2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

off canımm offf ne bilimm yaa böyle bilinçsizce beklemek okadar zor kiii anlatamamsenağlamasenağlamasenağlama

çok zor olduğunu iyi biliyorum canım,başımdan 4 defa negatif sonuçlanan deneme geçti...
ama şunu çok iyi öğrendimki olumsuz olunca bunalım gibi bişeylere giriyosun ..bu senin ve bebişlerin için iyi değil..böyle olmaya devam edersen de o çok korktuğun sonuç sana biraz daha yaklaşabilir,stresle çok alakalı canım,bunu iyi düşün ve moralini iyi olumlu düşünerek yükseltmeye çalış inan bu çok yararlı olucaktır..nasılmı?.. denemiş birini tanıyorum...İYİ DÜŞÜN İYİ OLSUN...öptüm canım...iyi olmalısın kötü düşünmemelisin...ha gayret..hadi canım ..olucak...oluyor bile..hadi....bunada şükür öyle değilmi?.....:içelim:

Yaz hamisleri adaylari listesi
mehay_________________tup bebek uzun protokol
helin hivda
esingul
gamze-su
egecan_________________mikroenjeksiyon uzun protokol_____27 haziran baslangic
asli
alaren
yesbu
ayseakgul
kaderli
yesbu
civciv1981
karamelli neskafe__________tup bebek__________________temmuz ayinda baslangic
mislina___________________tup bebek__________________16 haziran baslangic
gulen____________________mikroenjeksiyon uzun pro.______agustos baslangic
btrklc____________________tup bebk uzun protokol________temmuz ayi sonu
a.acele___________________tup bebek__________________temmuz baslangic
butterfly's'_________________tup bebek uzun protokol_______22 haziran baslangic
civciv1981_________________tup bebek___________________temmuz ayi basinda
karmakarisik_______________tup bebek __________________26 haziran transfer
peteknur__________________tup bebek___________________temmuz baslangic
fato83____________________tup bebek __________________temmuz baslangic
ilayda45__________________asilama____________________11 temmuz sonuc
hituci____________________tup bebek uzun pro.__________13 temmuz baslangic
sueda22_________________tup bebek___________________7 temmuz baslangic
moonlight________________tup bebek___________________11 temmuz sonuc
peteknur_________________tup bebek uzun protokol_______ 8 temmuz baslangic
galetea79________________tup bebek___________________24 temmuz sonuc

aktuel__________hamis:teytey:
adayadayi_________hamis:teytey:
narin cadi_________hamis:teytey:
bugdayzeynep_____hamis
tuubay___________hamis

pelly1 _________negatif.......ama yola devam....
kedersiz________negatif .....vazgecmek yok....
hulya35________negatif.....mutlaka olacak, devam....

yaz hamisleri cogaliyoooooooorrrrrrrrr:teytey::teytey::hooray:

canım zaten sadece siz olduğunuz için burdayımm bakk yatmam gerekirkenn sizleri takip ediyorum sizlerden güç alıyorumm ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUNNN DİLEKLERİNİZİ KABUL ETSİN İNŞŞa.s.

canim benim biz hep burdayiz yanindayiz....birbirimize moral vermek destek olmak amacimiz zaten....Şeniz

Şenizmehaycım selam canım,bu tatlı cadı anlamıyor ..anlamak istemiyor..ama bende çok inanıyorum başaracak..sadece biraz gayret ederse herşey daha güzel olucak hemen pes etmek yok değilmi ama..akşamdan beri boşunamı konuşuyorum burda ben yahu....bezgin olmuş bk şimdi yaa..relax fena değildi tatlım..seni zorlamak istemiyorum...sadece daha iyi görmek istiyorum tatlım civcivim.. Şeniz

mehaycım ben daha tedaviye başlamadım,başlayınca ben de adımı bu cıvıl cıvıl listede görmek istiyorum okeymi canım

EVET MEHAY VALLA KIZ CAĞIZZZ AKŞAMDAN BERİ BENLE UĞRAŞIYORR BENİ ZORLAA MUTLU EDECEK BUU İNŞŞ SİZLERİN DUALARIYLA BEBİŞLERİMM TUTUNUR BANA ÖNCE ALLAHA SONRA SİZLERİN DUALARINA GÜVENİYORUM....BAK YİNE BENİ RELAX YAPTINN yerimseniben

yaparim benbenneyaptımki dua ediyorum sana kac gundur bu mubarek aylarda tutacak elbet....:lepi:

yerimsenibenbenimkine o kadar çook varki böyle ertelenmeye devam ederse.......aman ağzımı hayra açiim ben kaş yaparken göz çıkarmıyalım.mehaycım bu ay sonunda mı görüşmeye gidiceksin dr ua..hadi hayırlısı tez zamanda başlarsın inşallah canım..bu arada en sevdiğim renk pembe fuşya pembesinide severim...sende seversin civciv cim dimi pembeyi... a.s

insallah hepimizi guldurecek rabbim....senin gulmene az kaldi a.s benimkine daha varyerimseniben

canim inan geç olsunda güç olmasin böylesi daha hayirli oluyor çünkü geçen ay eşimde 2 milyon sperm varken bu ay 1 tana bile sağlam bulamadilar belki 1 ay daha ertelenseydi tedavi önümüzdeki ay belkide yine bulunacakti sağlam sperm o yüzden hiç acele etme canimm

bende bayilirim bembeye :))canim ben 29 temmuzda gorusmeye gidicem onay verirse agustosun son haftasi igneler basliycam eylulde transfer olacak vermesse ise ekimde transfer olacak....ama bir an once olsun istiyorum....

tabiuki canim gec olsun guc olmasin ama benim artik beklemeye tahammulum kalmadi 5 senedir bekliyorum...olur insallah bir an once...:asigim:

bak şimdi mehaycım...olmadı ama...akşamdan beri uğraşıyom...civcivin korku filminden fırlamış ruh hali oldu..seninkine nediyem şincik....kederlide ne.....sil onu......sil.....sil......hemen güsel bi ruh hali bul
ayyyyy çıldırtçaklar beni burda.......olumsuzluk yok.....yok..... arkadaşlar yok...iyi düşünelim lütfen....

BEN 8 YILDIR BEKLİYORUMM VE KİM BİLİR BELKİDE DAHA KAÇ YIL BEKLEYECEĞİMM KURBAN OLGUĞUM ALLAH İNŞALLAH 9 AY SONRA KUCAĞIMA ALMAYI NASİP EDERDE BEKLEMEME GEREK KALMAZZ:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canim uzun zamandan ber kederli ruh halim ama senin guzel hatirinimi kiricam bu ruh haline ne dersin???:roflol::roflol:

canim peki siz neden bu kadar beklediniz??maddi yetersizlikten dolayimi bu sene yapabildiniz???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…