2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

kızlar çok üzgünüm malesef değerim 4.97 ye düşmüş hamile değilim senağlamasenağlamasenağlama

canım çok üzüldüm ya offffffffffffffffffffff lütfen kendine iyi bak sen varsan melekler gelecek hadi toparlan arkadaşım yeni deneme için güçlü olmak zorundasın yanındayız:1hug:

oyyyyyyyyyyyyyy ölecem heyecandan bu nedir ya her yanımı stres bastı beeeeeeeeeeeeee.yavvvvvvvvv beklemedeyken sıkıntı tedaviye başladık yine sıkıntı ayyyyyyyyyyyy gelselerde kurtulsak stresten bu gidişle ya ilaçlardan yada stresten biz meleklerin yanına gidecezdelikafadulden...........son sözü okumasınızda olurdelikafaduldenhadi kızlar başladım ben benimle kalın lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım benim yaaaa, her halin bir alem kadınsın kaydirigubbakcemile3
olucak insallah allahim nasip edecek sana bu sefer ama yaz tatiline yakin olacak , hiç stres yapmadan uzatip ayaklarini yatip keyfini cikar bu sefer arkadasim , hayirli haberlerini bekliorumm

naapıyım canım habire yatıyorum. yatmaktan her tarafım ağrıyo ama sesimi çıkaracak halim yok nasılsa. her hafata doktora gidiorum bebişim sağlıklı diye duyunca 1 hafta daha dayanicam deyip geri dönüyorum. doktor giden bebişin kesesi hala içerde duruyo diye düşük tehdidin devam ediyo yapacak bişi yok yatmaya devam diyo.. olsun allahım onun da sabrını veriyomuş, bern buna da razıyım arkadaşım... sen nasısın ??

selam hanimlar,
bakiyorum halen listeye eklenmemisim :1no2:
hersey kesinlesti benim icin, decapeptyl ignesine mayisin 7 sinde basliyorum 20 sinde de ilk kontrolum var ve kan tahlili sonrada gonal f le devam edecem buyuk ihtimal hersey yolunda giderse haziranin basinda yumartalar toplanir ... tedavim uzun protokol olcak. iki tane embriyo koycaklarrr. sabirsizliktan oluyorum bir an once baslamak istiyorum. ama farkindayim ki cok agir stresli ve zor bir donem olcak... insallah sonucu deger bu kadar zorluga. hepimiz icin deger bu kadar dert cekmemize... simdiye kadar 4 asilama yaptim ama bu kadar zor degildi simdi asaga yukari 5 hafta igne...
hepimizin icin dua ediyorum insallah bizimde saglikli hayirli evlatlarimiz olur...

merhaba kızlar uzun zamandır aranızda yoktum dinlenmeye çekilmiştim hatırlarsanız mart 26 da yumurtam toplanmıştı 31 indede transferim olmuştu nisanın 13 ündede sonucum belli olcaktı nisan 11 i akşam benden leke geldi kan demiyorum koyu renkte toprak renginden biraz daha koyu tabi ben bu lekeyi görunce acayip moralim bozuldu sabahı zor ettim ve sabah 11 de doktorumu aradım benden böyle bir leke geldiğini söyledim doktorum endişelenmemem gerekdiğini hastalarımızın bir çoğundan hamilelik sonrası böyle lekeler geldiğini söyledi tabi bu beni ikna etmedi tam adet zamanım ve böyle bir leke neyse pazartesi test yaptıracaktım pazar günü leke gelince o gün taprırdım testin sonucu bir saat sonra çıktı eşim aldı testin sonucunu vee testin sonucu ...........................................................................................................................................pozitif yani HAMıLEEEEEEEEYııııııııııııııııııııııııııııııııMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:teytey:
ınanamadım testin sonucunu görünce hemen aradım doktoruma müjdeyi verdim doktorum bak ben sana demedimmi kendini boşuboşuna üzdun sen üzülünce bebişinde üzüldü sana tepki verdi işte leke şeklinde dedi gülüştük ama benden 1 haftadır ara ara geliyo gene lekeler cu cuma bebişimizin kalp atışları duyulcak keseyi görcez tani arkadaşlar işte benim hikayem allah lerkese bu duyguyu tattırsın inş

he bu arada mikro yaptırıpta hamilelik gerçekleştikten sonra böyle leke gören varmı koyukahve rengi toprak renginde varsa arkadaşlar moral verin bana bebişime bişe olmaz dimi gerçi doktorum hastalarımın %70 inden geliyo dedi ama ben bide sizden duyayım ?

kızlar slm transfer günü 1. gün mü oluyo benim ilk denemem kafam karıştı ayın 13ünde transferim oldu bgn kaçıncı gün oluyo

merhabalar kızlar..nasılsınız bakalım....sıteye cok sık gıremesemde sızlerı yakından takıp edıyorum....sonucu pozıtıf olan arkadaslarım rabımm hayırlısıyla saglıklı bır sekılde kucagınıza almayı nasıp etsın........negatıf olan arkadaslarım bılıyorum cok zor ama ne olur uzulmeyın inşallh rabbım bızımde bebegımızı kucagımıza almayı nasıp edck bır gun.......bızımkıler bırazcık nazlı o kadar.....

kızlarya bu transfer sonrası ne kadar sure dınlenmemız gerekıyor bılgınız varmı...acaba sureklı yatmamız gerekırmı....bıde ılk tedavıye basladıktan ne kadar sonra transfer yapılır acaba benımkı uzun protokol.....su an 2. haftatadym....ben ve esımde bı problem yok döllenme suresı ne kadar olur acaba .....
offf yaaa offfff ....

İyi olmana sevindim cnm sabret yat dinlen keyfini çıkart. Tehlike geçtikten sonra acısını çıkartırsın. Çok şükür bebeğin iyiymiş. Şu 3 ayı bir atlattınmı tamam sonrası rahat Allah seni ve bebeğini korusun cnm

kızlar çok üzgünüm malesef değerim 4.97 ye düşmüş hamile değilim senağlamasenağlamasenağlama

canım benimmm çok geçmiş olsun! üzülme demiycem, üzül ağlaaaa ağlaaa bol bol! geçicek! yeniden yine yeniden deniycezzz!!! daha çok gençsin! umudunu sakın kaybetme!!! hep beraberiz burda!

canımmmm benimmmm hoşbulduk!a.s. hadi hayırlı uğurlu olsun canım! dualarımmm seninleeeee canımm:Saruboceq:

:))))))))))))))))))) yaaaaaaaa beni kopardın resmen:)))))))))) puhhahhahahhhaaa:))))))

canım tedavi başlama tarihini hastaneyi ve kaçıncı denemen olduğunu yazarsan senide ekleyelim listeye, hayırlı uğurlu olsun canım!

hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin herşeyden önce
ben 8.5 haftalık hamileyim kahverengi lekelenme hala var. seninki bu haftalarda yerlesme lekelenmesi ama 6-7-8. haftalara çok dikkat et dinlenmeye çalış, ağır birşey kaldırma ve renk kahverengiden kırmızıya dönerse hemen doktoruna ulaş, bu haftalar düşük için risk yüksek dönemler, ben yaşadım malesef. umarım bebişin de sen de süper bi 9 ay geçirrisiniz!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…