2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

cnm sanırım yukarıdaki kullanıcı paneline girmen gerekiyor..orada özel mesajlarla ilgili bir kısım var oradan olabilir ben nasıl yaptığımı hatırlamıyorum orayı bir karıştır istersen..eğer yapabilirsen bana msn adresini yaz oradan da konuşuruz..

hee pardon ayarlar&seçenekler kısmı var oradan seçeneklerimi düzenle kısmına giriyosun özel mesaja izin veriyosun..

hee pardon ayarlar&seçenekler kısmı var oradan seçeneklerimi düzenle kısmına giriyosun özel mesaja izin veriyosun..

tamam canım.bu arada doktorum aradı beni.sakın telaşlanma bu devrede lekelenme ve kanama olabilir dedi c.tesiyi bekle kesinlikle dedi.

Merhaba Hazeran, inşallah bebeğin seninledir. Cumartesi mutlu haberini alırsın. Ben sitede yeniyim. Ama hepinizi çok yakından takip ediyorum. Benimde bu ayki regl dönemimden sonra tedavim başlayacak. ınşallah bu site hepimize uğurlu gelir.

canım çok teşekkür ederim iyi dileklerin için ama sanırım 10 dakka önce onu kaybettim.Çünkü kibrit kutusu büyüklüğünde bi parça geldi.Ve belim çok ağrıyor.Ama sanırım buraya kadarmış. senağlamasenağlama

inan hezeran çok üzüldüm ama sen yinede kan testini yaptır inşallah bebişin seninledir ama eğer gittiyse bile rabbim böyle uygun görmüştür belki bir dahaki aya kendiliğinden gelir bebişin rabbim sabır versin

hazeran canım çok üzüldüm fakat bir yandan da kanamanın kesilmesine sevindim sen kesin cevap için bekle bakalım testin sonucunda ne çıkıcak bak bakalım bize de güzel haberler verirsin inşallah beklemedeyiz sevgiyle...

sdsmt nerdesin hadi ver bi güzel haber korkutma beni bu saata kadar yoksun

kızlar hele bana bi bakın yardıma ve desteğe ihtiyacım var.ben mayısı beklemekten çok yoruldum ve doktorumla konuştum oda bana eğer istersem başlayabileceğimizi söyledi.bilmeyenler için ben de erken menapoz sorunu olduğu için iki defa adet görmem gerekiyor ilk ilaç 10 günlük 2.ilaç ise 21 günlük sonrasını biliyorsunuz iğnelere başlanacak.eğer başlarsam haziranda transfer oluyor yok beklersem temmuz ayına sarkıyor ve beklemek daha yorucu benim için.bir de eğer başlarsam öğrencilerimi bırakmamış olucam okul kapandığında transfer gerçekleşecek.siz olsanız ne yapardınız bekler sabrınızımı tüketirdiniz yoksa bir ana önce başlayıp sonucu mu görürdünüz offffffffffff offfffffffffffff 3. olmasına rağmen kalbim yerinden çıkacak sanki yeni başlıyormuş gibiyim hiç bir şey bilmiyormuş gibi.bugün çok daraldım bir yardım eli uzatınmirmirmirmir:uhm::uhm:

seranenes nerdesin öldüm be kadın meraktan iyi misiniz melekler ve sen.hadi bir haber et bizeklava::1hug:

regl oldum bu saferde olmadı ama inş bıgun bızde anne olacagız inş

regl oldum bu saferde olmadı ama inş bıgun bızde anne olacagız inş

canım çok üzüldüm offffffffffffffff ya ama hiç yılmadan devam bir gün mutlakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bizde o muhteşem duyguyu yaşıcaz Allahın izniyle

Hazerancim bende kan tahlilini bekle derim. inşallah birsey olmamıştır. inşallah hepimizin duaları buradan kabul olucak ve bebeklerimizi kucağımıza alacağız

hemen başla yavrum , burdayım , sen bu işi okuldaki çocukların için erteleme onlar belki 1-2 hafta sensiz idare eder ama sen stresle yaşayarak başarı şansını düşürürüsün ...başla bence duam senle :)))

arkadaşım
sana kaç bebiş transfer edildi ? kaçı tutunmuştu ?
kaybettiğinin haricinde geride kalan olabilir .. ben 2 sinden birini geçen Cuma akşamı kaybettim , şimdi diğeri benle, allah başka acı vermesin die dua ediyorum :Saruboceq:
sen mutlaka kan tahlili yaptır ama bugün kaybettiysen 2 gün sonra düşer kanda HCG degeri o yüzden cumartesiyi bekle derim ben ...
ahh şimdi bu doktorların kahverengi lekelenmeler normal yok birşey diyerek genellemeleri beni sinirlendiriyor artık. ayrıca hepimiz sanıyoruz ki 3-5 arkadaşta kahverengi lekelenmenin sonunda birşey çıkmadı diye bu herkes için geçerli , ben kendim ööle sanmıştım arkadaşlar ama doktorun muayenesine ani baskın yaptım ben bu durumdan rahatsızım gel bak diye, iyi ki gitmişim aynı akşam kırmızı kan gelince hemen gittim gerçi benim toplasan 20 dakika surmedi , kırmızı kan hemen arkasindan giden bebeğim. en azından 2. sini kurtardıular ani iğne ve ilaç yüklemesi ile . senin için de öyle oldugunu umuyorum arkadaşım, allah yardımcın olsun ...

seranenes nerdesin öldüm be kadın meraktan iyi misiniz melekler ve sen.hadi bir haber et bizeklava::1hug:

nesrinim kocam evde sıkıyönetim ilan etti, bilgisayara bile kalkıp bakmam yasak. sürekli yatıyorum, bacaklarım kalçam ağrıyor ama naparsın katlanıcam bebişim gelsin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…