen mi bide hangi merkezde tedavi oluyosun canım
doğacım hüzünlendirdin beni transfer olsaydı adet olurdum demişsin ya ne yapalım canım ya sabır en büyük ilacımız hadi az kaldı almamıza melekleri dayanalım azıcık daha
evet canım ya öyle oluyor ne zaman olmayayım buayda ne olur dediğim zaman gününden önce geliyor ilk denememde 8. gün kanamam başlamıştı oyüzden öyle söyledim
oyyyyyy kıyamam ya sana bende aynen beklemedeyim ben hiç adet olmadığım için ben daha sıkıntılı bir bekleme yaşıyorum tam bir ay kaldı.canım sen adet olunca başlıcan mı hazirana mı beklicen
Bilmiyorum ki çok sıkıldım bir gün mutlu ve umutlu bir gün mutsuz ve umutsuz nasıl bir şey bu ya. Benim için sağlıklısı haziran gibi cnm ama dr gittiğimde eğer mayıs uygun toparlandın derse atlarım hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?