2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

nesrinbar nasılsın canım tedaviye başlıyacakmışsın hayırlı olsun inşallah inşallah bu defa bebeklerine kavuşursun :Saruboceq::Saruboceq:

sağol baitanem teşekkür ederim desteğin için inşallah kavuşuruz hepimiz meleklerimize

adanalı napan ortağım:))))sağol bitanem amin canım edilen tüm dualara amin.sen nasılsın yeğenler üzüyor mu seni kaydirigubbakcemile.kızzzzzzzzzzzzzzz inşallah ikizdir

adanalı napan ortağım:))))sağol bitanem amin canım edilen tüm dualara amin.sen nasılsın yeğenler üzüyor mu seni kaydirigubbakcemile.kızzzzzzzzzzzzzzz inşallah ikizdir

canım kan testine göre tek bebiş gibi dedilerrr...çok şükür rahim sorunlu oldugundan ikiz olunca birini alırız demişdi dr çok şükürki bir bebişim benle beraber şimdilikkkk.......
midemi rahatsız ediyorrrrr uyku yapıyorrrr o kadar bunada şükür bunun için beklemişdim
8 yıllllll.....çok ama çok güzel yaaaaaaaaaaaa allahım herkese nasip etsin bu güzel duyguları......inşallah saglıcaklada devam ederrrr.....:CüvCüv::ecrin_bebek:

kızlar üzgünüm sonucum negatif... yine olmadı... :1no2: üzüntüden kendimi dışarı attım haber veremedim... dua eden destek olan herkese teşekkürler...

canım benim, gözlerim doldu,
rabbim sabır versin denecek ne var ki şu anda sana ....
inşallah bir sonraki denemende ikiz üçüz tutar da geçen yılların acısını çıkarırsın bir seferde. moralini bozmamaya çalış allah bizi sınıyori sevdiklerini sınarmış sonradan verdiği mutlulukların kıymeti iyi bilinsin diye ..seni çok seviyoruz !!!

canım inşallah meleklerin gelir biran evvel sana şimdiden hem şans hem sabır hem güç kuvvet diliyorum, allahın izniyle atlatacaksın bugünleri inşallah !!!

güzel arkadaşım çok sevindim kaydirigubbakcemile5
hadi hayırlısı olsun !!!

o uykuları ve mide rahatsızlıklarını şikayet etmek yerine nasıl da sevgiyle karşıladığına eminim, kendine çok dikkat et, bence tek bebiş daha sağlıklı , ben birini kaybettim ama umudum allahım onun ömrünü diğerine bağışlamış olsun diye..tek olsun bizim olsun arkadaşım, allah gönlüne göre versin.

slm oncelıkle sana tedavınde basarılar ben basladım gobus ıgnelerıne hayırlıs olsun hakkımızda

slm oncelıkle sana tedavınde basarılar ben basladım gobus ıgnelerıne hayırlıs olsun hakkımızda

galiba bu msj benim için inşallah şeker bizde anne olalım artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

slm kızlar nasılsınız kızlar kimse yok sanıyorummmmmmmm
seranes nesrin sdmst zlmgncy ne haber kızlar nasıl gidiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

seranes senin nasıl gidiyorr ben şikayetçi degilim canım şükür ediyorum hamilelim sağlıcakla devam etsin razıyım canım uykusuzlugaaaaaaaaaaa
eeeeeeeeeee
8 yıl yattım yeter canım bebişim gelsin yeter kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii allahım en kısa zamanda herkese yaşatsın bu duygularııııııııııı.aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
:ecrin_bebek::CüvCüv::lepi:

canım bana 3 tane transfer edilmişti ama artık bi önemi kalmadı çünkü perşembe akşamı tam olarak regl oldum.doktorumlar konuştum c.tesi günü.benim için toplantı yapmışlar ve bu bebeklerin tutmayışının tek sebebi benim rahim ağzının dar oluşuymuş.yumurta toplanırken ufak bi operasyonda yapılmıştı ama transfer gününe kadar tekrar eski halini almış.benim transferim narkoz altında 55 dakika sürdü.doktorum bana ameliyatı öneriyor.ameliyatdan sonra tüp bebek yada aşılamaya bile gerek kalmadan kendilinden olabileceğini bile söylüyor.kısmet bakalım canım.sanırım en kısa zamanda ameliyat olacam.bilmiyorum işte bu aralar canım çok sıkkın anlayacağın.ama hep diyorum herşey allahtan.hayırlısı ne ise o olsun allah bize neyi kısmet ederse onu yaşayalım:):)

kızlar üzgünüm sonucum negatif... yine olmadı... :1no2: üzüntüden kendimi dışarı attım haber veremedim... dua eden destek olan herkese teşekkürler...

canım üzme kendini.bak benimde olmadı.ne yapalım demek ki kısmet değilmiş.demek ki hala zamanı gelmemiş.biz umudumuzu kaybetmeyelim yola devam edelim ....

slm arkadaşlarrr

bende mayıs ayında ilk tüp bebek tedavime başlıyorum senağlama

inşallah hepimiz için iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…