2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

kızlar hepinize verdiğiiz moralden dolayı çok çok teşekkür ederim , kanamam durdu artık daha pozitif olmaya gayret gösteriyorum, umarım bu günleri sonra hatırlamam bile. sizlere de sonuçlarınızda bol şans diliyorum , allah yüzünüzü güldürsün inşallah

Allah yardımcın olsun canım...üzülme desem bile boş biliyorum ama seninle olan meleğin için güçlü olmalısın... belkide hayırlısı tek melektir....korkuttun bizi valla...

inşallah canım inşallah.sen neler hissediyorsun ? ben o kadar nötr durumdayım ki anlatamam sana.ama sanırım perşembeden sonra heyecan artacak bende.allah hepimiz için hayırlısını versin :)

canım şimdilik normal ve kalp atışları düzenli, hala kontrol altındayım.

canım öncelkle çok geçmiş olsun.şuan hiçbir şeyi düşünme ve bebişinin seninle kalmasına dua et.sen içini ferah tut canım.o güçlü bi bebeğe benziyor kolay kolay seni bırakmayacak.kendini çok yorma tamam mı :)

canım şimdilik normal ve kalp atışları düzenli, hala kontrol altındayım.

duyduğum en güzel haber bu işte dün kabus gördüm ya öyle üzüldüm ki meleğin için.ama bugün rahatça uyucam desene:))iyi olmana çok sevindim bitanem :1hug::1hug:a.s.

Geçmiş olsun canım. Kafanı dağıtmaya moralini yüksek tutmaya çalış çünkü yanlız değilsin. Sen üzülünce bebişinde üzülür.....

inşallah canım inşallah.sen neler hissediyorsun ? ben o kadar nötr durumdayım ki anlatamam sana.ama sanırım perşembeden sonra heyecan artacak bende.allah hepimiz için hayırlısını versin :)

bendede hiç bir belirti yok güzelim. benim ilk tedavimde gögüslerim falan kocaman olmuştu ve çok acıyordu daha doğrusu kısaca neredeyse mide bulantısı dışında bütün hamilelik belirtileri vardı birazda karnımda sancı fakat sonucum negatifti.şimdide tam aksi . hiç bişey yok... :uhm: CADIARZU hakkımızda hayırlısı olsun... :Saruboceq:

benimde göğüsşerimin şişmesinden başka bişey yok.ama 2-3 gündür oda kalmadı.tamamen normale döndüm.neyse bugünüde bitirdik işte öyle yada böyle.yerimseniben

canım 6 nisanda transferim oldu ama emriyolar 6 günlükdü sanıyorum ondan erken çıktı bide testten 5 dakka sonra gördüm siligi sen bekledinmi birazzzz allahım inşallah sanada tatdırır ve herkese tatdırsınnnn....:CüvCüv:

kızlar bugün hamileligim kandada kesinleşti çok şükür 8.günüm bugün degerim 42.39 pozitif
rabbim sana binlerce şükür olsun allahım bu duyguları herkese yaşat ya rabbim çok ama çok güzel bir duyguymuş hamdolsun allahım....
tebrik eden arkadaşlar dua eden arkadaşlar hepinize teşekkürler allahım binlerce kez razı olsun allahım hepiminize nasip etsin inşallah hepinizin yüzü güler ....
çok güzel bir duygu ya rabbim herkes yaşasın inşallah rabbim kucagımıza alacagımız günüde göstersinnnnn...hamile kalmak böyle güzel duyguysa kucagımıza almak kimbilir nasıllllll.....
ayyyy arkadaşlar uzun oldu kusura bakmayın lütfen mutluluk bu olsa gerek...
benim evliligim 8.ci yılında ve ikinci denememmmmm
OLEYYYYYYYYYYYYY
HAMıLEYıMMMMMMMMMM
POZıTıFFFFFFFFFFF
ALLAHIM HERKESE NASıP ET LÜTFENNNNNNNNN.......AMıNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
:ecrin_bebek::CüvCüv:
:lepi::lepi::lepi::lepi::sm_cool::sm_cool::sm_cool::dance::dance::dance:

NE YAPACAGIMI ŞAŞIRDIM KUSURA BAKMAYIN LÜTFEN AFFFEDıNNNNN....

canım benim çok çok tebrik ediyorum seni hemen listeye ekleyeyim... :teytey::teytey:

