canım bende aysun hanımın hastasıyım.kesinlikle çok şanslı birisin böyle bi doktorun olduğu için şükret.inanılmaz anlayışlı ve mükemmel bi doktor. :)
selam kızlar, fikrinizi almak istiyorum perşembe aşılamam yapıldı 1. aşılamam ancak sağ kasığımda dolgunluk var dokununca çok ağrı yapıyor benim kistlerim oluyor sürekli yani yumoş çatlamayıp kiste dönüşüyor bu ay aşılama denedik bugün aşılamada 5. günüm dr a sordum döllenme yada yumurta çatlama ağrısı olabilir çok takılıp üzme kendini dedi, daha öncesinde eşimlede konuşmuştuk sürekli tutmayacak aşılama yerine 1 aşılamadan sonra tüp bebek yaptıralım çünkü aşılama her seferinde çok masraflı oluyor daha öncesinde 1 tanede yumurta takibim oldu. eşimde problem yok bende yumurtlama problemi var bunun için tüp bebekmi yaptırmak gerekli yada daha doğru?? birde 1 aşılamadan sonra hemen tüp bebeğe geçmek mantıklımı?? tüp bebek yaptırmak istesem ne kadara mal olur bana??
mrb ben adanalıyım adanada ilk denememi turan çetinde özelde yaptırdım tutmadı şimdi adana ankara tüp bebek merkezine başvurdum sıcak güvenli, gibi geldi orayla görüşdüm dün ilaçlara başladım siz yaptırdınız mı daha önce lütfen yardım edelim birbirimize...
selam kızlar, fikrinizi almak istiyorum perşembe aşılamam yapıldı 1. aşılamam ancak sağ kasığımda dolgunluk var dokununca çok ağrı yapıyor benim kistlerim oluyor sürekli yani yumoş çatlamayıp kiste dönüşüyor bu ay aşılama denedik bugün aşılamada 5. günüm dr a sordum döllenme yada yumurta çatlama ağrısı olabilir çok takılıp üzme kendini dedi, daha öncesinde eşimlede konuşmuştuk sürekli tutmayacak aşılama yerine 1 aşılamadan sonra tüp bebek yaptıralım çünkü aşılama her seferinde çok masraflı oluyor daha öncesinde 1 tanede yumurta takibim oldu. eşimde problem yok bende yumurtlama problemi var bunun için tüp bebekmi yaptırmak gerekli yada daha doğru?? birde 1 aşılamadan sonra hemen tüp bebeğe geçmek mantıklımı?? tüp bebek yaptırmak istesem ne kadara mal olur bana??
kızlarrrrrr ben geldimmmdelikafadulden iyi oldu kafa dağıttım biraz... bu arada listemmmm neredeeee:mymeka: melekleri gelmeyenlereee çok geçmiş olsun diyorummm acımız ortakk ama umudumuzdaa:Saruboceq: serananescim sanada çok üzüldüm ama olsun hayırlısı olsun herşeyin dimi sağlıklı olsunda bir tane olsun canım benim. bende adanada canımmmm hayırlı uğurlu olsun çok ama çok sevindimmm, tebriklerrr:teytey:hepsini okuyamadım forumun atladıklarım yoktur umarım...neyse yakalarım ucundan demia.s.
Canım bende Turan Cetın de ıkı defa denedım.Olmadı.Bende MERSIN de oturuyorum.Banada yardımcı olursan sevınırım.Haydı hayırlısı olsun.Sansın bol olsun.
canım hoşgeldin..
tekrar aramıza dönmene sevindim..
19 nisan benim test günümdü sonuç 6.37 çıktı doktorum sınırda dedi.
yarın 12. günüm bir test daha yaptırıcam bakalım ne çıkıcak..
inşallah yarın sonucun yükselecekkkkk ve hamileyimmmmmm diye yazarsınnnnnnnnnnnnnnn
:ecrin_bebek::CüvCüv::lepi: :teytey:
Evet canım bende çok memnunum. Aslında ben Selman Beyle başladım ama Selman Bey sezeryana girmişti ve beni Aysun hanım muayene etti o günden sonra bende bırakmak istemedim. Artık sona doğru gidiyoruz. Ben seni takip ediyorum hatta yazdım sana ama cevap yazmadın görmedin sanırım. Senin tedavindeki gelişmeleri de okudum inan çok üzüldüm ama her şerde bir hayır vardı çok fazla üzülme. Bundan sonraki için kendini hazırla. Umarım tedavilerimizden güzel sonuçlar alırız.
Hazeran merhaba
sen 2.nci denemene başladın mı?Takip edemedim forumdan..Senin dondurulmuş Embrioların varmıydı? 2.nci tedavinde ne ilaç uyguluyor doktorun?
Canım benim daha yumurtalarım toplanacak. 23 nisan sanırım bugün haber vericekler. Daha tahlil zamanına gelemedim. Bugün yine kontroldeydik bir tarafımdaki yum 17.5 diğerleri 20.5 olmuşlar artık çatlatma iğnemi olucam heralde.. Umarım seninkide göz açıp kapayıncaya kadar geçer canım.günaydın canım sanırım görmedim yoksa kesin cevap yazardım.senin tahlilin ne zaman kaç günün kaldı.benide yarın aysun hanım çağırdı.bakalım neler diyecek.daha öncede söylemiştim bana operasyon yapılacak sanırım.yarın ola hayrola diyecez artık :)
canım hoşgeldinnnnnn nasıl geçti tatilinnnnnnnnnnnnnnnnnbizlerde seni özledik.....listende ugurlu geldiiiiiiiiii
teşekkür ederim canım allah razı olsun....allahım tüm herkese nasip etsin tez zamandaaa
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
:ecrin_bebek::CüvCüv::lepi: :teytey:
canım hoşgeldin..
tekrar aramıza dönmene sevindim..
19 nisan benim test günümdü sonuç 6.37 çıktı doktorum sınırda dedi.
yarın 12. günüm bir test daha yaptırıcam bakalım ne çıkıcak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?