2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

canım ne desem boş, çok zor bir durum.
Allah sabır versin ve bidaha yaşatmasın aynı şeyi.
Allah sana ve diğer meleğine sağlık versin, korusun..:Saruboceq:

seranes çok üzüldüm canım lütfen güçlü ol çok üzücü bir olay ama diğer bebeğinin sağlığı için bunu yapmak zorundasın umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur bebeğinle beraber eve dönersin

Allah sabır versin. Zor günler geçiriyorsun ama şu an sahip olduğun bebişin üzülmesin güçlü ol ki sana tutunabilsin annesi. Zor ama kalan bebişin için dayanmalısın. Dualarımız seninle.

mrb arkadaslar ben yenı katıldım aranıza benim bi sorum olacak ben 2 yıllık ewlıgım bebek ıstıoruz sadece ıkı kere gıttık doktora gıttıgımızde 6 aylık ewlıydım dr 1 yılınız dolsun olmazsa gelın detaylı arastırma yapalım dedi bız bırdaha gitmedik bekleyelım olyr dedik 2 yıl oldu hala olmadı tedavıye baslamayı dusunuoruz bende acaba dırekt tup bebek tedavısıne baslasammı dıe bı dusunce aldı sızce tedavı denemeden ılk olarak tup bebek dusunmelıyım dusuncelerınızı beklıorum arkadaslar

hoşgeldin aramıza öncelikle.canım ben direk tüplerle başladım doktorum aşılama için şansımın az olduğunu söyledi.sorunun ne olduğu belli mi eğer özel değilse.a.s.

kızlar silikde olsa gördümmmmmm...ve hamileyimmmmmmmmmmm allahıma şükürler olsun....
allahımmmmm herkese tatdır yarabbimmmmmm

canım yaa senin transferin ne zaman olmuştu??? test günümüz aynı gün seninle..bende dayanamayıp seni okuduktan sonra nöbetçi eczaneden test aldım (kıskandım yani :roflol:) ama bende hiç bişey çıkmadı....kaydirigubbakcemile3 :roflol:kaydirigubbakcemile3 :roflol: kaydirigubbakcemile3 :roflol: sengözlerimebaksanab moralimide bozmuyorum erkendir falan diyorum ama merak ettim.. benim 7 nisanda olmuştu transferim. bugün 5 gündü... :1rolleyes: :tomato:

Son düzenleme:
canım benim Allah sabır versin.... Allah öbür meleğini korusun ve ikinizede sağlık versin...canım benim ne olur metanetli ol... çok üzücü bir durum ama gerçekten şuan seninle olan meleğinin sağlığı ve rahatlığı için öbür meleğin fedakarlık yaptı.... şimdi sen seninle olan meleğine onun sana tutunduğu gibi tutun ve onuda üzme...

canım yaaaaaaaa 5, günde hiçbirşey çıkmaz idrarda, hiç canını sıkma sakın..
10. güne kadar bekle en azından, ben de 6. günde yapmıştım hiçbirşey çıkmamıştı, dün 10. günümde yaptım silik bir çizgi çıktı, bilmiyorum ama sanırım böyle çıkması doğal, yarın sabah kan testi için gidicem hastaneye... öffffffffffff çok heyecanlıyım.
inşallah hepimiz tamamını yaşarız bu mutluluğun, meleklerimizle:)

ayyy heyecanlanmazmı insan.... ben bile heyecanlandım şimdi..... Meleklerin seninle ne güzel....
bana gelince canımı sıkmıyorum bende farkındayım erken olduğunun.ama bir umut insan yapıyor işte...

Hamiş Adaylari Listesi

ıSıM .................................TEDAVı.................................... BAŞLANGIÇ.............TEST....................................HASTANE
bende_adanada.......2.Tüp Bebek Uzun Protokol............. ........7 Mart...................17 Nisan.................Adana Ankara Tüp Bebek Merkezi
nilos1981..................1. Mikroenjeksiyon Uzun Protokol.............16 Mart...................19 Nisan................. Ferti-jin Tüp Bebek Merkezi
papatyam82.............1.Tüp Bebek Tedavisi Kısa Protokol...........17 Mart...................???.................Konya
sdsmt.......................2. Tüp Bebek Tedavisi kısa protokol............21 Mart..................17 nisan
HAZERAN.................1.Tüp Bebek Tedavisi...............................24 Mart....................18 Nisan.....................Medi cana International
iklimyaa...................1.Tüp Bebek Tedavisi................................24 Mart...................???....................Umut Tüp Bebek Merkezi
elsinore....................2.Mikroenjeksiyon Tedavisi.......................24 Mart....................18 Nisan...................Kadık öy / Acıbadem
thirdeyes..................1.Tüp Bebek Tedavisi Uzun Protokol..........27 Mart....................???...................Medic ana International
2009Papatya.............2.Tüp Bebek Tedavisi...............................2 Nisan...................???...................ıstanbul Cerrahi Hastanesi Sami Cengiz/Lemi ıbrahimoğlu
Babuba26.................1.Tup bebek tedavisi Kısa protokol ............2 Nisan.................14 Nisan................Anadolu sağlık merkezi
DrGunay.................1. deneme kısa protokol ...........................23 Mart..................18 Nisan................Alman hastanesi-Halit Fırat ERDEN
Camella...................1.tüp bebek denemesi..............................1 Nisan..................13 Nisan.........ıRENBE
Umutsuzgüzel..............Uzun protokol........................................5 Nisan.................???...................Jinemed tüp bebek merkezi

