2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

seni severim ben ya bende öyle hissediyorum galiba anne olucam bu sefer ama fazla da heveslenmek istemiyom ama ne bilem içim kıpır kıpır ya sizin varlığınız bunu hissetmemin en büyük sebebi:1hug:

dürüst olmak lazımm boşuna umut vermek , hislendirmek de yanlış ama ne biliyim be öyle geldi senin için içimden benim arkadaşımm

dürüst olmak lazımm boşuna umut vermek , hislendirmek de yanlış ama ne biliyim be öyle geldi senin için içimden benim arkadaşımm

sağol arkadaşım gerçekten çok sağolllllllllllllllllllllllllll varolllllllllllllllllllllllll sen ve bebişin öyle tatlısınız ki içiniz güzel o yüzden dileklerin de güzel........bebişin cinsiyetini ne zaman öğrenicen ve isim düşündün mü hiç oyyyyyyyyyyy kurban olsun nesrin teyzesi verenekaydirigubbakcemile2

İnşallah cnm inşallah. Sen napıyorsun Kuzu nasıl? Yemekle aran düzeldimi bakıııım.

heee bugün doktorla rutin görüşmemizi yaptık gene , kilo vermişim , sizin tartı bozuktur 3 haftadır yatıorum ben ne vermesi dedim adam güldü, herkesi dopru tartıyo da bi seni mi yanlış dedi. hep sebze yedigfin ve sürekli su içtiğin için , muzırat seyler de hiç yemediğim için normalmiş, 12 haftayı en fazla 1 kilo ile tamamlarsan büyük başarı , nasılsa ilerde saldırıcan dedi :dance:
diğer veriler şimdilik iyi görünüyor , kanamam da yok şimdilik, ama ben tedirginim şu 3 ay 4 ay dolmdan böyle de gider bu tedirginliğim ne yapayım aklıma geliyo o düşük , keyfim de kaçıyo zaman zaman.

valla ne hayal etmiştim bi kız bi erkek gibime geliodu , ALYA ve DORUK koyacaktım , ama şimdi ne verirse rabbim güzel verir, bu satten sonra sağlıktan başka bişi dilemem ben.16-17. haftalarda imiş cinsiyet nesrinim. bize daha coookkk var mirmirmirmir

bak bu listenin başını diorum ne oldu bu arkadaşlar acepp???

Simallciğim
bende düzeltme yaptım

Herşey güzel gidiyor maşallah maşalah Böyle devam inşallah az kaldı ....Hiç bişeycik olmaz. Benim ablamda kilo vermişti başlarda 8 kiloyla tamamladı hamileliğini maşallah 3,5 kilo doğurdu sende öyle olursun inşallah:1hug:

eldeva rumeli başladı ben kaçtım !!!!te te o kaar!!!! dizinin meşhur lafı bu

aaaaa ben de seyrediorum unutturdunuz bana
Serenanes kaçar ( ha bu da behlül ün lafı kaydirigubbakcemile3)

gör bak canım arkadaşım süper bir gebe ve süper bir anne olacaksın biz seni 100 kilo olsan da severiz....kilo konusunda üstüme yoktur tanımam kimseyi gürbüz gibiyim maaşallahım var delikafadulden öpüyorum sizi

Amannn kilo dediğin ne ki verilir hepsi bebğin peşinde koşturunca bak nasıl gidiyor... Bende öptüm sizi görüşürüz.

hakan hoca bakıyor bana sana hangı dr bakıyor

canım benim doktorum tarık aksuydu fakat ayrıldı hacettepeden kendi merkezini açtı çok pahalı orasıııııııııııııı...benim şimdiki doktorum ibrahim esenler çok memnunum çok ilgili sağolsun...

merhaba kizlar beni de ekleyin bende tupbebek denicem insallah,bende DrGunay gibi yurtdisindan geliyorum,allh izin verirse persembe gunu istanbulda olcam,ama aksam gelcegemiz icin o gun Dr gidemem ertesi gun giderim artik,gelismelerden haberdar ederim
hoscakalin

Simallciğim
bende düzeltme yaptım

kızlar, ben önce bir kanama geçirdim ve 2 kesemi kanamayla kaybettim tek kalan kesem de birkaç gün içinde rahimde kayboldu (kendini rezorbe etmiş... eritmiş yani)
çok kötü günlerdi... bütün hevesim kursağımda kaldı anlayacağınız...

canım geçmiş olsun, gelip geçmiş olsun gerçekten. ama hevesini umudunu kaybetme, allah yardımcın olsun ,

