2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

canım bende aysun hanımın hastasıyım.kesinlikle çok şanslı birisin böyle bi doktorun olduğu için şükret.inanılmaz anlayışlı ve mükemmel bi doktor. :)

Hazeran merhaba
sen 2.nci denemene başladın mı?Takip edemedim forumdan..Senin dondurulmuş Embrioların varmıydı? 2.nci tedavinde ne ilaç uyguluyor doktorun?

selam kızlar, fikrinizi almak istiyorum perşembe aşılamam yapıldı 1. aşılamam ancak sağ kasığımda dolgunluk var dokununca çok ağrı yapıyor benim kistlerim oluyor sürekli yani yumoş çatlamayıp kiste dönüşüyor bu ay aşılama denedik bugün aşılamada 5. günüm dr a sordum döllenme yada yumurta çatlama ağrısı olabilir çok takılıp üzme kendini dedi, daha öncesinde eşimlede konuşmuştuk sürekli tutmayacak aşılama yerine 1 aşılamadan sonra tüp bebek yaptıralım çünkü aşılama her seferinde çok masraflı oluyor daha öncesinde 1 tanede yumurta takibim oldu. eşimde problem yok bende yumurtlama problemi var bunun için tüp bebekmi yaptırmak gerekli yada daha doğru?? birde 1 aşılamadan sonra hemen tüp bebeğe geçmek mantıklımı?? tüp bebek yaptırmak istesem ne kadara mal olur bana??

merhaba arkadaşım inşallah aşılaman tutarda gerek kalmaz başka bir şeye benim nacizane fikrim eğer yaşınız gençse bir aşılama daha denersin olmayınca tüp bebeğe geçersin ben de iki kez aşılama yaptım olmadı tüp bebek yaptım şuan ikizlerime hamileyim darısı başına inşallahhhhhhhhhh

Canım bende Turan Cetın de ıkı defa denedım.Olmadı.Bende MERSIN de oturuyorum.Banada yardımcı olursan sevınırım.Haydı hayırlısı olsun.Sansın bol olsun.

canım kasık ağrısı aşılamada oluyor. yumurtalar gelişip çatladığı için. adete kdar da sürüyor. ben aşılma yaptırmadım ama gonaphen kullanmıştım 3 ay aynısı olmuştu. tüp bebek de yüzde yüz değil ama iyi bir merkezde yaşın genç ve problem çok büyük değilse % 60-70 nşansın var. alman memorial umut tüp bebek veya brüksel tıp merkezini önririm. umut tüp bbek de bahçecinin fiyatı 5000 civarıymış ilaçlarla. alman 3350 eur + tahliller ve ilaçlar 1500-2000 civarı tutuyor. brüksel tıp 4200 lira artı ilaçlar 1000-1500 arasıymış. yani 5000-7000 arası birşeyi gözden çıkarman gerek. bir de üstüne stresi gidip gelmesi ve beklemesi var. o nedenle ucuz yerlere değil labaratuarı gelişmiş ekibi iyi büyük bir merkeze gitmeni öneririm.

canım hoşgeldin..
tekrar aramıza dönmene sevindim..
19 nisan benim test günümdü sonuç 6.37 çıktı doktorum sınırda dedi.
yarın 12. günüm bir test daha yaptırıcam bakalım ne çıkıcak..

Canım bende Turan Cetın de ıkı defa denedım.Olmadı.Bende MERSIN de oturuyorum.Banada yardımcı olursan sevınırım.Haydı hayırlısı olsun.Sansın bol olsun.

canım ben ilkini turan çetinde yaptım tutmadııııııııı
ikinciyi adana ankara tüp bebek merkezinde yaptırdımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
tedavim bitti hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
allahıma çok şükürrrrrrrrrrrrrrrrrrr allahım isteyenlerede nasip etsin...aminnnnnnnnnnnnnnn
iki hafta sonrada kalp atışını ve keseyi görecezzzzzzzzzzzzz inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
darısı tüm isteyenlere olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn............................
:ecrin_bebek::CüvCüv::lepi::teytey::teytey::teytey::teytey:

canım hoşgeldin..

inşallah yarın sonucun yükselecekkkkk ve hamileyimmmmmm diye yazarsınnnnnnnnnnnnnnn
:ecrin_bebek::CüvCüv::lepi::teytey:

slm günaydınkıslar bu arada smalcığım bende varım mayıs ayında mikroenjeksiyonla uzun protokol ankara genart sebep erkeke interfilitesi tşk listene eklersen sevinirim

günaydın canım sanırım görmedim yoksa kesin cevap yazardım.senin tahlilin ne zaman kaç günün kaldı.benide yarın aysun hanım çağırdı.bakalım neler diyecek.daha öncede söylemiştim bana operasyon yapılacak sanırım.yarın ola hayrola diyecez artık :)

Hazeran merhaba
sen 2.nci denemene başladın mı?Takip edemedim forumdan..Senin dondurulmuş Embrioların varmıydı? 2.nci tedavinde ne ilaç uyguluyor doktorun?

hayır canım 2.denemeye henüz başlamadım.dondurulmuş embriyom yoktu.yarın doktorum kontrole çağırdı.sanırım 2.denemeden önce ufak bi operasyon yapılacak bana.ondan sonra belki 2.denemeye geçebilirim.Sizi haberdar ederim arkadaşlar.

