2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

slm ben de dondurulmuşlarla yaptırdım ve pazar günü test yaptırıyorum.irenbede yaptırdım.umarım tutar senin de.moralini yüksek tut.

Seni çok iyi anlıyorum. Güçlü olmak bazen zor geliyor insana. Hormonlarımızla da oynandığı için bu kadar karamsarlaşıyoruz sanırım. Eğer ben negatif bir sonuçla karşılaşırsam psikolojik destek almayı düşünüyorum ki bir sonrakine cesaretim olsun. Yoksa ben de o gücü kendimde göremiyorum. Üstelik benim yaşım 35 çok da uzun zamanım yok. Sana söyleyebileceğim tek şey dışarıdan bir destek alman olabilir. Kendini toparlamana yardımcı olacağına inanıyorum.

kızlar nerdesiniz offffffffffffffff ya ben tedaviya başladım herkes kaçtı:((((((((((((((((((

canım nasılsın... tedavin hayırlı olsun.... inşallah bu sefer meleklerine kavuşursun...

iyi olmaya çalışıyorum ilaçlar zorlamaya başladı bilebenneyaptımkiumarım canım umarım anne olmak isteğimiz bu sefer haylden öteye yol bulsun

sen nasılsın?

kızlar nerdesiniz offffffffffffffff ya ben tedaviya başladım herkes kaçtı:((((((((((((((((((

canım tedavin hayırlı olsun.ben adet olamıyorum diye yakınırken bak tedavim bile bitmek üzere.pazartesi yumurtalar toplanacak.seninkide göz açıp kapayana kadar biter

iyi olmaya çalışıyorum ilaçlar zorlamaya başladı bilebenneyaptımkiumarım canım umarım anne olmak isteğimiz bu sefer haylden öteye yol bulsun

sen nasılsın?

elden bişey gelmiyor..dişini sıkmak zorundasın... bir bakmışsın tedavin bitmiş keçilerin seninle :CüvCüv: hamiş haberini alcaz inşallah... bende iyi olmaya çalışıyorum...

aaa bu arada yeni fark ettim sen Ankaradamısın kaydirigubbakcemile3 hiç dikkat etmemişim demekki yada unutmuşum:mymeka: bilmiyorum işte yaşlandım heralde unutkanlık falanda başladı kaydirigubbakcemile3 bende 10 gün içinde Ankarada olucam. biraz kafamı dinlemek için...

canım ben aslında bingölde öğretmenim ama ankaralıyım ailem orda.11 mayısta ankaradayım ilaç raporu çıkarmaya gelicem...ben senden de yaşlıyım ama tüplerle buluşucaz bunu sakın unutma :))

adanalı msj şimdi okudum sen hoşgelmişsin özlettin kız kendini

slm kızlar nasılsınızzzzzzzzz
yeni arkadaşlar hoşgeldiniz tedavileriniz hayırlı olsun inşallahhhhhhhhh hayırlı haberle dönersinizzzzzz
nesrin senin tedavide hayırlı olsun bu sefer olacak inşallahhhhhhhhhhhhh
:ecrin_bebek::CüvCüv::lepi::dance::dance:

canım ben aslında bingölde öğretmenim ama ankaralıyım ailem orda.11 mayısta ankaradayım ilaç raporu çıkarmaya gelicem...ben senden de yaşlıyım ama tüplerle buluşucaz bunu sakın unutma :))

aaa bende doğma büyüme ankaralıyım. Hemşerim beniiimmmmmm :sm_cool: :1hug: ya tabi buluşucazda bu gidişle ben tüpsüz gelicem aranıza :sm_confused: olmadı bakarsın bu arada bir süpriz olupta kendiliğimden hamiş kalırsam benzinle gelirim olurmu kaydirigubbakcemile3

süpersin ya ama ben bunu kabul edemem hepimiz bebişlerle gelicez daha dur 3. için yola çıkıcan vazgeçmek yok bak bana ölümü bile göze alıp 3. için başladım

inşallahhhh canım benim gelsinde benzinle gelsin senin keçilerrrrrr
:ecrin_bebek::CüvCüv:

süpersin ya ama ben bunu kabul edemem hepimiz bebişlerle gelicez daha dur 3. için yola çıkıcan vazgeçmek yok bak bana ölümü bile göze alıp 3. için başladım

aaa Allah gecinden versin canım yaaa. duymamış olayım bunu..... lütfennn benneyaptımki... tabiki bebişlerle buluşucaz keçiler olmadan olmaz... ama benim 3. tedavi için en az 1 sene falan var... ama Allah büyüktür... bakarsıın bu arada kendiliğinden olurr.... umut kaybetmemk lazım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…