aslında c.tesi yaptırmam lazım ama bu akşam iş çıkışı klinikte yaptırmayı düşünüyorum.özel mesaj kısmı nasıl açılıyor bilmiyorum ki ? yardımcı olursan sevinirim.hatta msn adresini verirsen yazışabiliriz :)
cnm sanırım yukarıdaki kullanıcı paneline girmen gerekiyor..orada özel mesajlarla ilgili bir kısım var oradan olabilir ben nasıl yaptığımı hatırlamıyorum orayı bir karıştır istersen..eğer yapabilirsen bana msn adresini yaz oradan da konuşuruz..
hee pardon ayarlar&seçenekler kısmı var oradan seçeneklerimi düzenle kısmına giriyosun özel mesaja izin veriyosun..
canım bana bi mesaj atarmısın sanırım oldu.ama mesajı gönderemedim :):)
Merhaba Hazeran, inşallah bebeğin seninledir. Cumartesi mutlu haberini alırsın. Ben sitede yeniyim. Ama hepinizi çok yakından takip ediyorum. Benimde bu ayki regl dönemimden sonra tedavim başlayacak. İnşallah bu site hepimize uğurlu gelir.
canım çok teşekkür ederim iyi dileklerin için ama sanırım 10 dakka önce onu kaybettim.Çünkü kibrit kutusu büyüklüğünde bi parça geldi.Ve belim çok ağrıyor.Ama sanırım buraya kadarmış. senağlamasenağlama
Merhaba cnm hoşgeldin. Regl belirtisi bende de olmuştu zaten aynı hamilelik belirtisiyle . O yüzden buna takılmayın boş yere canınızı sıkmayın. inş. Cuma günü sanırım büyük gün inş hayırlı haberlerle geri dönersin bize. Allah öncelikle bu güzel duyguyu hiç tatmayanlara sonra isteyen herkeze versin.
regl oldum bu saferde olmadı ama inş bıgun bızde anne olacagız inş
kızlar regl oldum bu sabah.beni listeden silebilirsiniz.
kızlar hele bana bi bakın yardıma ve desteğe ihtiyacım var.ben mayısı beklemekten çok yoruldum ve doktorumla konuştum oda bana eğer istersem başlayabileceğimizi söyledi.bilmeyenler için ben de erken menapoz sorunu olduğu için iki defa adet görmem gerekiyor ilk ilaç 10 günlük 2.ilaç ise 21 günlük sonrasını biliyorsunuz iğnelere başlanacak.eğer başlarsam haziranda transfer oluyor yok beklersem temmuz ayına sarkıyor ve beklemek daha yorucu benim için.bir de eğer başlarsam öğrencilerimi bırakmamış olucam okul kapandığında transfer gerçekleşecek.siz olsanız ne yapardınız bekler sabrınızımı tüketirdiniz yoksa bir ana önce başlayıp sonucu mu görürdünüz offffffffffff offfffffffffffff 3. olmasına rağmen kalbim yerinden çıkacak sanki yeni başlıyormuş gibiyim hiç bir şey bilmiyormuş gibi.bugün çok daraldım bir yardım eli uzatınmirmirmirmir:uhm::uhm:
canım çok teşekkür ederim iyi dileklerin için ama sanırım 10 dakka önce onu kaybettim.Çünkü kibrit kutusu büyüklüğünde bi parça geldi.Ve belim çok ağrıyor.Ama sanırım buraya kadarmış. senağlamasenağlama
seranenes nerdesin öldüm be kadın meraktan iyi misiniz melekler ve sen.hadi bir haber et bizeklava::1hug:
regl oldum bu saferde olmadı ama inş bıgun bızde anne olacagız inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?