2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

kızlarrrr nerelerdesınız merhabaaalarrrrrrrrrr
ayyyyyyyyy cok heyecanlıyı ıcım ıcıme sıgmıyor......sızlerle konusmak ıstyrdummmm....offffffff hıc bırınız yoksunuz......neyse ben anltym bılıyorum sızbana bı ara cvp yazarsınız.........benım dun yumoşlar toplandı 10 tane...sımdı doktorum aradı 7 tanesı döllenmıs yarın transferı yapcaklar hayırlısyla.....nasıl sızceee offfff ya cok heyecanlıyım ....herhalde bu gece hıc uyumam....hepsını transfer edıyolarmı nasıl olur acaba...

:))))
hayırlısı olsun canım benim , 7 sinden en fazla 3 transfer ederler, sana sormadılar mı ? tercih de yapabilirsin mesela 2 tane istiyorum gibi..ama sanırım 3 yapacaklar :))
bu gece iyi uyuman ve dinlenmen, stresini atman lazım, bol bol dua et biz de ederiz, allah yardımcın olsun. hiç acı duymayacaksın hiç bir sıkıntılı tarafı yok. işlemden sonra 1-1.5 saat yatırıp eve yollayacaklar seni.

canım benım cok sagoll cok heyecanlıyım ...bu geceyı gecıremem valla ..uyuyamamda...acaba yuzde kc sansımız our bende ve esımde problem yok..3.asılammda gebelık gerceklesmıstı ama tutunamamıstı.allhm ne olur yardımcımız l yarabbım ... kızlar ne olur dualarınıza sıgınyorum benım ıcınde dua edermısınız...kuln kula duası kabul olurmus.....rabbım hepımızın yardımcısı olsun:Saruboceq:

heyecanına ortağım tebrikler canım hadi bakalım bize daha da büyük bir müjdeyle geri dön ama bence uyu bugün çünkü 12 gün boyunca uykuların zaten terk edecek seni:)))

temizlik var bugün haftaya ankaradayım ilaç raporu alıcam artı alışveriş:))sabah ilacımı almayı unuttum alışamadım daha rutin olarak içmeye bir şey olmaz herhalde dimi? 3 saat gecikmeli aldım

kızlar ben cıkmak uzereym hepınız kedınıze ıyı bakın....nesrınbar ve serenas destegınız ıcın sıze tesekkur ederım...rabbım hepımızın yardımcısı olsun...

şeker ben şu temizliği halledeyim görüşürüz öpüyorum seni

Merhaba arkadaşlar hepiniz çıktınız galiba ama sorumu görüp bana cevap yazan olursa çok memnun olurum.Vajinusmus olup da tüp bebek tedavisi gören birini duydunuzmu hiç.yumurta takibi nasıl yapılıyor böyle durumlarda.Dün bir merkezden olumsuz yanıt aldım vajinal yolla ancak takip edilebilir diye ama hiç karından ultrasonla takip edilip tedavi gören olmamış mıdır?Fikirlerinizi bekliyorum özelden de yazın lütfen.ılk önce vajinusmus tedavisi olmam gerektiğini biliyorum oldum da ama ben tedavi olamayan yüzde bir grubu içindeyim.ıki kez aşılama da yaptırdım olmadı.Son çarem bu gibi onu da takipten dolayı yaptıramıyorum.Bu konuda bir merkezle konuştum sadece araştırıcam daha ama tecrübesi olan varmı diye merak ettim.Okumaya değer bulan herkese teşekkür ederim şimdiden.Herşey gönlünüzce olsun.

canım benim inan hiç bilgim yok bu konuda.ama tüp bebk transferini falan vajinadan rahime bıraktıkları için ve de ilk 2 ay en azından vajinal muayene ile baktıkları için dedikleri doğru gibi. istanbul amerikan hastanesinde vajinismus ile ilgili kongre vardi gecenlerde orayi da bir araştır istersen .0212 311 20 00. allah yardımcın olsun

slm arkadasım...bende aynı durumdayım 3 kz asılama yaptırdım olmadı sımdı tp bebe denıyoruz yarın transferım yapılacak ..hıc korkacak bısey yok asılama yaptırmıssın ...tuptede hersey aynı gıbı..dr. cok önemlı ben cok memnunum ....hastaya yklasımı cok guzel.....su an dsarı cıkmak durumundayım 3 gun yokum eger ıstersen daha sonra rahat rahat konuusruz...takıp yıne vajınal yoldan oluyor....

canım öncelikle sana bu yolda şans diliyorum...benim bir arkadaşımda bu olyı yaşadı fakat o vajinuzmusu atlattı ve kendiliğinden hamile kaldı.ve vajinal yolla ultrasona girmek zorundayız çünkü rahim içi tüp bebekte çok önemli eğer sana karından yapılacağı da söylense bence pek inanma ki zaten diyelim ki oldu transfer aşamasında mecbursun bu işlemden geçmeye...Allah yardımcın olsun

merhaba.sayfan hayırlı olsun.Ben de bu yaz tüp bebek planlayanlardanım.Bu ikincisi olacak.umarım bu kez olur.hakkımızda hayırlısı olsun.

tüp bebek için yeni rapor alan arkadaşlara sorum olacak..

bildiğiniz gibi tüp bebek için aşılama şartı 3 tü önceden sonra 2 ye düşürdüler bunu..şimdi tekrar 3 e çıktı diye duydum doğrumu acaba.hala 2 mi aşılama şartı..

yardımcı olursanız bana sevinirim

Kizlar Merhaba, araniza yeni katildim. Ikinci tupbebek denemesini yaptik. Birinci denememizde malesef transfer asamasina gelememistik. Bu sefer 27 nisan da 2 tanecik embriyo transfer edildi. Yani bugun 5. gunum. 9 Mayis gebelik testi tarihim. Daha once basindan gecmis olan arkadaslara bir kac sorum olacak. Dun belimde ve kasiklarimda boyle hafif sancilar basladi. Sanki adet sancisi gibi. Normal midir? Yoksa kotuye mi isaret Allah korusun. Doktoruma sordum normal dedi ama onlara gore hersey normal. Bir de tecrube sahibi insanlardan bilgi alayim dedim. Ikincisi de eger tutunmazsa o zaman neler oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…