nesrinbar nasılsın canım tedaviye başlıyacakmışsın hayırlı olsun inşallah inşallah bu defa bebeklerine kavuşursun :Saruboceq::Saruboceq:
canım benim inşallahhhhhhh hayırlısı olur senin adınaaaaaa ve herkes adına.......
allahım bu yoldaki herkese yardım etsin kimsenin emegi boşa gitmez inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
allahım en yakın zamanda herkese nasip et ya rabbim tüm bu yoldakilere tüm isteyenlere.
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
:ecrin_bebek::CüvCüv::lepi:
adanalı napan ortağım:))))sağol bitanem amin canım edilen tüm dualara amin.sen nasılsın yeğenler üzüyor mu seni kaydirigubbakcemile.kızzzzzzzzzzzzzzz inşallah ikizdir
kızlar üzgünüm sonucum negatif... yine olmadı... :1no2: üzüntüden kendimi dışarı attım haber veremedim... dua eden destek olan herkese teşekkürler...
kızlar bugün dr gittim adet olun ca gel başlayalım dedi bu ay sonuna dek geliyor ilk tüp bebek olcak inşalah her şey yoluda gider bana dua edin kızlar beşyıl hasret bitsinbebişime kavuşuyum:CüvCüv::ecrin_bebek:
sağol bitanem kararımı verdim bugün..... başlıyorum tedaviye hadi bakalım 3. ve inşallah son olur..........yeniden başlayan......... ilk kez başlayan........... bekleme sürecinde olan..........ve dahası bu yolda emek veren herkesin tüm duaları hayırlısıyla kabul olsun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım kan testine göre tek bebiş gibi dedilerrr...çok şükür rahim sorunlu oldugundan ikiz olunca birini alırız demişdi dr çok şükürki bir bebişim benle beraber şimdilikkkk.......
midemi rahatsız ediyorrrrr uyku yapıyorrrr o kadar bunada şükür bunun için beklemişdim
8 yıllllll.....çok ama çok güzel yaaaaaaaaaaaa allahım herkese nasip etsin bu güzel duyguları......inşallah saglıcaklada devam ederrrr.....:CüvCüv::ecrin_bebek:
slm oncelıkle sana tedavınde basarılar ben basladım gobus ıgnelerıne hayırlıs olsun hakkımızda
slm oncelıkle sana tedavınde basarılar ben basladım gobus ıgnelerıne hayırlıs olsun hakkımızda
arkadaşım
sana kaç bebiş transfer edildi ? kaçı tutunmuştu ?
kaybettiğinin haricinde geride kalan olabilir .. ben 2 sinden birini geçen Cuma akşamı kaybettim , şimdi diğeri benle, allah başka acı vermesin die dua ediyorum :Saruboceq:
sen mutlaka kan tahlili yaptır ama bugün kaybettiysen 2 gün sonra düşer kanda HCG degeri o yüzden cumartesiyi bekle derim ben ...
ahh şimdi bu doktorların kahverengi lekelenmeler normal yok birşey diyerek genellemeleri beni sinirlendiriyor artık. ayrıca hepimiz sanıyoruz ki 3-5 arkadaşta kahverengi lekelenmenin sonunda birşey çıkmadı diye bu herkes için geçerli , ben kendim ööle sanmıştım arkadaşlar ama doktorun muayenesine ani baskın yaptım ben bu durumdan rahatsızım gel bak diye, iyi ki gitmişim aynı akşam kırmızı kan gelince hemen gittim gerçi benim toplasan 20 dakika surmedi , kırmızı kan hemen arkasindan giden bebeğim. en azından 2. sini kurtardıular ani iğne ve ilaç yüklemesi ile . senin için de öyle oldugunu umuyorum arkadaşım, allah yardımcın olsun ...
kızlar üzgünüm sonucum negatif... yine olmadı... :1no2: üzüntüden kendimi dışarı attım haber veremedim... dua eden destek olan herkese teşekkürler...
kızlar günaydınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?