2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

cok sevidim canım allah tamına erdirsin bizim için de dua ethihoyyythihoyyyt:CüvCüv:

çok teşekkür ederim canım darısı başını tüm isteyenlere tüm sonuç bekleyenlere inşallah..
allahım herkese nasip etsin....:ecrin_bebek::CüvCüv:

lansor17 arkadasım transfer zamanı senınde destegını çok almıştım allah razı olsun arkadasım ozamanlar kafanı epey şişirmiştim ama çok şükür mutlu sonuca ulastım arkadasım inşallah darısı tüm isteyenlerın basına

teyze oluyoruz desene güzel anne iyi bak test gününe kadar onlara sakın hoplayıp zıplamahihoyyyt:lepi::lepi::lepi::lepi::teytey::teytey::teytey::hooray::dance::dance::dance:a.s.

canım allahım senden binlerce kere razı olsun darısı başına inşallah sen bana hep destek oldun allahım seninde kucagını biran önce doldursunnn inşallahh
bende teyze olmak istiyorummmmmm mayısda dualarım seninleeee.. ŞEKERRRRR

:ecrin_bebek::CüvCüv::lepi::lepi::teytey::teytey::teytey::dance:

çok sağol canım inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alırız.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

cok sevidim canım allah tamına erdirsin bizim için de dua ethihoyyythihoyyyt:CüvCüv:

teşekkür ederim canım darısı başına olsun amin inşallah...dualarım hepimize tabiki allahım bekleyenlere,isteyenlere,olmayanlara,tedavidekilere herkese versinnnn..aminnnn
:ecrin_bebek::CüvCüv:

benneyaptımki kızlar yaaa bugün karnımda regli olacakmışım gibi ağrılar başladı... bide benim regli günümden 1 hafta önce falan sinirli olmaya başlardım... aynen o durumdayım...:çok üzgünüm: düşünmek istemiyorum ama sanırım bu seferde olmadı:çok üzgünüm:

sakın böyle düşünme aynen benimde adetten önce neler yaşıyordumsa aynılarını yaşadım benim adet olmadan önce çok sancım olur hatta üç beş gün önceden transferden sonrada öyle sancılarım oldu ben de burda yazdım ağladım kesin olmadı dedim hastanede kan verirken bile çok ağladım hemşire neden ağlıyorsun adet mi oldun dedi ben de hayır ama olucam çok sancım var dedim ve test sonucu çıkana kadar ağladım ama çok şükür pozitif çıktı sakın sen de benim gibi önceden kendini boş yere üzme inşallah sende pozitif sonuç alırsın

adanalı öyle sevindim sana anlatamam mutluluk gözyaşı buna diyorlar galiba Allahım büyütüp uzun ve sağlıklı bir ömür birliktr geçirmeyi nasip etsin sana ve eşine kucak dolusu sevgiler:1hug:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3a.s.kaydirigubbakcemile5 bunlarda seninkiler olsun biri kız biri oğlan

canım yapma böyle bi dur test sonucu gelsin bakalım bunlar gebelik belirtisi de olabilir.Umut ALLAHTAN değil mi niye kestin umudunu bak biz ve tüm seni sevenler senin ve meleklerinin yanında böyle bir destekle sakın negatif olma.sabırlı ol bakalım bak adanalıya kesin yok dedi şimdi gebe.lütfen sabır bitanem lütfen:1hug:dualarımız seninle :Saruboceq::Saruboceq:

kızlar bugün çok güzel hasteneden aradılar adete beş gün kala geldediler kasım da ilk tüp bebek yapıcaktık sanırım mayıs da yapacaz

hadi bakalım şeker mayıs tüpçüleri biz olalım mayıs bize anne olmayı getirsin :CüvCüv:

selamlar,
hanimlar benide araniza katsaniz tup bebek tedavisi yapacak kisiler arasina... hep normal tup bebek hem mikroejeksyon olcak benim icin mayista baslayacam tedavilere uzun protokol... fransa da yapiyorum tedaviyi ilk tup bebek deneyimim olcak. onceden 4 asilama yaptim basarisiz...
tskler hepinize allahtan sabir diliyorum. herseyin hayirlisi..

camellaaaa nerdesin...bugün test günündü canım...merak ettim.....güzel haberlerini bekliyorum canım.... :1hug::Saruboceq::Saruboceq:

canııııım bugün bütün gün dışardaydım... güneşli bir izmir gününde gezdik durduk sokaklarda miniminnacık bebek/lerimizle...:))

hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

kaydirigubbakcemile5

canııııım bugün bütün gün dışardaydım... güneşli bir izmir gününde gezdik durduk sokaklarda miniminnacık bebek/lerimizle...:))

hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

kaydirigubbakcemile5

tebrıkler canım allah kucagına almayıda nasıp eder ınsallah.benım de yarın sabah belı olacak bakalım hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…