2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

civcivcim sen yumurta geliştirici ilaçlarla birlikte aspirin de kullandın mı yada hala kullanıyormusun?

yerimsenibenben iyiyim canım civciv cim seni sormalı moraller nasıl bakalım bu gün süper misina.s.

canımm süper değilim malesefff ama transferden önce nasılsamm şimdide öyleyim yani sanki hiç transfer yapılmamış gibi kendimi sonuç gününe hazırlıyorumm :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

a.sprogestan kapsüllerden kullanıyormusun ben onlardan çok rahatsızlık duymuştum,içim dışıma akıyor gibiydi sonra alışıyoruz tabiiki,ama olmazsa olmazlardanmış o kapsüller..ağrıların yerleşme ağrılarıdır inşallah canım.bak gör sen bu işi bikerette başarıcaksın .sonra söölemedi deme..

selam kızlar bende aranıza katılabılırmıyım bu ay tüp bebek yaptırıcam dün lucrin kullanmaya başladım benımkı uzun protokol olucak cok heyecanlıyım ayrıca cokta korkuyorum tutmazsa diye Allahım inşallah hepımıze nasip eder

hoşgeldin canım nasılsın neler yapıyosun şahin beyin hastasımıydın?

yok canım kapsül kullanmıyorumm ama progesteron iğne vuruluyorum hergünn kalçam süzgeç gibi olduu onlarda acayip ağrıtıyorr
inş bir kerede başararımımm canımm allah hepimizin dualarını kabul etsinn

canimm allah tedavini hayirli uğurlu etsinn...bazen korkular boşa oluyorr çünkü kaderimize ne yazilmişsa onu yaşiyoruzz senin ilk denemen mi ve sorun ne bi sakincasi yoksa öğrenebilirmiyizz??

relaxım civcivim kıs kaçtınmı?...:1shok:

CANIM KARŞI KOMŞUM ÇAĞIRDI ÇAY İÇMEYE ONA GİTMİŞTİMM..BİZİMKİLERDEN KİMSE YOK YANIMDA MALESEF YANLIZIM...BENİM YUMURTALIKLAR TOPLANDIĞI GÜN BABAM DÜŞÜP KALÇA KEMİĞİNİ KIRDI ERTESİ GÜN AMELİYAT OLDUU 2 GÜN HASTANEYE GİDİP GELDİM AMA TRANSFERDEN SONRA GİDEMEDİM ANLICAĞIN COK ŞANSIZ VE ACI GÜNLER GEÇİRDİMM...BİZİMKİLERDE BU YÜZDEN ONUN YANINDALARR BEN ORDA OLAMADIĞIM İÇİNDE ÜZGÜNÜMM NE BİLİM İŞTE ALLAH DERT VERDİMİ ÜST ÜSTE VERİYOR İNŞALLAH HEPSİNİN DERMANINIDA VERİR :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canimm allah tedavini hayirli uğurlu etsinn...bazen korkular boşa oluyorr çünkü kaderimize ne yazilmişsa onu yaşiyoruzz senin ilk denemen mi ve sorun ne bi sakincasi yoksa öğrenebilirmiyizz??

canım benım sagol ılk denemem olucak bu bende polikistik over var canım 1 aşılama denedık olmadı şimdide tüp bebek denıycez

sagol canım evet şahin beyın hastasıyım hatta şimdi muayaneden geldım sendemı ona gidiyorsun

bir kere görüştüm iyi bir dr gibi geldi sevdim gibi güven verdi bana,seybay memnunum diyince ona gitmeye karar vermiştim.ramazandan sonra başlarım diyorum ama ağustosta bidaha gitmeyi konuşmayı istiyorum şahin beyle benim düşüncelerimi okeylemesi için,sende memnunmusun canım:1rolleyes:

civciv cim oh oh afiyet bal olsun çaylar canım.baban içinde çok geçmiş olsun inşallah çabuk iyileşir,anneciğin şaşkın olmuştur bi sen bi eşi,ama moral bozmak yok bak bozuşuruz ona göre okeymi canımyerimseniben

bende ılk görüşmeye gıttıgımde bıraz soguk gelmişti bana ama şimdi cok memnunum sen nerde oturuyorsun canım valla tanışmayı cok isterım seybaya cok üzüldüm ya ben tanışamamıştım onunla ama chadı var oda şahın beyde yaptırdı o tanıyordu seybayı chadımızında bebişi var şimdi inşallah bizede nasip eder mevlam

arkadaşlar son günlerde nete giremiyorum umarım herkes iyidir.hamiş listesini de bulamadım bi zahmet güncelleyebilirrmisiniz.inş hamişlerimiz çoğalmıştır.yarın inş. gonal f e başlıyorum yolu yarıladım sayılır.inş bi güzel haberde ben veririm hayırlısıyla hepinizi kocaman öpüyorum kucak dolusu sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…