off canımm offf ne bilimm yaa böyle bilinçsizce beklemek okadar zor kiii anlatamamsenağlamasenağlamasenağlama
canım zaten sadece siz olduğunuz için burdayımm bakk yatmam gerekirkenn sizleri takip ediyorum sizlerden güç alıyorumm ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUNNN DİLEKLERİNİZİ KABUL ETSİN İNŞŞa.s.
Şenizmehaycım selam canım,bu tatlı cadı anlamıyor ..anlamak istemiyor..ama bende çok inanıyorum başaracak..sadece biraz gayret ederse herşey daha güzel olucak hemen pes etmek yok değilmi ama..akşamdan beri boşunamı konuşuyorum burda ben yahu....bezgin olmuş bk şimdi yaa..relax fena değildi tatlım..seni zorlamak istemiyorum...sadece daha iyi görmek istiyorum tatlım civcivim.. Şeniz
mehaycım ben daha tedaviye başlamadım,başlayınca ben de adımı bu cıvıl cıvıl listede görmek istiyorum okeymi canım
EVET MEHAY VALLA KIZ CAĞIZZZ AKŞAMDAN BERİ BENLE UĞRAŞIYORR BENİ ZORLAA MUTLU EDECEK BUU İNŞŞ SİZLERİN DUALARIYLA BEBİŞLERİMM TUTUNUR BANA ÖNCE ALLAHA SONRA SİZLERİN DUALARINA GÜVENİYORUM....BAK YİNE BENİ RELAX YAPTINN yerimseniben
aaaaaaaaa pardon relax yapan ben degilim sanirimustume alindim birden :roflol:
:roflol::roflol::roflol: KISS BENİ GÜLDÜRMEYİNNN KASIKLARIM AĞRIYORR YAWW
oh bee guldurebildik sonunda süprizzzzz
VALLA CUMADAN BERİ YÜZÜMDE HADA YENİ GÜLÜMSEME OLDUUU ALLAHTA SİZİ GÜLDÜRSÜN İNŞŞa.s.
insallah hepimizi guldurecek rabbim....senin gulmene az kaldi a.s benimkine daha varyerimseniben
bende bayilirim bembeye :))canim ben 29 temmuzda gorusmeye gidicem onay verirse agustosun son haftasi igneler basliycam eylulde transfer olacak vermesse ise ekimde transfer olacak....ama bir an once olsun istiyorum....yerimsenibenbenimkine o kadar çook varki böyle ertelenmeye devam ederse.......aman ağzımı hayra açiim ben kaş yaparken göz çıkarmıyalım.mehaycım bu ay sonunda mı görüşmeye gidiceksin dr ua..hadi hayırlısı tez zamanda başlarsın inşallah canım..bu arada en sevdiğim renk pembe fuşya pembesinide severim...sende seversin civciv cim dimi pembeyi... a.s
canim inan geç olsunda güç olmasin böylesi daha hayirli oluyor çünkü geçen ay eşimde 2 milyon sperm varken bu ay 1 tana bile sağlam bulamadilar belki 1 ay daha ertelenseydi tedavi önümüzdeki ay belkide yine bulunacakti sağlam sperm o yüzden hiç acele etme canimm
bak şimdi mehaycım...olmadı ama...akşamdan beri uğraşıyom...civcivin korku filminden fırlamış ruh hali oldu..seninkine nediyem şincik....kederlide ne.....sil onu......sil.....sil......hemen güsel bi ruh hali bul
ayyyyy çıldırtçaklar beni burda.......olumsuzluk yok.....yok..... arkadaşlar yok...iyi düşünelim lütfen....
BEN 8 YILDIR BEKLİYORUMM VE KİM BİLİR BELKİDE DAHA KAÇ YIL BEKLEYECEĞİMM KURBAN OLGUĞUM ALLAH İNŞALLAH 9 AY SONRA KUCAĞIMA ALMAYI NASİP EDERDE BEKLEMEME GEREK KALMAZZ:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?