canım çok üzüldüm offffffffffffffff ya ama hiç yılmadan devam bir gün mutlakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bizde o muhteşem duyguyu yaşıcaz Allahın izniyle
kızlar hele bana bi bakın yardıma ve desteğe ihtiyacım var.ben mayısı beklemekten çok yoruldum ve doktorumla konuştum oda bana eğer istersem başlayabileceğimizi söyledi.bilmeyenler için ben de erken menapoz sorunu olduğu için iki defa adet görmem gerekiyor ilk ilaç 10 günlük 2.ilaç ise 21 günlük sonrasını biliyorsunuz iğnelere başlanacak.eğer başlarsam haziranda transfer oluyor yok beklersem temmuz ayına sarkıyor ve beklemek daha yorucu benim için.bir de eğer başlarsam öğrencilerimi bırakmamış olucam okul kapandığında transfer gerçekleşecek.siz olsanız ne yapardınız bekler sabrınızımı tüketirdiniz yoksa bir ana önce başlayıp sonucu mu görürdünüz offffffffffff offfffffffffffff 3. olmasına rağmen kalbim yerinden çıkacak sanki yeni başlıyormuş gibiyim hiç bir şey bilmiyormuş gibi.bugün çok daraldım bir yardım eli uzatınmirmirmirmir:uhm::uhm:
Çok üzüldüm cnm. Birgün tabikide anne olacaksın hiç yılmadan denemeye devam arkadaşım. Ama sen genede cuma doktorla görüş Allahtan umut kesilmez belki yinede test isteyebilirler senden.
canım,ben ıkı yıllık ewlıyım henuz hıc bı tedavıye baslamadık,baslamayı dusunuyoruz acaba ben dırekt tup bebekmı denesem dıye dusunuyorum bılgı verırsenız sevınırım
merhaba arkadaşlar ben yeni katılmıştım siteye ve bugün transferin 9. günüydü ve ben dayanamayıp kan testi yatırdım veeeeeeeeeeee sonuç 56.8 yani HAMİLEYİMMMMMMMMMM arkadaşlar çok mutluyum yüce ALLAHIM inşallah bütün isteyenlere bu duyguyu nasip eder. Hayırlısıyla ve sağlıkla inşallah sizde bebeklerinize kavuşursunuz.Sakın ümidinizi kesmeyin çünkü ben öyle ümitsizdim ki ama yüce ALLAHIM ol deyince oluyor ve bu benim ilk tüp bebek denemem di
kızlar bugün dr gittim adet olun ca gel başlayalım dedi bu ay sonuna dek geliyor ilk tüp bebek olcak inşalah her şey yoluda gider bana dua edin kızlar beşyıl hasret bitsinbebişime kavuşuyum:CüvCüv::ecrin_bebek:
Cnm ya seni çok iyi anlıyorum biliyorsun bende çok sıkıldım beklemekten bence hemen başla. Hiç bir şey bilmiyormuşum gibi demişsin ya bence daha iyi bazı şeyleri bilmemek.
kızlar üzgünüm sonucum negatif... yine olmadı... :1no2: üzüntüden kendimi dışarı attım haber veremedim... dua eden destek olan herkese teşekkürler...
kızlar üzgünüm sonucum negatif... yine olmadı... :1no2: üzüntüden kendimi dışarı attım haber veremedim... dua eden destek olan herkese teşekkürler...
sağol bitanem kararımı verdim bugün..... başlıyorum tedaviye hadi bakalım 3. ve inşallah son olur..........yeniden başlayan......... ilk kez başlayan........... bekleme sürecinde olan..........ve dahası bu yolda emek veren herkesin tüm duaları hayırlısıyla kabul olsun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?