serenanes nasılsın canım.... durumun nasıl.... kalan bebişin nasıl????
canım kafana hiç bişey takma....bu durumda aslında normal ve anormal olan hiçbirşey yok...anormal olan tek durum fazlaca kanaman olması...eğer öyle bişey yoksa rahat ol.. tutup tutmadığını anlama gibi bir şansımız yok malesef sadece tutunma kanaması olabiliyormuş ama oda herkeste olacak diye bişey yok.... benimde hiçbir belirtim yok... ağrım sancım hiç bişey.... sadece test günümüzü bekliyip göreceğiz... inşallah hepimiz meleklerimize kavuşuruz...:Saruboceq::Saruboceq:
canım şimdilik normal ve kalp atışları düzenli, hala kontrol altındayım.
canım şimdilik normal ve kalp atışları düzenli, hala kontrol altındayım.
Geçmiş olsun canım. Kafanı dağıtmaya moralini yüksek tutmaya çalış çünkü yanlız değilsin. Sen üzülünce bebişinde üzülür.....kızlar hepinize verdiğiiz moralden dolayı çok çok teşekkür ederim , kanamam durdu artık daha pozitif olmaya gayret gösteriyorum, umarım bu günleri sonra hatırlamam bile. sizlere de sonuçlarınızda bol şans diliyorum , allah yüzünüzü güldürsün inşallah
inşallah canım inşallah.sen neler hissediyorsun ? ben o kadar nötr durumdayım ki anlatamam sana.ama sanırım perşembeden sonra heyecan artacak bende.allah hepimiz için hayırlısını versin :)
bendede hiç bir belirti yok güzelim. benim ilk tedavimde gögüslerim falan kocaman olmuştu ve çok acıyordu daha doğrusu kısaca neredeyse mide bulantısı dışında bütün hamilelik belirtileri vardı birazda karnımda sancı fakat sonucum negatifti.şimdide tam aksi . hiç bişey yok... :uhm: CADIARZU hakkımızda hayırlısı olsun... :Saruboceq:
canım yaa senin transferin ne zaman olmuştu??? test günümüz aynı gün seninle..bende dayanamayıp seni okuduktan sonra nöbetçi eczaneden test aldım (kıskandım yani :roflol:) ama bende hiç bişey çıkmadı....kaydirigubbakcemile3 :roflol:kaydirigubbakcemile3 :roflol: kaydirigubbakcemile3 :roflol: sengözlerimebaksanab moralimide bozmuyorum erkendir falan diyorum ama merak ettim.. benim 7 nisanda olmuştu transferim. bugün 5 gündü... :1rolleyes: :tomato:
kızlar bugün hamileligim kandada kesinleşti çok şükür 8.günüm bugün degerim 42.39 pozitif
rabbim sana binlerce şükür olsun allahım bu duyguları herkese yaşat ya rabbim çok ama çok güzel bir duyguymuş hamdolsun allahım....
tebrik eden arkadaşlar dua eden arkadaşlar hepinize teşekkürler allahım binlerce kez razı olsun allahım hepiminize nasip etsin inşallah hepinizin yüzü güler ....
çok güzel bir duygu ya rabbim herkes yaşasın inşallah rabbim kucagımıza alacagımız günüde göstersinnnnn...hamile kalmak böyle güzel duyguysa kucagımıza almak kimbilir nasıllllll.....
ayyyy arkadaşlar uzun oldu kusura bakmayın lütfen mutluluk bu olsa gerek...
benim evliligim 8.ci yılında ve ikinci denememmmmm
OLEYYYYYYYYYYYYY
HAMİLEYİMMMMMMMMMM
POZİTİFFFFFFFFFFF
ALLAHIM HERKESE NASİP ET LÜTFENNNNNNNNN.......AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
:ecrin_bebek::CüvCüv:
:lepi::lepi::lepi::lepi::sm_cool::sm_cool::sm_cool::dance::dance::dance:
NE YAPACAGIMI ŞAŞIRDIM KUSURA BAKMAYIN LÜTFEN AFFFEDİNNNNN....
kızlar ,
birkaç gündür yoktum belki farkettiniz.....
hastanede yatıyorum Cuma gecesi çok büyük bir kanama ile bebklerden birini kaybettim ben , hatta ihtimal vermiyodum ikisini de kaybetttim diye şoka girmiştim. birini evde, kendi banyomda kaybettim ve gördüm zaten. soonra hastaneye getirdiklerinde korkunç bşr kanama oldu yarım litre kan kaybetmişim. şok içindeyken duydum 2.sinin şimdilik yaşadığını ama diyebileceğim hiçbişi yok .....dayanmam lazım biliyorum ama ..... :a015:kahverengi lekenlenmeler yasayanlar bunu doktorlar onemsiz yerlesme kanamsı dedi diye sallamayanlar, sonradan baska belirtilere donusurse lutfen atlayın hastaneye gidin. ben daha 1 hafta en az müşahade altında kalacakmışım... o kadar cidii yani
kalan bebişim benle kalmak ister mi bilmiyoum, digeri de cok sagikliydi ve her 2 kalp atisini duymustuk ama o birden gitti.... test sonucu bekleyenler , sonuc alanlar , bu donemlerinizi stres yapmayin ltf, ben cok pozitiftim hep mralim yuksekti ama hic beklemedigim seyler geldi basima..allahın takdiri , önüne geçilmiyor, dua ederseniz bana memnun olurum, gücüm yok hiçbişeye şu an..güçsüzüm... :a015::a015::a015:
aa arkadasım ozaman ilk ben tebrık edeyım benımde sılık çıkmıştı ve suan ikizlere hamıleyım tebrık ederım canım[/QUO
arkadaşım çok teşekkür ederim allah razı olsun sende sağlıcakla kucagına alırsın inşallah..rabbim herkese nasip etsinnnnn.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?