Tedaviye Başlayacaklar ve Önceden Deneyenler

hüzün78.....................2.Tüp Bebek denemesine 29 Nisanda başlıyacak - Adana Başkent Hastanesi
nesrinbar....................3.Mikroenjeksiyon uzun protokol denemesine 18 Mayısta başlıyacak-Hacettepe Ünv. Hastanesi
ezine77..................... 2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
cemrek.......................1. Tüp Bebek denemesine mayısta başlıyacak
sweetghost.................1. Tüp Bebek denemesine mayısta başlıyacak
melilayda....................2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
biv..............................2.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak
lansor17.................... 2.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak - Zeynep Kamil Hastanesi
plum12.......................haziranda başlıyacak
simge_wxyz...............1.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak - GATA
ahrem........................2.Tüp Bebek denemesine haziranda başlıyacak - Ferti-Jin
zlmgncy.................... 2.Tüp bebek denemesine eylülde başlıyacak
terenova.....................1.Tüp bebek denemesine kasımda başlıyacak
eslin67.......................3 kere mikroenjeksiyon yaptırdı
simalll........................1 kere mikroenjeksiyon denedi ( Cemal Posacı-Smyrna Tüp Bebek Merkezi )
ilkbahar_20.................3. kere mikroenjeksiyon denedi
egede.........................1.kere tüp bebek tedavisi gördü (Smyrna Tüp Bebek Merkezi)

:CüvCüv: HAMıŞLERıMıZ :CüvCüv:
emsal35 - Test sonucunu Ocakta aldı- bebişi 4 aylık:)
ozlenozlem - Test sonucunu 27 Şubatta aldı - Medicana Hastanesi
tuğbaa - Test sonucunu 28 Şubatta aldı - Medicana -Beylikdüzü
kinder - 1.Mikroenjeksiyon Denemesi - Test sonucunu 9 Martta Aldı - Anadolu Sağlık Merkezi
yugu - 3. Mikroenjeksiyon Denemesi - Test sonucunu 18 Martta Aldı - Bruksel Tup Bebek Merkezı
serenanes - 1.Mikroenjeksiyon Denemesi-Test sonucunu 24 Martta aldı - Amerikan Hastanesi
sukr28
bende_adanada-

Bende_adanada senide listeye eklemek için hazır elimin altına aldım listeyi inşallah bu hafta sonuç alacak herkesi hamiş sırasına taşırız.. bende dahil...:Saruboceq:

Son düzenleme:
yaa kızlar size bize soracam.geçen p.tesi transferim oldu bikaç gün kasıklarımda çok hafif ağrı oldu.şuan hiçbişey hissetmiyorum ne ağrım var nede başka bi belirti.sizce bu normalmi ? bebişlerin tutunup tutunmadığını nasıl anlayabilirim ?

merhaba sdmst benim de transferim oldu seninle aynı gün test tarihim ise 18 nisan listeye eklersen sevinirim..

günaydın sdsmt benim test tarihim 18 nisan listeye eklermisin canım.

ekledim kızlar.. hadi bakalım ben 17 si sizler 18 i...DrGunay da 18 Nisanda alıcak sonucu.. 18 inde 3 kişisiniz....19 nisan Niloş.... oh oh ne güzel peşpeşe yerimseniben inşallah hepimiz pozitif sonuç alırız...

camellaaaa nerdesin...bugün test günündü canım...merak ettim.....güzel haberlerini bekliyorum canım.... :1hug::Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:

canım kafana hiç bişey takma....bu durumda aslında normal ve anormal olan hiçbirşey yok...anormal olan tek durum fazlaca kanaman olması...eğer öyle bişey yoksa rahat ol.. tutup tutmadığını anlama gibi bir şansımız yok malesef sadece tutunma kanaması olabiliyormuş ama oda herkeste olacak diye bişey yok.... benimde hiçbir belirtim yok... ağrım sancım hiç bişey.... sadece test günümüzü bekliyip göreceğiz... inşallah hepimiz meleklerimize kavuşuruz...:Saruboceq::Saruboceq:

serenanes nasılsın canım.... durumun nasıl.... kalan bebişin nasıl????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…