Günaydın kızlarrr
Sorduğum sorulardan dolayı bana bilgi veren arkadaşlar çok saolun
bir sorum daha olacak tüp bebek için yani diyelimki transfer yapıldı ve bekleme sürecindesiniz ozaman dr rapor yada izin almanız konusunda birşey söyledimi yatmak gerekiyormu??

simalcim günaydın.Listede beni ve sdsmt yi silebilirsiniz biz regl olduk.ama elninore hamile :):) onuda hamile listesine ekleyebilirsin.Bizide listeden silmede tekrar deneyecekler arasına koyabilirsin.Tekrar aramıza hoş geldin canım.

Tedaviye Başlayacaklar listesine beni de eklermisiniz? kismetse 2-3 gun içersinde ilk tüp bebek denememe kısa protokol ile başlayacagim..:dance:

Canım benim daha yumurtalarım toplanacak. 23 nisan sanırım bugün haber vericekler. Daha tahlil zamanına gelemedim. Bugün yine kontroldeydik bir tarafımdaki yum 17.5 diğerleri 20.5 olmuşlar artık çatlatma iğnemi olucam heralde.. Umarım seninkide göz açıp kapayıncaya kadar geçer canım.

hoşbulduk canıma.s. senin adına çok ama çok sevindim :teytey: hayırlı uğurlu olsun inşallah

canım hoşgeldin..

ayyy canımm benim hoşbulduk!!! inşallah güzel sonucunu duyarızz canım benim!

Hamiş Adaylari Listesi

ıSıM .................................TEDAVı........... ......................... BAŞLANGIÇ.............TEST........................ ............HASTANE

nilos1981..................1. Mikroenjeksiyon Uzun Protokol.............16 Mart...................19 Nisan................. Ferti-jin Tüp Bebek Merkezi
papatyam82.............1.Tüp Bebek Tedavisi Kısa Protokol...........17 Mart...................???.....................Konya
iklimyaa...................1.Tüp Bebek Tedavisi................................24 Mart...................???....................Umut Tüp Bebek Merkezi
thirdeyes..................1.Tüp Bebek Tedavisi Uzun Protokol..........27 Mart....................???...................Medi c ana International
DrGunay.................1. deneme kısa protokol ...........................23 Mart..................18 Nisan................Alman hastanesi-Halit Fırat ERDEN
Umutsuzgüzel..............Uzun protokol........................................5 Nisan.................???...................Jineme d tüp bebek merkezi
lansor17....................2.Tüp bebek denemesi.............................15 Nisan..................???..................... Zeynep Kamil Hastanesi
Doğa87......................uzun protokol .........................................27 Mart....................???.....................Ka dıköy acıbadem
sevgidolu.................1.Mikroenjeksiyon Uzun Protokol..................Mayıs................................................Ankara Genart
osnl.........................1. Tüp bebek denemesi kısa protokol............23 Nisan............................................
umudumsun_077......

Tedaviye Başlayacaklar ve Önceden Deneyenler

hüzün78.....................2.Tüp Bebek denemesine 29 Nisanda başlıyacak - Adana Başkent Hastanesi
nesrinbar....................3.Mikroenjeksiyon uzun protokol denemesine 18 Mayısta başlıyacak-Hacettepe Ünv. Hastanesi
ezine77..................... 2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
cemrek.......................1. Tüp Bebek denemesine mayısta başlıyacak
sweetghost.................1. Tüp Bebek denemesine mayısta başlıyacak
melilayda....................2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
biv..............................2.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak
plum12.......................haziranda başlıyacak
simge_wxyz...............1.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak - GATA
ahrem........................2.Tüp Bebek denemesine haziranda başlıyacak - Ferti-Jin
zlmgncy.................... 2.Tüp bebek denemesine eylülde başlıyacak
terenova.....................1.Tüp bebek denemesine kasımda başlıyacak
eslin67.......................3 kere mikroenjeksiyon yaptırdı
simalll........................1 kere mikroenjeksiyon denedi ( Cemal Posacı-Smyrna Tüp Bebek Merkezi )
ilkbahar_20.................3. kere mikroenjeksiyon denedi
egede.........................1.kere tüp bebek tedavisi gördü (Smyrna Tüp Bebek Merkezi)
2009Papatya...............2.Tüp Bebek Tedavisine ıstanbu l Cerrahi Hastanesi Sami Cengiz de başlıyacak
sdsmt..........................2. Tüp Bebek Tedavisi kısa protokol
HAZERAN..................1.Tüp Bebek Tedavisi - Medi cana International

HAMıŞLERıMıZ
emsal35 - Test sonucunu Ocakta aldı- bebişi 4 aylık:)
ozlenozlem - Test sonucunu 27 Şubatta aldı - Medicana Hastanesi
tuğbaa - Test sonucunu 28 Şubatta aldı - Medicana -Beylikdüzü
kinder - 1.Mikroenjeksiyon Denemesi - Test sonucunu 9 Martta Aldı - Anadolu Sağlık Merkezi
yugu - 3. Mikroenjeksiyon Denemesi - Test sonucunu 18 Martta Aldı - Bruksel Tup Bebek Merkezı
serenanes - 1.Mikroenjeksiyon Denemesi-Test sonucunu 24 Martta aldı - Amerikan Hastanesi
sukr28
bende_adanada-2.Tüp Bebek Uzun Protokol-test sonucunu 13 Nisanda aldı-Adana Ankara Tüp Bebek Merkezi
Penses-
Camella-1.tüp bebek denemesi-test sonucunu 13 Nisanda aldı-iRENBE
Babuba26-1.Tup bebek tedavisi Kısa protokol -test saonucunu 14 Nisanda aldı-Anadolu sağlık merkezi
elsinore - 2.Mikroenjeksiyon Tedavisi-Kadık öy / Acıbadem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…