kızlar çok üzgünüm malesef değerim 4.97 ye düşmüş hamile değilim senağlamasenağlamasenağlama
oyyyyyyyyyyyyyy ölecem heyecandan bu nedir ya her yanımı stres bastı beeeeeeeeeeeeee.yavvvvvvvvv beklemedeyken sıkıntı tedaviye başladık yine sıkıntı ayyyyyyyyyyyy gelselerde kurtulsak stresten bu gidişle ya ilaçlardan yada stresten biz meleklerin yanına gidecezdelikafadulden...........son sözü okumasınızda olurdelikafaduldenhadi kızlar başladım ben benimle kalın lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar çok üzgünüm malesef değerim 4.97 ye düşmüş hamile değilim senağlamasenağlamasenağlama
kızlar slm transfer günü 1. gün mü oluyo benim ilk denemem kafam karıştı ayın 13ünde transferim oldu bgn kaçıncı gün oluyo
naapıyım canım habire yatıyorum. yatmaktan her tarafım ağrıyo ama sesimi çıkaracak halim yok nasılsa. her hafata doktora gidiorum bebişim sağlıklı diye duyunca 1 hafta daha dayanicam deyip geri dönüyorum. doktor giden bebişin kesesi hala içerde duruyo diye düşük tehdidin devam ediyo yapacak bişi yok yatmaya devam diyo.. olsun allahım onun da sabrını veriyomuş, bern buna da razıyım arkadaşım... sen nasısın ??
a.s. Hoş geldin. Ne güzel dinlenmişsindir.
Sımosssss
hos geldın arkadasım, senı cok ozledık valla !!
hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bizde seni çok özledik iyi olmana da çok sevindim beni atlamışsınbenneyaptımki başladım 3. için hadi simall teyzesi dualara başla lütfen bak bu son denemem el birliğiyle alayım şu keçileri özlemişim kız senikaydirigubbakcemile3
oyyyyyyyyyyyyyy ölecem heyecandan bu nedir ya her yanımı stres bastı beeeeeeeeeeeeee.yavvvvvvvvv beklemedeyken sıkıntı tedaviye başladık yine sıkıntı ayyyyyyyyyyyy gelselerde kurtulsak stresten bu gidişle ya ilaçlardan yada stresten biz meleklerin yanına gidecezdelikafadulden...........son sözü okumasınızda olurdelikafaduldenhadi kızlar başladım ben benimle kalın lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
selam hanimlar,
bakiyorum halen listeye eklenmemisim :1no2:
hersey kesinlesti benim icin, decapeptyl ignesine mayisin 7 sinde basliyorum 20 sinde de ilk kontrolum var ve kan tahlili sonrada gonal f le devam edecem buyuk ihtimal hersey yolunda giderse haziranin basinda yumartalar toplanir ... tedavim uzun protokol olcak. iki tane embriyo koycaklarrr. sabirsizliktan oluyorum bir an once baslamak istiyorum. ama farkindayim ki cok agir stresli ve zor bir donem olcak... insallah sonucu deger bu kadar zorluga. hepimiz icin deger bu kadar dert cekmemize... simdiye kadar 4 asilama yaptim ama bu kadar zor degildi simdi asaga yukari 5 hafta igne...
hepimizin icin dua ediyorum insallah bizimde saglikli hayirli evlatlarimiz olur...
merhaba kızlar uzun zamandır aranızda yoktum dinlenmeye çekilmiştim hatırlarsanız mart 26 da yumurtam toplanmıştı 31 indede transferim olmuştu nisanın 13 ündede sonucum belli olcaktı nisan 11 i akşam benden leke geldi kan demiyorum koyu renkte toprak renginden biraz daha koyu tabi ben bu lekeyi görunce acayip moralim bozuldu sabahı zor ettim ve sabah 11 de doktorumu aradım benden böyle bir leke geldiğini söyledim doktorum endişelenmemem gerekdiğini hastalarımızın bir çoğundan hamilelik sonrası böyle lekeler geldiğini söyledi tabi bu beni ikna etmedi tam adet zamanım ve böyle bir leke neyse pazartesi test yaptıracaktım pazar günü leke gelince o gün taprırdım testin sonucu bir saat sonra çıktı eşim aldı testin sonucunu vee testin sonucu ...........................................................................................................................................pozitif yani HAMİLEEEEEEEEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:teytey:
İnanamadım testin sonucunu görünce hemen aradım doktoruma müjdeyi verdim doktorum bak ben sana demedimmi kendini boşuboşuna üzdun sen üzülünce bebişinde üzüldü sana tepki verdi işte leke şeklinde dedi gülüştük ama benden 1 haftadır ara ara geliyo gene lekeler cu cuma bebişimizin kalp atışları duyulcak keseyi görcez tani arkadaşlar işte benim hikayem allah lerkese bu duyguyu tattırsın inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?