2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

canım çok üzüldüm offffffffffffffff ya ama hiç yılmadan devam bir gün mutlakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bizde o muhteşem duyguyu yaşıcaz Allahın izniyle

bekliyorum canım bence sende bı an once yap erteleme en azında kafa olarak rahat olursun hem hayırlısı belkide bu sefer olur bence ertelemenın faydası yok her sey güzel olur inş canım bu arada ben hıcbı tedavıye baslamadım bı kere doktora gıttık yuzeysel olarak baktı yumurtalıklarımda sorun olmadıgını soledı 1 yılınız dolsun olmazsa gelın dedı bızde olur dıye bı daha gıtmedık tedavıye ba slamayı dusunuyoruz

Cnm ya seni çok iyi anlıyorum biliyorsun bende çok sıkıldım beklemekten bence hemen başla. Hiç bir şey bilmiyormuşum gibi demişsin ya bence daha iyi bazı şeyleri bilmemek.

Çok üzüldüm cnm. Birgün tabikide anne olacaksın hiç yılmadan denemeye devam arkadaşım. Ama sen genede cuma doktorla görüş Allahtan umut kesilmez belki yinede test isteyebilirler senden.

canım,ben ıkı yıllık ewlıyım henuz hıc bı tedavıye baslamadık,baslamayı dusunuyoruz acaba ben dırekt tup bebekmı denesem dıye dusunuyorum bılgı verırsenız sevınırım

canım,ben ıkı yıllık ewlıyım henuz hıc bı tedavıye baslamadık,baslamayı dusunuyoruz acaba ben dırekt tup bebekmı denesem dıye dusunuyorum bılgı verırsenız sevınırım

Cnm senin sorun ne tam olarak bilmiyorum gerçi öncelikle bir araştırma yapıldı mı senle yada eşinle ilgili. Eğer hiç bir problem yoksa bildiğiniz drlar aşılama diyecektir büyük ihtimalle bana sorarsan Aşılama bana vakit kaybı gibi geliyor.

slm kızlar hepinize çok teşekkürler tebriklerden destekden dolayı allahım hepinizden razı olsun...
allahım en yakın zamanda bebişler nasip etsin inşallah...ev kalabalık gelen giden onun için pek giremiyorum kızlar test gününe kadar bekleyin lütfen eminim en zor zamanda verecek rabbimmmm...
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh....
sonuç alamayan arkadaşlar lütfen üzülmeyinnnnn yaaaaa inşallah sizlerinde olacakkkk
tedavide olan arkadaşlar, bekleyen arkadaşlar, tedaviye başlayacak arkadaşlar
allahım yardım etsin en güzel sonuçlar almak dilegiyleeeeeeeee.....tabiki pozitif olur inşallahhhhh......

:ecrin_bebek::CüvCüv:

merhaba arkadaşlar ben yeni katılmıştım siteye ve bugün transferin 9. günüydü ve ben dayanamayıp kan testi yatırdım veeeeeeeeeeee sonuç 56.8 yani HAMıLEYıMMMMMMMMMM arkadaşlar çok mutluyum yüce ALLAHIM inşallah bütün isteyenlere bu duyguyu nasip eder. Hayırlısıyla ve sağlıkla inşallah sizde bebeklerinize kavuşursunuz.Sakın ümidinizi kesmeyin çünkü ben öyle ümitsizdim ki ama yüce ALLAHIM ol deyince oluyor ve bu benim ilk tüp bebek denemem di

a.s. Tebrik ederim. Allah bebeğini sağlıklı kucağına almayı nasip etsin cnm. Rahat bir hamilelik geçirmen dileğiyle....

kızlar bugün dr gittim adet olun ca gel başlayalım dedi bu ay sonuna dek geliyor ilk tüp bebek olcak inşalah her şey yoluda gider bana dua edin kızlar beşyıl hasret bitsinbebişime kavuşuyum:CüvCüv::ecrin_bebek:

hadi bakalım canım inşallah hayırlı olur ve dolu dolu olur kucağın

sdsmt offfffffffffff korkmaya başladım valla ne çıktı sonucun umarım kutlama yaptığınız için bize haber vermeyi unutmuşsundur lütfen kutlama yapıyor olun lütfenfisfisfis:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::1hug:

Cnm ya seni çok iyi anlıyorum biliyorsun bende çok sıkıldım beklemekten bence hemen başla. Hiç bir şey bilmiyormuşum gibi demişsin ya bence daha iyi bazı şeyleri bilmemek.

sağol bitanem kararımı verdim bugün..... başlıyorum tedaviye hadi bakalım 3. ve inşallah son olur..........yeniden başlayan......... ilk kez başlayan........... bekleme sürecinde olan..........ve dahası bu yolda emek veren herkesin tüm duaları hayırlısıyla kabul olsun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

nesrinbar nasılsın canım tedaviye başlıyacakmışsın hayırlı olsun inşallah inşallah bu defa bebeklerine kavuşursun :Saruboceq::Saruboceq:

kızlar üzgünüm sonucum negatif... yine olmadı... :1no2: üzüntüden kendimi dışarı attım haber veremedim... dua eden destek olan herkese teşekkürler...

kızlar üzgünüm sonucum negatif... yine olmadı... :1no2: üzüntüden kendimi dışarı attım haber veremedim... dua eden destek olan herkese teşekkürler...

canım insan böyle bir durumda ne diyeceğini bilemiyor.çok üzüldüm.inşallah rabbim en kısa zamanda seninde benimde ve isteyen herkezinde kucağını bebişlerle doldurur canım.:teselli:

Çok üzüldüm. Senin için hayırlı ve sağlıklı olucak evlatları rabbim kucağına versin inşallah...En kısa zamanda.

:Saruboceq:sdmst canım çok üzüldüm çok kötü bir duygu ama lütfen üzülme kısmet herşey daha zamanı var demek inşallah birdahaki sefere olacak ümidini yitirme sen ilk değilsin okuyoruz birçok insan böyle birden çok deniyo buda bir sınav işte bebekler gelecek zamanı biliyorlar canım güçlü ol

offfffffffffffffffffffff canım yaaaaaaaaaa çok üzüldüm senin adına insan ne diyecegini şaşırıyor
ama hayırlısı diyelim arkadaşım....biliyorum çok zorrrrr .....
allahım en kısa zamanda herkese nasip etsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

:ecrin_bebek::CüvCüv::lepi:

canım benim çok ama çok üzüldüm içim içimi yedi 2 gündür....biz hep seninleyiz yılmadan bıkmadan yine ayağa kalkman için tüm destekle burdayız...kalbim seninle:1hug::1hug::1hug::1hug:

canım benim inşallahhhhhhh hayırlısı olur senin adınaaaaaa ve herkes adına.......
allahım bu yoldaki herkese yardım etsin kimsenin emegi boşa gitmez inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
allahım en yakın zamanda herkese nasip et ya rabbim tüm bu yoldakilere tüm isteyenlere.
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

:ecrin_bebek::CüvCüv::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…