canim peki siz neden bu kadar beklediniz??maddi yetersizlikten dolayimi bu sene yapabildiniz???
yerimsenibenbenimkine o kadar çook varki böyle ertelenmeye devam ederse.......aman ağzımı hayra açiim ben kaş yaparken göz çıkarmıyalım.mehaycım bu ay sonunda mı görüşmeye gidiceksin dr ua..hadi hayırlısı tez zamanda başlarsın inşallah canım..bu arada en sevdiğim renk pembe fuşya pembesinide severim...sende seversin civciv cim dimi pembeyi... A.s
mehaycım üzme beni ..neşeli yap ..mutlu yap...aaaaaaa bune şimdi..kederli=stresli...aaaaaaa olmadıııııııııııııııııııııııııııı..................................olmadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.......
ASLINDA İŞTE BEN HEP BU YÜZDEN KORKTUMM YAPARIMDA OLMAZ DİYE BÜTÜN ÜMİTLERİM YIKILIR DİYE KENDİMİ BİR TÜRLÜ HAZIR HİSSETMEMİŞTİM BU YILA KADAR UNUTMAK KENDİMİ OYALAMAK İÇİN HEP ÇALIŞTIM NE ZAMAN ÇALIŞMAMA KARARI ALDIMM TUP BEBEĞE KALKIŞTIKK UMARIM DÜŞÜNDÜĞÜM GİBİ SONUN HÜSRAN OLMAZZ :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
sanada ruh hali begendiremiyoruz anam:roflol:sırnaşık şey
NAPSIN KALDII İKİ DELİNİNN ARASININDA HANGİMİZE TESELLİ VERECEK DİYE ŞAŞIRDII sırnaşık şeysırnaşık şey
mehaycım üzme beni ..neşeli yap ..mutlu yap...aaaaaaa bune şimdi..kederli=stresli...aaaaaaa olmadıııııııııııııııııııııııııııı..................................olmadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.......
canim sen hic canini SIKMA olumlu dusun sonunda mutlulugu yakalayacaksin bak gor..su anda tutunup tutunmadiklarina emin degilim desende karninda 3 bebek var ve onlarda etkileniyor senin bu ruh halinden...yipratma onlari orda rahat ettir...Şeniz
ELİMDEN GELENİ YAPIYORUMM CANIMM TABİ DÜNDEN DAHA İYİYİMM İNŞ ONLARDA SIKICA TUTUNURLARDA BENİ MUTLU EDERLERR..ALLAHIMM SEN ONLARII BENDEN AYIRMAAAAA YARABBİMMM:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
sen boyle dua ediyorsunya ucude tutuyormuymus :roflol::roflol:ayvayi yedin demektir sırnaşık şey
Pink rose bizi güldürmeyi başardiğini anliyinca kaçti galibaaa :))
İKİNİZİDE ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKK
SEVİYORUMMMMMMMMMMMMMMM OLDUUUUUUUUUUUUUUU ŞİMDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
TEŞEKKÜRLEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
CANLARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
ÖPÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜYYYYYOOOOOORRRRUUUUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMMM
SİZİ...........:dance: Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk:
İKİNİZİDE ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKK
SEVİYORUMMMMMMMMMMMMMMM OLDUUUUUUUUUUUUUUU ŞİMDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
TEŞEKKÜRLEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
CANLARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
ÖPÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜYYYYYOOOOOORRRRUUUUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMMM
SİZİ...........:dance: Şeniz Şeniz Şeniz :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk:
kacmamis dinlenmis biraz sanirim kafasini sisirdik kizin ruh hallerimizle...:roflol:
İNŞALAHH TUTARR KISSS SEN TURKİYEYE GELİRSEN BERABERR BAKARIZZ 3 TE SENDE OLSUNN İNŞALLAHH 6 COCUKLAA YANGIN VAR DİYE BAĞIRIRIZ ARTIKKK:roflol::roflol::roflol::roflol:
KISSSS ŞU SIRITMAYI BIRAKK GÜLDÜRME BENİİ KASIKLARIM AĞRIYOO DİYOMM SANAAAAAAAAAAA :mymeka::mymeka::mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?