merhabalar kızlar..nasılsınız bakalım....sıteye cok sık gıremesemde sızlerı yakından takıp edıyorum....sonucu pozıtıf olan arkadaslarım rabımm hayırlısıyla saglıklı bır sekılde kucagınıza almayı nasıp etsın........negatıf olan arkadaslarım bılıyorum cok zor ama ne olur uzulmeyın inşallh rabbım bızımde bebegımızı kucagımıza almayı nasıp edck bır gun.......bızımkıler bırazcık nazlı o kadar.....
kızlarya bu transfer sonrası ne kadar sure dınlenmemız gerekıyor bılgınız varmı...acaba sureklı yatmamız gerekırmı....bıde ılk tedavıye basladıktan ne kadar sonra transfer yapılır acaba benımkı uzun protokol.....su an 2. haftatadym....ben ve esımde bı problem yok döllenme suresı ne kadar olur acaba .....
offf yaaa offfff ....
transfer sonrasi 3-4 gün yatsan kafi, hep yatmak bir garanti değil ama teast sonucuna kadar kendini sakınman önemli. yumurtalarını büyütmeye ve çoğaltmaya karından iğne ile başladılar ise toplam süre ( transfer gününe kadar ortalama 1 ay ) bu süre zarfında yumurtalar olması beklenen adette ve büyüklükte ise , yumurta toplandığpı gün ve ertesi gün döllenme olıyor,yumurta toplama işleminden 3-4 gün sonra da transfer yapılıyor. moralini yüksek tut, ilaçlarını zamanında al ve dua et arkadaşım. herşey güzel gider umarım yolun açık olsun.
ben yumurta büyütmek için Gonal F vurdum karindan 15-20 gün. yumurtalar toplandiktan sonra OHS sendromu yasadim , polikistik over oldugum icin yumurtaliklarim asiri sisti, karnim su topladi, 1 hafta yürüyemedim neyse gecti o berbat günler .. o yüzden transferim 4 ay kadar ertelendi malesef. transferden once de lucrin karindan igneye baslamistim ama ( sende de olabilir stres yapma ) lucrin adet geciktirmesi yapiyor . simdi sen adeti bekliyor olacaksin . adetinin 1. gününden itibaren say ortalama 17. veya 18. günü transfer yapılıyor. benim adetim 25 gün geciktiği için toplamda trasnferim de ertelendikçe ertelenmişti. benim uzun protokol oldu upuuuuuzuzun protokol, tam 6 ay sonra transfer yapılabildi :))
stres yapma sakın herkeste olmazmışl, ben % 10 luk şsanssızlar grubuna denk gelmiştim ondan :CüvCüv:
Kızlar yarın yumurtalarım toplanıcak çok heyecanlıyım. Benim için dua edin.....
arkadaşlar herkese merhaba,ben yeni üye oldum,transferimi yaptırdım,o kadar sabırsız ve asabi oldumki sonucu bekleme konusunda ,soluğu burda aldım,etrafımda kimseyle fazla paylaşamıyorum düşüncelerimi,çünkü benimle aynı konumda değiller,nette dolaşırken burayı buldum.
deneyimleri olan arkadaşlar,transfer sonrası belirtiler oldumu,nasıl oldu,birazda ümitsizlenmeye başladım,nolur bişeyler yazın,deliriyorumm.
arkadaslar transferden sonra bebecıgın sıkıca tutunmasını saglayacak bıldıgınız kürler varsa paylasırmısınız
Sağol canım. İyi dileklerin için çooook teşekkürler.Cnm hayırlı olsun tedavin. Heyecanlanma zaten sen birşey hissetmiyceksin. Kolay geçecektir . Sonralarıda kolay ve güzel olsun arkadaşım sağlıklı kaliteli embriyolar elde edilip sıkı sıkı tutunurlar sana inş.
merhaba kızlar uzun zamandır aranızda yoktum dinlenmeye çekilmiştim hatırlarsanız mart 26 da yumurtam toplanmıştı 31 indede transferim olmuştu nisanın 13 ündede sonucum belli olcaktı nisan 11 i akşam benden leke geldi kan demiyorum koyu renkte toprak renginden biraz daha koyu tabi ben bu lekeyi görunce acayip moralim bozuldu sabahı zor ettim ve sabah 11 de doktorumu aradım benden böyle bir leke geldiğini söyledim doktorum endişelenmemem gerekdiğini hastalarımızın bir çoğundan hamilelik sonrası böyle lekeler geldiğini söyledi tabi bu beni ikna etmedi tam adet zamanım ve böyle bir leke neyse pazartesi test yaptıracaktım pazar günü leke gelince o gün taprırdım testin sonucu bir saat sonra çıktı eşim aldı testin sonucunu vee testin sonucu ...........................................................................................................................................pozitif yani HAMİLEEEEEEEEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:teytey:
İnanamadım testin sonucunu görünce hemen aradım doktoruma müjdeyi verdim doktorum bak ben sana demedimmi kendini boşuboşuna üzdun sen üzülünce bebişinde üzüldü sana tepki verdi işte leke şeklinde dedi gülüştük ama benden 1 haftadır ara ara geliyo gene lekeler cu cuma bebişimizin kalp atışları duyulcak keseyi görcez tani arkadaşlar işte benim hikayem allah lerkese bu duyguyu tattırsın inş
Sağol canım inşallah yarını hayırlısıyla güzel bir şekilde atlanırım.allh yardımcın olsun arkadasım..inşallh istenılen kalıtede olurlar
Allah yardımcın olsun canım. 1 gün arayla hastanede olucaz. Onlar küçük narkozlarmış öyle dedi Aysun hanım. Gerçi sen benden daha iyi biliyosun ama olsun sen korkma.arkadaşlar bugün doktordan geldim.cuma günü hiperaskopi yapacaklarmış.tanı olarak değilde operasyon olarak yapacaklarmış.benim için dua edermisiniz buna ihtiyacım var.bir ay içinde 3.narkozlu işlem olacak.allahım inşallah işe yararda bu kadar çektiğimizin karşılığını yüce rabbim bize verir.size ancak p.tesi günü bilgi verebilirim.umarım sorunsun bi işlem olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?