:a015: hepinize meraba arkadaşlar... yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...Allah bu yolda olan herkesin yüzünü güldürsün... Simalciğim hoşgeldin canım.... canım arkadaşlarım hepinizi çok özledim...hepinizin yazılarını okuyordum... ama içimden hiç foruma bişeyler yazmak gelmedi.... simalciğim beni listeden şimdilik tamamen silebilirsin canım... çünkü uzun bir süre önümde bir tedavi yolu yok gibi.... bi kere en başta manevi olarak çok yıprandım... % 90 larda şans verilirken 2 negatif sonuç çok yıprattı beni... e tabi bu arada maddi olarakta yıprandık.... Hayırlısı buymuş demekki vakti zamanı gelmemiş... belkide benim kaderimde karı koca çocuksuz yaşlanmak vardır.... Allah bilir....
içim okadar dolu okadar doluki cümlelere dökemiyorum...hep içimden söylüyorum... kendimle dertleşiyorum öyle rahatlıyorum..... iyiyim iyi olmaya çalışıyorum.kafama takmamaya çalışıyorum... ama ne olursa olsun giden bebişlerime çok ama çok üzülüyorum.... sizlerden başka kimse anlamıyor beni... ağlarsam niye ağlıyorsun hayırlısı diyerek geçebiliyor herkes.... ama benim içim yanıyor... daha gençsin... evet gencim daha 24 yaşındayım...ama göz açıp kapayıncaya günler geçiyor... belki kimse farkında değil ama bakın evleneli 6 sene olmuş... 8. ayda 7.ci seneye giriyor.... günler geçiyor ama bu duyguyu yaşamayanlar bunu farketmiyor.... bizim için 1 gün bile ne kadar önemli.... yumurta toplama gününü,transferi,test gününü beklerken o dakikalar saniyeler ne kadar değerli, heyecanlı geçiyor.... biz belki içimizden belki dışa yansıtararak ne duygular,ne fırtınalar yaşıyoruz...bunu kimse bilmiyor.... şuanda herkes benim iyi olduğumu çok fazla negatif sonuca takılıp kalmadığımı sanıyorlar... belki gözlerimden yaş akmıyor ama benim içim ağlıyor arkadaşlar.... maalesef sizden başka kimse sizi anlamıyor....
kızlar nerdesiniz offffffffffffffff ya ben tedaviya başladım herkes kaçtı:((((((((((((((((((
canım nasılsın... tedavin hayırlı olsun.... inşallah bu sefer meleklerine kavuşursun...
kızlar nerdesiniz offffffffffffffff ya ben tedaviya başladım herkes kaçtı:((((((((((((((((((
iyi olmaya çalışıyorum ilaçlar zorlamaya başladı bilebenneyaptımkiumarım canım umarım anne olmak isteğimiz bu sefer haylden öteye yol bulsun
sen nasılsın?
aaa bu arada yeni fark ettim sen Ankaradamısın kaydirigubbakcemile3 hiç dikkat etmemişim demekki yada unutmuşum:mymeka: bilmiyorum işte yaşlandım heralde unutkanlık falanda başladı kaydirigubbakcemile3 bende 10 gün içinde Ankarada olucam. biraz kafamı dinlemek için...
canım tedavin hayırlı olsun.ben adet olamıyorum diye yakınırken bak tedavim bile bitmek üzere.pazartesi yumurtalar toplanacak.seninkide göz açıp kapayana kadar biter[/QUOTE
ayyy çok sevindim hadi bakalım güzel haberler ver bize
canım tedavin hayırlı olsun.ben adet olamıyorum diye yakınırken bak tedavim bile bitmek üzere.pazartesi yumurtalar toplanacak.seninkide göz açıp kapayana kadar biter[/QUOTE
ayyy çok sevindim hadi bakalım güzel haberler ver bize
inş hepimiz hamişiz dicez bu sefer ben inanıyorum buna
canım ben aslında bingölde öğretmenim ama ankaralıyım ailem orda.11 mayısta ankaradayım ilaç raporu çıkarmaya gelicem...ben senden de yaşlıyım ama tüplerle buluşucaz bunu sakın unutma :))
aaa bende doğma büyüme ankaralıyım. Hemşerim beniiimmmmmm :sm_cool: :1hug: ya tabi buluşucazda bu gidişle ben tüpsüz gelicem aranıza :sm_confused: olmadı bakarsın bu arada bir süpriz olupta kendiliğimden hamiş kalırsam benzinle gelirim olurmu kaydirigubbakcemile3
sdmst nasılsın canım nasıl oldunnnnn
biraz daha iyisin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
aaa bende doğma büyüme ankaralıyım. Hemşerim beniiimmmmmm :sm_cool: :1hug: ya tabi buluşucazda bu gidişle ben tüpsüz gelicem aranıza :sm_confused: olmadı bakarsın bu arada bir süpriz olupta kendiliğimden hamiş kalırsam benzinle gelirim olurmu kaydirigubbakcemile3
süpersin ya ama ben bunu kabul edemem hepimiz bebişlerle gelicez daha dur 3. için yola çıkıcan vazgeçmek yok bak bana ölümü bile göze alıp 3. için başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?