2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

kızlar dr günayda hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeee
darısı bütün isteyen arkadaşlara olsun.inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

inşallah canım 1 buçukta kan verdim
sonuç 3 te çıkıcakmış eşim alıcak bana haber vericek az kaldı..

nilosssssssssssssssss yarım saat kaldı halayaaaaaaaaaaaaa desene canımmmmmmmm
:ecrin_bebek::CüvCüv::lepi::dance::dance::dance::dance::dance::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

evet canım inşallah ama sen fazla zıplama kaydirigubbakcemile3

Niloş Merhaba
Şimdi okudum inan çok heyecanlandım
kulakarım bile yanıyor
inşallah oldu canım, içimden hamilesin diye geliyor tatlım hadi mutlu haberi alınca bizede yaz lütfen merakta bırakma
mutluluğunu beraber yaşayalım

sağol canım benim bide bana sor ellerim terledi valla..
hemen yazıcam haber bi gelsin..

Canım listeye benide eklersen sevinirim.polikistik over ilk tüp bebek denemem.11 nisanda lucrine başaldım şimdi gonal-f kullanıyorum.uzun protokol.erdem hastanesinde tedavi oluyorum.

hadi hayırlısı diyelim o zaman.inşallah sorunsuz bi şekilde hamile kalırsın bizede müjdelerini verirsin canım.bende heyecanlıyım inanki yarın olsun diye iple çekiyorum.artık çok sıkıldım ne olacaksa olsu diyorum.inşallah bu haftasonuna kadar bu operasyonda olurda sonra uzuuunnn bi müddet bebek düşünmemeye çalışacam.en az bi 6 ay herşeyi bırakacam belli olmaz belkide operasyondan sonra kendiliğinden olur dimi ama :):)

hayırlı olsun tedavin inşallahda hayırlı bir şekilde biterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
:ecrin_bebek::CüvCüv::lepi::teytey::dance:

a.s. Hoş geldin. Ne güzel dinlenmişsindir.

kızlar çok üzgünüm malesef değerim 4.97 ye düşmüş hamile değilim senağlamasenağlamasenağlama

kızlar çok üzgünüm malesef değerim 4.97 ye düşmüş hamile değilim senağlamasenağlamasenağlama

canım yaaaaa ooooffffffffffffffffffffffff üzüldüm ne diyecegimi bilemedim takdir allahtan hayırlısı
diyelim....allah bütün isteyen ve dileyen herkese nasip etsin...aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım allah sabır da verecek bir sonraki denemen için kuvvet de, sen canını sıkma, bi kere kafayı bozduk biz bu tüplerle alıcaz soınunda başka yolu yok, sakın kendini bırakma !!!!

kızlar eskisi kadar sık giremiyorum, yeni başlyanlara bol şans inşallah hemen tutar tüp bebişleriniz diyorum, sonuçların bir kısmı olumlu bir kısmı olumsuz , sevinenlerin sevinçleri daim olsun,i allah kucağımıza almayı da nasip etsin. Bir sonraki sefere deneyecek arkadaşlarıma da en kısa zamanda olumlu haberler almalarını diliyorum, allah herkesin gönlüne göre versin inşallah ...

slm bir umut arkadaşım ben yeni üyeyim 3 defa aşılama yaptırdım ama sonuç almadım üç gün sonra tüp bebek ilaçlarına başlıyorum göbekten iğne ile başlıyolar ben 13 gün iğne yaptım hastanın durumuna göre iğne sayısı değişiyo sonra çatlatma iğnesi ve 34 saat sonra eşinin yıkanmış spermini enjekte ediyolar inş bir defada tutar bu bilgi umarım işine yarar geçmiş olsun başarılar..

Olur tabi canım. Bak Selman Bey bizim burda toplantı yapmıştı. Bir bayan geldi menopoza girmiş ve gitmediği tüp bebek merkezi kalmamış % 5 ihtimal bile vermemişler ve bebekle ilgili düşünceleri bir kenara atmış olmuyor diye ama 2 ay sonra hamile kalmış o kucağında bebeğiyle geldi. Herşey olabilir pozitif düşün.

toplanınnnn bakalımmmm herkes listeye baksın ve düzeltmesini bana söylesin bakalım!!! sizi çok özledimmm yaaa!

hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bizde seni çok özledik iyi olmana da çok sevindim beni atlamışsınbenneyaptımki başladım 3. için hadi simall teyzesi dualara başla lütfen bak bu son denemem el birliğiyle alayım şu keçileri özlemişim kız senikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…