Zahide ve Nurten sizlerin de tedavileri hayırlı olsun , en kısa zamanda güzel sonuçlar alırsınız umarım
merhaba seni çok iyi anlıyorum.bizim durumumuzda moral bozmaya hiç yer yok.umutsuzluğa kapıldığın anda silkelenmek gerekiyooo.birçok tup bebek yaptıran tanıdığım var.ve bir tanesi de 5.deneme de 3 üz sahibi olan biri. hatta bana transvere girmeden okuyacağım bir dua verdi.son denemesi american hastanesinde ve embriyoların genetiğine bakılarak yapılmış.15 yumurta toplanıp döllenmesine rağmen genetik inceleme sonucu sadece 4 tane uygun gorulmüş.3 tane yerleştirilmiş.negatif sonuçlarda genetik inceleme çok işe yarıyor.ve pozitif sonuçlar elde ediliyor.asla vaz gecme daha yolun cok başındasın.:a015: hepinize meraba arkadaşlar... yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...Allah bu yolda olan herkesin yüzünü güldürsün... Simalciğim hoşgeldin canım.... canım arkadaşlarım hepinizi çok özledim...hepinizin yazılarını okuyordum... ama içimden hiç foruma bişeyler yazmak gelmedi.... simalciğim beni listeden şimdilik tamamen silebilirsin canım... çünkü uzun bir süre önümde bir tedavi yolu yok gibi.... bi kere en başta manevi olarak çok yıprandım... % 90 larda şans verilirken 2 negatif sonuç çok yıprattı beni... e tabi bu arada maddi olarakta yıprandık.... Hayırlısı buymuş demekki vakti zamanı gelmemiş... belkide benim kaderimde karı koca çocuksuz yaşlanmak vardır.... Allah bilir....
içim okadar dolu okadar doluki cümlelere dökemiyorum...hep içimden söylüyorum... kendimle dertleşiyorum öyle rahatlıyorum..... iyiyim iyi olmaya çalışıyorum.kafama takmamaya çalışıyorum... ama ne olursa olsun giden bebişlerime çok ama çok üzülüyorum.... sizlerden başka kimse anlamıyor beni... ağlarsam niye ağlıyorsun hayırlısı diyerek geçebiliyor herkes.... ama benim içim yanıyor... daha gençsin... evet gencim daha 24 yaşındayım...ama göz açıp kapayıncaya günler geçiyor... belki kimse farkında değil ama bakın evleneli 6 sene olmuş... 8. ayda 7.ci seneye giriyor.... günler geçiyor ama bu duyguyu yaşamayanlar bunu farketmiyor.... bizim için 1 gün bile ne kadar önemli.... yumurta toplama gününü,transferi,test gününü beklerken o dakikalar saniyeler ne kadar değerli, heyecanlı geçiyor.... biz belki içimizden belki dışa yansıtararak ne duygular,ne fırtınalar yaşıyoruz...bunu kimse bilmiyor.... şuanda herkes benim iyi olduğumu çok fazla negatif sonuca takılıp kalmadığımı sanıyorlar... belki gözlerimden yaş akmıyor ama benim içim ağlıyor arkadaşlar.... maalesef sizden başka kimse sizi anlamıyor....
merhaba kızlar,ben aşılama yaptırdım devamlı o topikte yazışıyordum ama doktor aşılamanın sonuçsuz kalacağını tüp bebeüe geçmemiz gerektiğini söyledi.sizlere yaşanmışlıklarınızdan yola çıkarakp sormak istediklerim var.sperm hareketliliği sorunumuz var toplamda % 20,bu durumda başarılı olma ihtimali nekadar?bir de bu tüp bebek nasıl uygulanıyor çok acı verici mi? fakülteden rapor çıkarıldığında ücret 2700 tl,rapor çıkarılmadığında 3900 tl rapor çıkarmak zor mu?ben öğretmenim tüp bebeği o nedenle yazın yaptırmayı düşündüm istirahat süresi nekadar?çok soru sordum kusurabakmayın ama sizlerin ilk başladığınız günleriniz de eminim böyleydi.teşekkürler şimdiden
kızlarrr ben de tüp bebeğe baslıyorumm yarın lucrini vurdurcam kızlarr doktor bana gonalf f 450 al demisti ama cok pahalıı prugonla bunun arasındaki fark nedirrr ne olur yardımcı olun bana
arkadaşlar merhaba
bende tüp bebek denemesine başladım. Fakat yumurtalar bir türlü gelişmiyor ve gonal f ilacım bitmek üzere bu ilac çok pahalıymış. biterse ne yaparız bilmiyorum.
