selam canım, hayırlı olsun yapıldı mı senin işlemin? nerede ankarada mmı? merkezleri de nasıl araştırıcam bilemiyorum ki para işi zor ama olsun da 2 kuruş fazla olsun elbette. hakkımzda hayırlısı elbette
merhaba arkadaşlar. ben de artık tüp bebeğe karar verdim. 5 senedir bebek istiyorum 2 olumsuz aşıulamam var . haziran ayında istiyorum inşallah. fiyatlar hakkında bilginiz var mı? raporsuz olunca kaç lşira tutuyor ortalama?bir de ankarada önerebileceğiniz yerler varmı?
rapor nasıl çıkartılıyo arkadaşlar ve hafif erkek infertilitesinde başarı şansı ne biz de okullar kapanır kapanmaz tüp bebeğe geçicez inşallah hamile olan arkadaşlar size kaç embriyo transfer edildi kaçı tuttu of ya valla varikosel aşılama yumurta takibi bitti şimdi de şu tüp işini öğrenene kadar bakalım kaç ay geçecek ya hiç bişey bilmiyorum bu arada mayısta 3yıllık evli oluyoruz sanırım raporda önemli
tsk canım ben ankarada anatolida yaptırıyorum dr hacettepenın prof memnunum ikinci denemem ılkı olmustu dustu 3 aylık sımde 10 gun sonra tekrar transfer var hayırlııs olsun
cevaplayacak yok mu çatlıcam
tsk canım ben ankarada anatolida yaptırıyorum dr hacettepenın prof memnunum ikinci denemem ılkı olmustu dustu 3 aylık sımde 10 gun sonra tekrar transfer var hayırlııs olsun
nesrinbarcım başladınmı canım ne durumdasın
başladım şeker maratona ilacımın 4. günü benim maraton çok uzun protokol olduğu için şu ana pek bi gelişme yok ama en azından artık düşüncelerim artık daha net tek bilmediğim beni nelerin beklediği((
ve tek bildiğim sizlerin varlığı :))))
herkese bir kez daha iyiki varsınız diyorum seviyom kızlar siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Canımmm benim. bir şekilde başladın ya olsun ben ortada bir yerde gibi ordan oraya savruluyorum gibi hissediyorum bende başlasam bir sanki uzaklaşıyorum gibi bebekten Hz ayı gelsin bi aksilik çıkmasın...Cnm Hayırlı olsun Sen iyi ki varsın Hepimiz kucaklara alalım da şu bebeklerimizi 2010 anneleri bebekleriyle diye yazışalım
canım çok iyi anlıyorum seni ben de öyleydim ama şimdi rahatım bence sen de bir an önce kararını ver bizim için her günün önemi çok büyük....insan bekledikçe daha da uzaklaşıyor ben 1 yıldır beklemedeydim ve nerdeyse 3. denemyi yapmıcaktım ama Allah sanki bir ışık yaktı bakalım bindik bir alamete gidiyoz ama nereye bilmiyomdelikafadulden
Canımmm benim. bir şekilde başladın ya olsun ben ortada bir yerde gibi ordan oraya savruluyorum gibi hissediyorum bende başlasam bir sanki uzaklaşıyorum gibi bebekten Hz ayı gelsin bi aksilik çıkmasın...Cnm Hayırlı olsun Sen iyi ki varsın Hepimiz kucaklara alalım da şu bebeklerimizi 2010 anneleri bebekleriyle diye yazışalım
mavioje merhaba arkadaşım bu arada meslektaşmışız.tayin durumundan burdayız bu sene son .bizim düşüncelerimizde euro fertil tüp bebek merkezi yoktu.ben daha çok dr araştırması yaptım.doktorumuz zeki beyin adını ve işinde iyi olduğunu çok duyduk.ilk başlamak istediğimizde dr zeki akkum diyarbakırdaki genesis hastanesindeydi.oradan ayrılınca bizde onun nerede başlayacağının araştırmasını yaptık. şuanda eurofertilde başladı.bugün transferim gerçekleşti.sadece 1 tane embriyo sağlıklı bir şekilde gelişmiş.18 kaliteli yumurta oluşmuştu ama eşimden dolayı sadece bir tane oluşmuş.ben hiç aşılama denemedim.dr.nuzla konuşursunuz.tüp bebek istediğinizi o zaten prosüdüre uygunsa yapar.bu arada ben çikolata kisti ameliyatı oldum sol taraftan.ona rağmen zeki bey çok iyi demişti. inşallah yardımcı olabilmişimdir hocam.
ben hissediorum sen yanıma geliosun :1hug:
ne diye uzaklaşacakmışsın canım benim , bu tüp mevzusuna sanki girmek kolay da çıkmak zor .....bişicik olmazsss 2010 anneciği oluvermişssin bi de bakmış :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?