2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

canim peki siz neden bu kadar beklediniz??maddi yetersizlikten dolayimi bu sene yapabildiniz???

ASLINDA İŞTE BEN HEP BU YÜZDEN KORKTUMM YAPARIMDA OLMAZ DİYE BÜTÜN ÜMİTLERİM YIKILIR DİYE KENDİMİ BİR TÜRLÜ HAZIR HİSSETMEMİŞTİM BU YILA KADAR UNUTMAK KENDİMİ OYALAMAK İÇİN HEP ÇALIŞTIM NE ZAMAN ÇALIŞMAMA KARARI ALDIMM TUP BEBEĞE KALKIŞTIKK UMARIM DÜŞÜNDÜĞÜM GİBİ SONUN HÜSRAN OLMAZZ :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

mehaycım üzme beni ..neşeli yap ..mutlu yap...aaaaaaa bune şimdi..kederli=stresli...aaaaaaa olmadıııııııııııııııııııııııııııı..................................olmadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.......

evet canim önceden severdim ve hayata toz pembe bakardimm şimdi pembesi gittii tozu kaldiii

sanada ruh hali begendiremiyoruz anam:roflol:sırnaşık şey

canim sen hic canini SIKMA olumlu dusun sonunda mutlulugu yakalayacaksin bak gor..su anda tutunup tutunmadiklarina emin degilim desende karninda 3 bebek var ve onlarda etkileniyor senin bu ruh halinden...yipratma onlari orda rahat ettir...Şeniz

seni mutlu edebildimmi elimden geleni yaptim bak isine yararmi bu ruh hali sırnaşık şey:roflol:

canim sen hic canini SIKMA olumlu dusun sonunda mutlulugu yakalayacaksin bak gor..su anda tutunup tutunmadiklarina emin degilim desende karninda 3 bebek var ve onlarda etkileniyor senin bu ruh halinden...yipratma onlari orda rahat ettir...Şeniz

ELİMDEN GELENİ YAPIYORUMM CANIMM TABİ DÜNDEN DAHA İYİYİMM İNŞ ONLARDA SIKICA TUTUNURLARDA BENİ MUTLU EDERLERR..ALLAHIMM SEN ONLARII BENDEN AYIRMAAAAA YARABBİMMM:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ELİMDEN GELENİ YAPIYORUMM CANIMM TABİ DÜNDEN DAHA İYİYİMM İNŞ ONLARDA SIKICA TUTUNURLARDA BENİ MUTLU EDERLERR..ALLAHIMM SEN ONLARII BENDEN AYIRMAAAAA YARABBİMMM:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

sen boyle dua ediyorsunya ucude tutuyormuymus :roflol::roflol:ayvayi yedin demektir sırnaşık şey

İKİNİZİDE ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKK
SEVİYORUMMMMMMMMMMMMMMM OLDUUUUUUUUUUUUUUU ŞİMDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
TEŞEKKÜRLEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
CANLARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
ÖPÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜYYYYYOOOOOORRRRUUUUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMMM
SİZİ...........:dance: Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk:

sen boyle dua ediyorsunya ucude tutuyormuymus :roflol::roflol:ayvayi yedin demektir sırnaşık şey

İNŞALAHH TUTARR KISSS SEN TURKİYEYE GELİRSEN BERABERR BAKARIZZ 3 TE SENDE OLSUNN İNŞALLAHH 6 COCUKLAA YANGIN VAR DİYE BAĞIRIRIZ ARTIKKK:roflol::roflol::roflol::roflol:

BİZDE SENİ SEVİYORUZZ CANIMM BİZ BİŞİ YAPMADIKKİ SEN MOROLİMİZİ DÜZELTTİN BİZ SANA TŞK EDERİZZ :1hug::1hug:

bizde seni cooookkkk seviyoruzzzzzzzzzzzz yavluuuuuuuuummmmmmmmmmmŞenizŞeniz motivasyon melegimiz bizimŞeniz

İNŞALAHH TUTARR KISSS SEN TURKİYEYE GELİRSEN BERABERR BAKARIZZ 3 TE SENDE OLSUNN İNŞALLAHH 6 COCUKLAA YANGIN VAR DİYE BAĞIRIRIZ ARTIKKK:roflol::roflol::roflol::roflol:

canim bu yaz gelemiyorum tr ye tedavi nedeniyle burda kalmam lazim...eger hamile kalirsamda dogum nedeniyle gelemiycem seneye....asil ayvayi ben yedim sanirim:roflol: olsunda 2 sene gitmem yeterki olsun...bu sene zaten tr ye gelemesemde esimle tunusa tatile gideriz belki..cok guzel ulke tunus :))

HAA şööleeee kıslarrrrrrr fıstık gibi oldu mehaycım.burdayım kıslarr..ayyy rica edrim coksekeriremsu :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…