elinde daha önceki denemelerden fazla kalan varmı acaba
:a015: hepinize meraba arkadaşlar... yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...Allah bu yolda olan herkesin yüzünü güldürsün... Simalciğim hoşgeldin canım.... canım arkadaşlarım hepinizi çok özledim...hepinizin yazılarını okuyordum... ama içimden hiç foruma bişeyler yazmak gelmedi.... simalciğim beni listeden şimdilik tamamen silebilirsin canım... çünkü uzun bir süre önümde bir tedavi yolu yok gibi.... bi kere en başta manevi olarak çok yıprandım... % 90 larda şans verilirken 2 negatif sonuç çok yıprattı beni... e tabi bu arada maddi olarakta yıprandık.... Hayırlısı buymuş demekki vakti zamanı gelmemiş... belkide benim kaderimde karı koca çocuksuz yaşlanmak vardır.... Allah bilir....
içim okadar dolu okadar doluki cümlelere dökemiyorum...hep içimden söylüyorum... kendimle dertleşiyorum öyle rahatlıyorum..... iyiyim iyi olmaya çalışıyorum.kafama takmamaya çalışıyorum... ama ne olursa olsun giden bebişlerime çok ama çok üzülüyorum.... sizlerden başka kimse anlamıyor beni... ağlarsam niye ağlıyorsun hayırlısı diyerek geçebiliyor herkes.... ama benim içim yanıyor... daha gençsin... evet gencim daha 24 yaşındayım...ama göz açıp kapayıncaya günler geçiyor... belki kimse farkında değil ama bakın evleneli 6 sene olmuş... 8. ayda 7.ci seneye giriyor.... günler geçiyor ama bu duyguyu yaşamayanlar bunu farketmiyor.... bizim için 1 gün bile ne kadar önemli.... yumurta toplama gününü,transferi,test gününü beklerken o dakikalar saniyeler ne kadar değerli, heyecanlı geçiyor.... biz belki içimizden belki dışa yansıtararak ne duygular,ne fırtınalar yaşıyoruz...bunu kimse bilmiyor.... şuanda herkes benim iyi olduğumu çok fazla negatif sonuca takılıp kalmadığımı sanıyorlar... belki gözlerimden yaş akmıyor ama benim içim ağlıyor arkadaşlar.... maalesef sizden başka kimse sizi anlamıyor....
canım slm bende mayısta başlıyorum şuan ilaç kullanıyorum sizin sorun neydi baban detaylı genartla ilgili bilgi verirmisinmerhaba sevgidolu isimli arkadaşımızla tanışmak isterim çünkü bende ankara genart ta yaptırıyorum onunda orda olduğunu öğrendim şimdi merak ettim belki karşılaşmış olabiliriz mesajımı okuyup cevap verirseniz sevinirim görüşmek üzere..
sperm konusunda bi bilgim yok ama tüp bebeğin acı veren hiçbi yanı yok bana göre.. hiç bir işlemde acı çekmiyosun merak etme.istirashat süresi de bebkleri rahmine bıraktıktan sonra 3-4 gün...sonraki 10 günü de ağır iş yapmadan kendine dikkat ederek geçiriyosun.yolun açık olsun.
merhaba kızlar,ben aşılama yaptırdım devamlı o topikte yazışıyordum ama doktor aşılamanın sonuçsuz kalacağını tüp bebeüe geçmemiz gerektiğini söyledi.sizlere yaşanmışlıklarınızdan yola çıkarakp sormak istediklerim var.sperm hareketliliği sorunumuz var toplamda % 20,bu durumda başarılı olma ihtimali nekadar?bir de bu tüp bebek nasıl uygulanıyor çok acı verici mi? fakülteden rapor çıkarıldığında ücret 2700 tl,rapor çıkarılmadığında 3900 tl rapor çıkarmak zor mu?ben öğretmenim tüp bebeği o nedenle yazın yaptırmayı düşündüm istirahat süresi nekadar?çok soru sordum kusurabakmayın ama sizlerin ilk başladığınız günleriniz de eminim böyleydi.teşekkürler şimdiden
:a015: hepinize meraba arkadaşlar... yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...Allah bu yolda olan herkesin yüzünü güldürsün... Simalciğim hoşgeldin canım.... canım arkadaşlarım hepinizi çok özledim...hepinizin yazılarını okuyordum... ama içimden hiç foruma bişeyler yazmak gelmedi.... simalciğim beni listeden şimdilik tamamen silebilirsin canım... çünkü uzun bir süre önümde bir tedavi yolu yok gibi.... bi kere en başta manevi olarak çok yıprandım... % 90 larda şans verilirken 2 negatif sonuç çok yıprattı beni... e tabi bu arada maddi olarakta yıprandık.... Hayırlısı buymuş demekki vakti zamanı gelmemiş... belkide benim kaderimde karı koca çocuksuz yaşlanmak vardır.... Allah bilir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?