kızlar bugün hamileligim kandada kesinleşti çok şükür 8.günüm bugün degerim 42.39 pozitif
rabbim sana binlerce şükür olsun allahım bu duyguları herkese yaşat ya rabbim çok ama çok güzel bir duyguymuş hamdolsun allahım....
tebrik eden arkadaşlar dua eden arkadaşlar hepinize teşekkürler allahım binlerce kez razı olsun allahım hepiminize nasip etsin inşallah hepinizin yüzü güler ....
çok güzel bir duygu ya rabbim herkes yaşasın inşallah rabbim kucagımıza alacagımız günüde göstersinnnnn...hamile kalmak böyle güzel duyguysa kucagımıza almak kimbilir nasıllllll.....
ayyyy arkadaşlar uzun oldu kusura bakmayın lütfen mutluluk bu olsa gerek...
benim evliligim 8.ci yılında ve ikinci denememmmmm
OLEYYYYYYYYYYYYY
HAMİLEYİMMMMMMMMMM
POZİTİFFFFFFFFFFF
ALLAHIM HERKESE NASİP ET LÜTFENNNNNNNNN.......AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
:ecrin_bebek::CüvCüv:
:lepi::lepi::lepi::lepi::sm_cool::sm_cool::sm_cool::dance::dance::dance:
NE YAPACAGIMI ŞAŞIRDIM KUSURA BAKMAYIN LÜTFEN AFFFEDİNNNNN....
tedaviye başlayan ve başlayacak olan arkadaşlar hayırlı olsun...inşallah kucaklarım biran önce dolar.... bende adanada tebrik ederim canım benim çookkk sevindim... inşallah o sevinci sonuç bekleyen bütün arkadaşlarımız tadar....
teyze oluyoruz desene güzel anne iyi bak test gününe kadar onlara sakın hoplayıp zıplamahihoyyyt:lepi::lepi::lepi::lepi::teytey::teytey::teytey::hooray::dance::dance::dance:a.s.
lansor17 arkadasım transfer zamanı senınde destegını çok almıştım allah razı olsun arkadasım ozamanlar kafanı epey şişirmiştim ama çok şükür mutlu sonuca ulastım arkadasım inşallah darısı tüm isteyenlerın basına
AMİN. Canım çok sevindim. Sağlıkla mutlulukla Allah tamamına erdirsin
canım allah saglıkla kucagına almayı nasp etsin , çok sevindim senin için...
canım tebrik ederim
Allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:
bende adanada canım tebrik ederim inşallah Allah tamamına erdirir canım 2.tüp bebek denemesimiydi :Saruboceq:
Tebrikler canım çok sevindim. Darısı başımıza inşallah sağlıkla büyütürsün bebişini.
cok sevidim canım allah tamına erdirsin bizim için de dua ethihoyyythihoyyyt:CüvCüv:
benneyaptımki kızlar yaaa bugün karnımda regli olacakmışım gibi ağrılar başladı... bide benim regli günümden 1 hafta önce falan sinirli olmaya başlardım... aynen o durumdayım...:çok üzgünüm: düşünmek istemiyorum ama sanırım bu seferde olmadı:çok üzgünüm:
benneyaptımki kızlar yaaa bugün karnımda regli olacakmışım gibi ağrılar başladı... bide benim regli günümden 1 hafta önce falan sinirli olmaya başlardım... aynen o durumdayım...:çok üzgünüm: düşünmek istemiyorum ama sanırım bu seferde olmadı:çok üzgünüm:
kızlar bugün çok güzel hasteneden aradılar adete beş gün kala geldediler kasım da ilk tüp bebek yapıcaktık sanırım mayıs da yapacaz
camellaaaa nerdesin...bugün test günündü canım...merak ettim.....güzel haberlerini bekliyorum canım.... :1hug::Saruboceq::Saruboceq:
canııııım bugün bütün gün dışardaydım... güneşli bir izmir gününde gezdik durduk sokaklarda miniminnacık bebek/lerimizle...:))
hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
kaydirigubbakcemile5
tebrıkler canım allah kucagına almayıda nasıp eder ınsallah.benım de yarın sabah belı olacak bakalım hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?