2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

canım benim ben de bir sene ara verdim iyi geliyor insana ama fazlada arayı soğutma insan rahatlığa fazla alışıyor:)))

iyi olmaya çalışıyorum canım tembel tembel dolaşıyorum :)) canım hiç bişey yapmak istemiyor l...sen nasılsın...

Allahım yardımcın olsun canım en iyisi bişey yapma kafanı dagıtmaya bakkkkkkkkk
bir dahaki için hazırlanmaya çalışşşşş canımmmmmmm benimmmmm
bende pazartesiyi bekliyom kese ve kalp atışını görebilmek içinnnn bu seferde onun için korkularım başladı işte hep korkularla yaşıyozzzzzzzzzz biz özel kadınlar için herşeyyyyyyyyyyyy:uhm:

canım benim ben de bir sene ara verdim iyi geliyor insana ama fazlada arayı soğutma insan rahatlığa fazla alışıyor:)))

hayırlısı canım yaa.... sizinle konuşmak çok iyi geliyor... günlerdir suratsız suratsız dolaşırken şimdi ağzım kulaklarımda....

niye sıkıntı yapıyorsunki kendine... yapma böyle daha ilk baştan bebiş(ler)ini üzme... Allah'ın izniyle pazartesi yepyeni heyecanlarla evine döneceksin.... eve dönerken artık bir anne adayı olduğuna ve bebişinin seninle olduğuna iyice inanacaksın... eminim muhteşem bir duygudur... ve sen her kontrolünde o muhteşem duygunun bir yenisini tadacaksın...
yiğenlerimizi strese sokma klava: kaydirigubbakcemile3

hayırlısı canım yaa.... sizinle konuşmak çok iyi geliyor... günlerdir suratsız suratsız dolaşırken şimdi ağzım kulaklarımda....

anam bize bizden başka dost yok herkes sadece bir gün yanında sonra herkes kendi yoluna ki bu duruma kızmıyorum çünkü hayat beklemiyor...bugün okulda bir öğrencimizin parmakları koptu maalesef kapıya sıkıştı ama şimdi gayet iyi durumda ve ben annesi gördüğümde dayanamadım onunla birlikte ağladım...ama 1 saaat sonra kendi öğrencilerimin derdine düştüm...o yüzden yaşadıklarımız sadece bizim içimizi yakıyor fakat gördüm ki bu ateş te sönüyor...acılar sıkıntılar unutuluyor...tek unutulmayan anne olma isteği...ama ben inanıyorum bir gün mutlaka anne olucaz sakın inancını kaybetme ben senin anne olacağını biliyorum inanıyorum:1hug:

teşekkür ederim canım allahım bu duyguları en yakın zamanda sanada yaşatsın inşllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
tüm isteyenlerin başına olsunnnnnnnnnnnn:CüvCüv::CüvCüv::ecrin_bebek:

çok haklısın canım... malesef hayat beklemiyor.... anne olacağım inancını hiç bir zaman kaybetmedim.. fakat yaşadığımız olumsuzluklar bazen umutsuzluğa kapılmamıza sebep oluyor.... ama oda geçiyor... er yada geç hepimiz anne olacağız....

AMİNNNNN........ cici anne :)

insallah ilk ve son olur okudum seninde pazartesi yumurta toplancakmis ne guzel insallah hayirlisi olur

yok canım yanlışlık var ben daha yeni ilaçlara başladım 3. denemem benim..inşallah canım fazla yıpranmadan alırsın kucağına meleklerini hollanda da mı yaşıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…