nesrincim senin beklenen adetin ne zaman ??
canım slm bende mayısta başlıyorum şuan ilaç kullanıyorum sizin sorun neydi baban detaylı genartla ilgili bilgi verirmisin
canım benim doktorum aysun hanım sebebp erkek interfilite si eşime tese yapılcak fakat oranın tese doktoru hakkında bilgim yok aysun hanımdan çok memun kaldım şuan carasprin ve folik asit alıyorum mayıs 10 da d kontrol hapına başlıcam hayırlısı olsun sizin ücret nekadar raporunuz varmı bizim yok rapor evlilik 2 sene oldu için
kızlar bende varım bu sene tüp bebek yaptıracaklar arasında ama daha hazırlık aşamasındayım rapor çıkartma işlemlerini araştırıyorum ben kocaelide oturduğum içim burdan çıkartmam lazım ama hala nasıl ulaşacağımı bulamadım rapor olmazsa yaptıracağım yer bellide çok para ya imkanım varken raporla çıkartmak daha iyi gibi geliyor ama nasıl yapıcam işte burda sadece üniversite hastanesinde çıkarılıyor rapor
arkadaşlar bir ay gibi birsüredir siteye giremiyordum.benim temmuz ayında bir tüp bebek denemem oldu.sonuç negatifti.şimdi ise ikinci denememi yaptırıyoum.dün yumurtalarım toplandı.hastaneden haber bekliyoruz.inşallah her şey yolunda giderde bu sefer kucağımız boş kalmaz.bu arada ben birincisini antalyada yaptırdım.bu sefer diyarbakırdaki eurofertil tüp bebek merkezide dr zeki akkum ve ekibine yaptırıyoruz.rabbim isteyen herkese sağlıklı bebekler versin.sadece bizi bizim gibiler anlar.o yüzden yılmadan yolumuza devam edeceğiz.
canım şimdiden hayırlı olsun bizde ankarada genartla anlaştık raporsuz 4 buçuk milyar ilçalar dahil ilaçlar hariç 3 milyar yediyüz felan oluyo
Merhaba arkadaşlar a.s. yeni gelen arkadaşlar tedavide olan yeni başlayacaklar hayırlı olsun Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.
arkadaşlar bir ay gibi birsüredir siteye giremiyordum.benim temmuz ayında bir tüp bebek denemem oldu.sonuç negatifti.şimdi ise ikinci denememi yaptırıyoum.dün yumurtalarım toplandı.hastaneden haber bekliyoruz.inşallah her şey yolunda giderde bu sefer kucağımız boş kalmaz.bu arada ben birincisini antalyada yaptırdım.bu sefer diyarbakırdaki eurofertil tüp bebek merkezide dr zeki akkum ve ekibine yaptırıyoruz.rabbim isteyen herkese sağlıklı bebekler versin.sadece bizi bizim gibiler anlar.o yüzden yılmadan yolumuza devam edeceğiz.[/QUOTE
Canım tedavinin en zor kısmını atlatmışsın hoş bence en zoru beklemek ya neyse.... Hayırlı olsun. Herşey yolunda gidecektir. Umarım en yakın zamanda hamileyim diye paylaşırsın bizimle...
slm arkadaslar idilcigim benimde ilaclarla beraber 6000 tuttu yaptıracagın merkezi iyi arastır arkadasım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?