civcivcim sen yumurta geliştirici ilaçlarla birlikte aspirin de kullandın mı yada hala kullanıyormusun?
yerimsenibenben iyiyim canım civciv cim seni sormalı moraller nasıl bakalım bu gün süper misina.s.
selam kızlar bende aranıza katılabılırmıyım bu ay tüp bebek yaptırıcam dün lucrin kullanmaya başladım benımkı uzun protokol olucak cok heyecanlıyım ayrıca cokta korkuyorum tutmazsa diye Allahım inşallah hepımıze nasip eder
a.sprogestan kapsüllerden kullanıyormusun ben onlardan çok rahatsızlık duymuştum,içim dışıma akıyor gibiydi sonra alışıyoruz tabiiki,ama olmazsa olmazlardanmış o kapsüller..ağrıların yerleşme ağrılarıdır inşallah canım.bak gör sen bu işi bikerette başarıcaksın .sonra söölemedi deme..
selam kızlar bende aranıza katılabılırmıyım bu ay tüp bebek yaptırıcam dün lucrin kullanmaya başladım benımkı uzun protokol olucak cok heyecanlıyım ayrıca cokta korkuyorum tutmazsa diye allahım inşallah hepımıze nasip eder
relaxım civcivim kıs kaçtınmı?...:1shok:
canimm allah tedavini hayirli uğurlu etsinn...bazen korkular boşa oluyorr çünkü kaderimize ne yazilmişsa onu yaşiyoruzz senin ilk denemen mi ve sorun ne bi sakincasi yoksa öğrenebilirmiyizz??
hoşgeldin canım nasılsın neler yapıyosun şahin beyin hastasımıydın?
sagol canım evet şahin beyın hastasıyım hatta şimdi muayaneden geldım sendemı ona gidiyorsun
CANIM KARŞI KOMŞUM ÇAĞIRDI ÇAY İÇMEYE ONA GİTMİŞTİMM..BİZİMKİLERDEN KİMSE YOK YANIMDA MALESEF YANLIZIM...BENİM YUMURTALIKLAR TOPLANDIĞI GÜN BABAM DÜŞÜP KALÇA KEMİĞİNİ KIRDI ERTESİ GÜN AMELİYAT OLDUU 2 GÜN HASTANEYE GİDİP GELDİM AMA TRANSFERDEN SONRA GİDEMEDİM ANLICAĞIN COK ŞANSIZ VE ACI GÜNLER GEÇİRDİMM...BİZİMKİLERDE BU YÜZDEN ONUN YANINDALARR BEN ORDA OLAMADIĞIM İÇİNDE ÜZGÜNÜMM NE BİLİM İŞTE ALLAH DERT VERDİMİ ÜST ÜSTE VERİYOR İNŞALLAH HEPSİNİN DERMANINIDA VERİR :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bir kere görüştüm iyi bir dr gibi geldi sevdim gibi güven verdi bana,seybay memnunum diyince ona gitmeye karar vermiştim.ramazandan sonra başlarım diyorum ama ağustosta bidaha gitmeyi konuşmayı istiyorum şahin beyle benim düşüncelerimi okeylemesi için,sende memnunmusun canım:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?