ayyy canımm benim hoşbulduk!!! inşallah güzel sonucunu duyarızz canım benim!
inşallah canım 1 buçukta kan verdim
sonuç 3 te çıkıcakmış eşim alıcak bana haber vericek az kaldı..
nilosssssssssssssssss yarım saat kaldı halayaaaaaaaaaaaaa desene canımmmmmmmm
:ecrin_bebek::CüvCüv::lepi: :dance::dance::dance::dance::dance::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
Niloş Merhaba
Şimdi okudum inan çok heyecanlandım
kulakarım bile yanıyor
inşallah oldu canım, içimden hamilesin diye geliyor tatlım hadi mutlu haberi alınca bizede yaz lütfen merakta bırakma
mutluluğunu beraber yaşayalım
Canım benim daha yumurtalarım toplanacak. 23 nisan sanırım bugün haber vericekler. Daha tahlil zamanına gelemedim. Bugün yine kontroldeydik bir tarafımdaki yum 17.5 diğerleri 20.5 olmuşlar artık çatlatma iğnemi olucam heralde.. Umarım seninkide göz açıp kapayıncaya kadar geçer canım.
hadi hayırlısı diyelim o zaman.inşallah sorunsuz bi şekilde hamile kalırsın bizede müjdelerini verirsin canım.bende heyecanlıyım inanki yarın olsun diye iple çekiyorum.artık çok sıkıldım ne olacaksa olsu diyorum.inşallah bu haftasonuna kadar bu operasyonda olurda sonra uzuuunnn bi müddet bebek düşünmemeye çalışacam.en az bi 6 ay herşeyi bırakacam belli olmaz belkide operasyondan sonra kendiliğinden olur dimi ama :):)
kızlarrrrrr ben geldimmmdelikafadulden iyi oldu kafa dağıttım biraz... bu arada listemmmm neredeeee:mymeka: melekleri gelmeyenlereee çok geçmiş olsun diyorummm acımız ortakk ama umudumuzdaa:Saruboceq: serananescim sanada çok üzüldüm ama olsun hayırlısı olsun herşeyin dimi sağlıklı olsunda bir tane olsun canım benim. bende adanada canımmmm hayırlı uğurlu olsun çok ama çok sevindimmm, tebriklerrr:teytey:hepsini okuyamadım forumun atladıklarım yoktur umarım...neyse yakalarım ucundan demia.s.
hayırlı olsun tedavin inşallahda hayırlı bir şekilde biterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
:ecrin_bebek::CüvCüv::lepi: :teytey::dance:
kızlar çok üzgünüm malesef değerim 4.97 ye düşmüş hamile değilim senağlamasenağlamasenağlama
kızlar çok üzgünüm malesef değerim 4.97 ye düşmüş hamile değilim senağlamasenağlamasenağlama
Olur tabi canım. Bak Selman Bey bizim burda toplantı yapmıştı. Bir bayan geldi menopoza girmiş ve gitmediği tüp bebek merkezi kalmamış % 5 ihtimal bile vermemişler ve bebekle ilgili düşünceleri bir kenara atmış olmuyor diye ama 2 ay sonra hamile kalmış o kucağında bebeğiyle geldi. Herşey olabilir pozitif düşün.hadi hayırlısı diyelim o zaman.inşallah sorunsuz bi şekilde hamile kalırsın bizede müjdelerini verirsin canım.bende heyecanlıyım inanki yarın olsun diye iple çekiyorum.artık çok sıkıldım ne olacaksa olsu diyorum.inşallah bu haftasonuna kadar bu operasyonda olurda sonra uzuuunnn bi müddet bebek düşünmemeye çalışacam.en az bi 6 ay herşeyi bırakacam belli olmaz belkide operasyondan sonra kendiliğinden olur dimi ama :):)
toplanınnnn bakalımmmm herkes listeye baksın ve düzeltmesini bana söylesin bakalım!!! sizi çok özledimmm yaaa!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?