2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

transfer sonrasi 3-4 gün yatsan kafi, hep yatmak bir garanti değil ama teast sonucuna kadar kendini sakınman önemli. yumurtalarını büyütmeye ve çoğaltmaya karından iğne ile başladılar ise toplam süre ( transfer gününe kadar ortalama 1 ay ) bu süre zarfında yumurtalar olması beklenen adette ve büyüklükte ise , yumurta toplandığpı gün ve ertesi gün döllenme olıyor,yumurta toplama işleminden 3-4 gün sonra da transfer yapılıyor. moralini yüksek tut, ilaçlarını zamanında al ve dua et arkadaşım. herşey güzel gider umarım yolun açık olsun.

cevabın için teşekkur ederım serenas....rabbım ınsallah bebişini sağlıklı bı sekılde kucagına almanı nasıp etsın... kesınlıkle haklısın moral cok önemlı..strese kesınlıkle gırmemek gerekıyor....valla elımden geldıgınce uygulamaya calşcm hayırlısı bakalm...ilk yumurtaları buyutmek için koldan lucrın verdı dr.daha sonra merıonal verdı oda karından oluyor....ikisini bır arada oluyorum....
sızın nasıl olmustu .....

ben yumurta büyütmek için Gonal F vurdum karindan 15-20 gün. yumurtalar toplandiktan sonra OHS sendromu yasadim , polikistik over oldugum icin yumurtaliklarim asiri sisti, karnim su topladi, 1 hafta yürüyemedim neyse gecti o berbat günler .. o yüzden transferim 4 ay kadar ertelendi malesef. transferden once de lucrin karindan igneye baslamistim ama ( sende de olabilir stres yapma ) lucrin adet geciktirmesi yapiyor . simdi sen adeti bekliyor olacaksin . adetinin 1. gününden itibaren say ortalama 17. veya 18. günü transfer yapılıyor. benim adetim 25 gün geciktiği için toplamda trasnferim de ertelendikçe ertelenmişti. benim uzun protokol oldu upuuuuuzuzun protokol, tam 6 ay sonra transfer yapılabildi :))

stres yapma sakın herkeste olmazmışl, ben % 10 luk şsanssızlar grubuna denk gelmiştim ondan :CüvCüv:

serenascım cok gecmıs olsun..inşallh en guzelı olur senın ıcın...... sen yınede dıkkat et..aslnda bende o %10 luk şansızlardanım .....adet baslangıcından sonrakı 21 gun dr.gıttım bana lucrın verdı ama onu koldan oldum bıde 2.adetımın kolay olması ıcın bı ılac verdı ....bu arada lucrıne devam tabı sonra adetımın 2.gunu gıttıgımde merıonal verdı onuda karından oluyorum...yarın kontrolum var bakalım ne olck....
ben 3 asılama gecırdım .ücundedede bırbırınden kotu oldu benım ıcın ..ilkinde asılama yapıldıktan sonra gıda zehırlenmesı yasadım bırsuru ılac...2.asılamamdada cok agır bı grıp gecırdım hastanede yattım ...3.asılamam olduktan 7-8 gun sonra kardesım kadar yakın arkadasımı kaybettım ona cok uzulmustum sonrasında hamıle oldugumu ögrendım ama 2 gun sonra bebegımı kaybettım ...stres o kadar önemlıkı ..moralımızı hep yuksek tutmalıyız hıc bıseyı kafaya takmamalıyız...

şimdi her sey ıcın o kadar dıkkat etmeye calısıyorumkı bu benım son sansım dıyorum ..(tabııı maddı sebeplerden dolayı cok yıprandık yakın bı zamanda cok zor dıyorum)..
ama bılıyorum rabbım bana da bı evlat nasıp edıcek ....bende o gunu o kadar umutlu bı sekılde beklıyorum ..ne olur bebısım gel senı hasretle özlemle beklıyorum....

bu arada ben bu gulumsemelerden sıze yolymıyorum acaba neden....

Son düzenleme:
arkadaşlar bugün doktordan geldim.cuma günü hiperaskopi yapacaklarmış.tanı olarak değilde operasyon olarak yapacaklarmış.benim için dua edermisiniz buna ihtiyacım var.bir ay içinde 3.narkozlu işlem olacak.allahım inşallah işe yararda bu kadar çektiğimizin karşılığını yüce rabbim bize verir.size ancak p.tesi günü bilgi verebilirim.umarım sorunsun bi işlem olur.

