2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

nesrincim senin beklenen adetin ne zaman ??

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn şekerler canım ilaç içiyorum bazen bu ilaca rağmen olmuyor kanama ve dua ediyorum olsun diye Allah bilir ne zaman gelecek ilaç 10 günlük ve ben 4. gündeyim zaten bu adet değil sadece kanatıyorlar öyle dediler ne demekse :))))ben mesaiye kaçıyorum öpüyorum sizi

canım slm bende mayısta başlıyorum şuan ilaç kullanıyorum sizin sorun neydi baban detaylı genartla ilgili bilgi verirmisin

slm benim tedavimede nisanda başlandı bugün geldik doktordan perşembe yumurtaları topluycaklar bir tane iğnem kaldı genarttan ve doktorumdan çok memnunum hepsinden allah razı olsun sende bilgi verirsen memnun olurum sanada allah kolaylık versin görüşmek üzere..:1hug:

merhabalar,bende 3.tüp bebek denememi yaptırdım mayısın 2.de test yaptıracağım inşallah bu sefer tutatak...Allahım isteyen herkese versin...sizlerede şimdiden bol şanslar diliyorum

canım benim doktorum aysun hanım sebebp erkek interfilite si eşime tese yapılcak fakat oranın tese doktoru hakkında bilgim yok aysun hanımdan çok memun kaldım şuan carasprin ve folik asit alıyorum mayıs 10 da d kontrol hapına başlıcam hayırlısı olsun sizin ücret nekadar raporunuz varmı bizim yok rapor evlilik 2 sene oldu için

kızlar bende varım bu sene tüp bebek yaptıracaklar arasında ama daha hazırlık aşamasındayım rapor çıkartma işlemlerini araştırıyorum ben kocaelide oturduğum içim burdan çıkartmam lazım ama hala nasıl ulaşacağımı bulamadım rapor olmazsa yaptıracağım yer bellide çok para ya imkanım varken raporla çıkartmak daha iyi gibi geliyor ama nasıl yapıcam işte burda sadece üniversite hastanesinde çıkarılıyor rapor

canım merhaba benim doktorumda aysun hanım bende çok memnunum kendisinden bizim evleneli 8 sene oldu daha önce hiç bir deneyimim olmamıştı ilk defa yaptırcaz bizim eşimin canlı sayısının düşük olması çok şükür bendede bir sorun yok şimdilik herşey güzel gidiyor bizim rapor var allah olmayana kolaylık versin gerçekten maddi açıdan çok zor rapor olduğu halde okadar verdik birde olmasa puregonla lucrin kullanıyorum şimdi çarşambada çatlatma iğnesi kullanıcam perşembe gidicez bakalım hayırlısı tekrar görüşmek üzere:teselli:

canım senin tedavin toplamda ne kadar sürmüştü bendede bişey yok ama bana d kontrol hapını niye verdi anlamadım bide sen galiba orda oturuyosun ben şehirdışından gelcem lucrini kaç gün vurdun normal adet gününemi oldun bu iğnenin yan etkisi oldumu

bide zahidem canım ben tüp bebk merkezleri sayfasına genarta gidenler diye yeni başlık açtım oradanda sohbet edbiliriz hem deneyimlerini oraya anlatman iyi olur görüşüürz canım

canım ben ilk görüşmeye mart ın 24 ünde gittim ogün yazdı bana coraspin folik asit ve d kontrol hapını ben aynı gün kullanmaya başladım d kontrol hapını yumurtaları bastırmak için veriyor nisanın 11 ine kadar kullandım ve ogün gittiğimde kulanmayı bıraktım bana lucrin verdiler hapı kullanmayı bıraktıktan sonra kanamam olduğu zaman aramamı söyledi aradım üçüncü günü gittik ve ogünde puregonu verdi iki haftadır kontrole gidiyorum bu gün sondu yarından sonra kullanmıycam iğneyi ayrıca iğneninde yan etkisini görmedim ben puregonda yumurtaları büyütmek için çarşambada çatlatmayı kullanıcam perşembey allah kerimdir tamam canım o sitedende konuşuruz görüşmek üzere..

hoşgeldin tüpçü annelerin arasına.

merhaba arkadaşlar. ben de artık tüp bebeğe karar verdim. 5 senedir bebek istiyorum 2 olumsuz aşıulamam var . haziran ayında istiyorum inşallah. fiyatlar hakkında bilginiz var mı? raporsuz olunca kaç lşira tutuyor ortalama?bir de ankarada önerebileceğiniz yerler varmı?

canım şimdiden hayırlı olsun bizde ankarada genartla anlaştık raporsuz 4 buçuk milyar ilçalar dahil ilaçlar hariç 3 milyar yediyüz felan oluyo

tamam canım benim peki seninde ilaçları oradan verdiler dimi eşine ne verdiler sperm sayısını yükseltmek için

a.acele mrb, ben de batmanda oturuyorum yeni taşındık daha önce izmirdeydik eşim varikosel ameliyatı oldu 2 başarısız aşılama geçirdik birisini diyarbakırdaki eurofertilde yaptırmıştık nasip değilmiş olmadı öğretmenim okullar tatile girince eurofertilde tüp bebeğe geçelim diye düşünüyoruz sen bizden bir adım öndesin deneyimlerini paylaşırsan sevinirim bi de sizin sorun neydi?

Merhaba arkadaşlar a.s. yeni gelen arkadaşlar tedavide olan yeni başlayacaklar hayırlı olsun Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.

slm arkadaslar idilcigim benimde ilaclarla beraber 6000 tuttu yaptıracagın merkezi iyi arastır arkadasım

slm arkadaslar idilcigim benimde ilaclarla beraber 6000 tuttu yaptıracagın merkezi iyi arastır arkadasım

selam canım, hayırlı olsun yapıldı mı senin işlemin? nerede ankarada mmı? merkezleri de nasıl araştırıcam bilemiyorum ki para işi zor ama olsun da 2 kuruş fazla olsun elbette. hakkımzda hayırlısı elbette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…