2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

adanalı hala burdasın hadi ama fazla kalma bilgisayar başında bak bebişler bize benzicek sonra:))))))))

evet hollandada yasiyorum demekki yanlis okudun ne zaman basladin ilaclara

canım durumum biraz farklı 5 gün önce ilaç içmeye başladım benim işlemlere daha çok var önce 2 defa adet olmam gerekiyor..erken menapoz sorunum var.eğer özel olmassa sorununuz ne?hollandada mı yapıcan bebişleri?merak ettim orda nasıl bir protokol uygulanıyor?

burda biraz ugrastiriyolar ama yuzduk yuzduk kuyruguna geldik iste simdi ilaclara basladim dogum kontrol hapi iciyorum mayisin 13 unde ignelere basliycam sonrasini bekleyip gorcem

burda biraz ugrastiriyolar ama yuzduk yuzduk kuyruguna geldik iste simdi ilaclara basladim dogum kontrol hapi iciyorum mayisin 13 unde ignelere basliycam sonrasini bekleyip gorcem

aynı protokol o zaman burdada öyle yapılıyor genelde umarım iyi sonuçlar alırsın maraton başlıyor hadi zafer senin ve tüm emek verenlerin olsun :hooray::hooray:a.s.

aslinda ankarada kuzenim var tup bebek merkezi var o dedi buraya gel diye ama burasi hep elimin altinda diye ben burayi tercih ettim simdi turkiyeye git gel sorun olur diye

iyi geceler tüpçüler...ohhhhhhhhhhhhhhh yarın tatil okul yok öğrenci sesi yokkkkkkkkkk öğretmenim diye bağıran yokkkkkkkkkkk...ama ben yine de özleyeceğim öğrencilerimi:))))))))))

aslinda ankarada kuzenim var tup bebek merkezi var o dedi buraya gel diye ama burasi hep elimin altinda diye ben burayi tercih ettim simdi turkiyeye git gel sorun olur diye

bence en doğru kararı vermişsin çünkü zor aşamalar her gün tahlil ultrason vs.ya canım zaten olacağı varsa biz ne yaparsak yapalım o geliyor Allah büyük ve dualarımızı kabul etsin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

umarım bende sevindim iyi geceler seda bizi bırakma sakın biz senin için burda olucaz

kızlar ya elektrikler gitti... kusura bakmayın....

cankız tekrar hoşgeldin aramıza... tedavin hayırlı olsun... inşallah ilk ve son denemen olur.

gittinizmi kızlar...... benneyaptımki neyse canlarım kendinize iyi bakıın görüşürüz...:a015:
hepinize iyi geceler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…