:))))
hayırlısı olsun canım benim , 7 sinden en fazla 3 transfer ederler, sana sormadılar mı ? tercih de yapabilirsin mesela 2 tane istiyorum gibi..ama sanırım 3 yapacaklar :))
bu gece iyi uyuman ve dinlenmen, stresini atman lazım, bol bol dua et biz de ederiz, allah yardımcın olsun. hiç acı duymayacaksın hiç bir sıkıntılı tarafı yok. işlemden sonra 1-1.5 saat yatırıp eve yollayacaklar seni.
kızlarrrr nerelerdesınız merhabaaalarrrrrrrrrr
ayyyyyyyyy cok heyecanlıyı ıcım ıcıme sıgmıyor......sızlerle konusmak ıstyrdummmm....offffffff hıc bırınız yoksunuz......neyse ben anltym bılıyorum sızbana bı ara cvp yazarsınız.........benım dun yumoşlar toplandı 10 tane...sımdı doktorum aradı 7 tanesı döllenmıs yarın transferı yapcaklar hayırlısyla.....nasıl sızceee offfff ya cok heyecanlıyım ....herhalde bu gece hıc uyumam....hepsını transfer edıyolarmı nasıl olur acaba...
Merhaba arkadaşlar hepiniz çıktınız galiba ama sorumu görüp bana cevap yazan olursa çok memnun olurum.Vajinusmus olup da tüp bebek tedavisi gören birini duydunuzmu hiç.yumurta takibi nasıl yapılıyor böyle durumlarda.Dün bir merkezden olumsuz yanıt aldım vajinal yolla ancak takip edilebilir diye ama hiç karından ultrasonla takip edilip tedavi gören olmamış mıdır?Fikirlerinizi bekliyorum özelden de yazın lütfen.İlk önce vajinusmus tedavisi olmam gerektiğini biliyorum oldum da ama ben tedavi olamayan yüzde bir grubu içindeyim.İki kez aşılama da yaptırdım olmadı.Son çarem bu gibi onu da takipten dolayı yaptıramıyorum.Bu konuda bir merkezle konuştum sadece araştırıcam daha ama tecrübesi olan varmı diye merak ettim.Okumaya değer bulan herkese teşekkür ederim şimdiden.Herşey gönlünüzce olsun.
Merhaba arkadaşlar hepiniz çıktınız galiba ama sorumu görüp bana cevap yazan olursa çok memnun olurum.Vajinusmus olup da tüp bebek tedavisi gören birini duydunuzmu hiç.yumurta takibi nasıl yapılıyor böyle durumlarda.Dün bir merkezden olumsuz yanıt aldım vajinal yolla ancak takip edilebilir diye ama hiç karından ultrasonla takip edilip tedavi gören olmamış mıdır?Fikirlerinizi bekliyorum özelden de yazın lütfen.İlk önce vajinusmus tedavisi olmam gerektiğini biliyorum oldum da ama ben tedavi olamayan yüzde bir grubu içindeyim.İki kez aşılama da yaptırdım olmadı.Son çarem bu gibi onu da takipten dolayı yaptıramıyorum.Bu konuda bir merkezle konuştum sadece araştırıcam daha ama tecrübesi olan varmı diye merak ettim.Okumaya değer bulan herkese teşekkür ederim şimdiden.Herşey gönlünüzce olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?