Hamiş Adaylari Listesi

ıSıM .................................TEDAVı.................................... BAŞLANGIÇ.............TEST....................................HASTANE
nilos1981..................1. Mikroenjeksiyon Uzun Protokol.............16 Mart...................19 Nisan................. Ferti-jin Tüp Bebek Merkezi
papatyam82.............1.Tüp Bebek Tedavisi Kısa Protokol...........17 Mart...................???.................Konya
sdsmt.......................2. Tüp Bebek Tedavisi kısa protokol............21 Mart..................17 nisan
HAZERAN.................1.Tüp Bebek Tedavisi...............................24 Mart....................18 Nisan.....................Medi cana International
iklimyaa...................1.Tüp Bebek Tedavisi................................24 Mart...................???....................Umut Tüp Bebek Merkezi
elsinore....................2.Mikroenjeksiyon Tedavisi.......................24 Mart....................18 Nisan...................Kadık öy / Acıbadem
thirdeyes..................1.Tüp Bebek Tedavisi Uzun Protokol..........27 Mart....................???...................Medic ana International
2009Papatya.............2.Tüp Bebek Tedavisi.............................2 Nisan...................???................ıstanbul Cerrahi Hastanesi Sami Cengiz
Babuba26.................1.Tup bebek tedavisi Kısa protokol ............2 Nisan.................14 Nisan................Anadolu sağlık merkezi
DrGunay.................1. deneme kısa protokol ...........................23 Mart..................18 Nisan................Alman hastanesi-Halit Fırat ERDEN
Camella...................1.tüp bebek denemesi..............................1 Nisan..................13 Nisan.........ıRENBE
Umutsuzgüzel..............Uzun protokol........................................5 Nisan.................???...................Jinemed tüp bebek merkezi
lansor17....................2.Tüp bebek denemesi.............................15 Nisan..................???..................... Zeynep Kamil Hastanesi
Doğa87......................uzun protokol .........................................27 Mart....................???.....................Kadıköy acıbadem

Tedaviye Başlayacaklar ve Önceden Deneyenler

hüzün78.....................2.Tüp Bebek denemesine 29 Nisanda başlıyacak - Adana Başkent Hastanesi
nesrinbar....................3.Mikroenjeksiyon uzun protokol denemesine 18 Mayısta başlıyacak-Hacettepe Ünv. Hastanesi
ezine77..................... 2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
cemrek.......................1. Tüp Bebek denemesine mayısta başlıyacak
sweetghost.................1. Tüp Bebek denemesine mayısta başlıyacak
melilayda....................2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
biv..............................2.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak
plum12.......................haziranda başlıyacak
simge_wxyz...............1.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak - GATA
ahrem........................2.Tüp Bebek denemesine haziranda başlıyacak - Ferti-Jin
zlmgncy.................... 2.Tüp bebek denemesine eylülde başlıyacak
terenova.....................1.Tüp bebek denemesine kasımda başlıyacak
eslin67.......................3 kere mikroenjeksiyon yaptırdı
simalll........................1 kere mikroenjeksiyon denedi ( Cemal Posacı-Smyrna Tüp Bebek Merkezi )
ilkbahar_20.................3. kere mikroenjeksiyon denedi
egede.........................1.kere tüp bebek tedavisi gördü (Smyrna Tüp Bebek Merkezi)

:CüvCüv: HAMıŞLERıMıZ :CüvCüv:
emsal35 - Test sonucunu Ocakta aldı- bebişi 4 aylık:)
ozlenozlem - Test sonucunu 27 Şubatta aldı - Medicana Hastanesi
tuğbaa - Test sonucunu 28 Şubatta aldı - Medicana -Beylikdüzü
kinder - 1.Mikroenjeksiyon Denemesi - Test sonucunu 9 Martta Aldı - Anadolu Sağlık Merkezi
yugu - 3. Mikroenjeksiyon Denemesi - Test sonucunu 18 Martta Aldı - Bruksel Tup Bebek Merkezı
serenanes - 1.Mikroenjeksiyon Denemesi-Test sonucunu 24 Martta aldı - Amerikan Hastanesi
sukr28
bende_adanada-2.Tüp Bebek Uzun Protokol-test sonucunu 13 Nisanda aldı-Adana Ankara Tüp Bebek Merkezi
Penses-

Son düzenleme:
sdsmt canım ben birtürlü adet olamadığım için yeni tedavi tarihimi haziran ayına vermiştim ama allaha sükür bugün adet oldum.hastaneyi aradığımda ise hemen gelebilirsiniz dediler nasipse iki gün sonra dondurulmuş bebişlerimle tedavime başlayacağım.inşallah bu sefer hayırlısıyla hamile kalıp sağlıklı bir hamilelik geçirebilirim.:Saruboceq::Saruboceq: arkadaşlar dualarınızı bekliyorum.inşallah allahım herkeze sağlıklı bir bebiş nasip eder

arkadaşlar ben de tüp bebek tedavisine başlayacağım
şimdi adetim bitiyor tekrar olunca başlayacağım

canım yaaaaaaaaaa büyük geçmiş olsun çok üzüldüm sen bizlere moral oldun rabbim inşallah bundan sonrasını sağlıkla geçirirsin canım bebişini üzme iyi bak ona
tabiki dualarımız seninle allahım yar ve yardımcın olsunnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnn

adanalı arkadasım tekrar tebrık ederım canım bende bugün hastanedeydım evlatlarımın kalp atışlarını duydum çok güzel bişey arkadaslar allah isteyen her kuluna nasıp etsın inşallah .2side gayet sağlıklıymışlar biri 66mm diğeri 46mm olmuş fasulye kadarlar yaaa .12mayısta ense kalınlığı için gidecegız bakalım hayırlısı allahtan .birde bugün kan tahlılı verdım 5 tüp kan aldılar .sonuçları yarın 1 buçukta alacakmışız seker aids falan ile ilgili testlermış bunlar allah korusun inşallah sonuçlar güzel çıkar

kızlar bugün çok güzel hasteneden aradılar adete beş gün kala geldediler kasım da ilk tüp bebek yapıcaktık sanırım mayıs da yapacaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…