ıSıM .................................TEDAVı........... ......................... BAŞLANGIÇ.............TEST...................... .. ............HASTANE

papatyam82.............1.Tüp Bebek Tedavisi Kısa Protokol...........17 Mart....................???....................... .Ko n ya
iklimyaa...................1.Tüp Bebek Tedavisi................................24 Mart....................???....................... Umu t Tüp Bebek Merkezi
thirdeyes..................1.Tüp Bebek Tedavisi Uzun Protokol..........27 Mart....................???....................... Medi c ana International
Umutsuzgüzel..............Uzun protokol........................................5 Nisan....................???...................... .Jin eme d tüp bebek merkezi
selif.........................1.Tüp Bebek Tedavisi................................11 Nisan..................???........................ Erde m Hastanesi
lansor17....................2.Tüp bebek denemesi.............................15 Nisan..................???...................... Zeynep Kamil Hastanesi
Doğa87......................uzun protokol .........................................27 Mart...................???.......................K a dıköy acıbade
nesrinbar.................3.Mikroenjeksiyon uzun protokol..................24 Nisan.................???.......................Ha cettepe Ünv. Hastanesi
kapadokyalı.............1.Mikroenjeksiyon Uzun Protokol.................7 Mayıs...................???....................... Fr ansa
sevgidolu.................1.Mikroenjeksiyon Uzun Protokol..................Mayıs................... .............................Ankara Genart
osnl.........................1. Tüp bebek denemesi kısa protokol............23 Nisan............................................??????????
Şehnaz Bircan..........tüp bebek tedavisi......................................2 Mayıs ................?????.....................?????????

Tedaviye Başlayacaklar ve Önceden Deneyenler

hüzün78.....................2.Tüp Bebek denemesine 29 Nisanda başlıyacak - Adana Başkent Hastanesi
ezine77..................... 2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
cemrek.......................1. Tüp Bebek denemesine mayısta başlıyacak
sweetghost.................1. Tüp Bebek denemesine mayısta başlıyacak
melilayda....................2. Tüp bebek denemesine mayısta başlıycak
biv..............................2.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak
plum12.......................haziranda başlıyacak
simge_wxyz...............1.Tüp bebek denemesine haziranda başlıyacak - GATA
ahrem........................2.Tüp Bebek denemesine haziranda başlıyacak - Ferti-Jin
zlmgncy.................... 2.Tüp bebek denemesine eylülde başlıyacak
terenova.....................1.Tüp bebek denemesine kasımda başlıyacak
eslin67.......................3 kere mikroenjeksiyon yaptırdı
simalll........................1 kere mikroenjeksiyon denedi ( Cemal Posacı-Smyrna Tüp Bebek Merkezi )
ilkbahar_20.................3. kere mikroenjeksiyon denedi
egede.........................1.kere tüp bebek tedavisi gördü (Smyrna Tüp Bebek Merkezi)
2009Papatya...............2 kere Tüp Bebek Tedavisi - ıstanbu l Cerrahi Hastanesi Sami Cengiz de başlıyacak
sdsmt..........................2 kere Tüp Bebek Tedavisi
HAZERAN..................1 kere Tüp Bebek Tedavisi - Medi cana International
nilos1981...................1 kere Mikroenjeksiyon - Ferti-jin Tüp Bebek Merkezi
zero55.......................Haziranda tüp bebek ted.baslayacak-Karadeniz Tüp bebek merkezi
Camella......................Tüp bebek denedi, ırenbe

HAMıŞLERıMıZ
emsal35 - Test sonucunu Ocakta aldı- bebişi 4 aylık:)
ozlenozlem - Test sonucunu 27 Şubatta aldı - Medicana Hastanesi
tuğbaa - Test sonucunu 28 Şubatta aldı - Medicana -Beylikdüzü
kinder - 1.Mikroenjeksiyon Denemesi - Test sonucunu 9 Martta Aldı - Anadolu Sağlık Merkezi
yugu - 3. Mikroenjeksiyon Denemesi - Test sonucunu 18 Martta Aldı - Bruksel Tup Bebek Merkezı
serenanes - 1.Mikroenjeksiyon Denemesi-Test sonucunu 24 Martta aldı - Amerikan Hastanesi
sukr28- ???????????????
Penses-1. mikro denemesi-uzun protokol-Test sonucunu 24 martta aldı-Konya Eurofertil
bende_adanada-2.Tüp Bebek Uzun Protokol-test sonucunu 13 Nisanda aldı-Adana Ankara Tüp Bebek Merkezi
Babuba26-1.Tup bebek tedavisi Kısa protokol -test saonucunu 14 Nisanda aldı-Anadolu sağlık merkezi
elsinore - 2.Mikroenjeksiyon Tedavisi-Kadık öy / Acıbadem
DrGunay - 1. tüp bebek denemesi - Alman hastanesi-Halit Fırat ERDEN

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…