canim bu yaz gelemiyorum tr ye tedavi nedeniyle burda kalmam lazim...eger hamile kalirsamda dogum nedeniyle gelemiycem seneye....asil ayvayi ben yedim sanirim:roflol: olsunda 2 sene gitmem yeterki olsun...bu sene zaten tr ye gelemesemde esimle tunusa tatile gideriz belki..cok guzel ulke tunus :))
mehaycum memleket niree canuuummmmmm............
OHHH OHHH KEBAPSINNN GİT VALLA GERÇİ SENİNDE ÜÇÜZ OLURSA GİTMEN ZORDA HADİ BAKALIMM HAYIRLISIII :dance::dance:
KIZLARR MUHABBETİNİZE DOYUM OLMUYORR AMA BENİM ŞİMDİ PREGESTRON İĞNEMİ VURDURTMAYA GİTMEM GEREKİYORR SİZLERİ SEVİYORUMM ŞİMDİLİK K.İ.B ÖPÜYORUM ÇOKK..:1hug::1hug::1hug:
yasasiiinnnnnnnnnnnnnnnnn:teytey::teytey: zafer senin tuubay tadini cikar tebrik ederim canim arkadasim...Allah kucaginada almayi nasip etsin.....:dance:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr. HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMM. allahıma sonsuz kere şükürler olsun. bu mutluluğu isteyen herkese tez zamanda yaşatsın inş. sonucum 421.17...
çok teşekkür ederim mehaycım. allahım tez zamanda sana da ikişer üçer versin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Mehay canimm senin daha önce transfer yapilmişti değilmi?? Ilk günlerdeki şikayetlerin nelerdi hatirliyormusun canimm
hayir canim ilk defa olacak..asilama yapilmisti ve 3. asilamam tutmustu...sikayetlerim kasiklarda agri, goguslerde siskinlik hissi ve agri, surekli tuvalet ihtiyaci hissetme ve uyumak isteme gibiydi....
HIMM ANLADIM CANIMM....TŞK EDERİMM BENİMDE KASIKLARIMM AĞRIYOO AMA ANİ HAREKET EDİNCEE BİDE İĞNELERDEN DOLAYI KALÇALARIMM ÇÜRÜDÜ RESMENN :bbo::bbo::bbo:
civcivcim inşallah allahım bebeklerinle buluştursun seni. senin için özel dua ediyorum. inşalah dualarımız kabul olur.
insallah agrilarin bebegin tutunmus olmasindandir...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?