Kızlar yarın yumurtalarım toplanıcak çok heyecanlıyım. Benim için dua edin.....

Cnm hayırlı olsun tedavin. Heyecanlanma zaten sen birşey hissetmiyceksin. Kolay geçecektir . Sonralarıda kolay ve güzel olsun arkadaşım sağlıklı kaliteli embriyolar elde edilip sıkı sıkı tutunurlar sana inş.

arkadaşlar herkese merhaba,ben yeni üye oldum,transferimi yaptırdım,o kadar sabırsız ve asabi oldumki sonucu bekleme konusunda ,soluğu burda aldım,etrafımda kimseyle fazla paylaşamıyorum düşüncelerimi,çünkü benimle aynı konumda değiller,nette dolaşırken burayı buldum.
deneyimleri olan arkadaşlar,transfer sonrası belirtiler oldumu,nasıl oldu,birazda ümitsizlenmeye başladım,nolur bişeyler yazın,deliriyorumm.

slm mehay benımde transferım mayısta allah ızın verırıse bende hamıle olacam ıns allahımız beebcıklerımızi kucagımaıza alamyı nasip eder

slm selensu umarım senınde bebısın olur hayırlısıyla kucagına alırsın sakın ol stres yapma bol sanslar

arkadaslar transferden sonra bebecıgın sıkıca tutunmasını saglayacak bıldıgınız kürler varsa paylasırmısınız

Hoşgeldina.s. Hayırlı olsun transferin biliyorum en kötüsü bu bekleyiş kendini çok dinleme arkadaşım herkezde aynı belirtiler olacak diye bir şey yok biliyorsundur. yat uzan sevdiğin şeyleri yapmaya çalış mutlu olduğun insanlarla görüş sakin yaşamaya çalış gerçi bilmiyorum bu gün kaçıncı günün. Bende ilk denememde 12. gün testinden 2 gün önce bel ağrısı gibi birşey olmuştu.her an regli olucam ağrısı ve hissi ve birde uyku hali çok çabuk uykuya dalıyordum sanki narkoz vermişler gibi birde iştahım artmıştı hatta eşim karnında Somalili var bunun diye dalga geçiyordu benle kaydirigubbakcemile3

arkadaslar transferden sonra bebecıgın sıkıca tutunmasını saglayacak bıldıgınız kürler varsa paylasırmısınız

Cnm bildiğim kür olarak değil ama kivi ve ananasın tutunmaya yardımcı olduğunu duymuştum ve en önemlisi bağırsak problemi yaşamamak için kayısı ve kivinin faydalı olduğunu duyup uygulamıştım. Benim tutmuştu (2 aylıkken düştü malesef) bunlarla bir ilgisi varmı bilemem ama denemekte fayda var sonuçta faydalı şeyler bunlar.

:teytey::teytey::teytey::hooray:tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr canım Allah tamamına erdirsin kucağınıza alıp sağlıkla büyütmeyi de nasip etsinkaydirigubbakcemile3

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım tabii kabul ederseniz :) forumda yazılanların bütük bir kısmını okudum bazen gözlerim doldu ağladım bazende sevinçle gülümsedim kendi kendime:) bende tedaviye başlaylı biraz oldu cuma günü yumurta toplama işlemi olacak yumurtalarım gayet güzel dedi doktor.sanırım pazartesi yada salıda transfer yaparız dedi.ilk deneyimim olduğu için açıp okuyorum sürekli işimede yaradığını söyleyebilirm.bizi bizden başka kimsenin anlamadığı çok açık bunu bilioruz.tüm dualarım aynı kaderi paylaşan arkadaşlarımız için sizde benim için dualarını eksik etmyein lütfen.pazartesi den sonra büyük bekleyiş başlıyor.allah hepimizin yardımcısı olur inşallah.tek sıkıntım işlemler sırasında canımın yanıp yanmaması bu stresten uzak durmaya çalışıorum ama aklımda şimdilik hep bunlar var.allaha emanet olun...

Allah yardımcın olsun canım. 1 gün arayla hastanede olucaz. Onlar küçük narkozlarmış öyle dedi Aysun hanım. Gerçi sen benden daha iyi biliyosun ama olsun sen korkma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…