kızlar regl oldum bu sabah.beni listeden silebilirsiniz.
Arkadaşlar yumurta toplama gününden önce lavman mı ne yapmanız söylendi mi size acaba?
kızlar regl oldum bu sabah.beni listeden silebilirsiniz.
Sdsmt canım bugun test gunun ınsallah hayırlı haberlerını beklıyoruz
cnm test günü yarın sdmst'in..inşallah güzel haberler verir..
arkadaşlar yumurta toplama gününden önce lavman mı ne yapmanız söylendi mi size acaba?
haydaaaa cnm daha erken değil mi adet olman için...sen testini mutlaka gününde yaptır ama olur mu..çünkü bana hemşire öyle dedi bu sefer adet oldum zanneden fakat pozitif çıkan çok var demişti..sakın umutsuzluğa kapılma...arkadaşlar listeden falan da silmeyin sakın heee...
canım benım uzulme allah hakkımızda hayırlısını versın.allahım bıgun bızlerede nasıp edecek
yaa inan kafam çok karışık.dün kahve leke geldi doktoruma haber verdim bana proluton 500 adında bi iğne vurdurmamı söyledi.ve bu tarz lekelenmelerin hamilelerdede olacağını söyledi.akşam vuruldum iğnemi.gece çok hafif pembemsi bi leke geldi.sabah kalktığımda bişey yoktu ama wc deyken normal regl kanaması gibi bi kanamam oldu.ve bu saate kadar yine bişey yok ufak ufak kaverengi lekelenme oluyor.napacağımı şaşırdım bilmiyorum.ama tüm umudumu kaybettim nedense.offf yaaa canım çok sıkkın.akşam eve giderken bi kan tahlilimi yaptırsam acaba diyorum.ve yine kanamam olacak diyede diken üstündeyim.işyerimde kimseylede paylaşamıyorum.zaman geçmiyor bi türlü senağlama
cnm benim bir arkadaşımda da olmuştu tutunamayan diğeri atılıyo olabilir normal adet kanaması gibi olmuştu onda da şu anda doğumuna az kaldı..o yüzden sakın umutsuzum falan deme unutma ki insanın ağzından çıkan şeyler bazen emir olabiliyor..o yüzden hep olumlu tarafından bakmaya çalış..senin de test günün cumartesi değilmiydi? eğer çok sıkıntı yaptıysan bugün gidip bir kanda baktır istersen için rahat etmeyecek gibi görünüyo çünkü..sakın kendini fazla üzeyim deme bebeğine de zarar verme boşu boşuna tamam mı ..
ayrıca desteğin için çok ama çok teşekkür ederim.
rica ederim cnm ne demek biz bunun için burada değilmiyiz birbirimize destek olmak sevinçlerini üzüntülerini paylaşmak için..sen bence hemen git bir kan ver bu endişe ve merakla geçmez bugün çünkü..için rahatlasın en azından ben sorun olmadığına inanıyorum lütfen sende inan ve bir an önce bize de güzel haberi ver..
inşallah canım benim inşallah.sen nasılsın bu arada ? sende herhangibi belirti yada başka bişey varmı ? kendi stresimden seni sormayı hep unuttum ne olur kusura bakma :)
ben de fena değilim işte kasıklarımda ara ara olan adet sancısına benzer sancı ve göğüslerimde de acı var..onun haricinde iyiyim..bu arada senin özel mesajın açık değil..
kanı ne zaman vereceksin bugün ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?