kızlar silikde olsa gördümmmmmm...ve hamileyimmmmmmmmmmm allahıma şükürler olsun....
allahımmmmm herkese tatdır yarabbimmmmmm
kızlar ,
birkaç gündür yoktum belki farkettiniz.....
hastanede yatıyorum Cuma gecesi çok büyük bir kanama ile bebklerden birini kaybettim ben , hatta ihtimal vermiyodum ikisini de kaybetttim diye şoka girmiştim. birini evde, kendi banyomda kaybettim ve gördüm zaten. soonra hastaneye getirdiklerinde korkunç bşr kanama oldu yarım litre kan kaybetmişim. şok içindeyken duydum 2.sinin şimdilik yaşadığını ama diyebileceğim hiçbişi yok .....dayanmam lazım biliyorum ama ..... :a015:kahverengi lekenlenmeler yasayanlar bunu doktorlar onemsiz yerlesme kanamsı dedi diye sallamayanlar, sonradan baska belirtilere donusurse lutfen atlayın hastaneye gidin. ben daha 1 hafta en az müşahade altında kalacakmışım... o kadar cidii yani
kalan bebişim benle kalmak ister mi bilmiyoum, digeri de cok sagikliydi ve her 2 kalp atisini duymustuk ama o birden gitti.... test sonucu bekleyenler , sonuc alanlar , bu donemlerinizi stres yapmayin ltf, ben cok pozitiftim hep mralim yuksekti ama hic beklemedigim seyler geldi basima..allahın takdiri , önüne geçilmiyor, dua ederseniz bana memnun olurum, gücüm yok hiçbişeye şu an..güçsüzüm... :a015::a015::a015:
kızlar silikde olsa gördümmmmmm...ve hamileyimmmmmmmmmmm allahıma şükürler olsun....
kızlar ,
birkaç gündür yoktum belki farkettiniz.....
hastanede yatıyorum Cuma gecesi çok büyük bir kanama ile bebklerden birini kaybettim ben , hatta ihtimal vermiyodum ikisini de kaybetttim diye şoka girmiştim. birini evde, kendi banyomda kaybettim ve gördüm zaten. soonra hastaneye getirdiklerinde korkunç bşr kanama oldu yarım litre kan kaybetmişim. şok içindeyken duydum 2.sinin şimdilik yaşadığını ama diyebileceğim hiçbişi yok .....dayanmam lazım biliyorum ama ..... :a015:kahverengi lekenlenmeler yasayanlar bunu doktorlar onemsiz yerlesme kanamsı dedi diye sallamayanlar, sonradan baska belirtilere donusurse lutfen atlayın hastaneye gidin. ben daha 1 hafta en az müşahade altında kalacakmışım... o kadar cidii yani
kalan bebişim benle kalmak ister mi bilmiyoum, digeri de cok sagikliydi ve her 2 kalp atisini duymustuk ama o birden gitti.... test sonucu bekleyenler , sonuc alanlar , bu donemlerinizi stres yapmayin ltf, ben cok pozitiftim hep mralim yuksekti ama hic beklemedigim seyler geldi basima..allahın takdiri , önüne geçilmiyor, dua ederseniz bana memnun olurum, gücüm yok hiçbişeye şu an..güçsüzüm... :a015::a015::a015:
mrb arkadaslar ben yenı katıldım aranıza benim bi sorum olacak ben 2 yıllık ewlıgım bebek ıstıoruz sadece ıkı kere gıttık doktora gıttıgımızde 6 aylık ewlıydım dr 1 yılınız dolsun olmazsa gelın detaylı arastırma yapalım dedi bız bırdaha gitmedik bekleyelım olyr dedik 2 yıl oldu hala olmadı tedavıye baslamayı dusunuoruz bende acaba dırekt tup bebek tedavısıne baslasammı dıe bı dusunce aldı sızce tedavı denemeden ılk olarak tup bebek dusunmelıyım dusuncelerınızı beklıorum arkadaslar
canım yaa senin transferin ne zaman olmuştu??? bende dayanamayıp seni okuduktan sonra nöbetçi eczaneden test aldım (kıskandım yani :roflol:) ama bende hiç bişey çıkmadı.... sengözlerimebaksanab moralimide bozmuyorum erkendir falan diyorum ama merak ettim.. benim 7 nisanda olmuştu transferim. bugün 5 gündü... :1rolleyes: :tomato:
canım yaaaaaaaa 5, günde hiçbirşey çıkmaz idrarda, hiç canını sıkma sakın..
10. güne kadar bekle en azından, ben de 6. günde yapmıştım hiçbirşey çıkmamıştı, dün 10. günümde yaptım silik bir çizgi çıktı, bilmiyorum ama sanırım böyle çıkması doğal, yarın sabah kan testi için gidicem hastaneye... öffffffffffff çok heyecanlıyım.
inşallah hepimiz tamamını yaşarız bu mutluluğun, meleklerimizle:)
merhaba sdmst benim de transferim oldu seninle aynı gün test tarihim ise 18 nisan listeye eklersen sevinirim..
günaydın sdsmt benim test tarihim 18 nisan listeye eklermisin canım.
yaa kızlar size bize soracam.geçen p.tesi transferim oldu bikaç gün kasıklarımda çok hafif ağrı oldu.şuan hiçbişey hissetmiyorum ne ağrım var nede başka bi belirti.sizce bu normalmi ? bebişlerin tutunup tutunmadığını nasıl anlayabilirim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?