2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

merhaba seni çok iyi anlıyorum.bizim durumumuzda moral bozmaya hiç yer yok.umutsuzluğa kapıldığın anda silkelenmek gerekiyooo.birçok tup bebek yaptıran tanıdığım var.ve bir tanesi de 5.deneme de 3 üz sahibi olan biri. hatta bana transvere girmeden okuyacağım bir dua verdi.son denemesi american hastanesinde ve embriyoların genetiğine bakılarak yapılmış.15 yumurta toplanıp döllenmesine rağmen genetik inceleme sonucu sadece 4 tane uygun gorulmüş.3 tane yerleştirilmiş.negatif sonuçlarda genetik inceleme çok işe yarıyor.ve pozitif sonuçlar elde ediliyor.asla vaz gecme daha yolun cok başındasın.

yönlendirme yapmak istememiştim ama benim bahsettiğim genetik araştırma da amerikan hastanesi idi. ben de orda yaptırdım.

merhaba asiye gonal-f kullanıyormuşsun benim önceki aşılamalardan elimde 2 kutu ilacım var.daha sonra tüp bebek te başka ilaçlar kullanmıştık ve şuan tüp bebek sonrası hamileyim. ılacın biterse ben verebilirim.zaten ihtiyacı olan birine vermek istiyordum.

arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ve 1. tüp bebek denemem de tahlil sonucum 9.gün 56.8 13.gün 433 ve 16.gün 1229 sizce değerler iyimi ve ikiz bekleyen anneler ikiz olabilir mi ALLAHIM herkese bu duyguyu nasip etsin.

ayyüz hayırlı olsun bebişlerinnnnnn benceee ikizzzzzzzz aynı benim gibiiii :))))))))))

merhaba kızlar,ben aşılama yaptırdım devamlı o topikte yazışıyordum ama doktor aşılamanın sonuçsuz kalacağını tüp bebeüe geçmemiz gerektiğini söyledi.sizlere yaşanmışlıklarınızdan yola çıkarakp sormak istediklerim var.sperm hareketliliği sorunumuz var toplamda % 20,bu durumda başarılı olma ihtimali nekadar?bir de bu tüp bebek nasıl uygulanıyor çok acı verici mi? fakülteden rapor çıkarıldığında ücret 2700 tl,rapor çıkarılmadığında 3900 tl rapor çıkarmak zor mu?ben öğretmenim tüp bebeği o nedenle yazın yaptırmayı düşündüm istirahat süresi nekadar?çok soru sordum kusurabakmayın ama sizlerin ilk başladığınız günleriniz de eminim böyleydi.teşekkürler şimdiden

kızlarrr ben de tüp bebeğe baslıyorumm yarın lucrini vurdurcam kızlarr doktor bana gonalf f 450 al demisti ama cok pahalıı prugonla bunun arasındaki fark nedirrr ne olur yardımcı olun bana

sperm konusunda bi bilgim yok ama tüp bebeğin acı veren hiçbi yanı yok bana göre.. hiç bir işlemde acı çekmiyosun merak etme.istirashat süresi de bebkleri rahmine bıraktıktan sonra 3-4 gün...sonraki 10 günü de ağır iş yapmadan kendine dikkat ederek geçiriyosun.yolun açık olsun.

eger kullandığın doza rağmen yumurtalar büyümüyorsa doktorunun 2-3 günde bir ultrason kontrolüne bakarak dozu artırması lazım..bende de başta gelişim olmadı sonra dozu artırdılar gelişti... ilacı arkadaşlardan temin ederken dikkat et buzdolabında saklanmış olması lazım ve bir yerden bir yere gönderilirken de buz kalıbı ile gitmeli, aksi takdirde bozuluyor..saklama koşulları en fazla + 5 derecede diye biliyorum.

canım benim duygularına sonuna kadar eşlik ediyorum ve eminim bu yolda yürüyen herkes seninle üzüntünü paylaşıyor....inan bana geçicek zamanla hayatı bir ucundan tekrar yakalayacaksın çünkü buna mecburuz ben de senin gibiydim bir daha denenmemeye kararlıydım ama insanın önüne Allah öyle olaylar öyle işaretler çıkarıyor ki insana güç geliyor ve ben inanıyorum sen yeniden ayağa kalkıp bu yolda yürümeye devam ediceksin hem unutma bir gün bebişleri alıp buluşucaz bizi yarı yolda bırakamassın ihtiyacın olan tek şey zaman ve biz seninleyiz sakın bizi bırakma çünkü sen bizi bıraksanda bizim kalbimiz seninle :1hug::1hug::1hug:

zahide nurten asiye ayyuz ve zero55 herkese merhaba....zero bende öğretmenim bende senin gibi beklemedeydim ama ilaçlara başlama kararı aldım benim 3. denenmem inşallah en kısa zamanda alırız bebişleri kucağımıza

arkadaşlar bir ay gibi birsüredir siteye giremiyordum.benim temmuz ayında bir tüp bebek denemem oldu.sonuç negatifti.şimdi ise ikinci denememi yaptırıyoum.dün yumurtalarım toplandı.hastaneden haber bekliyoruz.inşallah her şey yolunda giderde bu sefer kucağımız boş kalmaz.bu arada ben birincisini antalyada yaptırdım.bu sefer diyarbakırdaki eurofertil tüp bebek merkezide dr zeki akkum ve ekibine yaptırıyoruz.rabbim isteyen herkese sağlıklı bebekler versin.sadece bizi bizim gibiler anlar.o yüzden yılmadan yolumuza devam edeceğiz.

canım slm bende mayısta başlıyorum şuan ilaç kullanıyorum sizin sorun neydi baban detaylı genartla ilgili bilgi verirmisin

teşekkür ederim cevabın için.inşallah yaza kadar doğal yolla hamile kalırım da bunlara hiç gerek kalmaz.

merhaba meslektaşım.canım benim eşimde azo var ona rağmen tese ile bulundu sperm...kızların söylediği gibi acı yok sadece bekleme süreci sıkıntı verici onada katlanacağız artık ne yapalım.rapor çıkartırsın canım zor değil ben de hacettepede yaptırıyorum ve rapor işini tüp bebek merkezi hallediyor yani en azından benim için çok kolay oluyor sadece biz başvuru yaptık gerisini onlar halletti....ben de öğretmen olduğum için bu zamana kadar bekledim 24 nisandan itibaren başladım ilaçlara zaten... benim ki uzun protokol olduğu için adet olmam gerekiyor.senin tedavi şeklin belli oldu mu?umarım hepimiz alırız kucağımıza melekleri sevgiyle

canımmm benimmmm!!! hoşbulduk!anlattığın herşeyyyy hislerimizeee tercüman olmuşşş, aynı duyguları bizde yaşıyoruz evet bunu kimse anlamazzzz!!!bizi bizden başka kimse anlamazzz!!! seni listeden felan silmiyorummm!:mymeka: istediğin kadar dinlen toparlan biz burdayız hep burda olacağız!!! tekrar deniyeceğiz hepimiz, umudumuz olduğu sürece, duymamaış olayım:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…